" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ελληνίδες π⓪υτ@ν€ς πλημμυρίζουν τη δυτική Ευρώπη! Οι κατακτητές με τους ντόπιους δωσίλογους ατιμάζουν τη χώρα μας! Πολιτικός άνδρας υπάρχει να στείλει την τρόικα και την συγκυβέρνηση δωσίλογων να πάνε να γ@μηθ⓪ύν€;



Διεθνές ρεζίλι η Ελλάδα!
Γέμισε η Ιταλία Ελληνίδες πόρνες που εκδίδονται για λίγα ευρώ…
Η εφημερίδα «il messaggero» δεν αφήνει περιθώρια ερμηνειών!
Κι αυτοί εδώ, οι δωσίλογοι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης μιλάνε για ισοδύναμα και πούτσες μπλε... οι άχρειοι δολοφόνοι ονείρων και Λαού!
Δικαστές δεν υπάρχουν, δυστυχώς!
ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ με ξεπουλημένους εργατοπατέρες!
Ένας, ένας πολιτικός άνδρας να στείλει στο διάολο, έτσι ωμά τους...
Τσολάκογλου, δεν υπάρχει;
Και τέλος πάντων τι χρειάζεται να κάνουν ένα νέο ΕΑΜ οι αντιμνημονιακές δυνάμεις; Μήπως στο ΕΑΜ συμφωνούσαν όλοι απόλυτα σε ένα πρόγραμμα εξουσίας;
ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη συνέχιση αυτής της κατοχικής κυβέρνησης δωσίλογων! 
Το άρθρο της τεράστιας κυκλοφορίας ιταλικής εφημερίδας:

Grecia e crisi, adesso le schiave del sesso arrivano da Atene
A Roma nel giro della prostituzione sempre più ragazze partite dall'Epiro
 


«ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ» 
Ιλ Μεσατζέρο: Ελληνίδες οδηγούνται στην πορνεία στην Ιταλία 
Στους κακόφημους δρόμους της γειτονικής χώρας έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ιερόδουλες από την Ελλάδα, αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας στο φύλλο της Παρασκευής. 

«Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία--ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης» όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρώμης. 

Ένα μέρος της «Ελλάδας της λιτότητας που επιβλήθηκε από την Ευρώπη αρχίζει να εξωθείται στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας», προσθέτει η Ιλ Μεσατζέρο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις: Ελληνίδες ιερόδουλες φέρονται να εντοπίσθηκαν σε δρόμους που οδηγούν στην Αιώνια Πόλη, προερχόμενες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα. 

Περισσότερες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, στην κάτω Ιταλία, το πρώτο λιμάνι στο οποίο φτάνουν τα πλοία που σαλπάρουν από την χώρα μας. 

«Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους», ανέφεραν αστυνομικές πηγές. 

Προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση. 

Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν πίσω από το φαινόμενο αυτό, κρύβονται άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος, αν οι εν λόγω Ελληνίδες έχουν πέσει στα δίχτυα αδίστακτων κακοποιών που εκμεταλλεύονται εκατοντάδες κοπέλες από την Ρουμανία. 

 «Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους», σημειώνει η Ιλ Μεσατζέρο. 
ΑΠΕ 
Διαβάστε Περισσότερα "Ελληνίδες π⓪υτ@ν€ς πλημμυρίζουν τη δυτική Ευρώπη! Οι κατακτητές με τους ντόπιους δωσίλογους ατιμάζουν τη χώρα μας! Πολιτικός άνδρας υπάρχει να στείλει την τρόικα και την συγκυβέρνηση δωσίλογων να πάνε να γ@μηθ⓪ύν€; "

Το σατανικό σχέδιο του «Live your myth in Greece»


Βγαίνοντας μέσα από την δεκαετία του 1980 είδαμε μια κοινωνία να έχει αποκτήσει υλικά και πνευματικά αγαθά που μας είχαν λείψει για δεκαετίες ολόκληρες. 

Αγαθά όπως η μόρφωση και Παιδεία για όλους, η Υγεία για όλους, ίσα δικαιώματα για όλους, ίδιες ευκαιρίες για όλους, ελεύθερη άποψη για όλους. 


Ακόμα και...


στα υλικά αγαθά προοδεύσαμε. 

Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων απέκτησε δική της πρώτη κατοικία, εξοχική κατοικία, αυτοκίνητο, τηλεόραση άρα και πρόσβαση στην ενημέρωση. 


Ήταν πλέον γεγονός η γέννηση και ύπαρξη της λεγόμενης μεσαίας τάξης. 


Αναμφισβήτητα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι όλα αυτά ήταν απολύτως απαραίτητα προκειμένου να ξεκινήσουμε να χτίζουμε μια κοινωνία προοδευτική. 


Θα είχε απόλυτο δίκιο. 


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σχεδόν ολόκληρο τον 20ο αιώνα οι Έλληνες τον είχαν περάσει μέσα σε πολέμους, εμφύλιες διαμάχες, εθνικές καταστροφές, μετανάστευση και Χούντα. 


Με λίγα λόγια επρόκειτο για ένα τεράστιο άλμα προόδου για μια κοινωνία «πεινασμένη» και «διψασμένη» για ένα καλύτερο αύριο


Το αν αυτή η ιστορική μετάβαση από την πείνα, την εξαθλίωση και τα χαμένα όνειρα ως την «Αλλαγή» έγινε απότομα και αν θα έπρεπε να γίνει σταδιακά είναι ένα ζήτημα που θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Φέρνοντας στο μυαλό μας τα μέσα της δεκαετίας του 1990 ως την εποχή που ζούμε διαπιστώνουμε ότι ξεκινά να κυριαρχεί ο ατομικισμός στον τρόπο σκέψης, στην αίσθηση και την βίωση της ζωής ,στις επιλογές μας και στις πράξεις μας αλλά και στο νέο χτίσιμο των ανθρωπίνων σχέσεων που φτιάξαμε μεταξύ μας ως κοινωνία γενικότερα. 

Ο υπερπροστατευτισμός του νέου ανθρώπου που ερχόταν στη ζωή μέσα στην οικογένεια από ανθρώπους που είχαν στερηθεί πολλά στην πρότερη ζωή δεν αφήνει το νέο άτομο να αναλάβει πρωτοβουλίες, να εφοδιαστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο ώστε να βγει ετοιμοπόλεμο στον κοινωνικό στίβο που ολοένα γίνεται και πιο ανταγωνιστικός. 

Τα σωστά κοινωνικά πρότυπα άρχισαν να φθίνουν και στη θέση τους ήλθαν να βομβαρδίσουν ένα ολόκληρο κοινωνικό σύνολο μοντέλα ανθρώπων κενών περιεχομένου. Δεν ξεχνάμε το περίφημο σύνθημα «ένας είναι ο πολιτισμός, ο αγγλοσαξωνικός». 

Περάσαμε χωρίς να το πολυκαταλάβουμε αλλά και να το αναλύσουμε ιδιαίτερα σε μια κοινωνία που στηρίχθηκε στον άκρατο καταναλωτισμό. 


Γίναμε μικροί «καπιταλιστές» οι ίδιοι με λίγα λόγια. Αυτό ήθελε το σύστημα άλλωστε. 


Το σχέδιο ήταν απλό αλλά σατανικό. Η τεχνολογία επέτρεψε την μαζική παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών. 


Όλη αυτή η παραγωγή βέβαια για να εξασφαλίσει την συνέχειά της και τη συσσώρευση ακόμα μεγαλύτερου πλούτου στα χέρια πιο λίγων ανθρώπων απαιτούσε την μαζική κατανάλωση ακόμα και αν δεν πρόκειται για πραγματικές ανάγκες αλλά για πλαστές επιθυμίες. 


Ακόμα και σε αυτό όμως το σύστημα είχε απάντηση. Για να μπορέσει να πείσει ότι οι ανάγκες κατανάλωσης είναι πραγματικές δημιούργησε το μοντέλο του «επιτυχημένου». Όσα περισσότερα υλικά αγαθά έχει κάποιος άλλο τόσο «επιτυχημένος» είναι.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, γνωστά και ως χρόνια της «ευημερίας», αυτό το μοντέλο «επιτυχίας» κυριάρχησε και οι άνθρωποι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν τα οικονομικά εκείνα μέσα που θα τους έδιναν πρόσβαση σε αυτό το σαθρό μοντέλο «ανάπτυξης».

Όλη αυτή η δραστηριότητα όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι γέννησε άγχος, ανασφάλεια, βία, έξαψη και ανταγωνισμό. 


Αυτή η αλληλουχία των καταστάσεων μας έκανε να βλέπουμε μόνο το προσωπικό μας «όραμα» και να μην έχουμε ούτε χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Ενδιαφερθήκαμε με λίγα λόγια μόνο για το δικό μας «εισιτήριο» για την κατανάλωση. 

Είδαμε λοιπόν στα πρόσωπα πολλών συνανθρώπων μας την «ισχυρή» Ελλάδα του Χρηματιστηρίου, της Ολυμπιάδας, των ακριβών αυτοκινήτων και εστιατορίων, των διακοποδανείων με προορισμό το μαγευτικό Μπαλί και τις Μαλδίβες. 

Την ίδια στιγμή ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει σε αυτή την «ισχυρή» Ελλάδα ένα πολύ σημαντικό ποσοστό συνανθρώπων μας που εξακολουθούσε να ζει στα όρια της φτώχειας. 

Τι σημασία είχε βέβαια; Αυτοί ήταν περιθωριακοί τύποι έλεγε το σύστημα που μας καλούσε στο περίφημο «Live your myth in Greece». Η ιστορία και ο μεγάλος Αίσωπος βέβαια διδάσκουν ότι δεν έχουν όλοι οι μύθοι καλό τέλος. Τουναντίον, κάποιοι έχουν και τραγικό φινάλε.

Ο θυμόσοφος βέβαια λαός λέει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: «Είτε η ίδια η ζωή θα σε χαστουκίσει για τον ατομικισμό σου είτε εσύ ο ίδιος θα καταλάβεις με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το λάθος σου». Φτάσαμε πλέον στο σημείο που διαπιστώνουμε ότι ήλθε η ίδια η ζωή με πολύ άσχημο ομολογουμένως τρόπο να μας επισημάνει τα πολλά λάθη μας. 

Ποια η αντίδρασή μας; Απολύτως καμιά ή για να μη γινόμαστε και άδικοι ελάχιστη και μάλιστα από πολύ λίγους. Αντιμετωπίζουμε μια θλιβερή κατάσταση με τρόπο τραγικό που μας γυρνά πολλές δεκαετίες πίσω. 


Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει. «Τρέχουν» με άλλους ρυθμούς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε ούτε ως μοιραίοι, ούτε ως άβουλοι αλλά και ούτε ως δειλοί. 

Τέρμα τα αστεία. 


Οι μισοί από εμάς ζούνε στα όρια της φτώχειας και πολύ σύντομα θα ζούμε και οι υπόλοιποι. 


Πρέπει με κάθε τρόπο να σηκωθούμε από το έδαφος και να συνειδητοποιήσουμε ότι για να έχουμε δικαιώματα πρέπει να είμαστε άξιοι για αυτά. 


Ακόμα και αν κάποιοι μας στέρησαν πολλά και πάνε να μας τα στερήσουν πλέον όλα οφείλουμε μέσω ενός μεγαλειώδους αγώνα να τα ξανακερδίσουμε. 


Να πάρουμε πίσω ότι μας στέρησαν. 


Αυτός ο αγώνας οφείλει και πρέπει να είναι χωρίς ημερομηνία λήξεως. 


Όσοι πιστεύουν ότι η φωτιά δε θα φτάσει στο δικό τους σπίτι πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν ότι όταν μια κοινωνία καταρρέει κανείς πια δε θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος όσους «πυροσβεστήρες» και αν έχει… 




 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Το σατανικό σχέδιο του «Live your myth in Greece» "

Συνεχίζει τα.. ταξιδάκια αναψυχής η Κεφαλογιάννη με την κουστωδία της!


Μετά το τόσο... "πετυχημένο" ταξιδάκι αναψυχής της υπουργάρας του τουρισμού και της κουστωδίας της στη Νέα Υόρκη που μας κόστισε μόλις...23.000 ευρώ, 

η όμορφη Όλγα είπε να... ξεσκάσει και πάλι αυτή τη φορά στο μαγευτικό Βερολίνο και όπως πάντα παίρνει μαζί της και μεγάλη παρέα!!!

Δείτε μαζί μας τα επίσημα έγγραφα για την...


αυτοκράτειρα Όλγα και τη συνοδεία της και θα καταλάβετε...

 


Μέχρι εδώ θα μπορούσε να πει κανείς όλα καλά... 
Πάει η υπουργός στο εξωτερικό για...σοβαρές συναντήσεις μαζί με τον σύμβουλο της... 

όμως όπως έχουμε ξαναπεί το Ολγάκι δεν παέι πουθενά χωρίς τον σωματοφύλακα της και έτσι πάνε... αλα μπρατσέτα και στο Βερολίνο!!! 

Προσθέστε κι ενα σύμβουλο ακόμα, τα κοροϊδα οι Έλληνες πληρώνουν θα σκέφτεται βεβαίως η υπουργός...





Και για να κλείσει η ομάδα, αφού λεφτά βεβαίως υπάρχουν προσθέστε και εναν...εξωτερικό συνεργάτη και έτσι η παρεούλα είναι έτοιμη για τη Γερμανική πρωτεύουσα...

Τελικό κόστος για το ταξιδάκι της παρεούλας στο Βερολίνο; 7000 ευρώ για την χουβαρντού με δικά μας χρήματα Όλγα Κεφαλογιάννη!!!

Αντωνάκη τα βλέπεις και ακόμη την αφήνεις στη θέση της να σε εκθέτει ή έχεις χάσει εντελώς τη μπάλα;






















makeleio.gr

Διαβάστε Περισσότερα "Συνεχίζει τα.. ταξιδάκια αναψυχής η Κεφαλογιάννη με την κουστωδία της! "

Όλοι έκθετοι! Δεν βρέθηκε καν πρωτόκολλο καταχώρησης της λίστας “Λαγκάρντ”!


Αυτό υποστήριξε ο Γ. Στουρνάρας σε επιστολή του στους οικονομικούς εισαγγελείς, όταν οι τελευταίοι ζήτησαν από τον νυν Υπουργό Οικονομικών τη διαβίβαση, στο γραφείο τους, των συνοδευτικών εγγράφων και του εγγράφου πρωτοκόλλησης της επίμαχης λίστας, που είχε...

παραδοθεί από την Κριστίν Λαγκάρντ, τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, στον Έλληνα ομόλογό της Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ο Στουρνάρας αναφέρει ότι δεν βρέθηκε πρωτόκολλο καταχώρησης της «λίστας Λαγκάρντ» στο υπουργείο Οικονομικών.


Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα της λίστας, στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 1991 καταθετών στην τράπεζα HSBC Γενεύης, έχουν κληθεί να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης και Γιάννης Διώτης.




.







Διαβάστε Περισσότερα "Όλοι έκθετοι! Δεν βρέθηκε καν πρωτόκολλο καταχώρησης της λίστας “Λαγκάρντ”! "

Αυτή είναι η "Γυμνή" Paymate της Χρυσής Αυγής που γίνετε σάλος τις τελευταίες ώρες...Αποκαλυπτικές Φώτο



Πέρασε κι αυτή απο το modeling αλλά δε στέριωσε. Επιλογή της; Συγκυρίες; 
 
Είχε λίγο παραπάνω τσιμπημένα χειλάκια κι αυτό λειτουργούσε αποτρεπτικά για editorials και πασαρέλες;

Ποιος ξέρει. 
 
Όπως και να χει η Χριστίνα Σάμη είναι η πιο sexy παρουσία ανάμεσα σε όλους αυτούς τους γυμνασμένους σβέρκους που βλέπουμε σε πορείες της χρυσής Αυγής. 

Τι να λέει ο Κασιδιάρης για το κορίτσι αυτό…είμαι περίεργος να μάθω. Γιατί;  
 
 
Δείτε γιατί…
 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tragiko.com
Διαβάστε Περισσότερα "Αυτή είναι η "Γυμνή" Paymate της Χρυσής Αυγής που γίνετε σάλος τις τελευταίες ώρες...Αποκαλυπτικές Φώτο "

Σκεφτήκατε ποτέ γιατί η ΔΕΗ έστελνε λογαριασμούς "ΈΝΑΝΤΙ"; Διαβάστε την απάντηση


Τσιμουδιά για αυτά από τους "Φωτοπουλαίους"

Από τον ερχόμενο Γενάρη αλλάζει ο τρόπος πληρωμής της ΔΕΗ, που θα γίνεται πλέον σε μηνιαία βάση. Αναρωτηθήκατε, όμως, ποτέ γιατί πληρώναμε - ανέκαθεν - λογαριασμό με την ένδειξη "ΕΝΑΝΤΙ" και γιατί δεν χρεωνόμαστε την πραγματική κατανάλωσή μας; 
Διαβάστε γιατί...

Για το θέμα αυτό είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στην Κρήτη, όπου η ΔΕΗ είχε αναθέσει την καταμέτρηση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε εργολάβο, η σύμβαση με τον οποίο έληξε, και οι πελάτες της Επιχείρησης λαμβάνουν συνεχώς λογαριασμούς «έναντι» αντί για τους «εκκαθαριστικούς» και αμφιβάλλουν για τον τρόπο χρέωσης.

Προς απάντηση της ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ασημάκης Παπαγεωργίου, διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ στο οποίο αναφέρονται τα εξής:


- Ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει κάθε έτος 24 εκατομμύρια ενδείξεις των μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας των περίπου 7,2 εκατομμυρίων καταναλωτών, που τροφοδοτούνται από τη Χαμηλή και τη Μέση Τάση. Η κάθε ένδειξη που λαμβάνεται γνωστοποιείται στον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, που εκπροσωπεί τον συγκεκριμένο μετρητή/καταναλωτή, ο οποίος και τιμολογεί την καταναλωθείσα ενέργεια.


- Η συλλογή των μετρήσεων γίνεται από μόνιμο προσωπικό της εταιρείας αλλά και από ιδιώτες εργολάβους καταμέτρησης.


- Στην περίπτωση, όμως, που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταστεί δυνατή η λήψη ένδειξης ενός ή περισσοτέρων μετρητών, τότε ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά σε εκτίμηση των καταναλώσεων/μετρήσεων, με τρόπο που ορίζει η υφιστάμενη νομοθεσία.


- Κατά τους μήνες Μάρτιο έως και Μάιο 2012, υπήρξε πρόσκαιρη αδυναμία συλλογής ενδείξεων μετρητών στον νομό Ηρακλείου, η οποία αντιμετωπίστηκε με τη διαδικασία των εκτιμήσεων καταναλώσεων.


Όπως αναφέρεται, η εν λόγω αδυναμία οφείλεται σε προβλήματα που ανέκυψαν κατά τη διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εργολάβου καταμέτρησης, τα οποία καθυστέρησαν σημαντικά την ολοκλήρωσή του.


Επισημαίνεται, επίσης, ότι στο μεσοδιάστημα, ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω των ελλείψεων σε μόνιμο προσωπικό δεν είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει με άλλον τρόπο τις ανάγκες της καταμέτρησης. Η δε πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (μέχρι 8 μήνες απασχόληση), που είχε εγκριθεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ τον περασμένο Φεβρουάριο και θα μπορούσε να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, καθυστέρησε, επίσης, σημαντικά, λόγω των πρόσθετων εγκρίσεων που έπρεπε να εξασφαλιστούν. Οι προσλήψεις αυτές εγκρίθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.


Με άλλα λόγια.... Επί δεκαετίες... φταίει ο εργολάβος!!!
http://permisospress.blogspot.gr 
Διαβάστε Περισσότερα "Σκεφτήκατε ποτέ γιατί η ΔΕΗ έστελνε λογαριασμούς "ΈΝΑΝΤΙ"; Διαβάστε την απάντηση "

«Βροχή» από πεφταστέρια το Σαββατοκύριακο



Όπως κάθε χρόνο στην αρχή του φθινοπώρου, θα εμφανιστεί στον νυχτερινό ουρανό μια ακόμη βροχή διαττόντων αστέρων, οι Ωριωνίδες, που φέτος αναμένεται να κορυφωθούν το βράδυ του Σαββάτου και έως την αυγή της Κυριακής 21 Οκτωβρίου....

Οι αστρονόμοι της NASA περιμένουν περίπου 20 έως 25 πεφταστέρια ανά ώρα και επειδή το φεγγάρι δεν βρίσκεται κοντά σε πανσέληνο, το φως του δεν θα εμποδίζει την παρατήρηση, στο μέτρο βέβαια που δεν υπάρχουν σύννεφα στον ουρανό.

Οι Ωριωνίδες φαίνεται να προέρχονται από μια περιοχή πάνω από το πολύ λαμπρό άστρο Μπετελγκέζ στον αστερισμό του Ωρίωνα, από όπου έχουν πάρει και το όνομά τους. Όμως στην πραγματικότητα αποτελούν απομεινάρια από την ουρά του κομήτη του Χάλεϊ και εμφανίζονται κάθε φορά που η τροχιά της Γης διασταυρώνεται με τα σωματίδια που αφήνει πίσω του το πέρασμα του κομήτη στην πορεία του γύρω από τον Ήλιο.

Οι Ωριωνίδες είναι μία από τις δύο «βροχές» από πεφταστέρια που δημιουργεί η ουρά του διάσημου κομήτη του Χάλεϊ. Η δεύτερη είναι οι Ήτα Υδροχοΐδες που κορυφώνονται στις αρχές Μαΐου. Ο κομήτης (που πήρε το όνομα του Βρετανού αστρονόμου Έντμοντ Χάλεϊ) εμφανίζεται στην εσωτερική περιοχή του ηλιακού μας συστήματος κάθε 75 ή 76 χρόνια και είναι τόσο φωτεινός, που είναι ορατός με γυμνά μάτια. Τελευταία φορά εμφανίστηκε στον ουρανό της Γης το 1986 και η επόμενη θα είναι το 2061.

Μετά το 2006, οι Ωριωνίδες έχουν παρουσιάσει μερικές πολύ θεαματικές «βροχές» διαττόντων, με πτώση έως 60 μετεώρων την ώρα, τα οποία κινούνται με ταχύτητα περίπου 66 χιλιομέτρων την ώρα.
Διαβάστε Περισσότερα "«Βροχή» από πεφταστέρια το Σαββατοκύριακο "

Bορίδης: Πλειστηριασμοί ακόμη και στις πρώτες κατοικίες!...


Θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στον
"Real fm" υποστήριξε ότι... κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.

«Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών».

Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.
Διαβάστε Περισσότερα "Bορίδης: Πλειστηριασμοί ακόμη και στις πρώτες κατοικίες!... "

Πώς θα γίνουν οι 2.000 απολύσεις στο Δημόσιο



Τι περιλαμβάνει το τελικό σχέδιο

Μετακινήσεις, επανεκπαίδευση προσωπικού αλλά και απολύσεις περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Mεταρρύθμισης, προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 2.000 «διαθεσιμότητες» δημοσίων υπαλλήλων, που αποφασίστηκαν στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έπειτα από πιέσεις της τρόικας, θα προκύψουν από καταργούμενους και συγχωνευόμεvoυs οργανισμούς αλλά και από τον «σκληρό» πυρήνα των κρατικών υπηρεσιών, καθώς με τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων θα προκύψει πλεονάζον προσωπικό.


Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Mεταρρύθμισης επιταχύνονται οι διαδικασίες οριστικοποίησης των νέων οργανογραμμάτων στα υπουργεία και στους εποπτευόμενους οργανισμούς, που αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Νοεμβρίου, καθώς και η λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων, προκειμένου να εκδικαστούν εκατοντάδες υποθέσεις δημοσίων υπαλλήλων.


Στην τελική φάση βρίσκεται, όπως αναφέρει το Έθνος, και η αξιολόγηση 1.500 φορέων του δημοσίου, από τους οποίους θα επιλεγούν περισσότεροι από 200 οργανισμοί για να ενταχθούν σε νομοσχέδιο που θα αφορά το 2ο κύμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων, μέχρι το τέλος του έτους.


«Κλειδί» για την εφαρμογή του σχεδιασμού αποτελεί η κατάργηση οργανικών θέσεων, ακόμα και υπηρεσιών στα νέα οργανογράμματα που θα διαμορφωθούν στα υπουργεία.


Οι μόνιμοι υπάλληλοι που καταργείται η οργανική τους θέση σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα (άρθρο 101),τίθενται σε διαθεσιμότητα για έναν χρόνο με μηνιαίες απολαβές το 75% των αποδοχών τους. Μέσα σε αυτούς τους δώδεκα μήνες θα πρέπει να βρεθεί οργανική θέση με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, προκειμένου να μετακινηθούν.


Οι μετατάξεις θα πραγματοποιούνται ανά την επικράτεια και όποιος υπάλληλος αρνείται τη μετακίνηση θα απολύεται. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι έχει καταργηθεί το μεγαλύτερο μέρος των κενών οργανικών θέσεων που θα μπορούσε να υποδεχτεί υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα.


Οι μόνιμοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα κατατάσσονται σε πίνακες βάσει των προσόντων, της προϋπηρεσίας και της οικογενειακής τους κατάστασης προκειμένου να μετακινηθούν.


Πρώτοι στη λίστα των μετακινήσεων θα βρεθούν οι πτυχιούχοι με προϋπηρεσία, ενώ στον προθάλαμο της απόλυσης θα τοποθετηθούν οι υπάλληλοι χαμηλών προσόντων και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις θα κληθούν να επανεκπαιδευτούν, προκειμένου να αξιοποιηθούν σε θέσεις όπου υπάρχουν ελλείψεις (π.χ. μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων σε νοσοκομεία ή σε παραρτήματα του ΙΚΑ).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://permisospress.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Πώς θα γίνουν οι 2.000 απολύσεις στο Δημόσιο "

Τέλος τα...κοντομάνικα-Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βοριάδες


Τέλος τα...κοντομάνικα-Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βοριάδες
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας , τοπικές νεφώσεις και ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη σύμφωνα με τις προβλέψεις Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας.
 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 στην Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο, στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς μέτριους και τοπικά στον Πατραϊκό ισχυρούς.


Διαυγή καιρό με τοπικές νεφώσεις από τις βραδινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και στις ανατολικές ακτές οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.


Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι
.
Διαβάστε Περισσότερα "Τέλος τα...κοντομάνικα-Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βοριάδες "

Επιτέλους "καθάρισε" το ποδόσφαιρο μετά τις εξοντωτικές ποινές που επέβαλαν τα αρμόδια όργανα...Μετά τον Μπέο ελεύθερος και ο Τσακογιάννης!.



Και μετά κάποιοι περιμένουν να υπάρξει σοβαρός άνθρωπος και επενδυτής να ασχοληθεί και να μπλεχτεί με όλη αυτή την σαπίλα...

Tην αρχή έκανε ο Αχιλλέας Μπέος και τώρα ήρθε η σειρά του Γιώργου Τσακογιάννη να αφήσει το κελί και πλέον να περιμένει, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, την τακτική δικάσιμο για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

 Εγγύηση 350000 ευρώ θα δώσει ο Γιώργος Τσακογιάννης για να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του! 
 
Για το θέμα μίλησε ο δικηγόρος του Τσακογιάννη, κύριος Γιάννης Μαρκουλάκος, στη ραδιοφωνική εκπομπή "Εφεση στον Σκάϊ" τόνισε:
 
«Η χρηματική εγγύηση που προτείνει ο εισαγγελέας για την αποφυλάκιση του Τσακογιάννη είναι ασυνήθιστα υψηλή και ελπίζουμε να μην συμφωνήσει ο κύριος ανακριτής. 
Ο πελάτης μου δεν έκανε κάτι που να έχει ίδιον όφελος. Άλλωστε η ομάδα του δεν περιλαμβάνονταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. 
 
Άλλο να κάνεις χάρες στο ποδόσφαιρο και άλλο πράγμα είναι να σε ωφελήσει οικονομικά ένα αποτέλεσμα.
Για να καταλάβετε ότι ο εντολέας μου δεν κέρδισε κάτι, έχει απλήρωτο δάνειο 522.000 ευρώ στη Eurobank»! 
Διαβάστε Περισσότερα "Επιτέλους "καθάρισε" το ποδόσφαιρο μετά τις εξοντωτικές ποινές που επέβαλαν τα αρμόδια όργανα...Μετά τον Μπέο ελεύθερος και ο Τσακογιάννης!. "

Χαμός με ιστοσελίδα που προαναγγέλει πόλεμο με την Τουρκία...


Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην κυβέρνηση από ιστοσελίδα που ισχυρίζεται πως έχει πληροφορίες για πόλεμο με την Τουρκία μέσα στον...

Οκτώβριο ή το Νοέμβριο.

Μάλιστα, έχει ζητηθεί από την αστυνομία να εντοπιστεί ο διαχειριστής και να "κατέβει" άμεσα το συγκεκριμένο blog. 
 
Στη συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι σχεδιάζεται θερμό επεισόδιο που θα οδηγήσει σε σύρραξη και εισβολή τουρκικών στρατευμάτων στην Ελλάδα.

Παράλληλα, γίνεται χυδαία επίθεση στον Υπουργό Άμυνας, τους βουλευτές και τους Δικαστικούς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Χαμός με ιστοσελίδα που προαναγγέλει πόλεμο με την Τουρκία... "

Προφυλακιστέοι οι έξι απαγωγείς του 26χρονου – Ελεύθερη η γυναίκα - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους


Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι έξι από τους επτά κατηγορούμενους για την απαγωγή του 26χρονου άνδρα.

Αντίθετα, ελεύθερη αφέθηκε η γυναίκα, η οποία είχε συλληφθεί για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Οι κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια της απολογίας τους...


στον ανακριτή αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" της απαγωγής υποστήριξε ότι όλα έγιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο τον 26χρονο, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από την οικογένεια.




 
Ωστόσο, ο ανακριτής "έδειξε" στους έξι από τους κατηγορούμενους την πόρτα των φυλακών.

Πάντως, οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο 26χρονος έχει δολοφονηθεί.




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
 
Σχετικά με την εξιχνίαση υπόθεσης απαγωγής 26χρονου ημεδαπού, ανακοινώνεται ότι με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των επτά  ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. 

Πρόκειται για τους:

1.    ΜΙΧΑΛΕΑΚΟ Πέτρο του Φωτίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1941 στη Μεσσηνία
2.    ΚΟΡΕΝΤΙΟ Αριστείδη του Γεωργίου και της Ευανθίας, που γεννήθηκε το 1967 στη Νίκαια
3.    ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Βασίλειο του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά
4.    ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Γεράσιμο του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1981 στη Νίκαια
5.    ΜΠΑΣΑΝΤΗ Αναστάσιο του Μιλτιάδη και της Μεγαλουσιάνας, που γεννήθηκε το 1955 στην Κουμάνη Μεσαρίας Άνδρου Κυκλάδων
6.    ΧΑΪΚΑΛΗ Παναγιώτη του Λεονάρδου και της Ισμήνης, που γεννήθηκε το 1968 στους Αγίους Αναργύρους
7.    ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Ευγενία του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά

Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη για: 
 
α) διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων αρπαγής, 
 
β) αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό εξαναγκασμού παθόντος ή κάποιου άλλου σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση και 
 
γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία κατά προσώπου και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο ζωής.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους τους ομοειδών πράξεων.

 
Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του απαχθέντα ημεδαπού, για τον εντοπισμό του οποίου συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αστυνομικές Αρχές. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://permisospress.blogspot.gr 
Διαβάστε Περισσότερα "Προφυλακιστέοι οι έξι απαγωγείς του 26χρονου – Ελεύθερη η γυναίκα - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους "

Χρονικό "κούρεμα" στην παρέλαση υπό τον φόβο επεισοδίων

Μειώνουν από 80 σε 40 λεπτά τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη υπό τον φόβο επεισοδίων.
 
Απόφαση για μείωση της χρονικής διάρκειας της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη από 80 σε 40 λεπτά υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι αρμόδιοι μετά και τα περσινά επεισόδια, οπότε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, αποχώρησε εκφράζοντας την ενόχλησή του, ήταν προβληματισμένοι για το πώς θα χειριστούν τη φετινή εκδήλωση.
 

Βρήκαν έτσι τη "χρυσή τομή" προκειμένου να αποφευχθούν τα έκτροπα με το να "κουρέψουν" κατά 50% τη χρονική της διάρκεια.

  "Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ομαλή πραγματοποίηση μιας παρέλασης που θα διαρκέσει 80 λεπτά", φέρεται να ήταν η θέση της Ελληνικής Αστυνομίας που πρότεινε να έχει διάρκεια μισής ώρας.
 

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της συμπρωτεύουσας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, καθώς δέχονταν πιέσεις από φορείς και συλλόγους να συμμετάσχουν στη φετινή παρέλαση με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.
Βρέθηκε έτσι η "φόρμουλα" να παρελάσει ο ίδιος αριθμός τμημάτων με πέρυσι, αλλά το κάθε τμήμα να αποτελείται από μικρότερο αριθμό ατόμων.
 

Το έργο της διασφάλισης της ομαλής διεξαγωγής της παρέλασης θα αναλάβουν περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, με την Ελληνική Αστυνομία να θέτει ως στόχο τη δημιουργία ενός "αποστειρωμένου" χώρου περιμετρικά της εξέδρας των επισήμων στα πρότυπα εκείνου που δημιουργήθηκε στο Σύνταγμα κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
 

Μέσα στον συγκεκριμένο χώρο θα βρίσκονται μόνο οι επίσημοι, αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα καλύπτουν την παρέλαση, ενώ κανείς δεν πρόκειται να περνά χωρίς έλεγχο.
 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για τη διεξαγωγή κινητοποιήσεων την ημέρα της παρέλασης, αλλά από την Ελληνική Αστυνομία θεωρείται σίγουρο πως θα επιχειρηθούν πορείες διαμαρτυρίας.
Διαβάστε Περισσότερα "Χρονικό "κούρεμα" στην παρέλαση υπό τον φόβο επεισοδίων "

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Δεν παίρνουν κάβο αυτοί: Μνημονιακοί σε κρίση, μέτρα σκέτη τρέλα!


 
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να κατανοηθεί ότι οι «εταίροι» και η κυβέρνηση έχουν αλλάξει μόνον τη μέθοδο του εκβιασμού των πολιτών. 
 
Κατά τα άλλα, ο παρανομαστής παραμένει ίδιος: Αν δεν ψηφιστεί το καταστροφικότερο Μνημόνιο 2 με τα παράλογα μέτρα, απειλούν ξανά με έξοδο της Ελλάδας από την ΟΝΕ, έξοδο από την ΕΕ, έξοδο από τον πλανήτη γη κτλ. 
 
Δεν έχει σημασία αν δεν το δηλώνουν ευθέως, το λένε πλαγίως αυτή τη φορά (σημ.: για να μην διαψεύσουν το προπαγανδιστικό σύνθημα του ΓΑΠ2 – Α. Σαμαρά, ότι δήθεν: «Η Ευρώπη θα ψηφίσει Ελλάδα»). 

Εκτός από το βαρετό μοτίβο των εκβιασμών, έχουμε επιπλέον το παραμύθι των «δραματικών διαπραγματεύσεων» μεταξύ των υποτελών στούρνων της κυβέρνησης και των σχιζοφρενών...
τεχνοκρατών της Τρόικας.

Οι «διαπραγματεύσεις» δεν έχουν κανένα νόημα. Διότι όταν κάποιος ξεκινάει να διαπραγματεύεται εξωφρενικά παράλογες απαιτήσεις, το περισσότερο που θα μπορέσει να επιτύχει θα είναι η αφαίρεση του εξωφρενικού από το παράλογο
 
Λ.χ., αν η Τρόικα ζητάει την αύξηση των ημερών της εβδομάδας κατά μία, προκειμένου οι Έλληνες να δουλεύουν οχτώ(!) ημέρες την «εβδομάδα» (...για βγουν τα νούμερα…), δεν είναι δυνατό να θεωρηθεί επιτυχία ο συμβιβασμός για εργασία εφτά ημέρες την εβδομάδα. 
 
 
Αντίθετα με ό,τι ακούγεται από τα ελεγχόμενα και απατηλά ΜΜ’Ε’, τίποτα δεν έχει αλλάξει υπέρ της Ελλάδας
Η δημοκρατία και οι πολίτες της εξακολουθούν να βρίσκονται σε ομηρία εξωθεσμικών κέντρων, παράφρονων τεχνοκρατών και ψευτών πολιτικατζήδων. 
Κανένας τους δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει το μαρτύριο της Ελλάδας: η φτωχοποίηση και ο εξανδραποδισμός του λαού. 

Για αυτό το Μνημόνιο 2 δεν γίνεται αποδεκτό, ούτε καν από τους ψηφοφόρους των ψεύτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. 
Οι παρελκυστικές διαβεβαιώσεις που κάνουν λόγο για «τελευταίο κάβο» και τα παρόμοια, είναι λόγια του αέρα του πολιτικού μάρκετινγκ. 
Εκείνοι που τα λένε δεν «παίρνουν κάβο» – δεν χαμπερίζουν, δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα και τα αδιέξοδα στα οποία έχουν οδηγήσει την κοινωνία. 

Όσοι έχουν επαφή με τους πολίτες, ξέρουν τα αιτήματά τους. Καταρχάς, θέλουν να δoθεί τέλος στον παραλογισμό και τον εμπαιγμό, ΤΩΡΑ! 
Η Ελλάδα να προωθηθεί από το μεσαίωνα (όπου βρίσκεται) στον 21ο αιώνα, χωρίς Μνημόνια. 
Η ΕΕ πρέπει να αποδείξει ότι είναι φιλική ένωση ισότιμων εταίρων, κι όχι μια κλίκα εχθροπάθων, ιδιοτελών δανειστών. 

Οι Έλληνες πολίτες δεν επιθυμούν να γίνουν το γεύμα της γερμανοποιημένης ευρωπαϊκής κλίκας των ανθρωποφάγων. 
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Δεν παίρνουν κάβο αυτοί: Μνημονιακοί σε κρίση, μέτρα σκέτη τρέλα! "

Δημοφιλείς αναρτήσεις