" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛ.ΑΣ και Αντιτρομοκρατική..Μεγάλο τρομο-χτύπημα βρίσκεται στα σκαριά

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται ΕΛ.ΑΣ και Αντιτρομοκρατική λόγω σοβαρών πληροφοριών πως ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του πολιτικού συστήματος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», οι πολύ σοβαρές υποψίες ξεκίνησαν όταν οι «κοριοί» των αρμόδιων υπηρεσιών έπιασαν ύποπτους διαλόγους και κωδικοποιημένα μηνύματα τα οποία μαρτυρούν πως .....
μεγάλο τρομο-χτύπημα βρίσκεται στα σκαριά.

Για το λόγο αυτό, τα μέτρα ασφαλείας σε κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας αλλά και σε πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, είναι ιδιαίτερα αυξημένα.
Υπό στενή επιτήρηση της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκονται υπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων, αλλά και κυβερνητικά στελέχη από τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας.
Σε αστυνομικό κλοιό και κτίρια-σύμβολα της χώρας, όπως η Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και άλλα σημαντικά υπουργεία.
Για την κατάσταση που επικρατεί έχουν ήδη ενημερωθεί οι κορυφαίοι παράγοντες των τριών κομμάτων, τα ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται σε επαγρύπνηση αλλά και όλες σχεδόν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.


 http://www.eglimatikotita.gr/

Διαβάστε Περισσότερα "Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛ.ΑΣ και Αντιτρομοκρατική..Μεγάλο τρομο-χτύπημα βρίσκεται στα σκαριά"

VIDEO: Ο παππούς των διαδηλώσεων!


Ενας παππούς  έχει γίνει μασκότ στις διαδηλώσεις που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Φοραέι πάντα ένα πράσινο μπουφάν και δεν θα τον δείτε  να κρατάει το ίδιο πανό.
Εμείς στην Αθήνα έχουμε τον «Λουκάνικο», εκεί έχουν έναν παππού…Και οι δύο παρουσίες είναι εξ ίσου συγκινητικές!

Δείτε το Video…



http://www.prionokordela.gr/






















Διαβάστε Περισσότερα "VIDEO: Ο παππούς των διαδηλώσεων!"

Η Μέρκελ έκανε “υφυπουργείο Ελλάδας” με “έδρα” τη Θεσσαλονίκη!


Έργα και όχι λόγια έχει ζητήσει επανειλημμένα η καγκελάριος Μέρκελ από την Ελλάδα και, πλέον, είπε να μη μείνει μόνο στις συμβουλές.Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η Γερμανίδα καγκελάριος όρισε υφυπουργό… Ελλάδας με εντολή την αναζωογόνηση της ελληνογερμανικής....φιλίας! 

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ ορίστηκε ως εντεταλμένος για την προώθηση και παρακολούθηση προγραμμάτων που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ τα οποία δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα.

Ο Χριστιανοδημοκράτης είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης της Μέρκελ με εμπειρία στη διαχείριση των οικονομικών και η εντολή της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι να αναζωογονήσει την ελληνογερμανική φιλία και συνεργασία στη βάση συγκεκριμένων στόχων. Το κέντρο βάρους από την ελληνική πλευρά θα είναι η Θεσσαλονίκη και συντονιστικό ρόλο θα παίζει το γερμανικό γενικό προξενείο στην πόλη.

Προς άμεση υλοποίηση προγράμματα 16 δισ. ευρώ

Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να ρίξει ο υφυπουργός… Ελλάδας στην παροχή τεχνογνωσίας για την απορρόφηση των κονδυλίων. Σύμφωνα με τον Φούχτελ, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 100 προγράμματα στην Ελλάδα προς άμεση υλοποίηση, με κονδύλια 16 δισ. ευρώ να «περιμένουν» τις συγκεκριμένες μελέτες ώστε να εκταμιευτούν.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε προγράμματα υποδομών, επεξεργασίας λυμάτων, τουριστικές εγκαταστάσεις, ενώ νέα πνοή σχεδιάζεται να δοθεί στο θεσμό της αδελφοποίησης πόλεων που δε μείνει στην ανταλλαγή πολιτιστικών αγαθών αλλά θα πλαισιωθεί με συνεργασία σε πρακτικό επίπεδο για την υλοποίηση των προγραμμάτων υποδομών.

trelokouneli
Διαβάστε Περισσότερα "Η Μέρκελ έκανε “υφυπουργείο Ελλάδας” με “έδρα” τη Θεσσαλονίκη!"

Αποδοκίμασαν Έλληνες βουλευτές στην Γερμανία

Πέντε βουλευτές ,οι κ. Χρ. Μαγκούφης, Σάββας Εμινίδης και Γιώργος Φραγκίδης (ΠΑΣΟΚ) Ευ. Αντώναρος (ΝΔ) και Θ. Πλεύρης (ΛΑΟΣ) γνώρισαν την οργή...


 των μελών της Ελληνικής κοινότητας του Βερολίνου ,σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.
Οι νεαροί ζήτησαν από τους βουλευτές να τους πουν τι ακριβώς συζήτησαν με τους Γερμανούς και τι συμφώνησαν να ξεπουληθεί.
«Τα ξέρουμε τα έχουμε ακούσει τι λένε οι Γερμανοί», φώναζαν οι νεαροί εκνευρισμένοι και φανερά αγανακτισμένοι για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. 


 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Αποδοκίμασαν Έλληνες βουλευτές στην Γερμανία"

Το νεο τραγούδι της Παπαρίζου

Ακουστε το νεο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου .....












http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Το νεο τραγούδι της Παπαρίζου"

ΒΙΝΤΕΟ : Άγριο κράξιμο στον Βενιζέλο κατά την ορκωμοσία της κόρης του στο ΑΠΘ

Έντονα αποδοκίμασαν τον Υπ. Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, οι φοιτητές και οι παρευρισκόμενοι στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημείου Θεσσαλονίκης, στην οποία ορκιζόταν και η κόρη του υπουργού.

Μάλιστα οι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που...

οι πρυτανικές αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν για λίγο την τελετή. 

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ολοκληρώθηκε η τελετή.

Ωστόσο, και κατά την έξοδο του από την Αίθουσα Τελετών ο Βενιζέλος άκουσε και πάλι γιούχα.






seleo.gr

Διαβάστε Περισσότερα "ΒΙΝΤΕΟ : Άγριο κράξιμο στον Βενιζέλο κατά την ορκωμοσία της κόρης του στο ΑΠΘ"

Ποιοι γλιτώνουν τη διακοπή ρεύματος για το χαράτσι


Σφυροκόπημα για το χαράτσι στο ΣτΕ
Ο Παπαδήμος φέρνει ευνοϊκές ρυθμίσεις για το τέλος ακινήτων

Εκδόθηκε την Παρασκευή η πολυαναμενόμενη εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών, με την οποία παρέχονται οδηγίες και διευκρινίσεις για την εφαρμογή του Ν. 4021/2011, περί έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών.

Σύμφωνα με την απόφαση, η διακοπή ηλεκτροδότησης αναστέλλεται, εάν συντρέχουν ειδικοί λόγοι υγείας στο πρόσωπο του χρήστη του ακινήτου, για το οποίο επιβλήθηκε το ειδικό τέλος και αποδεικνύεται ότι η διακοπή του ρεύματος θα θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή ή την υγεία τους (όπως π.χ. όταν ο χρήστης υποστηρίζεται μηχανικά).

Ακόμη, όταν ο κύριος του ακινήτου, για το οποίο επιβλήθηκε το τέλος, είναι και χρήστης του και ζει υπό μειονεκτικές κοινωνικά συνθήκες, όπως η απουσία εισοδήματος και περιουσιακών στοιχείων.

Όπως προβλέπεται, αιτήσεις για διορθώσεις επί του τέλους ακινήτων σε ό,τι αφορά τα τετραγωνικά και την τιμή ζώνης θα μπορούν να υποβάλουν οι πολίτες στους δήμους των περιοχών τους μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2012.

Εφόσον προκύπτει διαφορά με βάση το αρχικό ποσό, τότε αυτή θα αφαιρείται από το τέλος του 2012.

Δείτε εδώ όλη την εγκύκλιο του ΥΠΟΙΚ για το τέλος ακινήτων

Νωρίτερα την Παρασκευή, στο Συμβούλιο της Επικρατείας συζητήθηκαν οι προσφυγές κατά του τέλους ακινήτων. Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ

Μιλώντας στη Βουλή, επίσης, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος χαρακτήρισε λάθος τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε όσους δεν μπορούν αντικειμενικά να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων, εξήγησε όμως ότι «το μέτρο δεν μπορεί να καταργηθεί».


Δήλωση Βενιζέλου

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στο ειδικό τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω τη ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κυκλοφόρησε σήμερα η αναλυτική εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία αντιμετωπίζονται μια σειρά από προβλήματα σχετικά με την δίκαιη και αποτελεσματική εφαρμογή του ειδικού τέλους ακινήτων, που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ ή άλλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Το Υπουργείο Οικονομικών έχει καταβάλει και συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα με τον πιο ευαίσθητο και πρακτικό τρόπο, καθώς είναι φυσικό ένα νέο μέτρο γενικής εφαρμογής να συναντά διάφορα εμπόδια που οφείλονται στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και στις δυνατότητες που έχει το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ. Κατά τη χθεσινή συνάντησή μου με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ, ζήτησα την ενεργό συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινή προσπάθεια για να διευκολύνουμε τους πολίτες.

Όπως έχω πολλές φορές τονίσει και όπως επανέλαβε σήμερα στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, σε κανένα πολίτη και σε κανένα νοικοκυριό που βρίσκεται σε πραγματική αδυναμία καταβολής του τέλους δεν θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά από την άλλη μεριά, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι και κανένας πολίτης που έχει τη δυνατότητα καταβολής του τέλους δεν θα αποφύγει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του και να μετάσχει σε μία συλλογική προσπάθεια για την στήριξη της εθνικής οικονομίας, κρυπτόμενος πίσω από αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.

Τα στοιχεία της ΔΕΗ, απο την ώς τώρα πορεία εξόφλησης των λογαριασμών, δείχνουν ότι οι πολίτες, παρά τις μεγάλες δυσκολίες της περιόδου αυτής, ανταποκρίνονται στο συνηθισμένο επίπεδο εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Με την εγκύκλιο αυτή, προσπαθούμε να δώσουμε απάντηση στα ερωτήματα, τα αιτήματα και τις αγωνίες ανθρώπων ανέργων, ανθρώπων με μειωμένο εισόδημα που έτυχε να έχουν ακίνητη περιουσία, αναπήρων, ατόμων που βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη και οικογενειών που έχουν παιδιά με αναπηρίες.

Οργανώνεται, επίσης, ένας όσο γίνεται πιο απλός μηχανισμός για την ταχύρρυθμη συμπλήρωση και διόρθωση των αρχείων της ΔΕΗ, της ΓΓΠΣ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε σχέση με τα χαρακτηριστικά κάθε ακινήτου και κυρίως σε σχέση με το εμβαδόν, την παλαιότητα και την τιμή ζώνης, κάτι το οποίο θα είναι πολλαπλά χρήσιμο, ως ενιαία και επικαιροποιημένη βάση δεδομένων. Όπου υπάρχουν διάφορες, θα εφαρμοστεί σύστημα αυτόματου συμψηφισμού στους επόμενους λογαριασμούς.

Η κυβέρνηση, που έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ και άρα ενός πολυ μεγάλου κοινοβουλευτικού και πολιτικού φάσματος, έχει την εθνική υποχρέωση να πετύχει τους στόχους της σε σχέση με την εφαρμογή του προϋπολογισμού του 2011 και του 2012, καθώς κάτι τέτοιο συνιστά την πρώτη προϋπόθεση για την ομαλή ροή του τρέχοντος προγράμματος στήριξης και χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, την διαπραγμάτευση του νέου προγράμματος και τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης, την επιτυχή ολοκλήρωση της συμμετοχής του διεθνούς ιδιωτικού τομέα στη μείωση του ελληνικού δημοσίου χρέους, που πρέπει έτσι να καταστεί βιώσιμο, με στόχο να μπει η οικονομία, το ταχύτερο δυνατόν, σε μια άλλη τροχιά και να δημιουργηθούν ξανά ελπίδες και προοπτικές.

Δεν υπάρχουν φορολογικά μέτρα τα οποία είναι ευχάριστα και θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια τα φορολογικά μέτρα να είναι όχι μόνο αποτελεσματικά, αλλά και δίκαια, καθώς υπάρχει πάντα μία θεμελιώδης αδικία που βασίζεται στο γεγονός πως η φοροαποφυγή, η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία λειτουργούν σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων που δεν έχουν άλλα εισοδήματα και όσων δεν μπορούν να αποκρύψουν εύκολα τα εισοδήματά τους.

Θα μας δοθεί και κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού η ευκαιρία να δούμε αναλυτικά πώς έχει διαμορφωθεί, επί δεκαετίες τώρα, αυτή η κατάσταση, τι έχει γίνει τους τελευταίους μήνες και τι πρέπει να γίνει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ει δυνατόν με ευρεία στήριξη και αποδοχή, καθώς τώρα είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη πολιτική και κοινωνική ευκαιρία να κάνουμε κινήσεις και να λάβουμε αποφάσεις που είναι ζωτικές και επείγουσες για τη χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας».
 

 protothema.gr

Διαβάστε Περισσότερα "Ποιοι γλιτώνουν τη διακοπή ρεύματος για το χαράτσι"

30 μικρά αγόρια στα δίχτυα του καθηγητή - παιδεραστή στην Κρήτη

Δεν ξέρει κανείς από που ν' αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της εγκληματικής δράσης του 47χρονου καθηγητή κατά τα άλλα, πολίτη υπεράνω υποψίας. Του ανθρώπου που χρησιμοποιώντας την αγάπη των παιδιών για τον αθλητισμό ήθελε να ικανοποιήσει τις ακόλαστες ορέξεις του. Ηταν προπονητής στα παιδικά τμήματα μπάσκετ τοπικής ομάδας και συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι αποσπασμένος στο πανεπιστήμιο της Κρήτης όπου και κάνει το μεταπτυχιακό του κι απασχολείται το τελευταίο διάστημα στα τμήματα υποδομών. Η σύζυγος του έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε για τις κατηγορίες, δεδομένου ότι μαζί του έχει αποκτήσει και συμβιώνουν με τα δύο αγόρια τους, της ίδιας πάνω κάτω ηλικίας με τα θύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ερευνώνται άλλες 30 περιπτώσεις με αποτέλεσμα οι γονείς των παιδιών που η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 15 χρόνια να είναι ανάστατοι!

Συμφωνα με το cretalive, οι άνδρες της Ασφάλειας γνώριζαν εδώ και καιρό τις "ορέξεις" του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν "παρέα" με δύο ανήλικα αγόρια.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι πολλά από τα παιδιά μίλησαν αφού έπαψε πια να αποτελεί απειλή για εκείνα αφού τα εκβίαζε ότι αν άνοιγαν το στομα τους θα πάθαιναν μεγάλο κακό.

H αστυνομική έρευνα, κράτησε 10 ολόκληρους μήνες. Ο 47χρονος προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και τα προέτρεπε, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο.

Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω «chat» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε Περισσότερα "30 μικρά αγόρια στα δίχτυα του καθηγητή - παιδεραστή στην Κρήτη"

Έστειλαν επιστολή με 5 σφαίρες σε νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Έστειλαν επιστολή με 5 σφαίρες σε νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Απειλητική επιστολή με πέντε κάλυκες, έστειλαν στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, την προηγούμενη εβδομάδα.
Η επιστολή κατονομάζει πέντε στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής, μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της επιτροπής και κατηγορούνται για την κατάντια της χώρας.
Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής και ερευνά το θέμα.
Τα στελέχη όμως της επιτροπής που κατονομάζονται, το έμαθαν μόλις σήμερα από εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.
 
 iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Έστειλαν επιστολή με 5 σφαίρες σε νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ"

Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας στο EURO του 2012

Βατός ο όμιλος

Αρκετά τυχερή ήταν η Εθνική μας στην κλήρωση για τους αντιπάλους του 2012. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, την Τσεχία και τη Ρωσία.

1ος Όμιλος

Πολωνία
Τσεχία
ΕΛΛΑΔΑ
Ρωσία


2ος Όμιλος

Ολλανδία
Δανία
Πορτογαλία
Γερμανία

3ος Όμιλος

Ισπανία
ΕΪΡΕ
Κροατία
Ιταλία

4ος Όμιλος

Ουκρανία
Γαλλία
Σουηδία
Αγγλία
Διαβάστε Περισσότερα "Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας στο EURO του 2012"

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο υφυπουργός θέλει οκτώ να τον φυλάνε για να πιει καφέ [εικόνες]


Ο υφυπουργός θέλει οκτώ να τον φυλάνε για να πιει καφέ [εικόνες]

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος βρέθηκε χθες στο κέντρο της Πάτρας, στο πλαίσιο των εορτασμών του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα. Μετά τη λειτουργία θέλησε να πιει ένα καφέ. Επισκέφθηκε μία κοντινή καφετέρια, αλλά δεν ήταν μόνος.
Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν οκτώ αστυνομικούς να αποτελούν την προσωπική φρουρά του υφυπουργού. Μαζί τους ήταν και ο διοικητής ασφαλείας Πατρών.


Φαίνεται πως οι συνεχείς επιθέσεις και οι προπηλακισμοί που δέχονται οι πολιτικοί από αγανακτισμένους πολίτες έχουν αναγκάσει τους τελευταίους να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, κάθε φορά που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο best.gr


Διαβάστε Περισσότερα "Ο υφυπουργός θέλει οκτώ να τον φυλάνε για να πιει καφέ [εικόνες]"

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ: «Οι αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες»


ΠΑΓΚΑΛΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ: «Οι αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες»
Νέες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου που προκαλούν, έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα. Ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο Γαλλικο καναλι France 5 και στην εκπομπή Le monde en marche, αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, δηλαδή πάνω απο 2 εκ. Έλληνες, ήταν ενα μειγμα απο κομμουνιστές, φασίστες και μαλακές!!!
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του…
(Η επίμαχη δήλωση στο 2:54)






ΠΗΓΗ: ΠΡΕΖΑ TV





Διαβάστε Περισσότερα "ΠΑΓΚΑΛΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ: «Οι αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες»"

Νέα απάτη με μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η αστυνομία, με αφορμή μια νέα απάτη μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων, η οποια έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και θυμίζει την παλιά «νιγηριανή απάτη», με επιστολές, η οποία είχε πολλά θύματα διεθνώς.


Η νέα ηλεκτρονική απάτη είναι στην ουσία...



η αποστολή μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα και σκοπός των αποστολέων είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων των παραληπτών.


Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα και έχουν ως αποστολέα αριθμό κινητού τηλεφώνου από το εξωτερικό.



Στα μηνύματα αυτά αναφέρεται, ότι ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη έχει κερδίσει δύο εκατομμύρια ευρώ. 



Το περιεχόμενο του μηνύματος έχει ως εξής :



«YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2,000,000.00 POUNDS IN THE BLACKBERRY UK MOBILE PROMO, FOR CLAIMS SEND EMAIL YOUR NAME, MOBILE NO & COUNTRY TO blackberryyou@europe.com"



Σε ανακοίνωση του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ καλεί όσους λαμβάνουν τέτοια μηνύματα να αποφεύγουν να τα ανοίγουν, σε καμία περίπτωση να μην λαμβάνουν υπόψη το περιεχόμενό τους και να μην απαντούν στους αποστολείς. 



Παράλληλα, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προωθώντας το σχετικό μήνυμα στο e-mail ccu@cybercrimeunit.gr, αλλά και τηλεφωνικά στην 24ωρη γραμμή καταγγελιών 11012.
Διαβάστε Περισσότερα "Νέα απάτη με μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μια εικόνα ΝΤΡΟΠΗ για τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όλο και περισσότερες φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου τελευταία, δείχνουν την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού…


Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία τα λόγια είναι λίγα… απλά ΝΤΡΟΠΗ… ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ



 24GR

Διαβάστε Περισσότερα "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μια εικόνα ΝΤΡΟΠΗ για τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μια εικόνα ΝΤΡΟΠΗ για τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όλο και περισσότερες φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου τελευταία, δείχνουν την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού…


Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία τα λόγια είναι λίγα… απλά ΝΤΡΟΠΗ… ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ







 24GR
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μια εικόνα ΝΤΡΟΠΗ για τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής,το "κέρατο" και τα...βάσανά του

φωτο από vimaonline.gr
Το πάθος του για το γυναικείο φύλο πλήρωσε πολύ ακριβά πασίγνωστος, ξένος άσσος του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας μας.Η σύζυγός του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή...


 τον έπιασε ¨στα πράσα¨, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την ερωμένη του. Μήλον της έριδος; γνωστό μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια μεγαλοδημοσιογράφου - εκδότη. Το όλο περιστατικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vimaonline.gr, έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι του Ποδοσφαιριστή στα νότια Προάστια, όπου και διέμενε το τελευταίο διάστημα με την ομολογουμένως καλλονή γυναίκα του.

Ο νεαρός άσσος και καρδιοκατακτητής, που κατά το παρελθόν δεν είχε δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα αλλά ούτε και τροφή για σχόλια, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο πάθος του για το γυναικείο φύλο και όπως όλα δείχνουν τη ροζ αυτή περιπέτεια θα την πληρώσει με ένα… διαζύγιο!

Το χρονικό της απιστίας
Πριν από περίπου ένα μήνα, η σύζυγός του είχε βγει για ψώνια στα εμπορικά καταστήματα των νότιων προαστίων. Φεύγοντας μάλιστα ενημέρωσε τον άντρα της ότι θα επέστρεφε νωρίς το απόγευμα. Ωστόσο το πρόγραμμα άλλαξε και για κακή της μάλλον τύχη, εκείνη γύρισε στο σπίτι πιο νωρίς… μπαίνοντας μέσα δεν πίστευε στα μάτια της! Το τί ακολούθησε, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της γειτονιάς, δεν περιγράφεται!

Η απατημένη σύζυγος εξαγριωμένη από το θράσος του άσου των γηπέδων άρχισε να ωρύεται, να φωνάζει και να βρίζει με χυδαίες λέξεις τόσο τον σύζυγο, αλλά και το γνωστό μοντέλο που από τύχη γλίτωσε από τα νύχια της εξαγριωμένης γυναίκας. Έντρομοι οι γείτονες, ακούγοντας τις φωνές και στην ιδέα ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί, κάλεσαν την αστυνομία. Επί τόπου έφτασαν δυο περιπολικά με τέσσερις άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν την οργισμένη γυναίκα. Μάταια όμως!

Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν και οι δυο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και συνεχίστηκε ο διαπληκτισμός μεταξύ τους. Στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έσπευσαν στο Α.Τ.  και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, λέγοντάς τους ότι το επεισόδιο πρέπει να σταματήσει εκεί γιατί εάν πάρει διαστάσεις αυτό θα ήταν πολύ άσχημο για την καριέρα του ποδοσφαιριστή, αλλά και για την ομάδα που πρόσφατα έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό πόσο για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Το ζευγάρι αποχώρησε, επέστρεψε στο σπίτι του και ύστερα από κοινή απόφαση και των δύο, αποφάσισε αρχικά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Ωστόσο, λέγεται πως η ζωή του διεθνούς άσσου έχει γίνει κόλαση, αφού η πληγωμένη σύζυγος δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει την απιστία του άντρα της. Έτσι λοιπόν ελέγχει και την παραμικρή του κίνηση και τσεκάρει συνεχώς το κινητό του τηλέφωνο, ψάχνοντας για ύποπτα στοιχεία.

Μάλιστα το ποτήρι λέγεται ότι ξεχείλισε όταν σε μια πρόσφατη έξοδό τους στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, το ζευγάρι ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση μέσα σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής, με αποτέλεσμα να παρέμβουν και πάλι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου στον οποίο αγωνίζεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να βοηθήσουν το ζευγάρι να συμφιλιωθεί.

Μετά όμως και απ΄ αυτό το περιστατικό, η σύζυγος του διεθνούς άσσου επέστρεψε στο σπίτι τους και μάζεψε τα πράγματά της, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην πατρίδα της και να τον εγκαταλείψει οριστικά.

Η επόμενη μέρα και ο πονοκέφαλος για την ομάδα
Τα προβλήματα όμως για το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της ομάδας του, δεν σταματούν εδώ. Σε πρόσφατη νυχτερινή του έξοδο, ο ποδοσφαιριστής ήπιε λίγο παραπάνω και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάτι τρομερό! Κατά την επιστροφή του στο σπίτι, τις πρώτες πρωινές ώρες, τράκαρε πολύ σοβαρά και το πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας, Audi R8 καταστράφηκε! Από θαύμα όμως ο ίδιος γλίτωσε από τη σφοδρή σύγκρουση, χωρίς καν να τραυματιστεί.

Όλα αυτά έχουν προβληματίσει πολύ έντονα τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή και ο οποίος τον βλέπει τώρα με αυτές τις ενέργειές του να θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό και να εκθέτει σε μεγάλο βαθμό τόσο τον ίδιο όσο και τον προπονητή του που τον εμπιστεύτηκε. Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο ο πρόεδρος, θέλοντας να τον προστατέψει, έδωσε εντολή σε ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται αρκετές ώρες δίπλα στον παίκτη, τόσο για να τον στηρίζουν ψυχολογικά αλλά και για να αποτρέψουν - εάν χρειαστεί- παρόμοιες αυτοκαταστροφικές του ενέργειες. 


 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής,το "κέρατο" και τα...βάσανά του"

''Οι Ελληνίδες στρέφονται στην πορνεία''


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Με τίτλο "Η Ελλάδα βγήκε στον δρόμο", δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Takvim αναφέρει πως χιλιάδες Ελληνίδες πέφτουν στην πορνεία επειδή δεν μπορούν τα βγάλουν πέρα μεσούσης της οικονομικής κρίσης. Ο αρθρογράφος της εφημερίδας υποστηρίζει....


πως 3.000 Ελληνίδες εκδίδονται είτε στον δρόμο είτε μέσω διαδικτύου. Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το επιχείρημά της, η εφημερίδα επικαλείται ελληνικά δημοσιεύματα. Αναφέρεται ακόμα στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, πως χρειάζεται εθνική προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση.

news247

Διαβάστε Περισσότερα "''Οι Ελληνίδες στρέφονται στην πορνεία''"

Έκαναν δώρο στον ΓΑΠ ένα... παπάκι!!


ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ!!!

Δεν χαλάει με τίποτα η διάθεση του Γιώργου Παπανδρέου.. Στην συνάντηση των Σοσιαληστών, μοίρασε χαμόγελα ενώ δέχθηκε και δώρα που όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, του έφτιαξαν την διάθεση!! Το δώρο ήταν ένα..


παπάκι με αποστολέας τον Τούρκο Πρόεδρo των Πρασίνων, Cem Ozdemir.. Τι θέλει να πει ο ποιητής;;;

trelokouneli.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Έκαναν δώρο στον ΓΑΠ ένα... παπάκι!!"

Βραβείο - γαϊδουράγκαθο στην Bild για την πώληση των ελληνικών νησιών!

Η γερμανική εφημερίδα Bild που κατά καιρούς έχει δείξει ότι έχει τεράστια απωθημένα και κόμπλεξ με την Ελλάδα και τον λαό της επιτέλους... δικαιώθηκε!
Πήρε το χειρότερο βραβείο που μπορεί να πάρει ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, το «Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο».
Ο λόγος ήταν το προκλητικό δημοσίευμα της πριν λίγους μήνες, όπου προέτρεπε τους Έλληνες να πουλήσουν τα νησιά τους ώστε να μειωθεί το χρέος της χώρας.
Βέβαια το θράσος δεν έχει όρια και έτσι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Νίκολαους Μπλόμε πήγε στην εκδήλωση και συνέχισε με τις δηλώσεις του το ανθελληνικό παραλήρημα.
Αφού υπερασπίστηκε το δημοσίευμα επικαλέστηκε τον Σοφοκλή και την γνωστή ρήση του «μην σκοτώνετε τον αγγελιαφόρο».
Και συνέχισε λέγοντας ότι «70.000 εκτάσεις ελληνικής δημόσιας περιουσίας βρίσκονται σήμερα προς πώληση. Ανάμεσά τους μια ολόκληρη χερσόνησος και ένα μικρό βουνό».
Ο επίλογος του ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Το γαϊδουράγκαθο είναι οξύ και πονά. Ακριβώς αυτό θέλει να είναι η εφημερίδα Bild. Να είστε ευγνώμονες που υπάρχουμε».

 http://www.mediagate.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Βραβείο - γαϊδουράγκαθο στην Bild για την πώληση των ελληνικών νησιών!"

Θέλουν να πάρουν πίσω το χαράτσι της ΔΕΗ

 
«Δεύτερες σκέψεις» για να αποσυνδεθεί από το 2012 η καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων από την πληρωμή των λογαριασμών παροχής ρεύματος που εκδίδει η ΔΕΗ, φαίνεται πως κάνουν στο οικονομικό επιτελείο.

Παρά τις διορθώσεις στα λάθη που διαπιστώθηκαν φέτος κατά την εφαρμογή του μέτρου, το αλαλούμ που προκλήθηκε αναγκάζει το υπουργείο Οικονομικών να αναθέσει και πάλι στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων την έκδοση των εκκαθαριστικών από το 2012.

Στην πράξη όμως το εγχείρημα σκοντάφτει στο γεγονός ότι η ΓΓΠΣ (το γνωστό σε όλους ΚΕΠΥΟ) δεν μπόρεσε να υπολογίσει σωστά και να στείλει εκκαθαριστικά ούτε καν για το ΕΤΑΚ του 2009.

Ολοι οι φόροι ακινήτων της τελευταίας διετίας έμειναν ανείσπρακτοι. Οι δυσκολίες και τα λάθη αυτά άλλωστε οδήγησαν την κυβέρνηση και στη λύση να υπολογίζει η ΔΕΗ το χαράτσι, με βάση τα στοιχεία που της έδιναν οι δήμοι. Και έτσι όμως αποκαλύφθηκε το απόλυτο μπάχαλο, καθώς το Κράτος ορίζει μεν «αντικειμενικές» τιμές ακινήτων, αλλά δεν ξέρει ούτε το ίδιο πού  ισχύουν και κατά πόσον.

Η εγκύκλιος που θα προσδιορίζει ποιοι θα εξαιρεθούν εφέτος και υπό ποιες προϋποθέσεις από την καταβολή του τέλους, αναμένεται να εκδοθεί σήμερα. Ωστόσο όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του υπουργείο οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, τα τελικά στοιχεία που θα ανακύψουν μετά από τις διορθώσεις, αν και θα είναι τα σωστά, ίσως να μην αποτελέσουν από το 2012 τη βάση δεδομένων από την οποία θα αντλεί στοιχεία η ΔΕΗ.

Στο υπουργείο Οικονομικών διατυπώνονται εισηγήσεις να ανατεθεί η αρμοδιότητα για την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων κατευθείαν στις εφορίες, καθώς αυτές διαθέτουν την (πιο) σωστή βάση δεδομένων για τις επιφάνειες των ακινήτων και τις τιμές ζώνης.

Και οι ΔΟΥ όμως τελούν υπό διάλυση, καθώς άλλες κλείνουν και άλλες ερημώνουν από προσωπικό που εγκαταλείπει άρον-άρον την υπηρεσία. Αν τις επιφορτίσουν και με την είσπραξη των φόρων αυτών, οι υπηρεσίες και το εναπομείναν προσωπικό θα αποσυντονιστούν πλήρως.

Σε κάθε περίπτωση, το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών -όπως έχει προαναγγείλει ο κ. Βενιζέλος- είναι να αλλάξουν και πάλι τα πάντα στην φορολογία ακινήτων, μέσω της επικείμενης φορολογικής μεταρρύθμισης που προωθεί. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο ενός ενιαίου φόρου, όπου θα ενσωματώνονται οι δεκάδες φόρων επί ακινήτων που ισχύουν σήμερα.
 

 protothema.gr

Διαβάστε Περισσότερα "Θέλουν να πάρουν πίσω το χαράτσι της ΔΕΗ"

Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμων και Αντιπεριφέρειας ενόψει χειμώνα

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Συντονιστικού Περιφερειακού Οργάνου Βοιωτίας, ενόψει του επερχόμενου χειμώνα, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:
  • · Σύνταξη μνημονίου ενεργειών των Δήμων σε περιπτώσεις εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων
  • · Έλεγχος της καλής λειτουργίας μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου και προληπτική συντήρηση τους όπου αυτό απαιτείται
  • · Τήρηση ενημερωμένων καταστάσεων σε ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα επιχειρησιακά έτοιμου προσωπικού και μηχανημάτων.
  • · Συγκρότηση ομάδων επιφυλακής σε βάρδιες με χειριστές μηχανημάτων και οχημάτων ανά Δήμο σε περιπτώσεις που έχουμε προειδοποίηση για την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.
  • · Καταγραφή όλων των ιδιωτικών μηχανημάτων στα όρια ευθύνης του κάθε Δήμου και των τηλεφώνων επικοινωνίας με τους κατόχους τους.
Επίσης καταγραφή όλων των εγκατεστημένων εργολαβιών στα όρια ευθύνης του Δήμου έτσι ώστε να επιτευχθεί άμεσα η κινητοποίηση των μηχανημάτων τους.
  • · Ολοκλήρωση, με την έκδοση σχετικής απόφασης, των διαδικασιών προγραμματισμένης μίσθωσης ιδιωτικών μέσων, όπου αυτό απαιτείται.
  • · Χαρτογράφηση των περιοχών και των οδικών αξόνων υψηλού κινδύνου του Δήμου ώστε να ληφθούν περαιτέρω προληπτικά μέτρα προστασίας.
  • · Προτεραιοποίηση των οδικών αξόνων ως προς την επέμβαση σε περιπτώσεις αδυναμίας συνολικής αντιμετώπισης προβλημάτων λόγω εκτεταμένων πλημμυρών κατολισθήσεων και χιονοπτώσεων.
Πρέπει να δίνεται προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των δρόμων που οδηγούν σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Λιμάνια, Σχολικά Συγκροτήματα, καθώς και κτίρια υπηρεσιών ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση της ομαλής ζωής των κατοίκων.
  • · Καταγραφή ευπαθών ομάδων πληθυσμού όπως νεφροπαθείς και πάσχοντες από χρόνια νοσήματα ανά Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες με σκοπό την έγκαιρή ενημέρωσή τους.
  • · Το ΕΚΑΒ να είναι σε πλήρη ετοιμότητα , προσωπικό και οχήματα.
  • · Σχολαστικός έλεγχος όλων των αντιπλημμυρικών έργων αρμοδιότητας του Δήμου και συντήρησή τους, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.
  • · Έλεγχος και προληπτικός καθαρισμός των κοιτών των ρεμάτων αρμοδιότητας του Δήμου με σκοπό την αποκατάσταση της φυσικής τους ροής.
  • · Λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας των υδραγωγείων και των αντλιοστασίων ύδρευσης.
  • · Εντός του αστικού χώρου απομάκρυνση όλων των απορριμμάτων, φερτών υλικών, φυλλώματος δένδρων, κ.λπ., τα οποία βρίσκονται σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους και μπορεί να προκαλέσουν εμφράξεις σε παρακείμενα φρεάτια απορροής όμβριων υδάτων.
  • · Έλεγχος και εφαρμογή της νομοθεσίας σε συνεργασία με τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές, σχετικά με την εναπόθεση μπαζών και οικοδομικών υλικών σε χώρους πρασιάς ή και πεζοδρομίων, δεδομένου ότι τα υλικά αυτά εάν δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα μπορεί εύκολα να παρασυρθούν σε βροχόπτωση και να προκαλέσουν εμφράξεις σε φρεάτια και αγωγούς.
  • · Άμεσος έλεγχος και συντήρηση του δικτύου ομβρίων υδάτων των οδών αρμοδιότητάς τους.
  • · Έγκαιρη προμήθεια και αποθήκευση αλατιού με δαπάνη του κάθε Δήμου.
  • · 24ωρη επικοινωνία με τα τμήματα της Τροχαίας προκειμένου να γνωρίζουν την κατάσταση του οδικού δικτύου με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών.
  • · Σύγκληση του Σ.Τ.Ο. (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) κάθε Δήμου.
  • · Εξεύρεση, οργάνωση και λειτουργία κατάλληλων χώρων (γηπέδων, πλατειών κ.λπ.) για την δημιουργία των αναγκαίων καταυλισμών και χώρων υποδοχής των πληγέντων πολιτών που χρήζουν ανάγκη στέγασης.
  • · Ενημέρωση των πολιτών για την αντιμετώπιση και την αυτοάμυνά τους από τους κινδύνους επικίνδυνων φαινομένων
· Οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας σε περιόδους εκτάκτων αναγκών για την έγκυρη ενημέρωσή τους να απευθύνονται στους αρμόδιους φορείς (Πολιτική Προστασία, Τροχαία, Δήμους κ.λπ.)
Διαβάστε Περισσότερα "Μνημόνιο Συνεργασίας Δήμων και Αντιπεριφέρειας ενόψει χειμώνα"

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί η μέση Ελληνίδα;




Η έρευνα της Durex, με αφορμή την ημέρα κατά του ΑΙDS, παρουσιάζει μια μάλλον απερίσκεπτη εικόνα όσον αφορά την χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα.

Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχουν κάνει. Με το δίκιο τους βέβαια, καθώς ένας στους πέντε άντρες (22%) που διατηρεί σχέση δήλωσε ότι κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες, χωρίς προφυλακτικό μάλιστα. Στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μόλις στο 9%.

Ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα σεξουαλικών συντρόφων που έχουν Έλληνες και Ελληνίδες. Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο και οι Γαλλίδες και οι Πολωνές), ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6. Οι Έλληνες άντρες δηλώνουν ότι κατά μέσο όρο είχαν 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.
e-radio.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί η μέση Ελληνίδα;"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρετανικό σχέδιο ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ από την Ελλάδα!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρετανικό σχέδιο ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ από την Ελλάδα!Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στην βρετανική πρεσβεία της Αθήνας, δίνει οδηγίες έτσι ώστε ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα, πρέπει να είναι έτοιμη να παράσχει «κάθε απαραίτητη βοήθεια ώστε να προστατεύσουν και να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές»!
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών καθώς θεωρούνται «αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές»!
Έχουν μάλιστα προσδιοριστεί σημεία συγκέντρωσης και τρόπο αποχώρησης των Βρετανών από την Ελλάδα, ακόμα και «ειδικές επιχειρήσεις» τύπου Λιβύης για να επιστρέψουν ασφαλείς στην χώρα οι Βρετανοί πολίτες
Η εφημερίδα Telegraph επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και ανώτατο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης ανέφερε πριν λίγο στην εφημερίδα πως η κατάρρευση του ευρώ είναι απλώς θέμα χρόνου και ως εκ τούτου οι πρεσβείες στις χώρες της ευρωζώνης πρέπει να βοηθήσουν τους πολίτες που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες, είτε με την παροχή οικονομικής βοήθειας είτε λόγω ανεξέλεγκτων κοινωνικών αναταραχών.
Οι βρετανικές πρεσβείες θα φροντίσουν να παρέχουν ρευστό σε όσους πολίτες της χώρας δεν θα μπορέσουν να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες της ευρωζώνης, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ(!) αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα!
ΠΗΓΗ: defencenet
Διαβάστε Περισσότερα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρετανικό σχέδιο ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ από την Ελλάδα!"

Η κλωτσιά στον αστυνομικό που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.


Αυτή η κλωτσιά ακούστηκε σε όλον τον κόσμο! Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Σαντιάγο της Χιλής στις 21 Νοεμβρίου ένας ανώνυμος διαμαρτυρόμενος πήρε στο κυνήγι έναν αστυνομικό και κατάφερε να τον προλάβει και να τον κλωτσήσει στον...
πισινό.
Δείτε τη φωτογραφία...

Οι πολίτες της χώρας αντέδρασαν στην κυκλοφορία ενός βιβλίου που εξυμνεί τον Miguel Krassnoff ο οποίος καταδικάστηκε σε 144 χρόνια φυλάκισης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όσο ο Augusto Pinochet βρισκόταν στην εξουσία.
ast

Διαβάστε Περισσότερα "Η κλωτσιά στον αστυνομικό που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου."

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κυριακάτικες εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα 27 Νοεμβρίου

Κυριακάτικες εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα 27 Νοεμβρίου
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ




ΤΟ ΕΘΝΟΣ




ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



REAL NEWS




Η ΑΥΓΗ




Η ΒΡΑΔΥΝΗ





ESPRESSO




ΚΕΡΔΟΣ


ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΤΟ ΒΗΜΑ


ΤΟ ΑΡΘΡΟ




ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Διαβάστε Περισσότερα "Κυριακάτικες εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα 27 Νοεμβρίου"

Πτώχευση για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! Μπαίνουν στο ΔΝΤ!!!


Αντίστοιχα με τα οικονομικά της χώρας, είναι αυτά των κομμάτων εξουσίας, τα οποία βρίσκονται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, καθυστερώντας τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους και δανειζόμενα με υψηλά επιτόκια. Και όλα αυτά παρά τη γενναία κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουν...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", η Νέα Δημοκρατία πρόσφατα πήρε δάνειο 2 εκατομμυρίων ευρώ από την Attica Bank, με επιτόκιο... 8%. Συνολικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρωστά 128 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το χρέος της αυξήθηκε την περίοδο 2006-2012 κατά 77,3 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους ισολογισμούς του ΠΑΣΟΚ την τελευταία πενταετία, τα χρέη του προς τις τράπεζες αυξήθηκαν κατά 67 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία πενταετία και σήμερα προσεγγίζουν τα 114 εκατομμύρια ευρώ.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, βασικές αιτίες για τη συσσώρευση τόσο μεγάλων χρεών, είναι οι μετακινήσεις ψηφοφόρων στις εθνικές και τις τοπικές εκλογές, καθώς και οι διαφημιστικές καμπάνιες κατά τη διάρκεια προεκλογικών περιόδων.


Επίσης, μεγάλα ποσά ξοδεύονται για δημοσκοπικές έρευνες και εκδηλώσεις διαφόρων πολιτικών, ενώ στα έξοδα υπολογίζονται και οι αποστολές ατόμων για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, η αποστολή SMS κλπ.


Χρέη και για τα μικρότερα κόμματα

Δεν χρωστάνε όμως μόνο τα κόμματα εξουσίας, αλλά και τα μικρότερα, πλην του ΛΑΟΣ. Σύμφωνα με "Τα Νέα", ο Συνασπισμός έχει οφειλή ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ προς την Εθνική Τράπεζα, η δανειακή σύμβαση του οποίου λήγει το 2016. Κάθε χρόνο καταβάλει 1 εκατομμύριο ευρώ. Επίσης, η Κουμουνδούρου πήρε δάνειο 200.000 ευρώ από την Attica Bank στις αρχές του χρόνου.

Τα λειτουργικά έξοδα του κόμματος ανέρχονται στις 30.000-40.000 ευρώ το μήνα, ενώ για τη μισθοδοσία 14 πολιτικών επαγγελματικών στελεχών δαπανώνται περίπου 75.000 ευρώ.  Στο κόμμα ανήκει το κτίριο στην Κουμουνδούρου, όπου στεγάζονται τα γραφεία και ένα Ford Mondeo.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, που επικαλείται στοιχεία που κοινοποιήθηκαν σε βουλευτές του ΛΑΟΣ, προκύπτει ότι το ΚΚΕ έχει λάβει δάνειο 4,4 εκατομμυρίων ευρώ από την Εθνική Τράπεζα.

Το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει είναι ο ΛΑΟΣ, ο οποίος δεν έχει πάρει δάνειο από τράπεζα, έχοντας έξοδα μισθοδοσίας 20.000 ευρώ και ενοικίων 25.000 ευρώ το μήνα.

Τέταρτοι στην επιχορήγηση κομμάτων

Η παραπάνω εικόνα των οικονομικών των κομμάτων, δεν συνάδει με την κρατική επιχορήγησή τους, η οποία είναι γενναία.

Η Ελλάδα κατέχει την τέταρτη υψηλότερη δημόσια χρηματοδότηση ανάμεσα σε 24 ευρωπαϊκά κράτη, αναλογικά με τον πληθυσμό των χωρών, πληρώνοντας 4,52 ευρώ ανά κάτοικο κάθε χρόνο.

Το 2010 η Ελλάδα των 10,8 εκατομμυρίων κατοίκων κατέβαλε το 2010 48,8 εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Λουξεβούργο (19.32), στη δεύτερη η Νορβηγία (7,81) και στην τρίτη η Φινλανδία (5,83).
 
 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Πτώχευση για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! Μπαίνουν στο ΔΝΤ!!!"

Τραγούδησαν υπέρ της Χούντας στη σχολή Ευελπίδων



Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου.


Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων, έδωσε εντολή να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί και οι Κύπριοι, προχωρώντας στη συνέχεια σε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και υπέρ της Χούντας.

Μαζί με πέντε ακόμα άτομα τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου, με την πλειονότητα των ευέλπιδων να παραμένουν στις θέσεις τους, ζητωκραυγάζοντας σχετικά συνθήματα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, καταδικάζει με ανακοίνωσή του το γεγονός και ο Α/ΓΕΣ έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να εξεταστεί το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα.

Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του. 


newsbeast
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Τραγούδησαν υπέρ της Χούντας στη σχολή Ευελπίδων"

Δημοφιλείς αναρτήσεις