" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Π. Καμμένος: Θα πάρω πίσω τα χαράτσια! - Σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά-Βενιζέλο


Σφοδρή επίθεση στους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος υποστηρίζοντας...
 
ότι θα πρέπει να φύγουν από την πολιτική.

Ο κ.Καμμένος μιλώντας σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε πως θέλει να μπορεί να κοιτάει τα παιδιά του στα μάτια και να μπορέσει να τους εξασφαλίσει ένα σίγουρο μέλλον στη χώρα.


Ωστόσο όπως υποστήριξε για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί η εθνική κυριαρχία και να φύγουν από την πολιτική αυτοί που γονυπετείς υπέγραφαν Μνημόνια. Οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς έτρεχαν να υπογράψουν επιστολές στους δανειστές.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι γλάροι, δεν ανήκουν πουθενά, επανέλαβε στην τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα το πρωί και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα που ψήφισαν το Μνημόνιο.


Πέρα από τα παραταξιακά θέματα όμως που είναι ωστόσο στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας προέχει και ο προεκλογικός αγώνας.


«Θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα και τα χαράτσια» είπε ο Πάνος Καμμένος ανοίγοντας νέο καυτό κεφάλαιο στο αντιμνημονιακό μέτωπο.
 
 
 
 
 
 
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις