" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κινηματογραφική ληστεία στην Ηλιούπολη


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τον εντοπισμό των δύο άγριων ληστών με τα καλάζνικοφ οι οποίοι πριν μια ώρα ληστεψαν χρηματαποστολή τράπεζας στην Ηλιούπολη και διέφυγαν αρπάζοντας διαδοχικά τρία αυτοκίνητα τραυματίζοντας τον ένα οδηγό.

Τελευταίο στίγμα των ληστών είναι...


έξω από ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας όπου βρέθηκαν πεταμένες δεσμίδες ευρώ από τα χρήματα που άρπαξαν από το χτύπημα της Ηλιούπολης.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες αν δουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να καλέσουν αμέσως το 100 και να μην κάνουν οποιαδήποτε άλλη κίνηση καθώς οι ληστές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοί. 


Φέρουν βαρύ οπλισμό και πυροβολούν εν ψυχρώ.


Το χρονικό της αιματηρής ληστείας


Όλα δείχνουν ότι οι ληστές με τα καλάζνικοφ είχαν καλή ενημέρωση για το πότε η χρηματαποστολή μεταφέρει χρήματα στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην πλατεία Κανάρια της Ηλιούπολης. 

 Χθες βράδυ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν έκοψαν τα κάγκελα τα τοποθέτησαν στο σημείο για να φαίνονται και το πρωί περίμεναν να έρθει το όχημα της χρηματαποστολής. 

Έτσι, άρπαξαν τα χρήματα όμως μόλις πήγαν να πάρουν τη μηχανή τους για να διαφύγουν, δεν έπαιρνε μπροστά. 
 
Χωρίς να χάσουν χρόνο, ακινητοποιούν ένα διερχόμενο ασημένιο τζιπ στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα, την κατεβάζουν και στη συνέχεια πατούν γκάζι για να εξαφανιστούν. 

Λίγο πιο κάτω έρχονται αντιμέτωποι με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ όμως χωρίς να διστάσουν σηκώνουν τα καλάζνικοφ και ανοίγουν πυρ εναντίον τους χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.


Στο ύψος της λκεωφόρου Αμφιθέας οι ληστές εγκαταλείπουν το τζιπ και αρπάζουν ένα ταξί μάρκας Octavia, τραυματίζοντας τον οδηγό οποίος προσπάθησε να αντισταθεί. 


Οι δράστες διασχίζουν την παραλιακή, το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ακινητοποιούν ένα ακόμη ταξί μάρκας Avensis και συνεχίζουν προς την περιοχή της Καστέλας. 

 
Εκεί όπου πλέον επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας.



.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις