" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Αίγιο:Γιατροί και δικηγόροι συντηρούν τα περιπολικά




Έρανο κάνει η αστυνομία στο Αίγιο για να συνεχίζουν να κινούνται τα περιπολικά και να ανταποκρίνονται στις κλήσεις  των πολιτών. Οι ανάγκες είναι πολλές και οι αστυνομικοί  εκτός του ότι βάζουν χρήματα από την τσέπη τους, εκ των πραγμάτων  αναγκάζονται να καταφεύγουν σε γιατρούς και δικηγόρους, για τα σέρβις των περιπολικών.  
/permisospress.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "Αίγιο:Γιατροί και δικηγόροι συντηρούν τα περιπολικά"

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Τέσσερα "τέρατα" στα χέρια της αστυνομίας - 55.000 φωτογραφίες και βίντεο πορνό ακόμα και με βρέφη!




Τέσσερις άνδρες που διακινούσαν ηλεκτρονικά «πορνό» φωτογραφίες ανήλικων παιδιών ακόμα και βρεφών συνέλαβε η αστυνομία σε επιχειρήσεις της σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Νάουσα.

H Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

έστησε επιχείρηση και έβαλε τέλος στην δράση αδίστακτων παιδεραστών σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Νάουσα.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για «πορνογραφία ανηλίκων » σε βάρος ενος 20χρονου, ενός 28χρονου, ενός 35χρονου και ενος 55χρονου.
Οι δύο, μάλιστα σε Βόλο και Νάουσα συνελήφθησαν επ αυτοφόρω.

Πως τους βρήκαν:

Μέσω διαδικτύου και ειδικότερα μέσω Facebook ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί τους εντόπισαν να έχουν φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο οποίο είχαν αναρτηθεί δεκάδες φωτογραφίες με ημίγυμνα και γυμνά ανήλικα παιδιά, ακόμα και κάτω των 4 ετών.

Aμέσως, οι αστυνομικοί που είναι σε ανοιχτή γραμμή με το FACEBOOK ζήτησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη.

Η απάντηση στο αίτημα ήταν άμεση από την αμερικανική εταιρεία και μετά από ανάλυση των επίμαχων ηλεκτρονικών ιχνών, προέκυψε η ταυτότητα του χρήστη.

Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών κατασχέθηκαν 9 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ και δύο φορητοί Η/Υ, που είχαν πάνω από 55.000 εικόνες και βίντεο με σκληρότατο υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν υποβλήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελίες, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια βρίσκονται ήδη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
/permisospress.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Τέσσερα "τέρατα" στα χέρια της αστυνομίας - 55.000 φωτογραφίες και βίντεο πορνό ακόμα και με βρέφη!"

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!



Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, μετανάστες που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία» συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές! Πρόκειται για δύο Αλγερινούς που είχαν γίνει πραγματικός πονοκέφαλος για
τους κατοίκους της πόλης, αφού είχαν "ρημάξει" 34 αυτοκίνητα στην περιοχή!

Οι δράστες, ηλικίας 26 και 24 χρόνων, που ήταν οπλισμένοι και με ένα ειδικό μηχάνημα taser το οποίο προκαλεί ηλεκτροσόκ ώστε να εξουδετερώσουν όποιον προσπαθούσε να τους εμποδίσει, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Χανίων μετά από πολυήμερες έρευνες. Κατά την προανάκριση ομολόγησαν 34 κλοπές που είχαν κάνει από αυτοκίνητα, των οποίων έσπαζαν τα παρμπρίζ και άρπαζαν από μέσα ό,τι έβρισκαν!

Στις 20 Ιουλίου, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί που συμμετείχαν στην κατάληψη της Νομικής και φιλοξενήθηκαν στην «Υπατία» είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχοντας στις βαλίτσες τους κλεμμένα αντικείμενα! Οι τέσσερις Μαροκινοί ηλικίας 26, 27, 29 και 36 χρόνων επρόκειτο να ταξιδεύσουν στην Τυνησία καθώς ήταν κάτοχοι αποφάσεων του Τμήματος Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής για αναβολή της απομάκρυνσής τους από τη χώρα!
protothema.gr

://permisospress.
Διαβάστε Περισσότερα "Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις