" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Χαροπαλεύει 30χρονος διαδηλωτής.Χειρουργήθηκε για τέσσερις ώρες με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.


 
Δραματικές είναι οι εξελίξεις μετά τα επεισόδια που στιγμάτισαν την πορεία στο κέντρο της Αθήνας καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης ένας 30χρονος διαδηλωτής χαροπαλεύει. Ο νέος άνδρας χτυπήθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων με αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα όπου και υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση.

Μέχρι στιγμής από την αστυνομία δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπό την εποπτεία εισαγγελέα άνθρωποι της ασφάλειας διεξάγουν έρευνες για να εξακριβρώσουν τις συνθήκες τραυματισμού του 30χρονου άνδρα. Στο νοσοκομείο μετέβησαν αστυνομικοί προκειμένου να μιλήσουν με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αγωνιά για την εξέλιξη της πορείας του καθώς τα σημερινά γεγονότα πυροδοτούν εκ νέου το κλίμα και ξυπνούν μνήμες από τον προ τριετίας θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οσον αφορά τον 30χρονο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Αμέσως μετά την εγχείρηση, οι θεράποντες γιατροί του διαδηλωτή, κ.κ. Παπανικολάου Παναγιώτης και Πίνης Σταμάτιος ανέφεραν ότι ο νεαρός έχει τουλάχιστον δύο εξωτερικά τραύματα και εσωτερικά αιματώματα στο κεφάλι τα οποία προκλήθηκαν από αμβλύ όργανο. Οι γιατροί είπαν μάλιστα ότι εάν δεν είχαν επέμβει εγκαίρως ο νεαρός θα ήταν ή νεκρός ή κλινικά νεκρός.

Στο μεταξύ, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 ανθρώπους με τραύματα ή αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και δύο αστυνομικοί.

http://img.protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Χαροπαλεύει 30χρονος διαδηλωτής.Χειρουργήθηκε για τέσσερις ώρες με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι."

Στην Ιταλία τον περίμεναν, στην Ισπανία έγινε ο σεισμός! Επτά νεκροί από «δίδυμο»




Σεισμό στην Ιταλία είχαν προβλέψει, αλλά στην Ισπανία «χτύπησε» ο Εγκέλαδος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρέσυρε στο θάνατο τουλάχιστον επτά ανθρώπους!

Η πόλη Λόρκα έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά και εκεί, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Φρανθίσκο Χοδάρ, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, εξαιτίας της κατάρρευσης κτιρίων.

Το «χτύπημα» του Εγκέλαδου ήταν διπλό αναφέρει η εφημερίδα El Pais στην ηλεκτρονική της έκδοση. Η πρώτη σεισμική δόνηση ήταν 5,1 Ρίχτερ και ακολούθησε μια δεύτερη, μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Σύμφωνα πάντως με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο σεισμός ήταν 5,3 Ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στην οροσειρά Τερθια, 5-10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λόρκα και 120 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Αλικάντε και το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 1 χιλιόμετρο σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Η δόνηση έγινε επίσης αισθητή στη Μούρθια, την Καρταχένα, την Αγκουίλας, ακόμη και το Αλμπαθέτε. Από το σεισμό κατέρρευσε η στέγη ενός γηροκομείου, προκάλεσε ζημιές σε κτίρια, ενώ ο πύργος της εκκλησίας στην πόλη Σαντιάγο υπέστη επίσης σοβαρές ζημιές.

Lamiareport.gr 
Διαβάστε Περισσότερα "Στην Ιταλία τον περίμεναν, στην Ισπανία έγινε ο σεισμός! Επτά νεκροί από «δίδυμο»"

Μπαράζ διαρρήξεων στη Λαμία-Μην αφήνετε ανοιχτά παράθυρα και μπαλκονόπορτες



Είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο - Πάρτε όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα ασφαλείας

Τουλάχιστον 3 διαρρήξεις έγιναν απόψε στη Λαμία. Λέμε τουλάχιστον, γιατί για αυτές μέχρι τώρα έχουμε ενημερωθεί από τους παθόντες.
Οι άνδρες της Ασφάλειας κάθε πρωί, που ανοίγουν τα μαγαζιά, οι υπηρεσίες και τα γραφεία, δεν προλαβαίνουν να καταγράφουν περιστατικά και να παίρνουν αποτυπώματα.

Το πρωί ο υπεύθυνος του κυλικείου του 4ου λυκείου Λαμίας βρήκε το παράθυρο παραβιασμένο. Οι δράστες πήραν τα χρήματα και τα κλειδιά της ταμειακής, έφαγαν ό,τι μπορούσαν και πήραν και αρκετά προϊόντα μαζί τους.

Επίσης μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε δυο καταστηματάρχες στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα στη νότια πλευρά της πόλης. Και στα δυο καταστήματα μπήκαν από το πίσω μικρό παραθυράκι του μπάνιου και πήραν τα χρήματα από τις ταμειακές, εμπορεύματα, ηλεκτρονικά και άλλα είδη, ακόμη και τα αναψυκτικά και τα φαγώσιμα από τα ψυγεία τους.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του ενός καταστήματος στο LamiaReport, ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι από ένα τόσο μικρό παραθυράκι θα μπορούσε να χωρέσει άνθρωπος.

Επειδή η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, επιβάλλεται πλέον να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουμε σε σπίτια, επιχειρήσεις, γραφεία, ακόμη και αποθήκες.

Lamiareport.gr 
Διαβάστε Περισσότερα "Μπαράζ διαρρήξεων στη Λαμία-Μην αφήνετε ανοιχτά παράθυρα και μπαλκονόπορτες"

Σαν σήμερα .....


12 Μαΐου


Γιορτάζουν: Επιφάνιος
Επέτειοι: Διεθνής Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων
  • Γεγονoτα


1821: Σημειώνεται η πρώτη μεγάλη μάχη της ελληνικής επανάστασης, η μάχη στο Βαλτέτσι, και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης βρίσκεται προ των πυλών της Τριπόλεως.
1828: Πρεμιέρα της όπερας του Γκαετάνο Ντονιτζέτι «Το ελιξίριο του έρωτα» στο Μιλάνο.
1902: Ιδρύεται στον Πειραιά από τον Νικόλαο και τον Ανδρέα Χατζηκυριάκο το πρώτο ελληνικό τσιμεντοποιείο που ονομάζεται «TITAN». Η πρώτη μονάδα παραγωγής εγκαθίσταται στην Ελευσίνα.
1930: Ιδρύεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την κυβέρνηση Βενιζέλου.
1947: Εγκαινιάζεται το στρατόπεδο Μακρονήσου, το οποίο προορίζεται κυρίως για τον εγκλεισμό «ύποπτων στρατιωτικών».
1982: Στο ιερό προσκύνημα της Φατίμα στην Πορτογαλία, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ δέχεται τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του. Οι δυνάμεις ασφαλείας συλλαμβάνουν έναν ισπανό ιερέα, λίγο πριν επιτεθεί με την ξιφολόγχη του εναντίον του Ποντίφικα.
  • Γεννησεις
1820: Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ, αγγλίδα νοσοκόμα, που καθιέρωσε το λειτούργημα της νοσοκόμας ως επάγγελμα. [θαν. 13/8/1910]
1829: Παύλος Καρέρ, έλληνας μουσουργός από τη Ζάκυνθο. [θαν. 7/6/1896]
1958: Ανδρέας Πετρουλάκης, διακεκριμένος έλληνας σκιτσογράφος.
  • Θανατοι
1884: Μπέντριχ Σμέτανα, συνθέτης, από τους ιδρυτές της τσεχοσλοβάκικης μουσικής εθνικής σχολής, γνωστός για τη σύνθεσή του «Μα Βλαστ» (Η Πατρίδα μου). [γεν. 2/3/1824]
1992: Νίκος Γκάτσος, ποιητής και στιχουργός. [γεν. 30/4/1915]
2001: Αλεξέι Τουπόλεφ, ρώσος αεροναυπηγός, που εξέλιξε το πρώτο υπερηχητικό επιβατικό αεροπλάνο (Tu-144). [γεν. 20/5/1925]

Σαν Σήμερα .gr
Διαβάστε Περισσότερα "Σαν σήμερα ....."

Έρχονται ΜΑΤ από την επαρχία


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Χρήστος Παπουτσής αφού επ’ ουδενί  δεν θέλει να βρεθεί στη θέση του προκατόχου του Παυλόπουλου και να ζήσει επί των ημερών του το κάψιμο  της Αθήνας όπως έγινε με τα «Δεκεμβριανά». Έτσι – όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- από  τις επόμενες ώρες αναχωρούν από την περιφέρεια για την Αθήνα δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ. Σε πρώτη φάση έχουν ζητηθεί  ενισχύσεις   από τις πιο κοντινές περιοχές στην πρωτεύουσα όπως η Πάτρα, η Κόρινθος, η Θήβα, και η Χαλκίδα. Όλοι στο επιτελείο φοβούνται τα χειρότερα αν επιδεινωθεί η ήδη βεβαρημένη υγεία του Ιωάννη Καυκά που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις χτυπήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό των ΜΑΤ.
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Έρχονται ΜΑΤ από την επαρχία"

Πού είναι ο Γιώργος;


Πού είναι ο Γιώργος;Δεν σε βγάζουν Γιωργάκη στα κανάλια σήμερα.
Δεν φταίει το ότι γνωρίζουν πως τα δάκρυά σου θα είναι ψεύτικα.
Δεν φταίει το ότι γνωρίζουν πως ότι λες είναι ψέματα.
Δεν φταίει το ότι γνωρίζουν πως είσαι ο…..
ίδιος ένα ψέμα.
Δεν φταίει καν η απεργία.
Φταίει το ότι δεν σε καταλαβαίνουν οι απεργοί, εκτός από τους δημοσιογράφους που απεργούν για αντίδραση στους άλλους απεργούς.
Για να τους αναγκάσουν….
να σε καταλάβουν.
Να έρθουν και να παραθέσουν τον μισθό τους στα πόδια σου Γιωργάκη μου.
Τι είναι η σύνταξη της γιαγιάς μπροστά στην σωτηρία της χώρας; Ένα τίποτα Γιωργάκη μου.
Τι είναι ο οικογενειακός προγραμματισμός μπροστά στις περικοπές για χάρη των δανειστών μας; Μάλιστα αν μπορείς να κάνεις και περικοπές σε αυτούς τους δυσλεκτικούς μαθητές δεν θα σε καταλάβει κανείς Γιωργάκη, καθώς δεν μπορούν να γράψουν και να διαμαρτυρηθούν. Δυσλεκτικοί είναι! Ένα τίποτα είναι Γιωργάκη μου.
Τι είναι η ζωή ενός ανθρώπου μπροστά στην χρήσιμη ρατσιστική βία της Χρυσής Αυγής για να παραπλανείς τον λαό όσο εσύ «υπογείως» δουλεύεις για το καλό του; Ένα τίποτα είναι Γιωργάκη μου.
Τι είναι η ζωή ενός ανθρώπου μπροστά στο χρέος που έχεις να ξεπληρώσεις σε αυτούς που σε τοποθέτησαν στην θέση σου Γιωργάκη; Όχι τον αγράμματο λαό που απεργεί. Τους μεγαλοεργολάβους εννοώ Γιωργάκη που ελέγχουν τα ΜΜΕ και μαζί και τον όχλο. Ένα τίποτα είναι Γιωργάκη μου.
Γιωργάκη γιατί δεν σε είδα σήμερα μπροστάρη στην απεργία; Γιατί φοβάσαι ότι δεν σε καταλαβαίνουν; Σε καταλαβαίνω εγώ Γιωργάκη μου. Και σε περιμένω όπως περίμεναν στο πάρκινγκ τον φίλο μου οι «μελαμψοί» όπως έλεγαν και εσένα οι ρατσιστές Σουηδοί! Μόνο μην φέρεις κάμερα. Φέρε το όπλο. Ένα τίποτα ΕΙΣΑΙ Γιωργάκη μου.


ΠΗΓΗ: kostasxan.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "Πού είναι ο Γιώργος;"

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.


Αυτή τη στιγμή, με αφορμή την άγρια δολοφονία του Πακιστανού στα Κάτω Πατήσια που έγινε πριν δύο ώρες...
οι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολές από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα όσοι  είναι σκοπιές ή πεζές περιπολίες. Oι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού εξετάζουν ακόμη και το σενάριο προβοκάτσιας! Όπως και να'χει, ωστόσο, μιλάμε για δεύτερη αθώα ψυχή που βάφει τον δρόμο με αίμα, μέσα σε λίγες ώρες.

Και η κατάσταση στο κέντρο κρέμεται χωρίς δόση υπερβολής από μία κλωστή.


Διαβάστε Περισσότερα "ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ."

Τα περιπολικά της Θήβας βάζουν καύσιμα στη Λιβαδειά!


Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τους αστυνομικούς

«Οι ζωές των αστυνομικών δεν κοστίζουν τίποτα για την πολιτεία», δηλώνει ο Πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας Ηλίας Τουλίτσης.

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τους αστυνομικούς, που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα, που αυξάνεται ραγδαία.

Στη Θήβα τα σαραβαλιασμένα περιπολικά πρέπει να κάνουν καθημερινά 100 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα, για να εφοδιαστούν με καύσιμα στη Λιβαδειά, αφού το πρατήριο που τους έβαζε καύσιμα στη Θήβα δεν μπορεί να συνεχίσει και ο νέος διαγωνισμός απέβη άκαρπος.

Από χθες και μέχρι τέλος του μήνα θα βάζουν στη Λιβαδειά, αλλά το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά, αφού όπως λένε οι πληροφορίες του LamiaReport και εκεί θα υπάρχει πρόβλημα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας Ηλία Τουλίτση μας επιβεβαίωσε το γεγονός και σχολίασε την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αστυνομικοί της περιφέρειας:

«Για άλλη μια φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας βγήκε αληθινή. Οι ζωές των αστυνομικών δεν κοστίζουν τίποτα για την Πολιτεία. Εκτός από την έλλειψη προσωπικού και την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην περιοχή μας, τώρα έρχεται να προστεθεί και η μετακίνηση των συναδέλφων καθημερινά, κάνοντας 100 χλμ. σε ένα δρόμο καρμανιόλα.

Το ερώτημα είναι, μετά το τέλος του μήνα, που δεν θα μπορούμε να βάζουμε καύσιμα και στη Λιβαδειά, που θα μας στέλνουν; στη Λαμία;».

Πηγή: lamiaReport.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Τα περιπολικά της Θήβας βάζουν καύσιμα στη Λιβαδειά!"

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οι ανοιχτοχέρηδες του ΠΑΣΟΚ… Ντροπή σας


Οι ανοιχτοχέρηδες του ΠΑΣΟΚ… Ντροπή σας
Όλα ξεκίνησαν με το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» του ΓΑΠ,
περάσαμε στο «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ» του ΛΟΒΕΡΔΟΥ» και καταλήξαμε στο «ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ» της ΚΑΤΣΕΛΗ….
Αφού λοιπόν καλό μου κουνελάκι δεν υπάρχει ΣΑΛΙΟ, γιατί τα έξοδα της κυβέρνησης είναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ????
ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ
«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ»???????
(Τα παρακάτω που θα διαβάσεις είναι ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ απο τα ποσά τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες κι έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο).
200,000 ευρω για ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ στο υπ.παιδείας…

- η «μετακόμιση» σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου στη ΔΕΘ, προκάλεσε έξοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ… με εντολή Παπανδρέου τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έμειναν σε μονόκλινα δωμάτια του Μακεδονία Παλλάς, που κοστίζουν από 119 έως 568 ευρώ το βράδυ.Σε αυτά πρέπει να προστεθούν το κόστος των αεροπορικών εισιτηριων, τα γεύματα αλλά και το κόστος της μετακίνησης γραμματέων και φρουρών των υπουργών, το κόστος των περιπτέρων αφού από τους 1041 εκθέτες, οι 177 είναι του δημοσίου…
22 εκατ. ευρώ για τρείς ιστοσελίδες στο υπουργείο Υποδομών

- Την στιγμή που τα οικονομικά της χώρας μας είναι στην χειρότερη κατάσταση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επίσημα παρήγγειλε απο την γαλλική DCNS 6 φρεγάτες τύπου Fremm….

ΛΑΣΤΙΧΑ σε αυτοκίνητο υπουργού: 8.000 ευρώ,
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ στο Υπουργείο Άμυνας: 2 εκατ. ευρώ,
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ του ΑΣΕΠ: 11.000 ευρώ,
ΤΗΛΕΦΩΝΑ (σταθερά και κινητά) 100 εκατ. ευρώ,
ΓΟΜΕΣ και ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ 19 εκατ. ευρώ!!!!!!!
Τα 28 δισ, τα επόμενα 15 δισ, τα μεθεπόμενα 10 δισ. και τα τελευταία 25 δισ. προς τους τραπεζίτες.
- Γιατί το ΙΚΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία συμμετέχουν στην ΑΜΚ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος εφόσον η τράπεζα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημοσίου συμφέροντος??????
- Στα 300 εκατ.δρχ. το χρέος του Γ.Νταλάρα……
Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ,Η ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ?????
- Η υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας Ά.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, φροντίζει και εκείνη για τους συνεργάτες της και τους συνεργάτες των συνεργατών της…
Με απόφασή της,χορηγεί ποσό ύψους 194.500 ευρώ σε 55 υπαλλήλους στο πολιτικό της γραφείο και στα γραφεία των υφυπουργών, τ
ου γενικού γραμματέα και των ειδικών γραμματέων, με αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2010, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους….
- Με θωρακισμένη Mercedes 200.000 ευρώ κυκλοφορεί ο ΓΑΠ!!! (ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ….)
- Υπουργοί και υφυπουργοί έκαναν ΤΣΑΜΠΑ ΛΟΥΤΡΑ με έξοδα του δημοσίου….
- Πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για τους λαθρομετανάστες..Συνολικά η δωρεάν περίθαλψη των λαθρομεταναστών μας στοιχίζει 150 εκ. ?. Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το 2010 του Υπουργού Υγείας, οι δαπάνες των νοσοκομείων θα φτάσουν τα 2,6 δις. ευρώ, ενώ, εξ αυτών, τα 400 εκ. είναι αγνώστου προελεύσεως….
- 80 δημοσιογράφους που εργάζονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης
φιλοξένησε προ μηνών η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της κυβέρνησης σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας… ο εποπτεύων τη φιλοξενούσα αρχή δεν ήταν άλλος από τον υφυπουργό Εσωτερικών και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗ, που εντελώς συμπτωματικά κατάγεται και πολιτεύεται στη γεωγραφική περιφέρεια στην οποία δραστηριοποιούνται οι 80 δημοσιογράφοι.
Το ελληνικό Δημόσιο , κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 7.200 ευρώ και θα πρέπει να προστεθούν τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταφορά από τη Θράκη στην Αθήνα…
- Πόσα χρωστάει το Alter στο δημόσιο?????? 12,978 εκατομμύρια ευρώ, το 23,7% των ιδίων κεφαλαίων…
Γιατι ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ οσοι χρωστάνε 300-400 ευρώ????
κ.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,κ. ΜΑΚΡΗ,κ. ΤΡΑΓΚΑ, κουκουυυυυ…. ακούτε ????????
- Το ποσό των 20 εκ. ευρώ δίνει το υπουργείο Οικονομικών εν μέσω οικονομικής κρίσης για να αγοράσει νέο μηχανογραφικό πρόγραμμα το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στο ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ….
- Δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ και η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Α.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, στη διάρκεια των πρόσφατων επίσημων επισκέψεών τους στις ΗΠΑ επέλεξαν
να διαμείνουν σε πανάκριβες σουίτες γνωστών ξενοδοχείων και να χρησιμοποιήσουν ακόμη και λιμουζίνες για τις μετακινήσεις τους.
(ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ…ΣΠΗΛΙΟΤΩΠΟΥΛΟΣ).
Πλήρωνε — έλληνα….
- το Γραφείο Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης ενέκρινε το απολύτως προκλητικό ποσό των 2.566,47 ευρώ για τον «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ των κουρτινών και χαλιών του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ…..»
- για την αγορά ΚΑΦΕΔΩΝ και ΤΣΑΓΙΟΥ,δαπάνη που αφορούσε το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας Χ.ΠΑΜΠΟΥΚΗ,
η γενική γραμματεία της κυβέρνησης δαπάνησε 1.995,78 ευρώ μόνο στο διάστημα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου… για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας του υπουργού Επικρατείας δοθηκαν 2.690,24 ευρώ στην εταιρεία Cosmote….
- Ο υπουργός εξωτερικών πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα ως το … Ελευθέριος Βενιζέλος. 17.000 κόστισαν οι τρεις πτήσεις του Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ μέσα στην ίδια ημέρα…
Το… κερί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο κόστισε κάτι παραπάνω…
ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ
πέταξε με super puma από την Ελευσίνα ως το εξοχικό του στη Τζιά και από κει στην Τήνο για να εκπροσωπήσει της Κυβέρνηση στους εορτασμούς και ύστερα το ίδιο απόγευμα επέστρεψε με το ίδιο ελικόπτερο στην Ελευσίνα…..
(ναι.. το ελικόπτερο άντεξε το βάρος…)
- Ο υπουργός Εξωτερικών Δ. ΔΡΟΥΤΣΑΣ,
αντί να πάει με αυτοκίνητο από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος,
πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη.
Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα….
ο κυριος αυτος
συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος
για να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης και όχι αεροσκάφη της γραμμής ανεβάζοντας το κόστος κάθε πτήσης του από τα 350-400 ευρώ στα 24.000 !!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ??????????
- Για τα δύο ταξίδια του υπουργού Οικονομικών Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στις Βρυξέλλες,
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ το ποσό των 110.000 ευρώ, ποσό που περιελάμβανε τα έξοδα του ίδιου και άλλων 3-4 ατόμων. Το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον κόστισε πάνω από 200.000 ευρώ….
- Ο λογαριασμός ΔΕΗ στο γραφείο του πρωθυπουργού για ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ από 24/9/2010 έως 24/10/2010,εφτασε το αστρονομικό ποσό των 3.800 ευρώ…αφου ΛΕΙΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… πως χαλάει τόσο ρεύμα?????
- ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ…Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ για το κινητό του ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 2.531,38 ευρώ και άλλα 1.400 για το σταθερό του,Κ. ΜΠΑΤΖΕΛΗ ως υπουργός χρέωσε το κινητό της με 4.128,15 ευρώ τα οποία ΦΥΣΙΚΑ πλήρωσε ο ελληνικός λαός…. Χ.ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ με λογαριασμούς της τάξης των 2.690 ευρώ…
- Κέρδος 600 εκατ. ευρώ το χρόνο θα βγάλει η Γερμανία από το ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
- Πόσα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ για να… κάνει αποδελτίωση ΤΥΠΟΥ μία εταιρεία για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΠΑΓΚΑΛΟΥ??????? 4099,74 ευρώ!!! ΤΟ ΜΗΝΑ….
- Το μπανάλ μάρμαρο στο πάτωμα του γραφείου της Α. ΝΤΑΛΑΡΑ,αντικαταστάθηκε από ένα σικ και υψηλής αισθητικής laminate δάπεδο…ΜΟΝΟ 7000 ΕΥΡΩ….
- Συνολικά 40.000 ευρώ κόστισαν τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη μηχανογράφησης του γραφείου της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΣΟΥΡΗ…
- 1414,50 ευρώ για «προμήθεια και εγκατάσταση απωθητικών περιστεριών»… ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ????
- Πόσα μας κοστίζουν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μας????
Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστούν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ, ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ,35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών, 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών…
ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ… ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ???????
- 4.602.757,22 ευρώ για διακίνηση εφημερίδων και περιοδικών ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας (απο τα ΕΛΤΑ) του Ε΄ διμήνου του έτους 2010…..
- Ο πρωθυπουργός έδωσε 700 ευρώ για. τρίχες!!!! ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ…
- Πληρώσαμε 36.975 ευρώ τους βουλευτές για να ακούσουν τους Στρος-Καν και Όλι Ρεν…. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ…..
- Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ…
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠ`ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ … (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!)
- 30 εκατ.ευρώ θα κοστίσουν οι σύμβουλοι για τις ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…..
ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ….

ΠΗΓΗ: wwwtrito-mati.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "Οι ανοιχτοχέρηδες του ΠΑΣΟΚ… Ντροπή σας"

Καμίνης: ΠΙΟ ΛΙΓΟΣ… ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ


Καμίνης: ΠΙΟ ΛΙΓΟΣ… ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
Ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, με αφορμή την στυγερή δολοφονία του 44χρονου για μία βιντεοκάμερα, τί προτείνει ώστε να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας.
Η απάντηση ήταν «να μένουν ανοιχτά τα φώτα στις βιτρίνες των καταστημάτων, ώστε να υπάρχει έντονος φωτισμός στους δρόμους»!
Οι δημοσιογράφοι – ξεπερνώντας το πρώτο σοκ- αντέτειναν ότι με τέτοια κρίση πώς θα πληρώνουν το ρεύμα οι καταστηματάρχες;
Απτόητος ο δήμαρχος απάντησε:
«Τουλάχιστον να αφήνουν τα φώτα τα καταστήματα που δεν έχουν χτυπηθεί ακόμα από την κρίση».
Τέλος, όταν οι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν αν ο δήμαρχος έχει σκεφτεί να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία για τα δύο ορφανά του 44χρονου, απάντησε:
«Δε με βρίσκετε έτοιμο για κάτι τέτοιο».
Αλίμονο, σιγά μην τον έβρισκαν,οπως και τους υπολοιπους κυβερνωντες!


ΠΗΓΗ: wwwtrito-mati.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "Καμίνης: ΠΙΟ ΛΙΓΟΣ… ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ"

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ομόφωνα ένοχοι Κεντέρης-Θάνου-Τζέκος



Την ενοχή όλων των κατηγορούμενων χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου καθώς και του προπονητή τους Χρήστου Τζέκου αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου μια ημέρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τους δύο Ολυμπιονίκες, τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο, εφτά γιατρούς του ΚΑΤ και τον κατά δήλωσή του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου για όλες τις κατηγορίες όπως εισάγονται στο κατηγορητήριο.
Το δικαστήριο συνεδριάζει επί των ποινών.

Διαβάστε Περισσότερα "Ομόφωνα ένοχοι Κεντέρης-Θάνου-Τζέκος"

Αχαΐα: Κινδυνεύουν από τις περιπολίες χωρίς δεύτερο ένστολο οι αστυνομικοί...


Εξώδικο από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων προς τους αρμοδίους.


Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας περιγράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με εξώδικο που απέστειλε προς τους αρμόδιους. Οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται έντονα για τις συνθήκες εργασίας τους και ζητούν την παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, τους αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ.ά.

Το εξώδικο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος». Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι τίθεται σε κίνδυνο η ακεραιότητά τους καθώς αναγκάζονται να κάνουν περιπολίες μόνοι τους και όχι με συνοδεία δεύτερου αστυνομικού, όπως επίσης διότι τους επιβάλλεται να εγκαταλείπουν τις σκοπιές τους και να φυλάνε κρατούμενους.

Οι αστυνομικοί της Αχαΐας δηλώνουν ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους δεν αποκλείεται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

 
BEST.
Διαβάστε Περισσότερα "Αχαΐα: Κινδυνεύουν από τις περιπολίες χωρίς δεύτερο ένστολο οι αστυνομικοί..."

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ.



Δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο Ιωάννης Σαββίδης και ο Ανδρέας Ποφίδης ήταν αυτοί που πήδησαν από το Volvo και περίμεναν τους Άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. να πλησιάσουν.




Στο πίσω κάθισμα του κλεμμένου αυτοκινήτου κάθονταν άλλα δύο άτομα. Ο Σαββίδης είναι αυτός που πυροβόλησε με το καλάσνικοφ και σκότωσε τους δύο Αστυνομικούς αλλά και τραυμάτισε άλλους δύο.




Ένα από τα δύο άτομα που κάθονταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε κατά την βραχείας διάρκειας ανταλλαγής πυρών. Από το αίμα που βρέθηκε στο Vοlvo η αστυνομία γνωρίζει το DNA του. Τώρα καταζητείται καθώς και ο γιατρός από τα Δυτικά προάστια ο οποίος και τον περιέθαλψε. Στο Καλάσνικοφ που οι κακοποιοί εγκατέλειψαν στο κλεμμένο Volvo όταν είχε πια τελειώσει το μακελειό, η αστυνομία εντόπισε δύο διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα.

Αυτό της σκανδάλης ανήκει στον Ιωάννη Σαββίδη. Το άλλο στον Ανδρέα Ποφίδη, συνοδηγό και οδηγό αντίστοιχα του Vοlvo. Και οι δύο είναι στα χέρια της αστυνομίας. Ο Ιωάννης Σαββίδης είναι αυτός με την κόκκινη μπλούζα Αριστερά. Ο Ανδρέας Ποφίδης είναι αυτός Δεξιά:



Τα ονόματα των κακοποιών οι οποίοι συνελήφθησαν και ήδη παρουσιάστηκαν στον Εισαγγελέα ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο φονικό στον Άγιο Ιωάννη τον Ρέντη είναι τα κάτωθι:


Ιωάννης Σαββίδης του Νικολάου γεννηθείς το 1975

Ανδρέας Ποφίδης του Νικολάου γεννηθείς το 1985

Δημήτρης Σταυρόπουλος του Γεωργίου γεννηθείς το 1980

Ανδρέας Δρακάκης του Αντωνίου γεννηθείς το 1980

Γεώργιος Μουρατίδης του Παναγιώτη γεννηθείς το 1975

Ελένα Ανφέροβα του Ανατόλι γεννηθείσα το 1980

Nexa Jashar έτος γεννήσεως 1980

Zoja Blebar έτος γεννήσεως 1980

Γεώργιος Μαρκόπουλος του Ιωάννη γεννηθείς 1989

Alzian Aliaz έτος γεννήσεως 1983

Ανανιάν Ραφαέλ έτος γεννήσεως 1980

Βιτάλι Αγνώστων λοιπών στοιχείων (καταζητείται)

Γιούρα Αγνώστων λοιπών στοιχείων (καταζητείται)

Άγνωστος Γιατρός στα δυτικά προάστια (καταζητείται).

Δύο από εκείνους που καταζητούνται έχουν εντοπιστεί μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων οι οποίες και καταδεικνύουν πως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Μετά τις πρώτες συλλήψεις, το απόγευμα της Κυριακής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής και ο τρίτος από τους τέσσερις ομογενείς από τη Ρωσία, που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη.
Πρόκειται για έναν 24χρόνο σεσημασμένο για ληστείες, ο οποίος μετά από έρευνες και πληροφορίες εντοπίστηκε στο Μενίδι και συνελήφθη ενώ βάδιζε στο δρόμο.




Πηγή: http://www.zougla.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ."

Πως τολμούν να φέρνουν νέο Μνημόνιο, όταν το πρώτο απέτυχε;


Πως τολμούν να φέρνουν νέο Μνημόνιο, όταν το πρώτο απέτυχε;Όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες στην ελληνική οικονομία και πιο ειδικά στον ελληνικό λαό, ένα τίτλο μπορούν να έχουν “Η επέλαση των βαρβάρων”.
Το πρώτο επεισόδιο το ζήσαμε πέρυσι, ένα χρόνο πριν υπογράφοντας την εφαρμογή του Μνημονίου 1. Τα… μεσαία επεισόδια τα ζήσαμε με τις συνεχείς επικαιροποιήσεις του Μνημονίου που η κυβέρνηση δεν περνούσε καν από τη Βουλή αφού ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε απόλυτη εξουσία.
Τώρα βέβαια, ο κ. Λοβέρδος θυμήθηκε να ζητήσει επικύρωση με 180 βουλευτές, αλλά αυτό είναι άλλο.
Το τελευταίο επεισόδιο θα παιχτεί οσονούπω με το Μνημόνιο 2. Οι βάρβαροι θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα και τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν εν είδει εκβιασμού (μέτρα ή χρεοκοπία) θα είναι τόσο σκληρά που δεν έχουν προηγούμενο.
Όμως, το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: Πως τολμούν να φέρνουν ένα νέο Μνημόνιο και να ζητούν συναίνεση όταν το πρώτο Μνημόνιο απέτυχε και οδήγησε τη χώρα στο τέλμα;
Αν υποθέσουμε ότι πέρυσι έσωσαν τη χώρα, πώς γίνεται η χώρα να είναι σήμερα σε ακόμη πιο άθλια κατάσταση; Διότι αν δεν ήταν τόσο χάλια γιατί να γίνονται όλα αυτά και να περιμένουμε με αγωνία τη νέα δημοσιονομική προσαρμογή της κυβέρνησης;
Επίσης, κρίσιμο είναι να μας απαντήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το εξής:
Από πέρυσι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, οικονομολόγοι και μη, έλεγαν ότι το Μνημόνιο θα αποτύχει.
Η συνταγή “βρομούσε” αλλά μόνον η κυβέρνηση τη στήριζε. Στην πορεία μάλιστα, ακόμη και το ΔΝΤ στις εκθέσεις του, έλεγε ότι το Μνημόνιο δε βγαίνει. Λάθος επιλογές οι οριζόντιες μειώσεις μισθών, οι αυξήσεις των φόρων, ο στραγγαλισμός των επιχειρήσεων και της αγοράς.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο πρωθυπουργός φυσικά και πολλοί υπουργοί, επί ένα χρόνο προσπαθούσαν να μας πείσουν πως ότι γίνεται θα μας βγάλει από την κρίση.
Πώς λοιπόν θα εμπιστευτούμε ξανά μια κυβέρνηση που είναι παθολογικά ψεύτρα; Πώς θα μας πείσουν ξανά ότι με τα νέα μέτρα θα βγούμε από την κρίση;
Οι άνθρωποι κάθε μέρα λένε και νέα ψέματα. Πριν μερικές ημέρες μας έλεγαν ότι θα βγούμε αρχές του 2012 στις αγορές και την Παρασκευή ο Γ. Παπακωνσταντίνου στο Λουξεμβούργο απολογήθηκε με κατεβασμένα αυτιά ότι ο δανεισμός από τις αγορές είναι αδύνατος.
Συμπερασματικά, η επέλαση των βαρβάρων που ετοιμάζεται δεν έχει καμιά νομιμοποίηση. Αν το πρώτο μνημόνιο το ανεχτήκαμε, το δεύτερο δε γίνεται να το υποστούμε. Γι’ αυτό και είναι κρίσιμες από εδώ και στο εξής οι κινήσεις των πολιτών. Από την απεργία της Τετάρτης, μέχρι όλες τις άλλες αντιδράσεις στην αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική.

 tsantiri.gr
ΠΗΓΗ: antinews.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Πως τολμούν να φέρνουν νέο Μνημόνιο, όταν το πρώτο απέτυχε;"

Κυβέρνηση Εθνικής Συνεργασίας: Ο Μανωλιός θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς


Τον τελευταίο καιρό, με τις προφανείς αποτυχίες της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα, πολλά δημοσιεύματα εφημερίδων κάνουν συχνές αναφορές στο ενδεχόμενο εναλλακτικό μοντέλο της «κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας». Προτείνουν εμμέσως δηλαδή πρόωρες εκλογές για έναν κυβερνητικό συνασπισμό όλων των...


κομμάτων που θα ενωθεί κάτω από το εθνικό συμφέρον για να μας βγάλει από την κρίση. Τα δημοσιεύματα αυτά χρησιμοποιούν ως επιχείρημα και πολλές δημοσκοπήσεις που φανερώνουν ότι σε μελλοντικές εκλογές κανένα κόμμα δεν θα μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Είναι όμως αυτό που πραγματικά θέλει ο κόσμος; Δυστυχώς για εμάς, δεν τονίζουν αρκετά ότι το εκλογικό σώμα είναι δυσαρεστημένο ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και αυτό το δείχνει με την προτίμηση του στον κ. Κανένα στην πρόθεση ψήφου. Τι θα αλλάξει ουσιαστικά για τους Έλληνες αν μας κυβερνήσουν όλα τα κόμματα μαζί; Πολύ φοβόμαστε απολύτως τίποτα, δεν θα έχουμε ούτε καν την ψευδαίσθηση της εναλλακτικής λύσης ως προοπτική. Αντίθετα, όλοι οι πολιτικοί θα είναι ευχαριστημένοι καθώς θα απολαμβάνουν από κοινού την εξουσία. Και φυσικά θα παλεύουν «για τη σωτηρία της χώρας», «κόντρα στα συμφέροντα» κλπ. κλπ.

Αν πραγματικά θέλουν να βάλουν την Ελλάδα και την πολιτική ζωή της σε τάξη, πρέπει να έχουν την ευθιξία να παραιτούνται όταν δεν συμφωνούν με την εκάστοτε γραμμή του κόμματός τους. Πρέπει επίσης να τιμωρούν όσους έχουν αναμειχθεί σε σκάνδαλα. Πρέπει να δώσουν το δικαίωμα στον κόσμο να αποφασίζει με δημοψηφίσματα.

Από την άλλη μεριά, γιατί κάθε φορά που μία κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα προκηρύσσει εκλογές; Μα ο κόσμος τους ψήφισε για να λύνουν προβλήματα, κι όχι για να δημιουργούν ψευτοδιλήμματα. Πόσο ουσιαστικά δημοκρατική είναι η διαδικασία των πρόωρων εκλογών για δήθεν «εθνικούς λόγους» και με τα γκάλοπ κάτω από το μαξιλάρι, όταν ο πραγματικός λόγος είναι η αδυναμία κυβέρνησης και τα σκάνδαλα χωρίς τιμωρία; Έντιμη συμπεριφορά θα ήταν τουλάχιστον αν παραιτούταν ταυτόχρονα με την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, όχι μετά εν είδει στοιχήματος. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, χρειάζεται δημοκρατία, έτσι ώστε ο κ. Κανένας να γίνει κ. Κάποιος.

TreloKouneli 
Διαβάστε Περισσότερα "Κυβέρνηση Εθνικής Συνεργασίας: Ο Μανωλιός θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς"

“Μνημόνιο 2 εσείς; Ζάππειο 2 εμείς!”



(Να δούμε τι μαλακίες έχουμε να ακούσουμε πάλι από τον Χουντίνι της πολιτικής)
Με το “Ζάππειο 2” όπως αποκαλεί την επικαιροποιημένη της πρόταση για την Οικονομία που θα παρουσιάσει την Πέμπτη θα απαντήσει η ηγεσία της ΝΔ στις νέες προκλήσεις που διαμόρφωσε η ... μυστική σύσκεψη στο Λουξεμβούργο την περασμένη Παρασκευή.

Στον απόηχο της σύσκεψης των οικονομικών παραγόντων στης Ευρωπαϊκής Ένωσης η Λεωφόρος Συγγρού παρατηρεί με ανησυχία να επανέρχονται και να εντείνονται οι πιέσεις προκειμένου να προσφέρει στήριξη σε ένα δεύτερο μνημόνιο και παράλληλα να αναθερμαίνονται σενάρια πρόωρων εκλογών.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά εκτιμούν ότι στο πλαίσιο του blame game διαμορφώνεται το εκβιαστικό δίλημμα ότι αν δεν συναινέσει στο νέο μνημόνιο, αναλαμβάνει την ευθύνη διακοπής και της σημερινής δανειοδότησης, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι εκτός από την διακοπή της χρηματοδότησης αυτή την φορά επισείουν τον κίνδυνο να βγει η χώρα από την ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στην δραχμή.

Άλλη πολιτική

Το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού απορρίπτει τις πιέσεις και λέει ότι το δίλημμα δεν είναι συναίνεση στο μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ αλλά αν θα σωθεί η οικονομία με μία διαφορετική πολιτική και προσθέτουν ότι αυτή την πολιτική θα παρουσιάσει ο κ. Σαμαράς στο Ζάππειο.
Στη ΝΔ υποστηρίζουν ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποδεικνύουν ότι το μνημόνιο όπως και η κυβέρνηση που το εφαρμόζει απέτυχαν και ακολούθως ότι εκείνοι που βύθισαν την ελληνική οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη κρίση δεν μπορούν ούτε να επιβάλλουν διλήμματα ούτε και να επιβάλλουν λύσεις.

Ακολούθως λένε ότι ο κ. Σαμαράς δεν αλλάζει τις πάγιες θέσεις του, θεωρεί αστείο το ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση αυξημένη πλειοψηφία στην Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και διαμηνύει σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα το ψηφίσει και ας αναλάβει η κυβέρνηση την ευθύνη της προσφυγής σε πρόωρες κάλπες.

Επιπλέον θεωρούν ότι η ενδοκυβερνητική κρίση εντείνεται όπως δείχνει και κίνηση Λοβέρδου. «Ο υπουργός Υγείας σε μία προσπάθεια να διαχωρίσει την θέση του ομολογεί την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης, παραδέχεται ανεπάρκειες, αμηχανία, νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές. Οι αντιπαραθέσεις και οι αντιφάσεις στο κυβερνητικό σκορποχώρι παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Βλέπει την Τρόικα την Παρασκευή

Ερώτημα για τη ΝΔ είναι η στάση της Τρόικας και το μέγεθος των πιέσεων που θα ασκήσει για να στηρίξει η ΝΔ την κυβέρνηση στην πολιτική του μνημονίου. Σαφή εικόνα των προθέσεων της θα έχει ο κ. Σαμαράς την Παρασκευή οπότε συναντάται με το κλιμάκιο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση η γαλάζια ηγεσία θα επιμείνει στην ανάγκη αλλαγής των όρων του μνημονίου και ένα διαφορετικό μείγμα στην κατεύθυνση που θα προτείνει στο Ζάππειο.

Οι περί την γαλάζια ηγεσία επικαλούνται τα παραδείγματα της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας οι οποίες άντεξαν στις πιέσεις και πέτυχαν πολύ καλύτερους όρους από την χώρα μας –η μεν Ιρλανδία την χαμηλή φορολογία, η δε Πορτογαλία τους μισθούς και τις συντάξεις.

Με το Ζάππειο ο κ. Σαμαράς εκτιμά ότι θα δημιουργηθούν συνθήκες ρεύματος υπέρ της ΝΔ και ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στις δημοσκοπήσεις προς το τέλος Μαϊου.

Αν δεν τον προλάβουν οι εξελίξεις τότε είναι θέμα χρόνου να ζητήσει εκείνος πρόωρες εκλογές προβάλλοντας ότι η πολιτική της κυβέρνησης εκτός από το ότι δεν έχει συναίνεση υποθηκεύει την πατρίδα.
 

Διαβάστε Περισσότερα "“Μνημόνιο 2 εσείς; Ζάππειο 2 εμείς!”"

Συνελήφθη στην Θήβα Αλβανός σωματέμπορος


Μια καλά συγχρονισμένη αστυνομική επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας από την Χαλκίδα και την Θήβα, οδήγησε στην σύλληψη του 31χρονου Αλβανού σωματέμπορου που εξανάγκαζε με απειλές και βία μια νεαρή Ρουμάνα να εκδίδεται σε Πακιστανούς «πελάτες» του έναντι 20 ευρώ!
Σύμφωνα με το Zougla.gr ο αλλοδαπός, που θεωρείται «εγκέφαλος» ομάδας οργανωμένου εγκλήματος, εντοπίστηκε σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θήβας και συνελήφθη χωρίς αντίσταση. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον αναζητούσαν από τις 17 Μαρτίου, όταν η 28χρονη Ρουμάνα κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι όπου την κρατούσαν φυλακισμένη μια συνομήλική της Αλβανίδα και ο 31χρονος και αποκάλυψε ότι την είχαν… αγοράσει σαν εμπόρευμα από έναν άλλο ομοεθνή τους για 5.000 ευρώ!
Από τότε, την κρατούσαν δέσμια σε ένα διαμέρισμα στην Χαλκίδα, όπου την χτυπούσαν άγρια και την απειλούσαν με όπλα για να την εξαναγκάσουν να πουλά το κορμί της σε αλλοδαπούς, να είναι… καλή με τους «πελάτες» και να μην φέρνει αντιρρήσεις σε ό,τι κι αν της ζητούσαν! Μετά την σύλληψη της συντρόφου του, σε βάρος του 31χρονου Αλβανού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Α΄ ανακριτή Χαλκίδας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ληστεία, ενώ ερευνάται αν είχε αναπτύξει παρόμοια δράση και σε άλλες περιοχές της χώρας.
 

ΘΗΒΑ PRESS

Διαβάστε Περισσότερα "Συνελήφθη στην Θήβα Αλβανός σωματέμπορος"

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάει σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να τον ενημερώσει για την πορεία κατάρτισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, ενώ αργότερα θα προεδρεύσει σε άτυπο υπουργικό συμβούλιο για το ίδιο θέμα.Όλα αυτά στον απόηχο...

της παρέμβασης του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος απασχόλησε εχθές την επικαιρότητα και με δηλώσεις του έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του πρωθυπουργού, επισήμανε πως δεν έχει θέση «σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές» και ζήτησε την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου με 180 ψήφους.
Θεωρείται βέβαιο πως σήμερα ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί εμμέσως στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας και θα προσπαθήσει να κλείσει το θέμα.
Αν και στο Μέγαρο Μαξίμου δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για την παρέμβαση Λοβέρδου, ωστόσο επισημαίνουν πως κάθε υπουργός μπορεί να λέει την άποψή του δημόσια και συμπληρώνουν πως «σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες διαφοροποιούνται οι υπουργοί, αντίθετα με εμάς που δεν έχουμε συνηθίσει τον διάλογο».
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δε, σε πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο είχε «επιτρέψει» τη δημόσια έκφραση απόψεων από πλευράς υπουργών.
Ωστόσο στο δρόμο προς το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις ούτως ή άλλως, καθίσταται πλέον επιθυμητό να ελαχιστοποιηθούν οι δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών που διαφοροποιούνται έμμεσα ή άμεσα.
Στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να τοποθετηθούν επί αυτών των φαινομένων και άλλοι υπουργοί. Άλλωστε δεν είναι μόνο το Μέγαρο Μαξίμου που θορυβήθηκε από τις δηλώσεις Λοβέρδου. Η κα Άννα Διαμαντοπούλου με δικές της δηλώσεις κράτησε σαφείς αποστάσεις από τον υπουργό Υγείας.
Η κα Διαμαντοπούλου επισήμανε πως: «σε αυτό το πέλαγος αυτό το καράβι δεν μπορεί να το πάει μόνος του ο πρωθυπουργός και στο πλήρωμα να υπάρχει σπαραγμός».
Αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις για το θέμα αυτό από κυβερνητικά στελέχη.
Όσον αφορά στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν και στο κλίμα της αναταραχής που δημιούργησε ο κ. Λοβέρδος, φούντωσαν τα σενάρια (ακόμα και αυτά των εκλογών), από το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζονται «καθησυχαστικοί» και μιλούν για μια συνάντηση, από αυτές που συνηθίζει ο κ. Παπανδρέου στο Προεδρικό Μέγαρο, ιδιαίτερα μετά ή εν όψει κρίσιμων αποφάσεων.

TO FIMOTRO ΣΤΟ IPHONE
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"

Ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο !!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε την απόλυτη προσπάθεια για υποβάθμιση της νοημοσύνης μας...Οι βο(υ)λευτές και τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ωρύονται και εξαπολύουν μύδρους κατά του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος ακούσον άκουσον τόλμησε να παρουσιάσει ένα λογοκριμένο τμήμα της συνέντευξης του κ. Στρονγκ σε Γαλλικό κανάλι όπου ο εν λόγω “Kύριος” αποκαλύπτει το παρασκήνιο και τις μυστικές συμφωνίες του κ. Παπανδρέου ο οποίος ενώ ζητούσε εκ των προτέρων την βοήθεια του Δ.Ν.Τ παράλληλα παραμύθιαζε ασύστολα τον Eλληνικό λαό!

Μετά από αυτή την συνέντευξη και τα όσα ακουστήκανε τεκμηριώνονται οι υποψίες όλων μας ότι ο κ. Πρωθυπουργός μας οδήγησε σκόπιμα με τις παραλήψεις και τα λεγόμενα του σε διεθνές επίπεδο στην εν λόγω λύση του Δ.Ν.Τ.

Όλοι λοιπόν αυτοί οι (Kύριοι) δηλ. οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη στρουθοκαμηλίζοντας για άλλη μία φορά προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνονται σε ηλίθιους και ανεγκέφαλους.

Κύριοι Παλαμοκρουστές για όλους εμάς o καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι σας φέρεται ακέραια την ευθύνη που αφήσατε τον αρχηγό σας και την παρέα του να οδηγήσουν την χώρα στα σημερινά της αδιέξοδα.

Αντί λοιπόν να τα βάζετε με τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος απλά παρουσίασε μία συνέντευξη έπρεπε να τα βάλετε με τον κ. Παπανδρέου που μας φλόμωσε όλους στα ψέματα και στις ανακρίβειες και μας οδήγησε σε οδυνηρές λύσεις για τον Ελληνικό λαό. Λύσεις που του είχαν υπαγορεύσει εκ των προτέρων οι πάτρωνες του!

Φυσικά αναιρώ όλα τα παραπάνω αν δημόσια καταγγείλετε ως ψεύτη τον κ. Στρονγκ για τα λεγόμενα του αλλά και για την προσωπική αρνητική γνώμη του για τον κ Παπανδρέου. Αν δεν το πράξετε άμεσα, καθίστε στο κοτέτσι σας!... να κακαρίζετε και ενίοτε να χειροκροτάτε τον “Πινόκιο” και την παρέα του μέχρι να ξεπουλήσουν τελείως την πατρίδα μας!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο !!!"

Το Μνημόνιο νούμερο 2 και η έλευση της τρόικας

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η Ελληνική οικονομία που δέχτηκε χθες την υποβάθμιση κατά τρεις βαθμίδες της πιστοληπτικής ικανότητας (σε B από ΒΒ -) από τον οίκο Standard & Poor's.
Η υποβάθμιση ήρθε λόγω της πιθανής επιμήκυνσης της διάρκειας αποπληρωμής του δανείου, που πήρε η Ελλάδα από την ΕΕ και αμέσως μετά ακολούθησε η αντίστοιχη προειδοποίηση υποβάθμισης από την Moody’s, που έθεσε υπό εξέταση για πιθανή υποβάθμιση την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας, η οποία αντιστοιχεί στο B1.
Παράλληλα αυξάνονται συνεχώς τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για νέο δάνειο ύψους 50 -60 δις. ευρώ για την διετία 2011 -2012 με αυστηρότερους όρους, έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να βρεί τα χρήματα που χρειάζεται, καθώς δύσκολα θα ανοίξουν οι πόρτες της αγοράς για την χώρα τουλάχιστον για το 2012.
Άλλωστε και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου χθες σε δηλώσεις του, μίλησε για «δύσκολα χρόνια» τα οποία θα περάσει η χώρα μας.
Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών άλλωστε χθες διατηρούσαν ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου Μνημονίου ή επέκτασης του υφιστάμενου, με τις κρίσιμες αποφάσεις να μετατίθενται για το κρίσιμο πλέον και για την Ελλάδα Eurogroup και Έcofin, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα ξεκινούν σήμερα και οι κρίσιμες συζητήσεις για την οικονομία μεταξύ του κλιμάκιου των επικεφαλής της τρόικας και του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι αποκρατικοποιήσεις, οι εργασιακές σχέσεις, τα κλειστά επαγγέλματα, τα διορθωτικά μέτρα για το έλλειμμα του 2011, η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καθώς και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012-2015.
Από την εξέλιξη των συζητήσεων και από τόσο ικανοποιημένη θα μείνει η τρόικα από την σαφήνεια του Μεσοπρόθεσμου Πλάνου θα εξαρτηθεί και η εκταμίευση της δόσης του Ιουνίου ύψους 12 δις. ευρώ για την Ελλάδα.


Πηγή: www.newscode.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Το Μνημόνιο νούμερο 2 και η έλευση της τρόικας"

Απίστευτη τραγωδία – Τον σκότωσαν την ώρα που πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει



- Τον σκότωσαν για να του πάρουν την κάμερα που θα κατέγραφε τις πρώτες στιγμές του παιδιού του
- Η ετοιμόγεννη σύζυγος και η μητέρα του τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος
- Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τρία άτομα στη μέση του δρόμου
- Σοκ στη γειτονιά της οδού Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που γράφτηκε τα χαράματα στην καρδιά της Αθήνας στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Λίγο μετά τις πέντε, νύχτα ακόμη ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.




Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως περίμενε ο θάνατος. Κοντά στο χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις ληστές που κρατούσαν μαχαίρια.

Ο 44χρονος έμελλε να πέσει πάνω τους. Προσπάθησε να τους ξεφύγει, όμως δεν πρόλαβε. Τον χτύπησαν με το μαχαίρι τουλάχιστον 3 φορές στα πλευρά στα χέρια και το λαιμό.

Μάταια ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να διαφύγει. Κρατήθηκε με όλες του τις δυνάμεις και έκανε μερικά μέτρα.
Δεν τα κατάφερε. Ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγα βήματα από την πόρτα του.

Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η μάνα του περίμεναν. Η ώρα περνούσε. Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να κατέβουν και να τον περιμένουν στο δρόμο.



Όταν βγήκαν όμως αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 44χρονος ήταν πεσμένος, νεκρός στο πεζοδρόμιο.\
Ακολούθησαν σκηνές από αρχαία τραγωδία. Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Η ετοιμόγεννη γυναίκα είχε πάθει σοκ.

Το σημείο αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς που αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες ωστόσο χωρίς αποτελέσματα μέχρι αυτή την ώρα.

Το τραγικό είναι ότι ο 44χρονος πρέπει να μπήκε στο στόχαστρο τον αδίστακτων ληστών λόγω της κάμερας που κρατούσε. Την είχε μαζί του για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές στη ζωή του παιδιού του, στιγμές ευτυχίας που δεν τον άφησαν να ζήσει.

NewsIt

Διαβάστε Περισσότερα "Απίστευτη τραγωδία – Τον σκότωσαν την ώρα που πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει"

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Το βραβείο της καλύτερης μαμάς το κερδίζει πάντα η δική μου!



Μάνα είναι μόνο μία.

Από τη μέρα που αντίκρισες αυτόν τον κόσμο, από εκείνο το απόγευμα που ήρθες απρόσκλητη κλαίγοντας σαν τη Μάρθα Βούρτση αλλά σε έγχρωμη έκδοχη, όλα έχουν αλλάξει. Το σταθερό τηλέφωνο έγινε κινητό, ο Αστυνόμος Σαΐνης και η Candy- Candy έδωσαν τη θέση τους στα Pokemon, οι «Τρεις Χάριτες» και οι «Απαράδεκτοι» έγιναν ριάλιτι και απελπισμένες «ελληνίδες νοικοκυρές», η κασέτα σε αποχαιρέτησε συστήνοντάς σου το cd και τα λιγουρευτικά «Hambo» και «Wendy's», έδωσαν τη θέση τους σε μοδάτα σουβλακερί και νεουρκέζικα ζαχαροπλαστεία με cupcakes. Μόνο τέσσερα πράγματα έμειναν αναλλοίωτα όλα αυτά τα χρόνια, από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα. Συνεχίζεις να κοιμάσαι και να ξυπνάς αγκαλιά με μία Hello Kitty, ο Σάκης Ρουβάς σα duracell μπαταρία χορεύει ασταμάτητα όπως τότε που ούρλιαζε «1992», κλαις σπαρακτικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκανες τότε στην κούνια και έχεις ακόμα την ίδια μαμά. Γιατί η μαμά είναι η μόνη διαχρονική αξία που στέκεται κάπου εκεί στην άκρη των αναμνήσεών σου από τότε που σε θυμάσαι. Δηλαδή από πάντα.
Καλοκαίρια στη Σέριφο να σε κυνηγάει να βγάλεις το βρεγμένο μαγιό γιατί θα κρυώσεις, παραμονές Χριστουγέννων να στολίζετε το δέντρο με ασημένιες μπάλες και πολύχρωμες γιρλάντες, η πρώτη σχολική σου παράσταση εσύ ντυμένη ελαφάκι και εκείνη στην πρώτη σειρά να φωνάζει «κοιτάξτε την κόρη μου είναι η καλύτερη», παρελάσεις με εσένα σημαιοφόρο και εκείνη σχεδόν παραστάτησα.
Το σχολείο το τελείωσες, στο μπαλέτο αρίστευσες, από το πανεπιστήμιο αποφοίτησες και βρήκες την πρώτη σου δουλειά. Η μαμά σου, θυμίζοντας κάτι από εκείνες τις σκηνές με τα ημερολόγια στις ταινίες της αθάνατης Αλίκης, με τις μέρες, τους μήνες, τα χρόνια να περνάνε, με τις σελίδες να σκίζονται και εκείνη αγέρωχη πάντα εκεί να δακρύζει βρέχοντας τα υπέροχα αμυγδαλωτά της μάτια με τις τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες, πάντα δίπλα σου.
Λένε πως τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε όπως κάνουμε με τους φίλους. Είναι το λαχείο που τράβηξαν εκ μέρους σου οι νεράΐδες πάνω από τη Mac Laren κούνια σου, και αυτό σημαίνει πως είτε θα σου τύχει το τζακ ποτ, είτε θα πρέπει να αφήσεις το τζόγο γιατί δε σου πάει. Η μανούλα όμως είναι το μόνο σίγουρο «royal flash» στο πόκερ που παίζεις με τη μοίρα, το «ρουά ματ» στην παρτίδα σκάκι με το μέλλον σου, οι «εξάρες» στο τάβλι με το πεπρωμένο και ο κρυμμένος άσος στο μανίκι του δερμάτινου τζάκετ σου.
Αυτή η κυρία είναι η μοναδική που έχει την ιδιότητα να ακούει σε τρία υποκοριστικά, ενσαρκώνοντας παράλληλα και τους αντίστοιχους ρόλους με μοναδική μαεστρία.
Τη φωνάζετε «μανούλα»; Ευθύς αμέσως θα σας χαΐδέψει τα μακριά σας μαλλιά, θα σας κάνει πατ πατ στην πλάτη, θα σας κοιτάξει μέσα στα μάτια και θα σας διαβεβαιώσει πως όλα θα πάνε καλά. Την αποκαλέσατε «μητέρα»; Τότε ξέρει πως τα πράγματα σοβαρεύουν, φοράει το σοβαρό της ύφος και σας ρωτάει τα πάντα για τον λεγάμενο και το ποιόν του, εάν έχει τατουάζ και πόσοι τον ξέρουν με το μικρό του όνομα στην πλατεία Καρύτση. Τέλος, εκεί που της φωνάζετε πετάτε και τη λέξη «μάνα»; Αυτό ήταν. Ξυπνάει μέσα της η Μανιάτισσα που τόσο ύπουλα κρυβόταν κάτω από τη Juicy βελουτέ φόρμα της και χτυπάει το χέρι στο τραπέζι. «Δε σου άλλαζα τόσα χρόνια τα pampers για να έρθει η μέρα που θα μου μιλήσεις έτσι» θα σας πει εν εξάλλω και θα σας κρατήσει μούτρα. Για πέντε λεπτά φυσικά.
Η μαμά είναι το πιο σύνθετο και το πιο απλό ον πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Κατέχει «copyright» από τον τρόπο με τον οποίο θα μαλώσει με το μπαμπά σας κάνοντάς τον πάντα να της ζητάει συγγνώμη, μέχρι το χτύπημα του φραπέ, το βράσιμο του νερού για το ρύζι και την εκτόξευση θανατηφόρου δηλητήριου στον εκάστοτε υποψήφιο γαμπρό. Μαντέψτε όμως. Αυτό το σπάνιο είδος που θα μπορούσε να προστατεύεται από το Αττικό Πάρκο και το Μουσείο Γουλανδρή είναι όλο δικό σας και θα παραμείνει για πάντα.
Άλλωστε, όπως είπε και ο Μικρός Πρίγκιπας του Antoine de Saint-Exupéry, όταν απευθυνόταν στα τριαντάφυλλα, «Δε μοιάζετε καθόλου με το δικό μου τριαντάφυλλο. Είστε όμορφα, αλλά κενά. Αν κάποιος τυχαίος περαστικός έβλεπε το τριαντάφυλλό μου, θα νόμιζε ότι σας μοιάζει. Εκείνο όμως είναι πολύ πιο σημαντικό από όλα σας, γιατί είναι το τριαντάφυλλο που έχω εγώ ποτίσει. Γιατί είναι το λουλούδι που προστάτεψα. Γιατί έχω σκοτώσει τα σκουλήκια του, γιατί είναι το τριαντάφυλλο που έχω ακούσει να παραπονιέται, να καμαρώνει ή να σιωπά. Γιατί είναι το τριαντάφυλλό μου το καλύτερο απ' όλα.»
Η μαμά μας είναι σαν το τριαντάφυλλο του Μικρού Πρίγκιπα, σπάνια και μοναδική γι' αυτό να της το δείχνετε κάθε μέρα.

Χρόνια πολλά μανούλες!


Πηγή: queen.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Το βραβείο της καλύτερης μαμάς το κερδίζει πάντα η δική μου!"

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ME NIKH 78-70 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ...


Πρωταθλητής Ευρώπης με την αξία του. Με καθοδηγητή τον Διαμαντίδη που πέτυχε 16 πόντους, η καθαρή νίκη και το 6ο τρόπαιο για τον Παναθηναϊκό. Πλέον υπολείπεται μόνο της Ρεάλ Μαδρίτης σε Ευρωπαϊκά κύπελλα και έπεται συνέχεια. Κέρδισε με...
78-70 την Μακάμπι από την οποία δυσκολεύτηκε ελάχιστα. Μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Παναθηναϊκός, πήρε καθαρά τη νίκη που του άξιζε πέρα για πέρα...
Διαβάστε Περισσότερα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ME NIKH 78-70 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ..."

Συνελήφθη και ο τρίτος μακελάρης του Ρέντη


Συνελήφθη στο Μενίδι από τις αστυνομικές δυνάμεις ένας 24χρονος ομογενής από τη Ρωσία, ο οποίος φέρεται να είναι ο τρίτος δράστης του μακελειού στο Ρέντη,  με δυο νεκρούς αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ» .
Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τέταρτου δράστη, ο οποίος είχε τραυματιστεί, αλλά και του γιατρού που τον περιέθαλψε.
Οι έρευνες εστιάζονται στη Δυτική Αττική, αφού όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι κινείται εκεί.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη είχαν συλληφθεί οι δύο πρώτοι εκτελεστές.

Newsbomb Logo
Διαβάστε Περισσότερα "Συνελήφθη και ο τρίτος μακελάρης του Ρέντη"

Απογραφή 2011:"Απογράφομαι στον Δήμο Αγράφων-Η παρουσία μου μετράει"


Κίνηση Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας
 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή, στο διάστημα από 10 έως 24 του Μάη, πραγματοποιεί την Απογραφή του Πληθυσμού της Χώρας.
 Με την απογραφή του πληθυσμού, θα γίνει η καταμέτρηση των νοικοκυριών και της σύνθεσής τους και η καταγραφή των μελών των νοικοκυριών και των δημογραφικών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών χαρακτηριστικών τους.
 Ο πληθυσμός που θα απογραφεί στον δήμο Αγράφων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους πόρους του Δήμου για τα επόμενα δέκα χρόνια και συνεπώς τη δυνατότητά του να προχωρήσει  σε παρεμβάσεις και έργα που θα εκσυγχρονίσουν τις υποδομές και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών μας καθώς από τον αριθμό των κατοίκων που θα απογραφούν, θα προκύψουν και οι χρηματοδοτήσεις από την πολιτεία που θα διατεθούν για έργα υποδομής, για κοινωνικές δομές, για πολιτιστικές δράσεις.
Στην τελευταία απογραφή το 2001 οι τότε Καποδιστριακοί δήμοι που αποτελούν τον νέο δήμο Αγράφων είχαν απογράψει συνολικά 13604 άτομα.
Για τους παραπάνω λόγους,η Κίνηση Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας σας καλεί  να απογραφείτε στην Πρασιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νέου  δήμου Αγράφων που όλοι αγαπάμε.
Γιατί είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των Αγράφων .
Ειδικά τη Τρίτη 10η Μαίου, πρέπει να μας βρει όλους και όλες στα Άγραφα, είτε είμαστε μόνιμοι κάτοικοι είτε έχουμε εκεί τις παραθεριστικές κατοικίες μας.
 Υποστηρίξτε το Δήμο στον οποίο ζούμε μόνιμα ή μας χαρίζει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας. Παρακινείστε τους γείτονες και τους φίλους σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να απογραφούν στα Άγραφα.
Θυμηθείτε και διαδώστε το Σύνθημα:
«ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ – Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ»
 

Nέα απo την Ευρυτανία

Διαβάστε Περισσότερα "Απογραφή 2011:"Απογράφομαι στον Δήμο Αγράφων-Η παρουσία μου μετράει""

Γιατί δεν αντιδρά κανείς;


Θυμάμαι μόλις πριν 2-3 χρόνια τους συνταξιούχους σε κάθε ψήφιση του προϋπολογισμού να κατεβαίνουν στους δρόμους...
κρατώντας από ένα κουλούρι και να το δείχνουν στις κάμερες λέγοντας ότι η «αύξηση» που τους έδωσε η κυβέρνηση έφτανε μόλις για την αγορά ενός κουλουριού !!! Σήμερα ένα χρόνο μετά το μνημόνιο που όχι μόνο αύξηση για κουλούρι δεν πήρανε αλλά τους έκοψε και το «ψωμί» , τους έκοψε τα περισσότερα φάρμακα , τους μείωσε συντάξεις , επιδόματα κλπ δεν αντιδράει κανένας τους …

Θυμάμαι πορείες και διαμαρτυρίες ατελείωτες από συνδικάτα και σωματεία , όπου …διαμαρτυρόντουσαν επειδή δεν ήταν αρκετά γενναία η αύξηση (υπήρχε όμως κάποια υποτυπώδες αύξηση ) . Σήμερα που υπάρχουνε παντού μειώσεις και περικοπές σε μισθούς , σε συντάξεις , σε δώρα , επιδόματα , σε όλα τα εργασιακά δικαιώματα και κεκτημένα …φτάσαμε στο σημείο της απόλυτης ξεφτίλας όπου ακόμα και την γιορτή της πρωτομαγιάς (την ύψιστη γιορτή της εργατιάς)να μην δίνουν το παρόν τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων …
Μέρα με τη μέρα η κρίση βαθαίνει , φτάσαμε στο σημείο όπου όλα πωλούνται και όλα νοικιάζονται , σπίτια , μαγαζιά , άνθρωποι , ψυχές , συνειδήσεις …
Αλλοιώθηκε ακόμα και η όψη από τις γειτονίες της Αθήνας από την πλειάδα των ξενοίκιαστων καταστημάτων που βάλανε λουκέτο …
Άνθρωποι φεύγουν πίσω στα χωριά τους ή ακόμα ψάχνουν τρόπους για να μεταναστεύσουν σε άλλα κράτη …
Και όμως παρά τα τόσα προβλήματα που έφερε το μνημόνιο κανενας δεν φαίνεται αποφασισμένος …
Κανένας δεν σκέφτεται σοβαρά να αντισταθεί με αγώνα , να μείνει στο Σύνταγμα μέχρι να πέσει η κυβέρνηση ..
Η «ανακατωσούρα» που έφερε το μνημόνιο ανέτρεψε όλη την κοινωνία … ανέτρεψε τον οικογενειακό προγραμματισμό κάθε εργαζόμενου , μηδενός εξαιρουμένου με αποτέλεσμα ο καθένας να προσπαθεί αυτή τη στιγμή να περισώσει ότι του απέμεινε από την χαμένη αξιοπρέπεια των παλαιών εσόδων του …κοιτάζοντας πως θα τα «βολέψει» και πως θα κάνει τα «κουμάντα» του για να επιβιώσει !!!
Τα προβλήματα που μας έχουνε βάλει στη ζωή μας και που έχουνε προκύψει από το μνημόνιο είναι εκείνα που μας κρατάνε με σκυφτό το κεφάλι …
Και όσο όμως δεν αντιδρούμε τόσο ποιο πολύ το σκύβουμε …
Ο Λάκκος που μας ανοίγουνε είναι τόσο μεγάλος που πρέπει να χωρέσουν Δέκα εκατομμύρια Έλληνες , κάποιοι θα πάνε ποιο βαθιά και κάποιοι θα πατήσουν πάνω στα κεφάλια των άλλων για να «επιπλεύσουν» … Πρέπει να δώσουμε ο καθένας την εξήγηση στον εαυτό του και αφού δούμε τον πραγματικό λόγο που μας κράτα κοιμισμένους να τον προσπεράσουμε και να αντιδράσουμε … Δεν πάει άλλο !!!

http://www.peramatozoa.info
Διαβάστε Περισσότερα "Γιατί δεν αντιδρά κανείς;"

Δημοφιλείς αναρτήσεις