" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΚ: Εκβίαζαν γνωστό τραγουδιστή για παιδεραστία



Την απίστευτη υπόθεση, με πρωταγωνιστές μια γυναίκα επιχειρηματία από τη Χαλκίδα και έναν νεαρό τραγουδιστή, μέλος γνωστού συγκροτήματος, εξετάζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το bloko.gr, η επιχειρηματίας κάλεσε το συγκρότημα του νεαρού για συναυλία. Λίγο καιρό μετά άρχισαν… 


περίεργα δημοσιεύματα σε βάρος του τραγουδιστή, καθώς η γυναίκα άρχισε να αναρτά στο facebook ανυπόστατες πληροφορίες , που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση παιδεραστίας.

Τα σχετικά μηνύματα στο facebook συνεχίστηκαν και η πίεση που ένιωσε ο νεαρός ήταν τόσο μεγάλη που τον οδήγησε δυο φορές σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι πληροφορίες λένε τώρα πως οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι μια ανάσα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης και ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της επιχειρηματία από τη Χαλκίδα, η οποία φέρεται να σχετίζεται με «ηλεκτρονικό κύκλωμα που διαπομπεύει κι εκβιάζει γνωστά άτομα».

Στις περισσότερες από τις υποθέσεις που εξετάζονται, οι δράστες χρησιμοποιούν τη τεχνική του photoshop για να «εκθέσουν» τα θύματα τους ή δημοσιοποιούν προσωπικά στοιχεία και δεδομένα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρεται ότι ασκήθηκαν εκβιασμοί προκειμένου ν’ αποσπαστούν διάφορα χρηματικά ποσά.





















http://permisospress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις