" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Τα Ελληνικά blogs είναι η μόνη δύναμη απέναντι στα συμφέροντα για την μεγάλη ανατροπή στη χώρα μας…!!!Ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να δίνουν τα ρέστα τους, συστρατεύοντας τους πάντες για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, και τον Ορυκτό πλούτο της χώρας μας που μάλιστα θέλουν να τα εκμεταλλευτούν με μισθούς πείνας και αποδίδοντας συντάξεις μηδαμινές.
Από την μία...

παρατηρούνται «γάμοι» απίθανοι αν αναλογιστούμε άλλες εποχές, όπως η ΝΤΟΡΑ με τον ΣΑΜΑΡΑ.

Παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να παραπαίει και να δείχνει την εικόνα ψυχασθενούς μιλώντας για ποδόσφαιρα, μπάλες εκτός γηπέδου κλπ.

Παρατηρούμε συνεργασίες με πολιτικούς 75χρονους ξεπερασμένους από το παρελθόν όπως ο ΜΑΝΟΣ.

Άλλοι από το παρελθόν παρουσιάζονται στα παράθυρα σαν σοφοί και απειλούν με καταστροφές στη χώρα αν φύγουμε από το Ευρώ όπως ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Επιστρατεύονται δοσίλογοι πανεπιστημιακοί να παραληρούν στα παράθυρα υπέρ του μνημονίου.

Τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία μεταδίδουν το οτιδήποτε σχετικό με την υποταγή της χώρας, με τους παρουσιαστές να κρατούν το ακουστικό με το ένα χέρι για να ακούν τις υποβολές του τηλεσκηνοθέτη…

Οι πολιτικοί αλληλοκαρφώνονται οπως ο Τσοχαζτοπουλος....

Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ υποβάθμισης σε ποσοστά, οδεύοντας προς μονοψήφιο ποσοστό, με αποτέλεσμα να καταγράψει μέσα σε τρία χρόνια απώλειες πάνω από 30 ποσοστιαίες μονάδες στο σύνολο των ψηφισάντων του εκλογικού σώματος, δηλαδή 70% περίπου του ποσοστού του, δηλαδή 2.300.000 λιγότεροι από τους ψηφοφόρους που το ψήφισαν το 2009.

Στη συνέχεια παρατηρούμε το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που κυβερνούσε πριν ένα μήνα να «συμπορεύεται» με το διαχρονικά αντίπαλο δέος, και να έχει καταθέσει τα όπλα έχοντας εκχωρήσει τα δικαιώματα του στο κεντροδεξιό συνονθύλευμα..!

Το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν υπάρχει και αυτό είναι αίτημα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…!!!

Από την άλλη έχουν καταγγελθεί ως κουκουλοφόροι κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες που στην ουσία συντάσσουν τα μνημόνια και τα δίνουν στους Τροϊκανούς απλά να τα υπογράφουν.

Η γερμανική κυβέρνηση υπαγορεύει στους πολιτικούς του δικομματικού συστήματος των τελευταίων 50 ετών το κάθε τι.

Είμαστε μια χώρα σε παράκρουση και ένας λαός να παρακολουθεί άναυδος την προσπάθεια από τα οικονομικά κέντρα και την πίεση για ψήφιση της υποδούλωσης του…

Είναι σαν να έβαζαν τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει ΝΑΙ η ΟΧΙ το 1940 για την εισβολή των Ιταλών στην χώρα μας..

Όλα αυτά τα βλέπουν οι λαοί της Ευρώπης και έχουν ανατριχιάσει για την κατάντια μας.
Δεν απομένει τίποτα άλλο παρά να τους στείλουμε στο διάβολο…!!!

Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι :

Ο Ελληνικός λαός προτιμάει την πτώχευση, αλλά χωρίς αυτούς.

Ο Ελληνικός λαός προτιμάει να δώσει την τύχη του στους Νέους, γιατί όχι στον ΤΣΙΠΡΑ.

Ο Ελληνικός λαός δεν σας θέλει άλλο σας βαρέθηκε.

Ο Ελληνικός λαός θέλει να φροντίσει μόνος του την διαχείριση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου 15 τρις ευρώ.

Ο Ελληνικός λαός θέλει να φροντίσει μόνος του την διαχείριση του ορυκτού του πλούτου 6 τρις ευρώ.

Ο Ελληνικός λαός θέλει να εργαστεί μόνος του για την αξιοποίηση των αγαθών του, και όχι να εργάζονται οι λαθρομετανάστες σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Έλληνες…!!!

Επειδή η χώρα μας αλλάζει σελίδα δεν πρέπει να τους αφήσουμε να την γράψουν όπως θέλουν, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν λαός.

Μην ακούμε τις σειρήνες των δοσίλογων, μην αφήσουμε να απομυθοποιηθεί το αίτημα του λαού των τελευταίων 50 ετών για μια κεντροαριστερή κυβέρνηση.

Τους έχει πιάσει πανικός και είναι αποφασισμένοι για όλα, πρέπει να αντέξουμε έως το τέλος…!!!

Φίλοι BLOGERS, είμαστε η τελευταία και η μοναδική ελπίδα της χώρας μας γιατί μας διαβάζουν περίπου 1.000.000 την ημέρα…!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις