" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ένοπλη ληστεία...Έκλεψαν ευρώ και δολάρια από ηλικιωμένους στον Τυμφρηστό




Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, για ένοπλη ληστεία σήμερα (24-05-2012) νωρίς το πρωί, σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία του στον Τυμφρηστό Φθιώτιδας. 

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί και περί ώρα 05:00΄, οι τρεις δράστες, από τους οποίους οι δύο φορούσαν κουκούλες και κρατώντας όλοι αυτόματα όπλα, ακινητοποίησαν τον 82χρονο ιδιοκτήτη την ώρα που εκείνος έβγαινε στην βεράντα της οικίας του.

Στη συνέχεια με την απειλή των όπλων, εισήλθαν σε παρακείμενο δωμάτιο της κυρίας οικίας και αφού ακινητοποίησαν και την 79χρονη σύζυγό του, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, άσκησαν σωματική βία σε βάρος των δύο ηλικιωμένων και ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους από όπου αφαίρεσαν τα χρηματικά ποσά των (6.000) ευρώ και (2.000) δολαρίων Αμερικής, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ένα βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης του 82χρονου.

Ακολούθως oι τρεις δράστες πριν αποχωρήσουν, κλείδωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι εντός της οικίας του, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ενεργούν μέχρι αυτήν την ώρα εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.







http://www.lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις