" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τα παχύδερμα μιλούν για «λίπος»!

Το μετέδιδαν χτες τα ΜΜΕ, το διοχέτευαν τα κυβερνητικά επιτελεία:


Οι συνεργάτες, λέει, του Αντώνη Σαμαρά αναζητούν και διερευνούν τα... ψυχολογικά μας όρια!

Τι σημαίνει αυτό;

Οτι ψάχνουν να βρουν τι είναι εκείνο από όσα ετοιμάζουν που στο άκουσμά του...


αντιδρά περισσότερο ο λαός, ώστε να καταλήξουν στα μέτρα με βάση ποιο φιρμάνι ακούγεται περισσότερο ή λιγότερο επώδυνο και ποιο θα έχει το μεγαλύτερο ή το μικρότερο πολιτικό κόστος για τους ίδιους.


Κάνουν έρευνες, δηλαδή, για να δουν τι επιπλέον «ζητά» ο οργανισμός μας και τι προτιμάει... η ψυχολογία μας:

Να μας κόψουν κι άλλο τα εισοδήματα, αφαιρώντας εντελώς τον 13ο και 14ο μισθό,

ή μήπως θα ήταν καλύτερο (για την... ψυχολογία μας)

να μας κόψουν κι άλλο τα εισοδήματα μειώνοντας κι άλλο το βασικό μισθό, συμπαρασύροντας έτσι όλους τους μισθούς, προσθέτοντας και νέα δεσμίδα ρυθμίσεων Νταχάου στις εργασιακές σχέσεις;


Κατ' αυτόν τον... επιστημονικό τρόπο, κι αφού ρίχνουν στην πιάτσα όλα τα δυνατά σενάρια περικοπών, από τις αντιδράσεις που προκαλούνται θα εντοπίσουν, λέει, τι είναι εκείνο που «χτυπάει άσχημα», και τι είναι το άλλο που - κατά την προσφιλή τους έκφραση - δημιουργεί ακόμα στα υποψήφια σφάγια την ψευδαίσθηση «ύπαρξης λίπους» (!) για να καταλήξουν, τελικά, σε μέτρα που θα «χτυπούν λιγότερο άσχημα», αλλά που θα έχουν το ίδιο, φυσικά, εξολοθρευτικό αποτέλεσμα.


Το ενδιαφέρον, εν προκειμένω, δεν είναι ότι τα γραβατωμένα παχύδερμα, όλοι αυτοί που μιλούν για «λαϊκό λίπος», χρησιμοποιούν μέχρι και ...ψυχολογικές επιχειρήσεις για να επιφέρουν τον ολικό αφανισμό του λεηλατημένου σαρκίου του λαού.
Το ενδιαφέρον είναι πως πρόκειται για τέτοια και τόσο παχύδερμα, που το ομολογούν κιόλας!
Νίκος Μπογιόπουλος
Διαβάστε Περισσότερα "Τα παχύδερμα μιλούν για «λίπος»! "

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες ελπίδες ότι θα τα καταφέρει

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας ότι θα τα κα

Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της 15χρονης Μυρτούς είδαν οι δικοί της άνθρωποι και οι γιατροί, καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστη από τον Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, εξομολογείται πως βλέπει για πρώτη φορά ελπίδα για ανάρρωση της κόρης της. Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη καθώς όπως λέει η 15χρονη Μυρτώ ήταν πάντοτε παλικάρι και δυνατή. Συμπληρώνει δε πως πιστεύει ότι η κόρη της θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από την μάχη αυτή.
Ωστόσο οι ιατροί επισημαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μικρή Μυρτώ και τονίζουν πως θα χρειαστεί ακόμη χρόνος ώστε να μπορέσει η ίδια να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Διαβάστε Περισσότερα "Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες ελπίδες ότι θα τα καταφέρει "

Το “τέρας” των Πυρηναίων αποκαλύπτει τα μυστικά του

Στα ίχνη ενός από τα πιο περίεργα όντα που ενδημούν στη Γηραιά Ήπειρο βρίσκονται ερευνητές στην περιοχή των Πυρηναίων, ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.Πρόκειται για τον “τυφλοπόντικα” των Πυρηναίων (Galemys pyrenaicus) ο οποίος κάποτε ήταν διαδεδομένο είδος σε ορεινές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Πορτογαλίας. Πλέον το Πάρκο Alt Pirineu αποτελεί ένα από τα ελάχιστα καταφύγια του παράξενου είδους, το οποίο βρίσκεται στο τέλος μιας αρχαίας εξελικτικής αλυσίδας.

Το Galemys pyrenaicus έχει μέγεθος ποντικιού χάμστερ και το τρίχωμά του είναι γκρι γυαλιστερό. Είναι υδρόβιο θηλαστικό και ασπόνδυλο. Έχει τεράστια μύτη σε σύγκριση με το μέγεθός του, η οποία μοιάζει με προβοσκίδα ελέφαντα και πολύ μικρά μάτια. Τα μπροστινά πέλματα είναι μικροσκοπικά, αλλά τα πίσω τεράστια και μεμβρανώδη, ενώ φέρει μια παχιά, φολιδωτή ουρά.

“Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ένα από τα πιο περίεργα που ενδημούν στην Ευρώπη” λέει στο BBC η Δρ Γιολάντα Μελέρο από το Πανεπιστήμιο του Αμπερντήν της Σκωτίας, η οποία συνεργάζεται με συναδέλφους από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης στην έρευνα.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το τέρας των Πυρηναίων, καθώς τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 δεν είναι αξιόπιστα.

Είναι επίσης δύσκολη η “σύλληψη” του μυστηριώδους θηλαστικού καθώς κυκλοφορεί τη νύχτα και ζει στο νερό.

Το “τέρας” των Πυρηναίων, όπως εκτιμούν οι επιστήμονες, θα ρίξει φως στο αρχαίο παρελθόν μας καθώς πρόκειται για το τελευταίο μέλος μιας μακράς εξελικτικής αλυσίδας.

Παλαιότερα κυκλοφορούσαν πολλά παρόμοια όντα της συνομωταξια των Desmaninae. Πλέον απομένουν ως μέλη του είδους οι Desmana moschata, που ενδημούν στη Ρωσία και είναι πιο μεγάλα και τριχωτά από τους Ίβηρες συγγενείς τους.

Οι ερευνητές θα ερευνήσουν το DNA του είδους για να αποκαλύψουν τα μυστικά του, αλλά και για να ανακαλύψουν τους λόγους που επιβίωσε σε αντίθεση με άλλα συγγενικά.

Ο “τυφλοπόντικας” των Πυρηναίων βλέπει τους βιότοπούς του να συρρικνώνονται εξαιτίας μεταβολών στον ρου ποταμών και ρεμάτων από την κατασκευή φραγμάτων και άλλων έργων υποδομής, αλλά και της ρύπανσης των υδάτων από την ανθρώπινη δραστηριότητα.
Διαβάστε Περισσότερα "Το “τέρας” των Πυρηναίων αποκαλύπτει τα μυστικά του "

Συγκλονιστική φωτογραφία...

Το λιγότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο, κοιτώντας τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, είναι να δακρύσει...




Η φρίκη του πολέμου..

Πατέρας, φιλάει για τελευταία φορά το νεκρό παιδί του.....

Διαβάστε Περισσότερα "Συγκλονιστική φωτογραφία... "

Δημοφιλείς αναρτήσεις