" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Να γιατί θέλουν να μας ξεκάνουν μέσω μνημονίου..Δείτε τη σημαίνει Ελλάδα για αυτούς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….


1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. 

Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).

Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.


2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι
παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιοτο 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ

Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. 

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει τοΓεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.


Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;












Διαβάστε Περισσότερα "Να γιατί θέλουν να μας ξεκάνουν μέσω μνημονίου..Δείτε τη σημαίνει Ελλάδα για αυτούς"

"Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!"


ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΤΑ ΕΛ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:

 "Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!"


oikonomou-eleftherios elas
Νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από βουλευτή της "Χρυσής Αυγής"
Στο χθεσινοβραδυνό ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και βουλευτής στις τελευταίες εκλογές ,Ηλίας Κασιδιάρης, 
κατονόμασε τον σημερινό υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου ότι υπό τη συνοδεία του υποστράτηγου της ΔΑΕ(ΜΑΤ, ΥΜΕΤ κλπ)Παπασπύρου, γνωστών "πράσινων" ευαισθησιών σε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους ...
προσπάθησε να επηρεάσει το εκλογικό φρόνημα και την εκλογική προτίμηση των αστυνομικών αποτρέποντας τους να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές το κόμμα της αρεσκείας τους. 
"Μην ψηφίσετε Χρυσή Αυγή", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο κ.Οικονόμου, ανέφερε ο κ.Κασιδιάρης και "να προσέχετε γενικά τι ψηφίζετε".

kasidiaris
Η καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε όλα όσα είχαν ακουστεί για απόπειρα επηρρεασμού του εκλογικού φρονήματος των αστυνομικών πριν από λίγες μέρες όταν πάλι είχε καταγγελθεί στο Μακελειό ότι αξιωματικός της Άμεσης Δράσης(ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, περιπολικά) ...
σε συγέντρωση υπαξιωματικών στη ΓΑΔΑ, σε πηγαδάκι φέρεται να είχε γίνει λόγος για "απαράδεκτη ενέργεια των αστυνομικών να εκθέτουν το Σώμα ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή και άλλα δεξιά και ακροδεξιά κόμματα".
Η αστυνομική ηγεσία, κατά τις καταγγελίες, έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα αφού στις εκλογές τις 6ης Μάη μεγάλο μέρος της ΕΛΑΣ έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στο κόμμα Μιχαλολιάκου αλλά και στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου.
Και τον Χότζα να ψήφιζαν για εμάς(μετά την δημοσιοποίηση της χθεσινής επώνυμης καταγγελίας)τίθεται μείζον θέμα για τον Οικονόμου. 
Δεν τα καταγγέλει ο θυρωρός της πολυκατοικίας του. Βουλευτής τα λέει. 
Ας βγει ο κ.Οικονόμου(επί πασών κυβερνήσεων επιβιώσας)να ξεκαθαρίσει τη θέση του έναντι όλων όσων εμπλέκουν το όνομα του σε προσπάθειες επηρρεασμού της εκλογικής βούλησης. 
Αυτά δεν συμβαίνουν σε δημοκρατικά καθεστώτα, εαν ισχύουν και είναι απαράδεκτα φαινόμενα για όποιο κόμμα κι αν αφορούν.





http://makeleio.gr/
Διαβάστε Περισσότερα ""Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!""

Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές και πολιτευτές του δικομματισμού!



Καθημερινά βλέπουμε στα βοθρο-κάναλα των μεγαλοκαναλαρχοεργολάβων να φιλοξενούνται εκπρόσωποι του δικομματισμού οι οποίοι με την αβάντα των δημοσιοκάφρων (άραγε πόσοι από αυτούς είναι στο ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου) προσπαθούν να …

τρομοκρατήσουν τους τηλεθεατές για την προοπτική του χάους αν δεν τους εμπιστευτούμε ξανά για να μας σώσουν … από τα αποτελέσματα των δικών τους λαθών!
Κύριοι βουλευτές και πολιτευτές ξέρω ότι δεν είστε στραβοί ούτε ηλίθιοι απλά επιλέξατε να υπηρετήσετε (πολλοί από εσάς φαντάζομαι με το αζημίωτο) ηγέτες και άτομα τα οποία έστηναν μεθοδευμένα και ύπουλα εδώ και 30 χρόνια το σκηνικό της σημερινής τραγικής μας κατάστασης.
Πάψτε λοιπόν 1ον να κινδυνολογείτε και 2ον να βγάζετε τον εαυτό σας έξω από το κάδρο των ενόχων. (ξέρετε πέρα από τις πολιτικές ευθύνες υπάρχουν και οι κατηγορίες της συνενοχής αλλά και της υπόθαλψης εγκληματιών.)
Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας και δείτε τι γίνεται γύρω σας και μη θεωρείτε ότι οι Έλληνες θα συνεχίσουν για πολύ να βιώνουν με “αξιοπρέπεια” την δυστυχία και την ανέχεια που τους φέρατε!
Είναι γελοίο αυτό που λέτε δηλ. ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο λαός εκτόνωσε την οργή του και τώρα θα πρέπει να γυρίσει στο μαντρί και στις στιβαρές πολιτικές σας αγκάλες! 
Μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη μας μια και η εμμονή σας στα μνημόνια και την εφαρμογή των μέτρων που έχετε υπογράψει για μετά τις εκλογές θα μεγαλώσουν τον αριθμό των ανέργων, 
θα κλείσουν και άλλες μικροεπιχειρήσεις και καταστήματα, θα εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, 
θα διώξουν και άλλους νέους στην ξενιτιά προς αναζήτηση καλύτερης τύχης και τέλος θα οδηγήσουν και άλλους συνανθρώπους μας στην … αυτοκτονία!
Τελειώνοντας και με αφορμή την εμμονή σας να μιλάτε, να υποτιμάτε και να κατηγορείτε φορείς και πρόσωπα που δεν συμφωνούν με την μνημονιακή σας υποτέλεια καλό θα είναι να θυμηθείτε την φράση του Πλάτωνα που λέει ότι: 
«Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, και οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!» 





Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Διαβάστε Περισσότερα "Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές και πολιτευτές του δικομματισμού!"

Σοκ!Αυτοκτόνησε μέσα στα κελιά της Αερονομίας ο ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για παιδική πορνογραφία



Δεύτερο σοκ για την Π.Α! Ο ανθυπασπιστής που είχε συλληφθεί με κατηγορίες για κατοχή υλικού παιδική πορνογραφίας και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου,αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας!

Ο 34 χρονος ανθυπασπιστής,κρεμάστηκε με..........
τα κορδόνια του.

Ο ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στη Μοίρα ΓΕΑ είχε συλληφθεί από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, μετά από ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας,
ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και
εβδομήντα εννέα (79) ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι.







kafeneio 
Διαβάστε Περισσότερα "Σοκ!Αυτοκτόνησε μέσα στα κελιά της Αερονομίας ο ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για παιδική πορνογραφία"

Όλοι προετοιμάζονται για την περίπτωση “ατυχήματος”, εκτός από έναν!!



Όπως έχουμε διαπιστώσει πλέον, οι πάντες διεθνώς (Ευρωπαίοι και εκτός Ευρώπης) προετοιμάζονται και κάνουν τα ανάλογα plan B΄ ο καθένας τους, για την περίπτωση της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, την οποία θεωρούν σφόδρα πιθανή, εκτός από έναν. 


Την ίδια την Ελλάδα. Δηλαδή εμάς τους ίδιους.

Εμείς, αντί να...

έχουμε οργανώσει μηχανισμούς που να καταστρώνουν νυχθημερόν σχέδια ετοιμότητας για την περίπτωση εξόδου από το ευρώ, αντιθέτως είμαστε οι μόνοι πάνω στον πλανήτη γη, που σφυρίζουμε αδιάφορα.

Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει ενδεχομένως και σε λίγες ημέρες ή το πολύ σε λίγους μήνες!!!!

Και αυτό δεν αφορά τον απλό κόσμο…. που αγωνιά και αυτοκτονεί, αλλά την πολιτική ελίτ του τόπου.

Εδώ έχουμε θεσιλάγνους πολιτικούς που αναβιώνουν (στο έτος 2012) εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα!!!! 

Αδιαφορώντας για τις συνέπειες, μόνο και μόνο για την κατάκτηση της πολυπόθητης πρωθυπουργικής καρέκλας, των υπουργικών και βουλευτικών θώκων, καθώς και διαφόρων θέσεων σε κρατικούς οργανισμούς που εξασφαλίζουν πολύ καλές απολαβές και μια θέση γλάστρας στα τηλεοπτικά πάνελς των καθεστωτικών ΜΜΕ τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για τα κρατικά ταμεία.


Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…








Πέτρος Χασάπης
Διαβάστε Περισσότερα "Όλοι προετοιμάζονται για την περίπτωση “ατυχήματος”, εκτός από έναν!!"

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ: Ιδού ποια sites, blogs και εφημερίδες θα έγραφαν υπέρ του Άκη. Ο "Νίκος" ζητούσε 270.000 από τον Τσοχατζόπουλο [ΕΓΓΡΑΦΑ]


ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: 

Εξαιτίας κάτι τέτοιων,δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι δημοσιογράφοι χωρίς να τους βρίσουν.

Οι σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που κατασχέθηκαν από τις αρχές στα γραφεία του αποκαλύπτουν και τις συνεχείς προσπάθειες του πρώην υπουργού ώστε να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του. Στις σημειώσεις του πρώην υπουργού, αναφέρεται τακτικά, μεταξύ άλλων, το όνομα...

του «Νίκου», ο οποίος σε επιστολή του προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο του προτείνει πρόταση συνεργασίας για την επικοινωνιακή του υποστήριξη με διάρκεια 18 μήνες και μηνιαία αμοιβή 15.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή 270.000 ευρώ.

Ο «Νίκος» μάλιστα απευθύνεται στον κ.Τσοχατζόπουλο, με το μικρό του όνομα και του επισημαίνει πως η συνεργασία θα γίνει βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού.

Ταυτόχρονα, ο «Νίκος» τονίζει στην επιστολή του ότι από την ομάδα εργασίας μόνο εκείνος θα έρχεται σε άμεση επαφή με τον ίδιο.

«Γνωρίζεις και εσύ όπως και εμείς ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρ’όλα αυτά και με βάσει την εμπειρία που έχουμε είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο «Νίκος» κάνει λόγο, επίσης, για μία πρώτη πρόταση – προσχέδιο που «σου έχει ήδη κατατεθεί».

Σε αυτό προτείνονται τρόποι και μέσα με τα οποία μπορεί να αποκατασταθεί επικοινωνιακά ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα ΜΜΕ στα οποία αναφέρεται ο «Νίκος», είναι πασίδηλο από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η πρόταση, ότι οι εκδότες και οι ιδιοκτήτες αυτών των μέσων δεν είχαν ιδέα για τα σχέδια αυτά.

Συγκεκριμένα, ο «Νίκος» προτείνει: την τακτική παραπολιτική παρουσία σε έντυπα, συνεντεύξεις, πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα και αρθρογραφία σε θετική κατεύθυνση, δημοσκοπήσεις καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites-blogs και social media.

Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Αγαπητέ Άκη,

Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης, σε ό, τι αφορά τον τομέα της επικοινωνιακής σου υποστήριξης, η πρώτη πρόταση-προσχέδιο σου έχει ήδη κατατεθεί. Όπως σου είπα και χθες, στη συζήτηση που είχαμε, στην πρόταση αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η δική μου αμοιβή και του συνεργάτη μου.

Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάστασή σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες, βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο θα υπογράψουμε με φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο εσύ θα μας υποδείξεις.

Από την ομάδα εργασίας μόνον εγώ θα έρχομαι σε επαφή μαζί σου, οποτεδήποτε χρειάζεται, και μαζί θα αποφασίζουμε τα βήματα-ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γνωρίζεις κι εσύ, όπως κι εμείς, ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά και με βάση την εμπειρία που έχουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Η μηνιαία αμοιβή μας (εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται..
στο ποσό των 15.000 ευρώ ανά μήνα καθαρά για το οποίο θα εκδίδουμε και ανάλογα παραστατικά.
Ήτοι, για 18μηνη συνεργασία: 15.000 ευρώ / μήνα x 18 μήνες = 270.000 ευρώ.

Με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και την έναρξη της συνεργασίας μας, θα πρέπει να μας καταβληθεί το 30% του συνόλου ως προκαταβολή. Επίσης θα πρέπει να μας ενημερώσεις για το ποσό το οποίο προτίθεσαι να μας διαθέσεις σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
Φιλικά,

Νίκος».


Ακολουθεί το προσχέδιο της επιστολής: 

-Τακτική παραπολιτική παρουσία στα έντυπα:

«Αδέσμευτος Τύπος», «ΑΞΙΑ», «Το Ποντίκι», «Βραδινή», «Λόγος», «Παρασκευή+13», «Καρφί», «Παρασκήνιο», «Παρών», «Εξπρές», «Ναυτεμπορική», «Δημοκρατία», «Ελεύθερος Τύπος»
(Γίνεται λόγος για ένα παραπολιτικό σχόλιο ανά 20ήμερο)

-Συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή», όποτε υπάρξει σχετικό αίτημα (θετική παρουσία).

-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites - blogs από δύο φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα προωθούν συγκεκριμένες θέσεις τόσο στα συγκεκριμένα sites-blogs όσο και στα social media.

Προτείνονται οι ιστοσελίδες:

Press-gr.blogspot.com citypress.gr.blogspot.com

tro-ma-ktiko.blogspot.com zoomnews.gr

tsiliadoros.blogspot.com kripsinos.blogspot.com

taxalia.blospot.com (το πρώτο στη Θεσσαλονίκη), newsbomb.gr newscode.gr voria.gr (το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη)

i-reporter.blogspot.com, Greece-salonica.blogspot.com

Προτείνονται επίσης, (σύμφωνα με το προσχέδιο πρότασης του «Νίκου»):

-60 δίκτυα στα social media, (facebook, twitter, κλπ),

-Δύο κεντρικά παραπολιτικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μέχρι την 30ή Μαΐου

-Ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σχετικά με την κατάρρευση της σκευωρίας κατά Α.Τ.

-Ένα άρθρο στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» σχετικά με την εξέλιξη του θέματος του Α.Τ. μετά τον θόρυβο που προεκλήθη (προτεινόμενη περίοδος 2011)

-Δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (εναλλακτικά της εταιρείας Rass). Στο πλαίσιο ευρύτερης δημοσκόπησης με συγκεκριμένο ερώτημα για «τα πολιτικά παιχνίδια και τις σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα». (Προτεινόμενη περίοδος Μάιος-Ιούνιος 2011).

-Συνεχής θετική αρθρογραφία στη «Free Bess» (εφημερίδα Θεσσαλονίκης «Καρφίτσα»).

Το «Πλάνο πολιτικής παρέμβασης» για να αντιστρέψει το κλίμα η «ομάδα του Νίκου» συνοψιζόταν στο εξής:

«Ο θόρυβος κατά Α.Τ. προκλήθηκε από συγκεκριμένα συμφέροντα, προκειμένου να εμφανιστούν πρόσωπα της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ως εκείνα τα πρόσωπα, που έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Η δικαστική διερεύνηση δεν απέδωσε κάτι, μέχρι σήμερα».





Και για να εξηγούμαστε, και να μην παρεξηγούμαστε. 

Το γεγονός ότι ο "Νίκος" μνημονεύει όλα αυτά τα μέσα ενημέρωσης ΔΕΝ σημαίνει ταυτόχρονα ότι όλο αυτό το σχέδιο είχε στηθεί εν γνώσι τους. 

Αν και για κάποια blogs είμαστε σίγουροι ότι περίμεναν πώς και πώς να πάρουν τα χρήματα (όπως έχουν πράξει κατά το παρελθόν άλλωστε), ώστε να το γυρίσουν από τους εκβιασμούς στις.... αγιογραφίες. 












* planet-greece, με πληροφορίες από zoornalistas.blogspot.com και newpost.gr
Διαβάστε Περισσότερα "ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ: Ιδού ποια sites, blogs και εφημερίδες θα έγραφαν υπέρ του Άκη. Ο "Νίκος" ζητούσε 270.000 από τον Τσοχατζόπουλο [ΕΓΓΡΑΦΑ]"

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ : Η εναλλαγή μέρας-νύχτας από το Διάστημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Perierga.gr - H εναλλαγή μέρας-νύχτας από το Διάστημαeri
Ενα εκπληκτικό βίντεο της Γης δημιουργήθηκε από εικόνες που κατέγραψε ο Ρωσικός μετεωρολογικός δορυφόρος Electro-L. 

Ο δορυφόρος διαθέτει όργανα που καταγράφουν εικόνες σε πολύ υψηλή ανάλυση.

Ορισμένες εικόνες που κατέγραψε ο δορυφόρος από ύψος 36 χιλιάδων χλμ αποτυπώνουν μια υπέροχη όψη της Γης με έντονα τα μπλε χρώματα των ωκεανών καθώς και εκείνα της ξηράς. 

Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ότι καταγράφει την εναλλαγή μέρας και νύχτας στον πλανήτη. 

Το οπτικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και φυσικά άκρως εντυπωσιακό.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :












 http://perierga.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ : Η εναλλαγή μέρας-νύχτας από το Διάστημα! (ΒΙΝΤΕΟ)"

ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!

erotimatiko6135 910124146

Tη σπουδαιότερη μεταγράφη της χρονιάς έκανε πριν απο λίγο ο Αντώνης Σαμαράς... 

Μπορεί να τον κατηγορούν ότι μαζεύει τα σαπάκια και τα περιττώμματα της πολιτικής αλλά αυτή τη φορά ο Μεσσήνιος στόχευσε διάνα...

Μάζεψε στη Συγγρού τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να φωτογραφηθεί γυμνός σε άνδρικο περιοδικό...


gerolimatos

Όπως θα καταλάβατε βέβαια μιλάμε για τον....σούπερ σταρ Γιώργο Γερολυμάτο, 

καθώς και αυτός γύρισε την πλάτη στην Καλλιρρόης για τα...θέλγητρα της Συγγρού...

Το μόνο που μένει τώρα στον Σαμαρά είναι να μαζέψει και τον...δημοφιλέστατο Γιαννάκη Παπαμιχαήλ...







 http://www.makeleio.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!"

Σταματήστε για να ακούσω...


Έι, εσείς!
 

που δεν έχετε ούτε να φάτε,
 

που δεν έχετε να πληρώσετε το νοίκι και σας πετούν στο δρόμο,
 

που χάσατε τη δουλειά σας και δε βρίσκετε μήνες τώρα δουλειά,
 

που αρρωστήσατε και δεν έχετε να πληρώσετε τα νοσήλεια και τα φάρμακα,
 

που σας κάνανε το ...
μισθό χαρτζιλίκι και δεν μπορείτε πια να καλύψετε τις ανάγκες της οικογένειάς σας,
 

που δεν έχετε πια να δώσετε λίγο σαλάμι και τυρί στο παιδί σας
 

που χάσατε την ελπίδα ότι μπορείτε να αντέξετε στον μάταιο τούτο κόσμο .....
 

σταματήστε να πηδάτε απ τα παράθυρα και να αυτοπυροβολήστε .....
 

γιατί ο θόρυβος που κάνετε πεθαίνοντας όρθιοι
καλύπτει τη φωνή εκείνων .....
 

που μέσα απ' τα κωλοκάναλα μας δείχνουν τον δρόμο τον αληθινό,
 

τον δρόμο που μας σώσανε και θα μας σώσουν,
 

που σας σώσανε κι ας πέφτετε ένας-ένας από τα παράθυρα
 

που σας σώσανε κι ας σταυρώνεστε κάθε μέρα.

Άλλωστε αυτοί που πέφτουν απ' τα παράθυρα φτάνουν εκεί,

γιατί ουδέποτε τους δόθηκε η ευκαιρία να νουθετούν απ' τα παράθυρα (της TV).

Γι αυτό σταματήστε να αυτοκτονείτε

για να ακούσω το δελτίο των 8.

Ώχ, πολύ θόρυβο κάνετε...








Σσσσσσς ...












 http://toixo-toixo.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Σταματήστε για να ακούσω..."

Είμαστε χαμένοι από χέρι, όχι κάποιου πολιτικού, αλλά από το δικό μας!

 Είμαστε χαμένοι από χέρι, όχι κάποιου πολιτικού, αλλά από το δικό μας  Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2012/05/ekloges eklogesgr ekloges12 ekloges2012 25.html#ixzz1vtM2ydEu
  • 136
     

Τι σχέση μπορεί να έχει ο κουρασμένος όχλος ενός τρόλεϊ με τους ένοχους πολιτικούς της σημερινής Ελλάδας;

Μεσημέρι καθημερινής. 

Σε ένα τρόλεϊ, κάπου στη Σταδίου. Γεμάτο κόσμο. 

Ζέστη αποπνικτική.

«Θέλετε να κλείσουμε τα παράθυρα, θα ανοίξω το air-condition να δροσιστούμε καλύτερα όλοι!» ακούω να λέει ο οδηγός. 
Την αμηχανία διαδέχτηκαν η σιωπή και η αδιαφορία. 

Οκ, δεν έβγαλε και ντουντούκα, ακούστηκε όμως σχεδόν από όλους. Σε λίγο το επανέλαβε πιο επιτακτικά. 
Το βλέμμα παράκλησης μέσα από τον εσωτερικό καθρέφτη τα μαρτυρούσε όλα. 

Είχε σκάσει ο άνθρωπος, όπως και οι περισσότεροι εκεί………
μέσα.  

Αδιαφορία και πάλι.

Είπα να κάνω δειλά-δειλά τα πρώτο βήμα. 
Οπλίστηκα με… θάρρος, βγήκα στο προσκήνιο και τα έπαιξα όλα για όλα! Έκλεισα δύο παράθυρα! 
Τότε είδα και έναν άλλο επιβάτη λίγο πιο μέσα να κάνει το ίδιο πράγμα. 

Το αυτονόητο δηλαδή, που όμως φάνταζε σαν πράξη υψίστης τόλμης μέσα σε ένα τιγκαρισμένο τρόλεϊ γεμάτο ζευγάρια μάτια να σε κρίνουν αυστηρά.

Σχεδόν ένιωσα ένοχος. Βρήκα όμως τα λόγια να ζητήσω από κάτι κυρίες με μαλλί λάχανο και ψεύτικες πέρλες στο λαιμό να κλείσουν και αυτές με τη σειρά τους το παράθυρό δίπλα τους. Με κοίταξαν σα να τους ζητούσα να ξυρίσουν το κεφάλι τους και να γλωσσοφιλήσουν η μία την άλλη. 

Η πρώτη, η πιο κοκέτα, μου γύρισε την πλάτη «φτύνοντάς» μου την απαξίωση της. 

Η δεύτερη μου χάρισε την κλασσική ελληνική κίνηση με το χέρι, αυτό το «ωχ μωρέ» (έχουμε και άλλα βάσανα). 

Η τρίτη όμως ήταν και η φαρμακερή (έπρεπε να το ξέρω), αφού μου σέρβιρε την αποστομωτική απάντηση «ναι, καλά και μετά να μη μπαίνει αέρας»

Η επεξήγηση ότι εδώ και λίγη ώρα το air-condition είναι ανοιχτό, δεν στάθηκε ικανή να συγκινήσει τα μπλε βαμμένα βαριά βλέφαρά της αφού προφανώς μέσα στο μυαλό της είχε απόλυτο δίκιο ή και να μην είχε λίγο την ένοιαζε γιατί πάντα είχε, no matter what.

Κοίταξα στο βάθος. Κόσμος από όλα τα ηλικιακά γκρουπ, από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Κουρασμένοι και ιδρωμένοι (helloooo κλείστε το γ ….. ο το παράθυρο μη φύγει η δροσιά του air condition!!!). 

Ανάμεσά τους και ένας τύπος που λίγο πριν στην στάση είχε αρνηθεί να δώσει το –μόλις αναμμένο- τσιγάρο του σε έναν άστεγο που τον παρακαλούσε προτιμώντας απλά να το πετάξει κάτω επιδεικτικά ..., 

αλλά και μία κυρία που αντέδρασε σαν κάποιος να ήθελε να τη βιάσει όταν ένας νεαρός, που εκείνη τη στιγμή τελείωνε τη διαδρομή του, της προσέφερε ευγενικά το εισιτήριό του.
Στάση. 

Οι πόρτες άνοιξαν και μπήκανε και άλλοι. Ένας ηλικιωμένος καλοντυμένος κύριος που καθόταν κάποια καθίσματα πιο πέρα, στη μέση περίπου, γύρισε στους από πίσω του και επανέλαβε με μία δόση απελπισίας στην φωνή του και για τέταρτη φορά συνολικά νομίζω, τα λόγια του οδηγού. 

Το πιο ενδιαφέρον- από κοινωνιολογικής άποψης – ήταν ότι σε άκουγαν, σε κοιτούσαν μέσα στα μάτια, σε άφηναν να τους το πεις ξανά και ξανά και μετά απλά γυρνούσαν – ενοχλημένοι (;) – το βλέμμα αλλού

Κανένα άλλο παράθυρο δεν έκλεισε μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου λίγες στάσεις πιο μετά.

Θα μπορούσε να ήταν ένα ακόμα καθημερινό τυχαίο γεγονός. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα σε τρόλεϊ, ούτε η πρώτη που αντιμετώπιζα ένα τέτοιο σκηνικό. 

Ίσως να έφταιγε η ζέστη, το timing ή η δική μου διάθεση αλλά αυτή τη φορά με ενόχλησε πιο πολύ από ποτέ. Κατά έναν τρόπο ένιωσα θεατής σε ένα interactive θεατρικό έργο βασισμένο στη μαγιά του σύγχρονου Έλληνα. 

Του βασανισμένου Έλληνα της κρίσης, της αυστηρής φορολογίας, των μειωμένων συντάξεων, της αδικίας. 

Του κουτοπόνηρου Έλληνα, της εύκολης λύσης, του συμφέροντος, της προσωπικής του καλοπέρασης και βολής. 

Των νέων παιδιών που βλέπουν τα όνειρά τους να πληρώνονται 300 ευρώ. 
Των εργαζόμενων που γυρνάνε σπίτι μετά από ένα κοπιαστικό 10ωρο. 
Των κουστουμαρισμένων 80άρηδων που θυμούνται με νοσταλγία μία άλλη Ελλάδα, πιο τίμια. 

Των όμορφων κοριτσιών που κοιτάνε τους μετανάστες με τρόμο στα μάτια και μία μόνιμη σκέψη καρφιτσωμένη στο μυαλουδάκι τους «αχ μη τυχόν με ακουμπήσει αυτός ο βρωμιάρης και μόλις τέλειωσα λούσιμο/βαφή!»

άσχετα αν ο λόγος ύπαρξης τους ήταν πιθανότατα ο παππούς τους που βρήκε κάποτε ένα καλύτερο αύριο σαν μετανάστης στην Γερμανία ή την Αμερική του 1950.

Σκέφτηκα ότι την ομορφιά μιας χώρας δεν την φτιάχνουν μόνο τα βουνά και οι θάλασσές της, ούτε το ένδοξο παρελθόν της, αλλά κυρίως οι άνθρωποί της

Οι σημερινοί, όχι οι αρχαίοι, και ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων της συγκεκριμένης χώρας  

θεωρεί το φιλότιμο βλακεία, την κουτοπονηριά αρετή, το να μην περιμένεις στη ουρά της τράπεζας ένδειξη μίας πολύ ανώτερης ευφυΐας

Τουλάχιστον αυτό έμαθα μεγαλώνοντας στην Ελλάδα των τελευταίων τριάντα χρόνων. 

Έτσι και τώρα, αν παρατηρούσες προσεκτικά τους επιβάτες αυτής της διαδρομής, θα μπορούσες να διακρίνεις πάνω από τα κεφάλια των περισσότερων να αιωρείται η σκέψη  

«Χα, σιγά και γιατί να το κλείσω εγώ, άσε καημένε, φτάνω σε 2-3 στάσεις, ας ασχοληθεί άλλος».

Όπως φαντάζομαι σε πολλούς πολιτικούς κάποτε αιωρούνταν μία, παρόμοιας λογικής, σκέψη. Μόνο που τότε δεν είχε να κάνει με το παράθυρο του τρόλεϊ αλλά με τα δανεικά εκατομμύρια  

«Έλα μωρέ, φάε εσύ τώρα που μπορείς, τι σε νοιάζει για το τι θα γίνει μετά; Αυτό είναι πρόβλημα του επόμενου»

Τι σχέση έχει ο κουρασμένος όχλος του τρόλεϊ με τους ένοχους πολιτικούς; Ίσως και καμία, όμως όλοι μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με τις «ηθικές» αξίες του ίδιου τόπου. 

Και αν για κάποιον είναι μαγκιά να περνάει με κόκκινο τα φανάρια χωρίς να σκέφτεται τις επιπτώσεις, άλλο τόσο μαγκιά είναι και για κάποιον άλλον που έχει τη δύναμη, να σου γ@μ@ει τη ζωή με μηδαμινές τύψεις

Το μόνο που αλλάζει είναι τα μεγέθη, η πράξη όμως και κυρίως η σκέψη από πίσω της είναι ίδιες.
 Είμαστε χαμένοι από χέρι, όχι κάποιου πολιτικού, αλλά από το δικό μας  Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2012/05/ekloges eklogesgr ekloges12 ekloges2012 25.html#ixzz1vtM2ydEu 
Εξαιρέσεις υπάρχουν πολλές και δικαιολογίες άλλες τόσες. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχα όρεξη για δικαιολογίες. 

Το να βλέπεις τέτοια απάθεια και ωχαδερφισμό μαζεμένο μέσα σε ένα μικρό τυχαίο τρόλεϊ με έκανε να νιώσω αυτό το περίεργο αίσθημα – αυτό το χαρακτηριστικό ανάμεσα σε θυμό, απογοήτευση και ντροπή. 

Όχι που είμαι Έλληνας, αλλά που είναι πολλοί από αυτούς.

Γιατί άραγε μας αρέσει να επιδεικνύουμε ανά πάσα καθημερινή στιγμή ότι απλά δεν μας νοιάζει τι συμβαίνει τριγύρω μας; 

Ή μήπως αυτό μπορεί να φανεί μόνο σε κάτι πολύ σημαντικό και όχι σε μία στιγμή ρουτίνας; Σε μία χώρα όπου η ομαδικότητα και ο συλλογικός νους απλά δεν υφίστανται 

– ας το πάρουμε χαμπάρι επιτέλους –  

είμαστε χαμένοι από χέρι, όχι κάποιου πολιτικού, αλλά από το δικό μας
ναι αυτό το ίδιο που δε λέει να κλείσει ένα παράθυρο. 

Και αυτό είναι μάλλον το πιο δυσάρεστο αλλά και το πιο δύσκολο να αλλάξει από όλα τα παραπάνω.
 
Όσες εκλογές και να γίνουν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mimoza darling
Διαβάστε Περισσότερα "Είμαστε χαμένοι από χέρι, όχι κάποιου πολιτικού, αλλά από το δικό μας!"

Χαλκίδα: Εξέδιδε τη γυναίκα του και ασελγούσε στο 11χρονο κορίτσι της!

Χαλκίδα: Εξέδιδε τη γυναίκα του και ασελγούσε στο 11χρονο κορίτσι της! : Η είδηση προκάλεσες σοκ στους αστυνομικούς αλλά και στην κοινωνία της Χαλκίδας.  Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, σοκαρισμένοι είναι οι άνδρες της ασφάλειας που ακόμα δεν
Η είδηση προκάλεσες σοκ στους αστυνομικούς αλλά και στην κοινωνία της Χαλκίδας.  

Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, σοκαρισμένοι είναι οι άνδρες της ασφάλειας που ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν τις περιγραφές της ανήλικης κοπέλας.

Η  κοπέλα κατήγγειλε τις  αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της και μάλιστα κάποιες φορές με την συγκατάθεση της 30χρονης μητέρας της!

η ανήλικη κοπέλα μίλησε στους αστυνομικούς ότι ο πατριός της ασελγούσε πάνω της και την  κακομεταχειριζόταν. .

Οι αστυνομικοί έδωσαν  τέλος στον εφιάλτη του ανήλικου κοριτσιού έπειτα από παρακολούθηση του δράστη. 


Ο δράστης- πατριός είναι ένας  39χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για μαστροπεία της γυναίκας του και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου μέχρι στιγμής όμως διαφεύγει της σύλληψης.
Διαβάστε Περισσότερα "Χαλκίδα: Εξέδιδε τη γυναίκα του και ασελγούσε στο 11χρονο κορίτσι της!"

ΑΙΣΧΟΣ : Λεφτά -για κόμματα- υπάρχουν..

Τα κόμματα θα λάβουν συνολικά 11 εκατ. ευρώ ως β΄ δόση της έκτακτης εκλογικής επιχορήγησης και δωρεάν ραδιοτηλεοπτικό χρόνο ενώ περίπου 17 εκατ. ευρώ έλαβαν και για τις εκλογές του Μαΐου...

Ελαφρώς μειωμένη σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι η χρηματοδότηση των κομμάτων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, σύμφωνα με τις...  


υπουργικές αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ. 

Το ενδιαφέρον στοιχείο, όμως, είναι ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεται η πίτα, ύστερα από την αλλαγή του εκλογικού χάρτη.

Έτσι, τα κόμματα θα λάβουν συνολικά 11 εκατ. ευρώ ως β΄ δόση της έκτακτης εκλογικής επιχορήγησης και δωρεάν ραδιοτηλεοπτικό χρόνο -έναντι περίπου 17 εκατ. ευρώ που έλαβαν για τις εκλογές του Μαΐου.

Ως εκλογική επιχορήγηση, τα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή από τις εκλογές του Μαΐου συν τους Οικολόγους (λόγω Ευρωβουλής), τον ΛΑΟΣ και τη Δημοκρατική Συμμαχία θα μοιραστούν 4.148.000 ευρώ. 


Το ποσό κατανέμεται με βάση τα ποσοστά στις εκλογές της 6ης Μαΐου, γεγονός που σημαίνει ότι μεγάλοι χαμένοι είναι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ (λόγω της πτώσης των ποσοστών τους) και μεγάλος κερδισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα υπόλοιπα 7 εκατ. ευρώ θα διατεθούν ως είθισται για τη δωρεάν προβολή των κομμάτων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. 


Το ποσό αυτό θα μοιραστεί επίσης με βάση τα ποσοστά της 6ης Μαΐου, αλλά αφορά σε όλα τα κόμματα που συγκέντρωσαν άνω του 0,25% των ψήφων.

Κατά τα λοιπά, οι υπουργικές αποφάσεις ορίζουν ότι το όριο των εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο βουλευτή παραμένει ως έχει, ενώ δεν τίθεται περιορισμός στις εμφανίσεις τους σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, λόγω λίστας.








http://greece-salonika.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "ΑΙΣΧΟΣ : Λεφτά -για κόμματα- υπάρχουν.."

Οι αγανακτισμένοι επέστρεψαν ... στο Σύνταγμα! (Βίντεο)



Ένας χρόνος αγανακτισμένοι...
Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο Σύνταγμα, ένα χρόνο μετά την πρώτη τους συγκέντρωση το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στην Αμαλίας, περίπου 500 άτομα, ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.

Στην Αμαλίας, η οποία είναι κλειστή, έφτασε και ομάδα μοτοσυκλετιστών, που συμμετείχε στη διαμαρτυρία κατά των πολιτικών και του μνημονίου.
 
Στην ανακοίνωσή τους οι αγανακτισμένοι απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να δώσουν  βροντερό ειρηνικό παρόν στην πλατεία Συντάγματος, 

"για να καταγγείλουμε τις πολιτικές των Μνημονίων αλλά και όλους αυτούς που οδήγησαν την χώρα μας στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση.

Υπενθυμίζουμε σε όλους πως είμαστε πάντα εδώ και αγωνιζόμαστε για την λευτεριά της πατρίδας και του Ελληνικού λαού".

"Τώρα είμαστε, όχι μόνο αγανακτισμένοι αλλά ενωμένοι και αποφασισμένοι. Οι κομματικοί διαχωρισμοί που τόσα χρόνια σκόπιμα μας επιβλήθηκαν, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας.  

Για μας δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά αλλά μόνο Ελλάδα και Έλληνες. 

Αυτό που προέχει τώρα είναι να ενωθούμε όλοι μας, να συσπειρωθούμε, να συμπράξουμε με κάθε τρόπο και να επιτελέσουμε το καθήκον μας απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η συγκέντρωση δεν θύμιζε σε όγκο τα όσα ζήσαμε πέρσι, όταν το Σύνταγμα κατακλυζόταν καθημερινά από χιλιάδες λαού, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά επί μέρες για τα σκληρά μέτρα λιτότητας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :












News247
Διαβάστε Περισσότερα "Οι αγανακτισμένοι επέστρεψαν ... στο Σύνταγμα! (Βίντεο)"

Δημοφιλείς αναρτήσεις