" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: ΒΗΜΑ και ΝΥ Times πιστοποιουν ότι το Μνημόνιο είναι προδοσία


Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου δεν πάνε για Μισθούς και συντάξεις αλλά επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας..., 

αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times και αναδημοσιεύει το ΒΗΜΑ “κρεμώντας” πολιτικά τους Έλληνες Μνημονιακούς στο όριο ανάμεσα στο ύποπτοι ή  Βλάκες.

Το πρόσφατο περιστατικό με τον ΣΕΒ που μιλούσε με την Τρόικα πίσω απο την πλάτη της χώρας και το αίτημα Παπαδήμου στο Μπαρόζο σε συνδυασμό με το 200 τόσα Βλήμματα Βουλευτές που ψηφίσαν Μνημόνια και μεσοπρόθεσμα,  δείχνει ότι η Χώρα έπεσε θύμα ενός “μίγματος Βλακείας και προδοτικής προδιάθεσης” με βάση  το οποίο κάποιοι προώθησαν τα οικονομικά συμφέροντά τους.

Ας δούμε ένα απόσπασμα από το ΒΗΜΑ
 
«Τη στιγμή που η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση είναι αβέβαιη, η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δισεκατομμύρια ευρώ ως έκτακτη βοήθεια από μία αποκαλούμενη τρόικα δανειστών που επιβλέπει τη διάσωσή της. 
 
Αλλά σχεδόν καθόλου από αυτά τα χρήματα δεν πηγαίνουν στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πληρώσει για ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες.
Αντίθετα, διοχετεύονται κατευθείαν πίσω στη τσέπη της τρόικα» αναφέρει το άρθρο.
 
Oπως επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα, καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει την Ελλάδα να αδυνατεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις επειδή οι δανειστές θα διακόψουν την παροχή βοήθειας προς αυτή, 
 
«το ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης των 130 δισ. ευρώ που υποτίθεται θα αγόραζε χρόνο για την Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο μόνο τους τόκους του χρέους της χώρας – ενώ η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να πασχίζει».
 
«Καθώς πληρώνουν τους εαυτούς τους, τα μέλη της τρόικα παρακρατούν παράλληλα άλλα κεφάλαια, τα οποία θα διατηρούσαν το ελληνικό κράτος σε λειτουργία» 
γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΟΚ: ΒΗΜΑ και ΝΥ Times πιστοποιουν ότι το Μνημόνιο είναι προδοσία"

Εκλογές Ιούνιος 2012: Τα 4 σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης

Εκλογές Ιούνιος 2012: Τα 4 σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης
Με δεδομένη την αδυναμία των δύο πρώτων δημοσκοπικά κομμάτων να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, φαντάζει μονόδρομος το να οδηγηθούμε σε συνεργασίες, μέσω της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών" αναφέρει το Έθνος, το οποίος παραθέτει τέσσερα σενάρια που βγάζουν κυβέρνηση.

Παράλληλα, αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των εταιρειών δημοσκοπήσεων στις μετρήσεις που πραγματοποιούν και οι οποίες δεν μπορούν να δημοσιευθούν δίνουν προβάδισμα της ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κυμαίνεται από μία έως τέσσερις μονάδες. 

Μόνο δύο εταιρείες δίνουν οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, συμπληρώνει πως οριακή είναι η μάχη της Δημιουργίας Ξανά να πιάσει το 3%, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οκτακομματικής βουλής.
Σενάριο πρώτο: Κυβέρνηση με 184 έδρες

Στο πρώτο σενάριο ενδέχεται να σχηματίσουν κυβέρνηση τα κόμματα που καταλαμβάνουν την 1η, την 3η, την 4η και την 8η θέση. 

Συνολικά συγκεντρώνουν το 51% του εκλογικού Σώματος, καταγράφοντας την αποδοχή της απόλυτης πλειοψηφίας με 184 έδρες.

1ο κόμμα: 127 έδρες (29,3%)
2ο κόμμα: 64 έδρες (24,6%)
3ο κόμμα: 29 έδρες (11%)
4ο κόμμα: 20 έδρες (7,7%)
5ο κόμμα: 18 έδρες (6,9%)
6ο κόμμα: 18 έδρες (6,9%)
7ο κόμμα: 16 έδρες (6,1%)
8ο κόμμα: 8 έδρες (3%)

Σενάριο δεύτερο: 
Κυβέρνηση με 180 έδρες

Εδώ πιθανολογείται ότι μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση μεταξύ του πρώτου, του τρίτου και του τέταρτου κόμματος που συγκεντρώνουν 180 έδρες και το 49,3% του εκλογικού Σώματος.

1ο κόμμα: 123 έδρες (27,6%)
2ο κόμμα: 68 έδρες (26%)
3ο κόμμα: 38 έδρες (14,6%)
4ο κόμμα: 19 έδρες (7,1%)
5ο κόμμα: 17 έδρες (6,6%)
6ο κόμμα: 14 έδρες (5,4%)
7ο κόμμα: 12 έδρες (4,7%)
8ο κόμμα: 9 έδρες (3,3%)

Σενάριο τρίτο: 
Κυβέρνηση με 154 έδρες

Αντίστοιχα στη περίπτωση που επικρατήσει το τρίτο σενάριο, κυβέρνηση υπό όρους σχηματίζουν το πρώτο και το τέταρτο κόμμα, συγκεντρώνοντας 154 έδρες, αντιπροσωπεύοντας όμως το 39% του εκλογικού Σώματος.

1ο κόμμα: 134 έδρες (31,5%)
2ο κόμμα: 68 έδρες (25,5%)
3ο κόμμα: 36 έδρες (13,5%)
4ο κόμμα: 20 έδρες (7,5%)
5ο κόμμα: 15 έδρες (5,5%)
6ο κόμμα: 15 έδρες (5,5%)
7ο κόμμα: 12 έδρες (4,5%)

Σενάριο τέταρτο: 
Κυβέρνηση με 187 έδρες

1ο κόμμα: 121 έδρες (27,1%)
2ο κόμμα: 69 έδρες (26,4%)
3ο κόμμα: 35 έδρες (13,4%)
4ο κόμμα: 21 έδρες (8%)
5ο κόμμα: 18 έδρες (6,9%)
6ο κόμμα: 14 έδρες (5,2%)
7ο κόμμα: 12 έδρες (4,7%)
8ο κόμμα: 10 έδρες (3,6%)
Διαβάστε Περισσότερα "Εκλογές Ιούνιος 2012: Τα 4 σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης"

Τρέμει η ΕΕ & τάζει χρήμα στην Ελλάδα!


Περισσότερα από 45 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2012 και συνολικά 90 δισεκατομμύρια έως το 2014 βάζουν «στη μύτη» των Ελλήνων ψηφοφόρων οι δανειστές, προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ και να μην αποτινάξει το Μνημόνιο.


Το «μαρτύριο της σταγόνας» καλά κρατεί, όσο «παγώνουν» οι δόσεις για τη χώρα μας, θέτοντας όμως έτσι...



στη διάθεση της επόμενης κυβέρνησης ένα κεφάλαιο 45 δισ. ευρώ για να βγει η χρονιά και να μην χρεοκοπήσει η χώρα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την περίοδο 2010-2014 το δανειακό πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδας ανέρχεται στα 237,5 δισ. ευρώ, ξεπερνά δηλαδή και το 100% του ελληνικού ΑΕΠ.



Εξ αυτών η Ελλάδα έλαβε έως το Μάιο του 2012 τα 147,5 δισ. ευρώ, με τα δύο Μνημόνια. Τα 38 δισ. δόθηκαν το 2010, τα 35 δισ. το 2011 και άλλα 74,5 δισ. φέτος έως τον Μάιο. Απομένουν έτσι άλλα 90 δισ. έως το 2014.



Ωστόσο η δόση του Μαΐου των 5 δισ. περικόπηκε κατά 1 δισ. ευρώ που θα δοθεί τον Ιούνιο μετά τις εκλογές, ενώ καθυστερεί και η δόση του Ιουνίου ύψους 4,2 δισ. ευρώ.



Με βάση τη δανειακή σύμβαση, στο β΄εξάμηνο του 2012 απομένουν να εισπραχθούν 45,9 δισ. ευρώ. Εξ αυτών τα 23,8 δισ. θα διατεθούν για την ενίσχυση των ελληνικών τραπεζών μέσω της ανακεφαλαιοποίησης. Το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί για την κάλυψη του ταμειακού ελλείμματος του προϋπολογισμού, αλλά και για αποπληρωμές ομολόγων που έμειναν εκτός PSI. Τα 22,7 δισ. ευρώ θα καταβληθούν το 2013 και άλλα 21,4 δισ. ευρώ, θα καταβληθούν το 2014.



Στα 90 δισ. συνολικά αυτά ως το 2014 θα πρέπει να προστεθούν ακόμα και περίπου 15 δισ. από το ΕΣΠΑ, αλλά και τουλάχιστον 10 δισ. ευρώ που θα προέλθουν από μόχλευση με δάνεια της ΕΤΕπ. Όπως όλα δείχνουν όμως, ΕΕ και ΔΝΤ θα συνεχίσουν να παρέχουν δάνεια και εγγυήσεις για τη χώρα μας και μετά το 2015, εφόσον δεν μπορέσει ως τότε ξανά η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων για δανεικά.



[Κατά τα λοιπά, προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι δανειστές ότι δεν θα τους στοιχίσει και τόσο μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη και δεν σταματούν να μας απειλούν με όλα τα υπαρκτά και ανύπαρκτα σενάρια, προκειμένου να ψηφίσουμε αυτό που βολεύει πρωτίστως αυτούς και τις τράπεζές τους...]








defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Τρέμει η ΕΕ & τάζει χρήμα στην Ελλάδα!"

Νέα ωμή παρέμβαση Γιουνκερ ένα 24ωρο πριν τις εκλογές!


Μήνυμα της τελευταίας στιγμής από τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μια ημέρα πριν από τις εκλογές, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Kurier.

Το μήνυμα όμως μετατρέπεται σε νέα ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, αφού λέει ότι...


ενδεχόμενη επικράτηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση, κάτι που όπως αναφέρει «δεν αποκλείεται», θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρωζώνη!

Επίσης, μας “συμβουλεύει” ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ δεν θα έχει μόνο οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις για την ίδια τη χώρα, αλλά θα βλάψει ολόκληρη την ευρωζώνη και τονίζει ότι «οι Ελληνες θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό».
Διαβάστε Περισσότερα "Νέα ωμή παρέμβαση Γιουνκερ ένα 24ωρο πριν τις εκλογές!"

Focus: "Η Ελλάδα είναι ένα πορνείο"


Click on the slide!  
 
Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Γερμανοί. 
 
Με νεότερο προσβλητικό δημοσίευμα το περιοδικό, στην ηλεκτρονική του έκδοση χαρακτηρίζει την χώρα μας σαν πορνείο!
 
Ο ανταποκριτής Peter Seiffert,  αναφέρεται στην χώρα που προτιμούν για διακοπές, μιλά για την πολιτική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, και καταλήγει στο προσβλητικό συμπέρασμα.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ


«Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: 
 
Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης.

Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο. Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. 
 
Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ.

Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. 
 
Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. 
 
Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».
Διαβάστε Περισσότερα "Focus: "Η Ελλάδα είναι ένα πορνείο""

Μια γροθιά για την πρόκριση !


Μια γροθιά για την πρόκριση 
Η Εθνική τα παίζει όλα για όλα με τη Ρωσία!
 
Πλησιάζει η ώρα του «τελικού» όπως τον χαρακτηρίζουν οι διεθνείς και ο Φερνάντο Σάντος λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ματς με τη Ρωσία ζητάει από όλους συσπείρωση γύρω από την Εθνική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. 
 
«Θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για να νικήσουμε. Ένα παιχνίδι είναι και θα πάμε να το πάρουμε αρκεί να μην επαναλάβουμε κακό ξεκίνημα», λένε οι διεθνείς στα πηγαδάκια στο ξενοδοχείο.

Προτεραιότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού πέρα από την αγωνιστική φρεσκάδα -εξ ου και ο χαμηλός ρυθμός των προπονήσεων- είναι η ψυχολογική ηρεμία πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Ντικ Άντβοκατ.


Η «γαλανόλευκη» δείχνει χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία, όταν η μπάλα «καίει» και στο τέλος ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. 
 
Το πιο πρόσφατο γεγονός είναι η σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στα προγνωστικά επί της Κροατίας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία νίκη που ισοδυναμούσε σχεδόν με πρόκριση στο Euro.

Ανάλυση των Ρώσων έγινε και σήμερα, τα είπε μέσες άκρες ο Φερνάντο Σάντος και στη συνέντευξη Τύπου. 
 
«Την ξέρουμε τη Ρωσία, μας ξέρει και εκείνη οπότε δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι», δηλώνει ο 57χρονος προπονητής. 
 
Η πρωινή προπόνηση στο Λεγκιόνοβο είχε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τις προηγούμενες χωρίς όμως να αποκαλύψει ο Φερνάντο Σάντος τις επιλογές του.

Η πραγματικότητα είναι πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα εκτός κι αν γίνει κάποια έκπληξη. Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.


 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Μια γροθιά για την πρόκριση !"

Oι Γερμανοί που έσφαζαν μανάδες στο Δίστομο μας θεωρούν ανθρωποειδή βλαχαδερά και μας δίνουν διαταγές να μην ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ!

Πρωτότυπο πρωτοσέλιδο  των FT Deutschland στα ελληνικά καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν στον δημαγωγό Τσίπρα και τονίζει ότι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά,

Η γερμανική εφημερίδα μέχρι τώρα έχει κάνει ανάλογες παρεμβάσεις στις γερμανικές εκλογές, αλλά είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο για εκλογές άλλης χώρας. Οι FT το αιτιολογούν καθώς υπάρχει «κοινό συμφέρον των Financial Times Deutschland και της πλειοψηφίας των Ελλήνων: η χώρα σας να παραμείνει στο ευρώ».

Το άρθρο έχει τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και κεντρική φωτογραφία από προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απευθύνεται σε δεύτερο πρόσωπο: 
 
"Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες" και τους καλεί να φροντίσουν «για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις» και να ψηφίσουν «θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης».

Οι FT τονίζουν ότι μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ» και καλεί τους Έλληνες «να αντισταθούν στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».


«Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. 
 
Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. 
 
Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά» αναφέρει το άρθρο, λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».




 
 
 
 
 
protothema.
Διαβάστε Περισσότερα "Oι Γερμανοί που έσφαζαν μανάδες στο Δίστομο μας θεωρούν ανθρωποειδή βλαχαδερά και μας δίνουν διαταγές να μην ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ!"

Παγώνουν κοινωνικά προγράμματα του ΕΣΠΑ στη Στερεά



pergantas
Άμεση  αντίδραση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά στην πρόθεση του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης να παγώσει κάθε διαδικασία των δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, που έχουν εκχωρηθεί για υλοποίηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 
 
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης, με παρέμβαση στην αρμόδια Γενική Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων – Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης  κα Άννα Δαλλαπόρτα και με  γραπτή επιστολή από 14/6/2012 στο Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης   κ. Αντώνιο Ρουπακιώτη, εκφράζει την έκπληξή του και την έντονη δυσαρέσκειά του και τονίζει, πως είναι δυνατόν μια υπηρεσιακή κυβέρνηση  να ακυρώνει έναν Προγραμματισμό και στις δύο Περιφέρειες στόχου 2 (Στερεά Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο), όταν γνωρίζει πολύ καλά τις αναμενόμενες θετικές επιπτώσεις, που προσδοκά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω αυτών των δράσεων για να ενισχύσει την απασχόληση και την κατάρτιση ανέργων, σ’ αυτή τη υπέρ-κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.
Διαβάστε Περισσότερα "Παγώνουν κοινωνικά προγράμματα του ΕΣΠΑ στη Στερεά"

Πύργος: Αντί για την αστυνομία κάλεσαν τη... Χρυσή Αυγή


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στη λαϊκή αγορά της Γαστούνης στον Πύργο Ηλείας.

Κάτοικοι και πωλητές αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν τους παράνομους μικροπωλητές που υπήρχαν στην περιοχή, φωνάζοντας όχι την αστυνομία αλλά τη Χρυσή Αυγή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, μια ομάδα από 7 - 8 μέλη της Χρυσής Αυγής από τον Πύργο έφθασε αμέσως στη λαϊκή και οι παράνομοι μικροπωλητές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, χωρίς να υπάρξουν επεισόδια.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, αρχικά ζητήθηκε η συνδρομή της τοπικής αστυνομίας, αλλά, επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα να σταλούν άνδρες, οι κάτοικοι σκέφτηκαν να βρουν βοήθεια από αλλού...
 
 
 
 
 
 
 
 http://permisospress.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Πύργος: Αντί για την αστυνομία κάλεσαν τη... Χρυσή Αυγή"

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αρχίζουν να καταφτάνουν στην Αθήνα δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο...


Δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι η Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών οργανισμών του κόσμου.

Οι αφίξεις των ξένων δημοσιογράφων που...
θα καλύψουν τις ελληνικές εκλογές έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να κορυφωθούν όσο πλησιάζουμε προς το Σάββατο. 
 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Joe Weisenthal από την ιστοσελίδα Business Insider ο οποίος μόλις πριν από λίγο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και αμέσως έστειλε την πρώτη του ανταπόκριση.

Και όπως ίσως φαντάζεστε είναι ενδεικτική του τι συμβαίνει στη χώρα, όπως το αντιλαμβάνεται ένας ξένος. «Μόλις έφτασα με ταξί στο ξενοδοχείο μου στην Αθήνα, Και Φίλε Μου Ήταν Καταθλιπτικά» είναι ο τίτλος του κειμένου.
 
Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι η διαδρομή από το αεροδρόμιο στο Σύνταγμα είναι πανέμορφη και μάλιστα χρειάστηκαν μόλις 25 με 30 λεπτά, εκεί που πριν δύο χρόνια για την ίδια διαδρομή θα έκαναν τουλάχιστον μία ώρα. Η οικονομική κατάρρευση έχει ευνοήσει την κυκλοφορία στους δρόμους… καθώς δεν κυκλοφορεί κανείς!

Ταξιτζής του δημοσιογράφου ήταν ο Τζορτζ, ο οποίος του εξηγεί ότι στα 40 του αναγκάστηκε να επιστρέψει και να μείνει με τους γονείς του, αφού το εισόδημα του μειώθηκε κατά 75% κατά τη διάρκεια της κρίσης. Ο αδερφός του είναι χωρισμένος, έχει δύο παιδιά και είναι άνεργος εδώ και ένα χρόνο.

«Η Αθήνα είναι τώρα σαν μια πόλη φάντασμα» του είπε. «Δεν βλέπεις κανένα να χαμογελάει… μόνο οι τρελοί». Ο ταξιτζής Τζορτζ του έκανε και κάποιες προβλέψεις για την γεωπολιτική της περιοχής όπως ότι μάλλον πηγαίνουμε για πόλεμο, αλλά ο δημοσιογράφος δεν τις πήρε και πολύ σοβαρά. 
 
Ωστόσο, σημειώνει ότι στα περισσότερα μέρη, τις περισσότερες φορές, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου.

Ο ταξιτζής πάντως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, όπως του εκμυστηρεύτηκε. Του είπε επίσης ότι είναι αηδιασμένος με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ότι αν συναντούσε στο δρόμο τον Παπανδρέου, θα τον χτυπούσε.



 
 
 
 
 
 
 
enimerosi24.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Αρχίζουν να καταφτάνουν στην Αθήνα δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο..."

«Γατάκια...πολιτικοί»: Η φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook

Μια σατιρική φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και των social media με χιλιάδες κοινοποιήσεις και likes από Έλληνες χρήστες

«Γατάκια...πολιτικοί»: Η φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook

Χρησιμοποιώντας την γνωστή πια λέξη ''γατάκια'', που μάθαμε όλοι ευρέως και μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, η χιουμοριστική εικόνα που έφτιαξε ένας χρήστης παρουσιάζει τους πολιτικούς σαν ''γατάκια'', πριν και μετά τις εκλογές.

Η διαφορά, φυσικά, εμφανής, και οι περισσότεροι χρήστες δείχνουν να συμφωνούν με το σατιρικό σχόλιο της εικόνας.
Διαβάστε Περισσότερα "«Γατάκια...πολιτικοί»: Η φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook"

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΠΟΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ


apognosi

Όποια κυβέρνηση και να αναδείξει η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, ένα είναι σίγουρο. 

Ότι το μεγαλύτερο βάρος, για να ανταποκριθεί η οικονομία της χώρας στις αυξημένες ανάγκες της, θα το σηκώσει ο μισθωτός, ο συνταξιούχος και ο ελεύθερος επαγγελματίας.

Αυτό δείχνουν τόσο τα στοιχεία από την πρώτη εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων που δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας, όσο και ο εκτροχιασμός στα μεγέθη του προϋπολογισμού στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου, που θα αναγκάσει το νέο οικονομικό επιτελείο να επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου εισπράξεων.

Τα στοιχεία από την πρώτη εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. 

Πέρυσι μόνο οι δύο στους 10 κλήθηκαν να πληρώσουν. Φέτος, θα καταβάλλουν τον οβολό τους οι 6 ή και οι 7 στους 10. 

Από την πρώτη εκκαθάριση, προκύπτει μέσος φόρος 1440 ευρώ ενώ εκτιμάται ότι το ποσό θα ανέβει κι άλλο. Ο κύριος όγκος των εκκαθαριστικών αναμένεται να ταχυδρομηθεί τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. 

Αυτό σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι θα έχουν το πολύ δύο δόσεις στη διάθεσή τους για να πληρώσουν ενώ το μεγάλο βάρος θα πέσει τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Αμέσως μετά τις εκλογές, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με το ΕΕΤΗΔΕ του 2012. Στο εκλογικό σώμα έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες ότι το μέτρο μπορεί και να παγώσει. 

Θα το ευχόταν και η διοίκηση της ΔΕΗ αυτό καθώς με το χαράτσι έχει βρεθεί στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής. Το τι θα αποφασίσει η νέα κυβέρνηση δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Να βάλουμε όμως κάτω τα δεδομένα:

• Το χαράτσι είναι ψηφισμένο για το 2012. Για να μην επιβληθεί πρέπει να περάσει νόμος. Θα περάσει κάτι τέτοιο στη Βουλή; Θα το εγκρίνει η τρόικα;

• Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ισοδύναμο μέτρο (σ.σ το ΕΕΤΗΔΕ αποδίδει περίπου δύο δισεκατομμύρια ευρώ). Ο κρατικός μηχανισμός δεν είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει το περιουσιολόγιο για να αντλήσει από εκεί φορολογικά έσοδα.

Αν δοθεί η εντολή στην ΔΕΗ να προχωρήσει κανονικά, η πρώτη από τις δόσεις με το χαράτσι θα σταλούν τον Ιούλιο και η εξόφληση θα γίνει μέχρι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2013.

Πάμε στους φόρους ακινήτων. Σε μία δόση θα πληρωθεί το ΕΤΑΚ του 2009 το οποίο ήδη ταχυδρομήθηκε. Θα ακολουθήσει η προετοιμασία για την πληρωμή του ΦΑΠ του 2010. Τα εκκαθαριστικά δεν αναμένεται να σταλούν πριν από τον Οκτώβριο. Όσον αφορά στο ΦΑΠ του 2011, οι εκτιμήσεις κάνουν πλέον λόγο για το 2013.

Μην ξεχνάμε και το φοροκυνηγητό για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στις οποίες θα προστεθούν έως το φθινόπωρο και τα χρέη από το ΕΕΤΗΔΕ έτους 2011 που δεν πληρώθηκε. Όσοι δεν υπαχθούν τώρα στη ρύθμιση, θα δεχτούν τηλεφώνημα ή επιστολή από την εφορία, να σπεύσουν για υπόθεσή τους.

Τι συμπέρασμα βγάζουμε από όλα αυτά;

Προετοιμαστείτε για ένα πολύ σκληρό φθινόπωρο και χειμώνα γεμάτο χαράτσια.

1. Αύγουστο ή Σεπτέμβριο, η πρώτη δόση του εκκαθαριστικού

2. Ιούλιο ή Αύγουστο η πρώτη δόση του ΕΕΤΗΔΕ

3. Οκτώβριο ο ΦΑΠ του 2010

4. Νοέμβριο ή Δεκέμβριο τα τέλη κυκλοφορίας

Και μην ξεχνάμε ότι στο βάθος υπάρχει και ένα πακέτο μέτρων αξίας 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2013 και το 2014. 

Θα ελαφρύνει αυτό το πακέτο ύστερα από πολιτική συμφωνία; 

Την απάντηση θα την μάθουμε μετά την κυριακάτικη εκλογική αναμέτρηση
Τα μεγέθη του προυπολογισμού το πεντάμηνο

Την ίδια ώρα τα νέα από το μέτωπο του προϋπολογισμού μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα, καθώς, όπως δείχνουν τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών, το ύψος των καθαρών εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 18.168 εκατ. ευρώ το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2012, παρουσιάζοντας απόκλιση κατά 666 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (18.834 εκατ. ευρώ) του συμπληρωματικού προϋπολογισμού για το 2012. 

Συνολικά, το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 19.661 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση έναντι του στόχου (20.592 εκατ. Ευρώ) κατά 931 εκατ. ευρώ.








http://economikos.wordpress.com/
Διαβάστε Περισσότερα "ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΠΟΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ"

Βενιζέλος προς Ραγκούση. "Είσαι θρασύς και ανήθικος"


Ο Βενιζέλος πριν από λίγο στο web tv του protothema.gr παρομοίωσε τον Ραγκούση με το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός.
 
Συνέχισε λαύρος και εγκάλεσε τον πρώην γραμματέα και πρώτο τη τάξει υπουργό των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση, για ............
 
απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα. 
 
Και αργότερα στο Σκαι αποκάλυψε ότι βαρίδια είναι για το ΠαΣοΚ είναι όσους αποδοκίμασε ο λαός στις προηγούμενες εκλογές. 
 
Και για τον Παπανδρέου είπε ότι βγήκε βουλευτής επειδή δεν χρειαζόταν ψήφο. 
 
Από τις 18 αρχίζει το πανηγύρι στο ΠαΣοΚ
Διαβάστε Περισσότερα "Βενιζέλος προς Ραγκούση. "Είσαι θρασύς και ανήθικος""

Σαρώνει στο Facebook: Ο Τσίπρας θα φορολογήσει τον Πλούτο


Σαρώνει στο Facebook: Ο Τσίπρας θα φορολογήσει τον ΠλούτοΡεκόρ από likes και shares έχει μια εικόνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 
 
Πρωταγωνιστής είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η εικόνα έχει ως κεντρικό θέμα την εξαγγελία του  
 
«θα φορολογήσουμε τον πλούτο».
 
Οι χρήστες λοιπόν με.....
αυτό το σλόγκαν έχουν βάλει δίπλα τον διάσημο σκύλο Πλούτο, το κατοικίδιο του Μίκυ Μάους.

 Δείτε την χιουμοριστική εικόνα: 
 

554762_364739066914170_253091656_n
Διαβάστε Περισσότερα "Σαρώνει στο Facebook: Ο Τσίπρας θα φορολογήσει τον Πλούτο"

Καρπενήσι : 50χρονος έκλεψε 64 λίτρα πετρελαίου από αποθήκη δασαρχείου



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ
50χρονος συνελήφθη στην περιοχή Φουρνά Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας, για κλοπή ποσότητας πετρελαίου μετά από καταδίωξη.

Συγκεκριμένα ο 50 χρονος το απόγευμα της Τρίτης εισήλθε σε αποθήκη Δασαρχείου που βρίσκεται εντός ανενεργού εργοστασίου ξυλείας στη Φουρνά Ευρυτανίας και αφαίρεσε 64 λίτρα πετρελαίου κίνησης, τα οποία μετάγγισε σε τέσσερα πλαστικά δοχεία. 

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν τον 50χρονο δράστη και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, πλην όμως αυτός τράπηκε σε φυγή πεζός και κρύφτηκε σε ερημική δασική έκταση που περιβάλλει το εργοστάσιο.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν και μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον ακινητοποιήσουν. 

Τα τέσσερα δοχεία με το πετρέλαιο, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν προκειμένου το περιεχόμενό τους να αποδοθεί σε αρμόδιο υπάλληλο του Δασαρχείου. 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων πράξεων.








 http://www.lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Καρπενήσι : 50χρονος έκλεψε 64 λίτρα πετρελαίου από αποθήκη δασαρχείου"

Εμπρός λοιπόν. Ας χρεοκωπήσουμε!


Εμπρός λοιπόν. 

Ας χρεοκωπήσουμε!
 
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. 

Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
 
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.
 
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).
 
Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.
 
Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.
 
Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.
 
Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.
 
Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.
 
Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.
 
Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες. 
Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. 
Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο. Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.
 
Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά. Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.
 
Πραγματικά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για την κατάντια της πατρίδας μου. Ντρέπομαι με τον βόθρο που μας κυβερνάει.
 
Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι δρα ο Νόμος της Ανταπόδοσης (αν τον έχετε υπ΄ όψιν σας). 

Διαφορετικά, πραγματικά, θα πήγαινα να ζητήσω την τούρκικη ή την αλβανική υπηκοότητα. 

Παρά τα τριτοκοσμικά χάλια τους έχουν πιο δυναμική πολιτική από εμάς.









Διαβάστε Περισσότερα "Εμπρός λοιπόν. Ας χρεοκωπήσουμε!"

ΣΟΚ! Ανεργος ταξιτζής έπεσε από το μπαλκόνι!

Tην αυτοχειρία επέλεξε ένας 36χρονος από τα Σεπόλια για να βάλει τέλος στην ζωή του, πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους περίοικους, ήταν πρώην οδηγός ταξί και τα τελευταία δύο χρόνια παρέμενε άνεργος, γεγονός που τον είχε αναγκάσει να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία.

Οι γονείς του 36χρονου έμαθαν το τραγικό νέο από την αστυνομία, καθώς έλειπαν την ώρα που ο γιος τους έβαζε τέρμα στη ζωή του.
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΟΚ! Ανεργος ταξιτζής έπεσε από το μπαλκόνι!"

ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
      

Προς τη Νέα Δημοκρατία

Α.  Πριν λίγες εβδομάδες στις διερευνητικές εντολές λέγατε ότι στηρίζατε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος όπως ισχυρίζεστε γιατί τότε τον θέλατε να κυβερνήσει ενώ τώρα δεν τον θέλετε?.  Πώς είναι δυνατό να βάζατε ένα επικίνδυνο κόμμα να μας κυβερνήσει?!!!. Τί μεσολάβησε?.

Β. Γιατί δεν ζητάτε  να σταματήσει  η εφαρμογή του νόμου, που έχει φαρδιά πλατειά την υπογραφή σας ως συγκυβερνήτη,  από τον.......
υπηρεσιακό υπουργό Ζαννιά  για την ποινική δίωξη 1,5 εκατομμυρίου εξαθλιωμένων μικρομεσαίων Ελλήνων για μικροποσά στο Δημόσιο, που αδυνατούν να πληρώσουν? Γιατί δεν βάλατε την υπογραφή σας για νόμο που να υποχρεώνει τους μεγαλοκαρχαρίες να πληρώνουν τα οφειλόμενα στο Ελληνικό δημόσιο ώστε να γεμίσουν τα ταμεία του?.

Γ.  Αφού ενδιαφέρεστε για τα παιδιά μας, γιατί δεν παρεμβαίνατε ως συγκυβερνήτης με τον Βενιζέλο και τον Καραταφέρη  στην υφισταμένη σας κ. Διαμαντοπούλου, υπουργό Παιδείας για να τους έδινε βιβλία, και όχι φωτοτυπίες?. Γιατί την καταντήσατε εκεί την Παιδεία μας με το συνεταιράκι σας το ΠΑΣΟΚ και τον κολλητό σας ΓΑΠ?. Γιατί δεν κινηθήκατε ώστε τα  υποσιτιζόμενα παιδιά να μην έχουν πρόβλημα?. Γιατί δεν προτείνατε κάτι προς ανακούφιση των παιδιών αυτών και των οικογενειών τους. αλλά χασκογελούσατε με τον αδερφικό σας φίλο Γιώργο Παπανδρέου?.

Δ.  Κύριε Σαμαρά  « Το Πράσινο καίει το πράσινο» κραύγαζε το 2007 ο βουλευτής σας  και τότε και τώρα κ. Γιακουμάτος, υπονοώντας ότι το ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από τις πυρκαγιές που αφάνησαν την Ελλάδα , και τότε δεν είχατε βγει να τον διαφεύσετε.  Πώς μπορείτε να συνεργάζεστε με τρομοκράτες κ. Σαμαρά, αν δεχτεί κανείς τους ισχυρισμούς του κόμματος σας τότε?.

Ε. Τί, ποιός και πώς σας εμπόδιζε να διαπραγματευτείτε το μνημόνιο, όταν είχατε τη δυνατότητα, και όχι εκ των υστέρων, που είναι πιο αδύναμη η θέση της χώρας.








Διαβάστε Περισσότερα "ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ"

Εγκληματικότητα: Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν αυτοί που ευθύνονται


Δεν υπάρχει τέλος στην κατρακύλα που έχει πάρει το θέμα ασφάλεια στην Ελλάδα. 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο, την ίδια στιγμή που ένα ανύπαρκτο κράτος, ένα κράτος απών, ένα προδοτικό σχεδόν εγκληματικό κράτος εξακολουθεί να αγνοεί την κραυγή του Έλληνα πολίτη. 


Και την αγνοεί επιδεικτικά τόσο αυτό όσο και οι πολιτικές δυνάμεις.


Δυνάμεις που με τεχνάσματα του τύπου...


«επισκεπτόμαστε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ» για να μοιράσουμε ηλίθια χαμόγελα δεξιά και αριστερά και χαιρετούρες και να μας πάρει «ο σινεμάς» την ώρα που κάνουμε εξίσου ηλίθιες δηλώσεις νομίζουν ότι θα προσεταιριστούν λίγες ψήφους από αυτές που έχουν ανάγκη.

Δεν είναι μόνο το πλέον πρόσφατο θύμα –ο άτυχος φαρμακοποιός που εκτελέστηκε σήμερα- της εγκληματικότητας ο 23ος Έλληνας που πέφτει νεκρός από εγκληματική πράξη στη συντριπτική τους πλειοψηφία από αλλοδαπούς -όχι γιατί τις άλλες τις έκαναν Έλληνες αλλά γιατί δεν έχουν συλλάβει ακόμη τους ενόχους- είναι και μια σειρά της ελαφριάς λεγόμενης εγκληματικότητας.


Αν είναι βέβαια πάλι δυνατόν εκεί που φτάσαμε να θεωρούμε τις εισβολές στα σπίτια «ελαφριά εγκληματικότητα- αλλά δυστυχώς έτσι είναι.


Έτσι στιγμές τρόμου και πανικού έζησε ένα ζευγάρι Ελλήνων στην Κηφισιά όταν δύο άγνωστοι όρμησαν στο σπίτι τους λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι(!) και απειλώντας τους με όπλα τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν όλα τα χρήματα που είχαν στο σπίτι τους, κινητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους με το οποίο και διέφυγαν.


Ντροπή σε αυτό το κράτος, ντροπή σε όλα τα παχύδερμα και «παχύδερμα» της εξουσίας , της όποια εξουσίας που λυμαίνεται αυτό τον τόπο. 


Έρχεται γρήγορα όμως η ώρα που πληρώσουν για τα εγκλήματα τους απέναντι στον ελληνικό λαό.








Διαβάστε Περισσότερα "Εγκληματικότητα: Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν αυτοί που ευθύνονται"

Η φωτογραφία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που σαρώνει στο Facebook!

Η φωτογραφία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που σαρώνει στο Facebook!

Αυτή η φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Facebook. Έρχεται από.....

τα παλιά, αλλά σίγουρα σήμερα είναι πιο διαχρονική από πότε! 
 
Δείτε τη…
 
a-a130
Διαβάστε Περισσότερα "Η φωτογραφία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που σαρώνει στο Facebook!"

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί.


Κανονικά θα δίνουν πάλι τα φάρμακα των ταμείων με τους ασφαλισμένους να πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή τους.Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί μετά από μία  συνεδρίαση η οποία κράτησε πολλές ώρες.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου έχει ως εξής:


«Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα για τα φαρμακεία μας, για τον ΕΟΠΥΥ και για τους ασφαλισμένους.
Αναδείξαμε την ανάγκη γενναίας χρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ και της δημόσιας περίθαλψης. Καλέσαμε και πετύχαμε να πάρουν θέση τα κόμματα βάζοντας τα προβλήματά μας σε κεντρική θέση της πολιτικής ατζέντας.

»Τονίσαμε την αναγκαιότητα της ρευστότητας των φαρμακείων ως όρου επιβίωσης και εξυπηρέτησης των ασθενών. Οι φαρμακοποιοί όλης της Χώρας με τον αγώνα μας είχαμε αποτελέσματα. Αποπληρώθηκαν οι συνταγές του Μαρτίου. Αναδείξαμε το θέμα των χρεών του 2011 και τα κόμματα δεσμεύτηκαν για άμεση αποπληρωμή ή για συμψηφισμό.

»Λαμβάνουμε υπόψη το νομικό πλαίσιο, τις ρυθμίσεις της Συλλογικής Σύμβασης, το ρόλο μας ως κέντρα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την αδιάσπαστη σχέση μας με τα εκατομμύρια των ασφαλισμένων και τέλος τις δεσμεύσεις των κομμάτων.

»Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος συνεδρίασε σήμερα μαζί τα ΔΣ των Αττικής και Πειραιά και την παρουσία Προέδρων από όλη τη χώρα και αποφάσισε:

»Προτείνει στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους την αναστολή των κινητοποιήσεων, αφού ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής των συνταγών μηνός Απριλίου και με χρονικό ορίζοντα εξόφλησης εντός των συμβατικών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη πληρωθεί ο μήνας Μάρτιος.

»Διεκδικούμε από τη νέα κυβέρνηση την επαρκή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και την εξόφληση των οφειλομένων μέσα στις προθεσμίες του νόμου».
Διαβάστε Περισσότερα "Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί."

Επιτέθηκαν φραστικά και πέταξαν νεράντζια στον Απόστολο Κακλαμάνη


Πέταξαν νεράντζια κατά Απόστολου Κακλαμάνη στην Νέα Σμύρνη

Υβριστικά συνθήματα και νεράντζια κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και του Απόστολου Κακλαμάνη εκτόξευσαν νεαροί που είχαν κάνει αντισυγκέντρωση στην Νέα Σμύρνη.
 

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών έσκυψε και μάζεψε μερικά νεράντζια και τα έδειξε προς τους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.
 

«Ιδού τα επιχειρήματα της σύγχρονης Αριστεράς» είπε ο κ. Κακλαμάνης για να προσθέσει δηκτικά πως «και η Χρυσή Αυγή χρειάζεται αυτούς, και αυτοί την Χρυσή Αυγή»

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ήταν ομιλητές οι Γιώργος Ανωμερίτης, Γιάννης Βούρος και Απόστολος Κακλαμάνης.







 http://permisospress.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Επιτέθηκαν φραστικά και πέταξαν νεράντζια στον Απόστολο Κακλαμάνη"

Δημοφιλείς αναρτήσεις