" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Σοκ από νέα απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης!

Πριν καλά- καλά στεγνώσουν τα δάκρυα για το τραγικό τέλος που έδωσε στη ζωή του ένα 15χρονο αγόρι στη Λάρισα με την αυτοσχέδια αγχόνη που έφτιαξε δένοντας την μπλούζα του στο μονόζυγο του δωματίου του, άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικου παιδιού συγκλονίζει το Αγρίνιο.

Αυτή τη φορά...

επίδοξη αυτόχειρας ήταν μια μαθήτρια μόλις 16 χρόνων που αποπειράθηκε να βάλει πρόωρο τέλος στη ζωή της καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών! 

Για καλή της τύχη, οι δικοί της αντιλήφθηκαν αμέσως τι είχε κάνει και την μετέφεραν στο Γενικό νοσοκομείο Αγρίνιου.

Εκεί, το ανήλικο κορίτσι υποβλήθηκε στην απαραίτητη πλύση στομάχου και μετά την παροχή των ιατρικών βοηθειών ξεπέρασε τον κίνδυνο. 

Τώρα νοσηλεύεται σε θάλαμο, αλλά ακόμη δεν έχει εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στο ευτυχώς αποτυχημένο εγχείρημά της.




.
Διαβάστε Περισσότερα "Σοκ από νέα απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης!"

"Κομμένα πια τα δανεικά" - Δέσμευση της περιουσιάς του Αντώνη Ρέμου

Νέες περιπέτειες για τον Αντώνη Ρέμο προκαλεί η παλαιότερη διοικητική εμπλοκή του στην ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωρινή διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων.

Ως μεγαλομέτοχο, την περίοδο εκείνη, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής...

βρέθηκε στο στόχαστρο της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, των Παπαζαχαρία, Τσίτα, Γκαρσία, Παπαστεριανού, Ιάκομπ, Μάρα, Κυριαζή, Μπαντή και Αραμπατζή, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

Οι εννέα ποδοσφαιριστές είχαν προσφύγει και κατά των μελών της τότε διοίκησης, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν την προσωρινή διαταγή δέσμευσης της προσωπικής περιουσίας, όχι μόνο για τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και για άλλα μέλη της, όπως ο Δήμος Πολύκαρπος και ο Γιάννης Τάκης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 6 Φεβρουαρίου και φυσικά ως τότε ισχύει η προσωρινή διαταγή δέσμευσης των περιουσιών των πρώην παραγόντων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του γνωστού τραγουδιστή δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη αντίδραση.




.
Διαβάστε Περισσότερα ""Κομμένα πια τα δανεικά" - Δέσμευση της περιουσιάς του Αντώνη Ρέμου"

Πως ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για '' επέμβαση '' ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα !














Μόνο μια επανάσταση που θα ανατρέψει τη νυν κυβέρνηση ήσσονος εθνικού φρονήματος δείχνει να μπορεί να εμποδίσει μια νέα εποχή «φραγκοκρατίας», στην οποία οδηγείται η Ελλάδα. 

Και η οποία επανάσταση για να μην είναι εν συνεχεία αιματηρή, πρέπει να είναι άμεση...

Μια επανάσταση που...
μπορεί να ξεκινήσει από την εθνική μας αντιπροσωπεία, με την εθνική αφύπνιση έστω την τελευταία στιγμή των βουλευτών οι οποίοι συμπεριφερόμενοι μέχρι στιγμής ως άξιοι απόγονοι των Τσολάκογλου-Ράλλη-Ζαχαριάδη, οι οποίοι ο καθένας μόνος του διοικούσαν ή επιδίωκαν να τεθεί η χώρα υπό ξένη κυριαρχία, έχουν πει «Ναι σε όλα» μη αντιλαμβανόμενοι έστω και στο ελάχιστο το που σύρουν την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ο λαός. Ο οποίος μετά την αντίδραση των ετών 2010 και 2011, μοιάζει ηττημένος και μοιρολατρικά αποδεχόμενος την μοίρα του. Όταν κάποτε για το ένα τοις χιλίοις από όλα αυτά που έχουν συμβεί από το 2010 μέχρι σήμερα έπεφταν κυβερνήσεις, τώρα δέχονται πρακτικά αδιαμαρτύρητα να μένουν άνεργοι, πεινασμένοι, χωρίς μέλλον ή με ψίχουλα να προσπαθούν να επιβιώσουν.

Με εξωνημένα ΜΜΕ να προβαίνουν σε «εγκεφαλικές πλύσεις», ανάλογες με αυτές που κάνουν τα ΜΜΕ τύπου Βόρειας Κορέας, έχουν ευνουχιστεί τα όλα τα χαρακτηριστικά της υπερήφανης ελληνικής φυλής

Ήδη οι ξένοι της τρόϊκας ζητούν εφεξής η χώρα να παραχωρήσει απόλυτη προτεραιότητα στην ικανοποίηση του χρέους της και να δεσμευτεί νομικά για αυτό. Αυτή η δέσμευση θα πρέπει να επικυρωθεί από το Κοινοβούλιο. Τα κρατικά έσοδα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πρωτίστως και κυρίως για την εξυπηρέτηση του χρέους και μόνο το υπόλοιπο των εσόδων θα μπορεί να χρησιμοποιείται για να χρηματοδοτήσει βασικές κρατικές ανάγκες!

Αυτό έχει σκοπό να εξασφαλίσει όλους τους πιστωτές ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της μετά το PSI και βέβαια όλα αυτά με βάσει του αγγλικού δικαίου που εφεξής θα διέπει τους όρους τους δανεισμού.

Ενας επίτροπος προϋπολογισμού θα πρέπει να διοριστεί από το Eurogroup με την αποστολή να εξασφαλίζει τον έλεγχο επί του προϋπολογισμού.

Αυτός θα πρέπει να έχει την εξουσία να εφαρμόζει ένα συγκεντρωτικό σύστημα παροχής εκθέσεων και επιτήρησης που θα καλύπτει όλους τους σημαντικούς τομείς δαπανών στον ελληνικό προϋπολογισμό, να ασκεί βέτο σε αποφάσεις οι οποίες δεν συμμορφώνονται με τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν οριστεί από την τρόικα και να εξασφαλίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα θα συμμορφώνεται με τον όρο πρώτα να ικανοποιεί τα χρέη της και έπειτα να καλύπτει τις ανάγκες της για δαπάνες.

Το αγγλικό δίκαιο που - κάτι που κανένας δεν έχει θίξει ή κανένας δεν έχει αντιληφθεί μέχρι σήμερα – θεωρητικά ανοίγει το δρόμο στην επέμβαση ακόμα και ξένων ένοπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας.

Δηλαδή μπορεί να υπάρξει επανάληψη των εποχών που τα αγγλικά ή τα γαλλικά πολεμικά απέκλειαν τον Πειραιά, εμποδίζοντας τα σιτοκάραβα να ταϊσουν τον πεινασμένο ελληνικό λαό. Πως θα γίνει αυτό; Μα όταν η Ελλάδα έρθει για μία ακόμα φορά σε πλήρη αδυναμία να πληρώσει τα δάνειά της, ακόμα και τα «κουρεμένα» (κάτι που είναι βέβαιο αφού τα ελλείμματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και μάλιστα να διευρύνονται ως απόρροια της ακολουθούμενης εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής) θα έρθουν οι εντολές κατάσχεσης από τα βρετανικά δικαστήρια.

Στο εξωτερικό θα κατασχεθεί η οποιαδήποτε ελληνική περιουσία (ακίνητα προξενείων, πρεσβειών, δωρεές ομογενών κλπ). Αυτό δεν ισχύει για χώρες όπως οι ΗΠΑ που η νομοθεσία τους δεν επιτρέπει τέτοιες ενέργειες σε βάρος κρατών. Έχει ξαναγίνει κατάσχεση κρατικής περιουσίας με την κρατική περιουσία της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων ανατολικών κρατών στην δεκαετία του 1990. Αλλά όλα αυτά καλύπτουν πολύ μικρά ποσά.

Θα εκδοθούν εντολές πληρωμής του χρέους με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου εντός Ελλάδος. Αυτές οι διαταγές πληρωμής θα είναι πρακτικά αδύνατον να ικανοποιηθούν αφού καμία εκτελεστική εξουσία στην Ελλάδα δεν θα κάνει κάτι τέτοιο, ενώ και τα ελληνικά δικαστήρια θα εκδώσουν ακυρωτικές αποφάσεις, οι οποίες όμως δεν θα έχουν καμία ισχύ διεθνώς.

Εδώ λοιπόν ανοίγει ο δρόμος για την επέμβαση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό για να επιβάλουν τις αποφάσεις των βρετανικών δικαστηρίων. Θα έχουν απόλυτο δικαίωμα, η ίδια η σημερινή ελληνικη κυβέρνηση θα τους το έχει δώσει. Το αγγλικό δίκαιο προβλέπει ακριβώς αυτό: Την ικανοποίηση του δανειστή-τοκογλύφου με οποιονδήποτε τρόπο και με χρήση όλων των δυνάμεων που μπορεί να κινητοποιήσει ο δανειστής.

Νομίζετε ότι τυχία προσπαθούν να αποδομήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, με φανταστικά πραξικοπήματα, με απολύσεις, με μείωση αμυντικών δαπανών; Ξέρουν ότι μόνο αυτές κρατάνε όρθια την ελλάδα σήμερα. Και αυτές προσπαθούν να "κλαδέψουν" και να χειραγωγήσουν...

Τρελό; Όχι και τόσο. Πριν δύο χρόνια ποιος πίστευε ότι τον πραγματικό πρωθυπουργό της χώρας θα τον έλεγαν Χορστ Ράϊχενμπαχ;









defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Πως ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για '' επέμβαση '' ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα !"

Το Βερολίνο επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα τεθεί υπό Γερμανική Κατοχή!

 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Το Βερολίνο επιβεβαιώνει, σύμφωνα με δημοσίευμα του skai.gr, την ύπαρξη πρότασης για την τοποθέτηση δημοσιονομικού εντεταλμένου στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να παραδέχεται ότι πρόκειται για γερμανικό σχέδιο.



Κύκλοι της γερμανικής κυβέρνησης επιβεβαίωσαν στη Deutsche Welle, ότι πράγματι...

συζητείται αυτό το διάστημα στα πλαίσια του Eurogroup στις Βρυξέλλες η πρόταση να οριστεί από την ΕΕ ένας «εντεταλμένος προϋπολογισμού» για την Ελλάδα.

Προηγουμένως είχαν μεταδώσει το πρακτορείο Reuters και οι Financial Times, ότι ο «εντεταλμένος» θα επιτηρεί όλες τις μεγάλες δαπάνες στην Ελλάδα και ταυτόχρονα θα έχει την αρμοδιότητα να θέτει βέτο στις δημοσιονομικές αποφάσεις, εφόσον δεν συνάδουν με τους στόχους των διεθνών δανειστών. Η Ελλάδα θα πρέπει να δεχτεί για ορισμένο χρονικό διάστημα την εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας στην ΕΕ και να δεσμευτεί επίσης νομικά ότι θα διαθέτει τα έσοδα πρωτίστως και κυρίως για την εξόφληση του χρέους της.

Αιτία, η ανεπαρκής πορεία των μεταρρυθμίσεων,

Όπως δήλωσαν στην Deutsche Welle γερμανικοί κυβερνητικοί κύκλοι, αιτία για την πρόταση να εκχωρήσει η Ελλάδα τον έλεγχο των δημοσιονομικών της είναι τόσο πρόσφατη προφορική ενημέρωση της Τρόικα στους υπουργούς Oικονομικών της ευρωζώνης για την «ανεπαρκή» πορεία των μεταρρυθμίσεων στην χώρα, όσο και η αίσθηση που επικρατεί στις Βρυξέλλες, ότι συνεχώς οι εταίροι διατυπώνουν «παράπονα» έναντι της Αθήνας.

 
Πάντως, η ίδια γερμανική κυβερνητική πηγή δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ότι είναι γερμανικό το σχέδιο για την παραχώρηση του ελέγχου του προϋπολογισμού της Ελλάδας, ενώ τόνισε ότι «πρόκειται για ένα από τα σχέδια που συζητιούνται αυτό το διάστημα στις Βρυξέλλες» και έχουν ως στόχο την εφαρμογή των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί με την Αθήνα.













Διαβάστε Περισσότερα "Το Βερολίνο επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα τεθεί υπό Γερμανική Κατοχή!"

Απίστευτο : Βίαζε γυναίκες μέσω αγγελίας!












Μέσω αγγελιών που τοιχοκολλούσε σε δρόμους της Αθήνας, με τις οποίες προσέφερε εργασία, ένας 46χρονος ερχόταν αρχικά σε τηλεφωνική επαφή με γυναίκες που έψαχναν δουλειά και στη συνέχεια προγραμμάτιζε συνάντηση μαζί τους, σύμφωνα με την αστυνομία...
 

Ο «επαγγελματίας– βιαστής», κατά τη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τα θύματα του να επιβιβασθούν στο φορτηγό του, τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά και με την χρήση βίας και απειλή μαχαιριού, ασελγούσε σε βάρος τους.

Επιπλέον ο δράστης είχε κλέψει απο την Καλλιθέα και τη Μεταμόρφωση δύο φορτηγά.

Σύμφωνα επίσης με την αστυνομία ο 46χρονος είχε δραπετεύσει απο τον Απρίλιο του 11, από τις Φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο άνδρας φαίνεται ότι παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια, ενώ ήταν έγκλειστος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες, επιταγές και άλλα αδικήματα.









 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Απίστευτο : Βίαζε γυναίκες μέσω αγγελίας!"

ΠΑΤΡΑ: Ο διαρρήκτης "φράκαρε" στην καμινάδα !

Aκούγεται απίστευτο, κι όμως συνέβη στην περιοχή του Ρηγανοκάμπου! 

Διαρρήκτης ζήλεψε... τον Αϊ Βασίλη και αποφάσισε να μπει σε σπίτι... από την καμινάδα! 

Αποδείχτηκε δεινός αναρριχητής, δεν υπολόγισε όμως πως η καμινάδα ήταν στενότερη από όσο πίστευε κι έτσι «φράκαρε»! 

Αναγκάστηκε λοιπόν να καλέσει σε βοήθεια και... έπεσε στα χέρια των γειτόνων! 

Γιατί οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αποφάσισαν να καλέσουν όλη τη γειτονιά, και αφού «ξεφράκαραν» την καμινάδα.... ξυλοφόρτωσαν τον επίδοξο διαρρήκτη! 



 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "ΠΑΤΡΑ: Ο διαρρήκτης "φράκαρε" στην καμινάδα !"

Βίαια επεισόδια στα Εξάρχεια μεταξύ φιλάθλων

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για οπαδούς της ΑΕΚ που επιτέθηκαν σε λεωφορείο
Μεγάλης έντασης επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στα Εξάρχεια και στην περιοχή του λόφου του Στρέφη, μεταξύ οπαδών...
 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς«με διακριτικά της ΑΕΚ». 
 
Οι οπαδοί των δύο ομάδων φαίνεται πως βρέθηκαν «πρόσωπο με πρόσωπο», ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, στις οποίες οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα, μέσα και έξω από το κλειστό γήπεδο Εξαρχείων, όπου θα γινόταν ο αγώνας Αστέρα Εξαρχείων - Παναθηναϊκού.
 
Ο αγώνας για την 15η ημέρα της Α1 γυναικών αναβλήθηκε και αναμένεται να ανακοινωθεί πότε τελικώς θα διεξαχθεί.
Διαβάστε Περισσότερα "Βίαια επεισόδια στα Εξάρχεια μεταξύ φιλάθλων"

Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια του πόλο !!!

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαικό πρωτάθλημα στο Αϊντχόβεν, αφού
ηττήθηκε στον τελικό από την Ιταλία 13-10....
Η ελληνική ομάδα έχει καταφέρει έναν άθλο. Είναι η πλέον πετυχημένη εθνική ομάδα, αφού τα τρία τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε ισάριθμους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων.

Πρώτα, το 2010 στο ευρωπαικό πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στη συνέχεια, το περασμένο καλοκαίρι, όταν αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, νικώντας στον τελικό την Κίνα και σήμερα, αφού ηττήθηκε στον τελικό στο Αϊντχόβεν, από την Ιταλία.

Τα κορίτσια πάντως, αξίζουν σηυχαρητήρια, αφού παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς καμία βοήθεια από την Πολιτεία. Το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαικό πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί τεράστια επιτυχία.
Διαβάστε Περισσότερα "Ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια του πόλο !!!"

Γνωρίστε τον πραγματικό Κίμωνα Κουλούρη...Επιστολή του Κίμωνα Κουλούρη προς Παττακό το 1967.

Διαβάστε την επιστολή του Κίμωνα Κουλούρη στο Στυλιανό Παττακό με την οποία διαμαρτύρεται για την απόλυση του από τη ΔΕΗ και δηλώνει «εθνικόφρονας» και «αντικομμουνιστής».
Διαβάστε το πλήρες κείμενο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος που «κλαίγεται» καθημερινά στα κανάλια.
«Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας
Ενταύθα
Κύριε Υπουργέ
Τυγχάνω εκ των.....
απολυθέντων της Δ.Ε.Η. δυνάμει της υπ' αριθμ. 2058/30.11.67 αποφάσεως...
Σας βάσει της Θ/1967 Συντακτικής Πράξεως.
Η απόλυσις αύτη με γέμισε πικρία διότι πιστεύω ότι η μέχρι τούδε δράσις μου κατευθύνετο από πατριωτικά και εθνικά αισθήματα. Ολόκληρος η οικογένειά μου εστάθη πάντοτε αντιμέτωπος του Κομμουνισμού. Θεωρώντας τον, ως πράγματι είναι εχθρόν της πατρίδος και του λαού. Επιτρέψατέ μου να Σας αναφέρω ορισμένα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν αυτό.
1ον. Το έτος 1964 σαν συνδικαλιστής του Φοιτητικού Συλλόγου Ανωτάτης Εμπορικής αντιδρών εις την συνεργασίαν συνδικαλιστών οι οποίοι πολιτικώς ανήκον είς την Ε.Κ. και ΕΔΑ διεχώρισα την θέσιν μου και κατέβηκα ανεξάρτητος.
2ον. Το αυτό έτος κατά το οποίον ο Σύλλογος της Ανωτάτης Εμπορικής ηλέγχετο από την Αριστεράν έκανα σκληράς μάχας για να κρατηθούν οι φοιτηταί μακράν της επιρροής της Αριστεράς.
3ον. Το αυτό έτος αν ενθυμούμαι καλώς εις την β' ή γ' σπουδαστικήν συνδιάσκεψιν και ενώ η ΕΦΕΕ ηλέγχετο απόλυτα από την Αριστεράν, όλες οι θέσεις μου ήταν καθαρά Εθνικές και Αντικομμουνιστικές, ώστε συνεχώς να προπηλακίζομαι και να υβρίζομαι από τους συνέδρους της Αριστεράς, με τας φράσεις «κεντροφασίστα, χαφιέ, πουλημένε». Αν δε, υπάρχουν εις τα χείρας της αστυνομίας αι μαγνητοταινίαι εκείναι μπορούν να ακουστούν και να διαπιστωθούν τα γραφόμενά μου.
4ον. Σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ουδέποτε πολιτικολογούσα υπέρ μιας ορισμένης παρατάξεως ή υπέρ πολιτικού προσώπου. Βεβαίως δεν γνωρίζω τας συγκεκριμένας κατηγορίας στας οποία εστηρίχθην η απόλυσίς μου. Σας διαβεβαιώ όμως ότι η τοποθέτησίς μου ήτο τόσο ξεκάθαρη, Εθνική και προπάντων Αντικομμουνιστική χωρίς καν να υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες, πιστεύω δε ότι πολύ κακή υπηρεσία προσέφεραν στην πατρίδα και εις την Κυβέρνησιν οι καταγγέλοντές με.
Εις τον στρατόν που υπηρέτησα λοχίας σιτιστής ήμουν πάντα νομοταγής και πρόθυμος έτοιμος και την ζωήν μου να προσφέρω δια την υπεράσπισην των Εθνικών Ιδανικών.
Εις την Δ.Ε.Η. ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα εις προϊσταμένους μου να με παρατηρήσουν, πιστεύω δε ότι η απόδοσίς μου ήτο αρίστη. Εργαζόμουν, εσπούδαζα και συγχρόνως βοηθούσα την οικογένειάν μου, αποτελουμένη από έναν ακρωτηριασμένον, από έναν ανάπηρον πατέραν, από μία βαρέως ασθενούσα μητέρα και από άλλα πέντε αδέρφια. Ο πατέρας μου σταθείς πάντα σκληρά αντιμέτωπος του κομμουνισμού ήτο εντεταγμένος εις τας Εθνικάς Ομάδας του ΕΔΕΣ, δια την αντικομμουνιστική του δράση έχει τιμηθεί δις.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλώ θερμώς όπως επανεξετάσετε την περίπτωσίν μου κκαι τύχω της επιεικείας Σας, υποσχόμενος ότι πάντα θα διέπομαι από υψηλά εθνικά αισθήματα και με πίστιν θα υπηρετήσω τον λαόν και θα βοηθήσω δια την εκπλήρωση των σκοπών που έταξε η Εθνική Κυβέρνησις. Δια την πιστοποίησιν όλων των ανωτέρω προτείνω όπως εξετασθούν οι ακόλουθοι μάρτυρες:
1ος. Κουλούρης Κων/νος, αντισυνταγματάρχης πεζικού 10ον Τ.Ο.Μ.
2ος. Κουλούρης Ανδρέας, σμήναρχος ε.α.
3ος. Βάσιλας Δημήτριος, ανθυπολοχαγός, Κρέσνας 83, Πολύγωνον
4ος. Γεωργιάδης Γεώργιος, εκτελωνιστής, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 60
5ος. Βουγιούκας Νικόλαος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής και τέως πρόεδρος ΑΣΟΕΕ, Βασιλέως Γεωργίου 19, Ζωγράφου.
6ος. Τσάκωνας Αναστάσιος, φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φοιτητών, Τεμαίου 11.
Ευπειθέστατος
Ο αιτών
Κίμων Κουλούρης».
Όσο για την απάντηση του -πλέον αντιστασιακού- πρώην υφυπουργού στη δημοσιοποίηση της ανωτέρω επιστολής; - Προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών. Λες και στη Χούντα ήταν μέντιουμ να προβλέψουν το 1968 πως ο Κίμωνας θα γνώριζε τον Παπανδρέου και θα τον «μάθαινε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του», για του τη «στήσουν».
ksipnistere.
Διαβάστε Περισσότερα "Γνωρίστε τον πραγματικό Κίμωνα Κουλούρη...Επιστολή του Κίμωνα Κουλούρη προς Παττακό το 1967."

Σάλος από την αποκάλυψη για την ουσία που χρησιμοποιούσαν τα McDonald's

Σάλος από την αποκάλυψη για την ουσία που χρησιμοποιούσαν τα Mc Donalds

Τι είναι η «ροζ γλίτσα»; Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald's για να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Όλιβερ προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό του κοινό, όταν αποκάλυψε ότι τα McDonald's χρησιμοποιούσαν αυτή την ουσία που δεν είναι τίποτα άλλο από υδροξείδιο του αμμωνίου (E527) όπως είπε.
Τα McDonald's απέσυραν τελικά την ουσία αυτή από τα προϊόντα τους αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκε ολόκληρη τηλεοπτική εκστρατεία εκ μέρους του Όλιβερ. Ο Τοντ Μπέικον πάντως -διευθυντής του αρμόδιου τμήματος των McDonald's στις ΗΠΑ-, αρνήθηκε ότι η απόφαση της αλυσίδας εστιατορίων είχε σχέση με την εκστρατεία του Όλιβερ. «Η απόφαση να αφαιρέσουμε αυτό το προϊόν από το σύστημα των McDonald's δεν συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά με την απόφασή μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια εναρμόνισης των παγκόσμιων προτύπων στα υλικά του ωμού βοδινού. Τα McDonald's εναρμονίζονται με τα κυβερνητικά προαπαιτούμενα και κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων» είπε.
Ο μικροβιολόγος του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας Τζέραλ Ζίρνσταϊν υποστηρίζει ότι η χρήση του υδροξείδιου του αμμωνίου πρέπει να απαγορευθεί: «Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για βοδινό κιμά και το να επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε βοδινό κιμά είναι κάποια μορφή ψευδούς επισήμανσης».
 iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Σάλος από την αποκάλυψη για την ουσία που χρησιμοποιούσαν τα McDonald's"

Ο άστεγος που βρήκε ζεστασιά στους αεραγωγούς του μετρό ...













Μια συγκλονιστική φωτογραφία ενός άστεγου άνδρα που κοιμάται στην πλατεία της Ομόνοιας κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Facebook.

Ο άστεγος άνδρας έχει ξαπλώσει πάνω στους αεραγωγούς του μετρό με την ελπίδα να βρει λίγη ζεστασιά, ενώ οι περαστικοί τον προσπερνούν αδιάφορα.

Την τραγικότητα της φωτογραφίας συμπληρώνει η γιγαντιαία αφίσα της ελληνικής σημαίας στο βάθος που γράφει «Ελλάδα σ' αγαπώ»...

Την σκηνή απαθανάτισε νωρίτερα το απόγευμα ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Μπεχράκη, φωτογράφου του Reuters, ο οποίος την δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook.

Tα σχόλια των χρηστών αποτυπώνουν με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο την εικόνα της Αθήνας αυτών των ημερών και την απόγνωση του ελληνικού λαού.

428367_372176936141146_100000465287532_1552928_34321651_n








http://www.mediagate.gr/





















Διαβάστε Περισσότερα "Ο άστεγος που βρήκε ζεστασιά στους αεραγωγούς του μετρό ..."

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Θα επιτρέψουμε στα ανδρείκελα να οδηγήσουν τους Ελληνες στα λαικά συσσίτια;

Μέρες κατοχής. Στο εφιαλτικό παζλ των ανέργων και των άστεγων προστέθηκε και η σκληρή εικόνα με τις ουρές χιλιάδων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος για να πάρουν μερικές σακούλες με κρεμμύδια και πατάτες, που μοίραζαν δωρεάν οι αγρότες της Θήβας.

Μισθοί, συντάξεις, 13ος και 14ος μισθός, εργασιακές σχέσεις, δημόσια .........
περιουσία σφυροκοπούνται ανελέητα και οι μαζικές απολύσεις στον δημόσιο τομέα επισπεύδονται.

Οι «σωτήρες της πατρίδος» επιστρατεύουν το νέο δίλημμα «psi ή χρεοκοπία» με σκοπό την εξαπάτηση και την εμπέδωση του φόβου στο λαό για να υλοποιηθεί το νέο μνημόνιο και η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, που οδηγεί στην οριστική πτώχευση της κοινωνίας, χαλκεύοντας νέα δεσμά για τη χώρα.

Το ερώτημα πλέον διατυπώνεται διαφορετικά: Θα υποκύψουμε και στο νέο εκβιασμό; Θα επιτρέψουμε στα ανδρείκελα της εγχώριας τρόικας να οδηγήσουν τους Ελληνες στα λαικά συσσίτια και τους διεθνείς τοκογλύφους έξω από τα σπίτια μας να τα καταγράφουν και να ετοιμάζονται να τα πάρουν;



 Γράφει ο Καφενόβιος
 http://kafeneio-gr.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Θα επιτρέψουμε στα ανδρείκελα να οδηγήσουν τους Ελληνες στα λαικά συσσίτια;"

Ανακοίνωσε στο Facebook την αυτοκτονία του και ήπιε χλωρίνη!

Στο παραπέντε σώθηκε ένας χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι θα αυτοκτονήσει και στην συνέχεια ήπιε χλωρίνη θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το μήνυμά του έφθασε στην Υπηρεσία Οικονομική Αστυνομία και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και...

από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 22χρονο από την Αθήνα. 

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του και τον βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, καθώς είχε τραυματιστεί στο χέρι και είχε καταναλώσει χλωρίνη. 

Μεταφέρθηκε επειγόντως στην εντατική μονάδα νοσοκομείου. 

Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη, μετά το σοκ που υπέστησαν.


.
 
Διαβάστε Περισσότερα "Ανακοίνωσε στο Facebook την αυτοκτονία του και ήπιε χλωρίνη!"

Ψήφισμα συμπαράστασης στους διοριστέους εκπαιδευτικούς

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, με απόφασή του στη συνεδρίασή του της 25-1-2012, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αδιόριστων εκπαιδευτικών για διορισμό στη δημόσια εκπαίδευση.
 

Το «νέο σχολείο» που ετοιμάζεται για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς από το Υπουργείο Παιδείας είναι ένα σχολείο με λιγότερες σχολικές μονάδες λόγω συγχωνεύσεων, με συμπτύξεις τμημάτων που στοιβάζουν 27 παιδιά σε αίθουσες συνήθως ακατάλληλες, ένα σχολείο της «φωτοτυπίας» αφού κοντεύει Πάσχα και ακόμη λείπουν βιβλία, ένα σχολείο που πασχίζει να εξασφαλίσει τους αναγκαίους πόρους για τα στοιχειώδη όπως η θέρμανση και η μετακίνηση των μαθητών.
 

Το «νέο σχολείο» είναι ένα σχολείο γενικευμένης εφαρμογής των ελαστικών εργασιακών σχέσεων για τους εκπαιδευτικούς με πάσης φύσεως εργασιακές σχέσεις: (ΑΜΩ, Αναπληρωτές Μειωμένου Ωραρίου, ΑΚΩ, Αναπληρωτές Κανονικού Ωραρίου, ωρομίσθιοι, προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ), με υποχρεωτικές μη εθελοντικές μετακινήσεις, με μισθούς πείνας, με το νέο μισθολόγιο- φτωχολόγιο, ειδικά για τους νεοδιόριστους.
 

Ένα σχολείο που απομακρύνεται ραγδαία από την έννοια του Δημόσιου Σχολείου που θα πρέπει να προσφέρει το αγαθό της μόρφωσης χωρίς προσκόμματα και εμπόδια και κυρίως δωρεάν.
Σε ένα τέτοιο νέο σχολείο της υποβάθμισης και της απαξίωσης δεν χωρά βεβαίως ο νέος εκπαιδευτικός. Οι διορισμοί μόνιμου προσωπικού έχουν σταματήσει σχεδόν τελείως.
 

 Έτσι 1.800 διοριστέοι εκπαιδευτικοί , μέσω ΑΣΕΠ και μέσω προϋπηρεσίας (40%) που εδώ και 3 χρόνια παραμένουν αδιόριστοι, 1.500 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί των κατηγοριών 24μηνου και 30μηνου, που «θα απορροφηθούν σύμφωνα με το υπουργείο με βάση τις ανάγκες των σχολείων» εδώ και ενάμιση χρόνο, περιμένουν ακόμη το διορισμό τους.

Συμπαραστεκόμαστε στους αδιόριστους συναδέλφους και διεκδικούμε μαζί τους: Άμεσους Διορισμούς όλων των διοριστέων εκπαιδευτικών.
 

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
 

Κατάργηση του νέου μισθολογίου-βαθμολογίου-φτωχολόγιου.
 

Να αρθεί το κλείσιμο σχολείων και η κατάργηση ειδικοτήτων. Να καταργηθούν οι συμπτύξεις τμημάτων. Να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα.
 

Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους. Κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας. Όχι στην άρση της μονιμότητας. 


 http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Ψήφισμα συμπαράστασης στους διοριστέους εκπαιδευτικούς"

Επίσκεψη στις Βρυξέλλες


Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης και αντιπροσωπεία του Δήμου Καρπενησίου, θα μεταβούν στις Βρυξέλλες από 28 Ιανουαρίου έως και 1 Φεβρουαρίου 2012, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ευρωβουλευτές από όλες τις πολιτικές ομάδες, δίκτυα και άλλους φορείς, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών, τη συμμετοχή του Δήμου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τη διερεύνηση λήψης άμεσων χρηματοδοτήσεων.
 

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης επίσκεψης, μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπρόσωπο της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, με εκπροσώπους της Επιτροπής Περιφερειών όπου θα γίνει ενημέρωση για τις Ευρωπαϊκές Δικτυώσεις των Δήμων και με το διευθυντή του Regioeuropa, της ένωσης ευρωπαϊκών φορέων, περιφερειακών και τοπικών αρχών που επιδιώκει να συνδράμει τους τοπικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης περιφερειακής πολιτικής με ευρωπαϊκή διάσταση.
 

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του δικτύου ορεινών περιοχών Euromontana, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος Καρπενησίου, αλλά και άλλες συναντήσεις που αφορούν σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το EΣΠΑ, το JESSICA,το MED κ.α.

Τα έξοδα της μετακίνησης και της διαμονής θα καλυφθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και δε θα επιβαρύνουν σε καμία περίπτωση το Δήμο Καρπενησίου. 



 http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Επίσκεψη στις Βρυξέλλες"

Θα μπορούσαν να λένε.....


Ντόρα Μπακογιάννη:

 Να το ξέρεις Ηλία ...Μακελειό στον τόπο...(αλλά Λοβέρδου)  θα γίνει αν αποτύχω να κερδίσω την μονοεδρική της Ευρυτανίας.......!!!!
 

Hλίας Καρανίκας: 

"Το χούι δεν το κόβεις βλέπω Ντόρα;;;Μολών λαβέ".. 



 http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Διαβάστε Περισσότερα "Θα μπορούσαν να λένε....."

Έρχεται πολυήμερος χιονιάς - Θα χιονίσει και στη Λαμία



"Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει, μα σαν τύχει και θυμώσει μες τα χιόνια θα μας χώσει"


Η σοφή αυτή λαϊκή παροιμία επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά. Αιτία, όπως προαναφέρθηκε, η μετακίνηση πολικών αερίων μαζών από τη Σιβηρία προς τα Βαλκάνια οι οποίες και θα παραμείνουν μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Ο χιονιάς που θα μας επισκεφτεί θα είναι από Αιγαίο μεριά, ο καθαρόαιμος χιονιάς της Φθιώτιδας δηλαδή. Σε τέτοιους χιονιάδες ευνοείται πολύ η Εύβοια, Βοιωτία και η ανατολική/νότια Θεσσαλία.

Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε επιφυλακή, αφού αναμένονται χιόνια και στο εθνικό δίκτυο. Τα δυο σημεία που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή είναι η περιοχή του Μαρτίνου και των Αγ. Θεοδώρων, εκτός φυσικά από τα γνωστά σημεία προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο.

Καλό θα είναι όσοι θα ταξιδέψετε το Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη εβδομάδα, να είστε εφοδιασμένοι με αλυσίδες και να ενημερώνεστε καλά για τις κατά τόπους καιρικές συνθήκες, που επικρατούν στις περιοχές που θα κινηθείτε, είτε αφορά το εθνικό, είτε το επαρχιακό δίκτυο. Τα χιόνια και κυρίως ο παγετός θα είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα για τους οδηγούς.

Το LamiaReport θα σας ενημερώνει συνεχώς και για την κατάσταση που θα επικρατει στους δρόμους, αλλά και για ότι άλλο χρειαστει ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων.

Διαβάστε την πρόγνωση του συνεργάτη μας Κώστα Λούτα:

Σημαντική κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από το Σάββατο και για όλη την ερχόμενη εβδομάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις χιονοπτώσεις σε όλα τα ανατολικά ηπειρωτικά και μάλιστα σε πεδινές περιοχές. Σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία, η βαρυχειμωνιά θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι τις 7-8 Φεβρουαρίου. Συνεπώς, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι καλό είναι να αρχίσουν άμεσα τις προετοιμασίες για την προστασία του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου τους από το πολυήμερο και δριμύ ψύχος.

Πιο συγκεκριμένα:

Για σήμερα Παρασκευή προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές προβλέπονται το Σάββατο και χιόνια στο Καρπενήσι από το μεσημέρι και μετά. Στη διάρκεια της Κυριακής τα χιόνια θα κατέβουν μέχρι το Δομοκό, ενώ στη Λαμία θα ρίχνει χιονόνερο. Η θερμοκρασία στη Λαμία το διήμερο θα κυμανθεί από 3-5 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή χιόνια θα πέφτουν και μέσα στη Λαμία κατά περιόδους. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά κανόνα ασθενείς, ενώ από το βράδυ της Δευτέρας θα αρχίσει να το στρώνει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση και καθ' όλη την διάρκεια της νέας εβδομάδας δεν θα ξεπεράσει τους 1-2 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι. 




 http://www.lamiareport.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Έρχεται πολυήμερος χιονιάς - Θα χιονίσει και στη Λαμία"

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 24η AGROTICA



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην 24η AGROTICA 2012, τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, με ένα κεντρικό περίπτερο και με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της Π.Στ.Ε και των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας.

Η 24η AGROTICA 2012 θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1 έως 5 Φεβρουαρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτρέπει όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων και τους αγρότες της περιφέρειας μας να επισκεφτούν τη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου, που προωθεί την αγροτική ανάπτυξη και αξιοποιεί τα νεότερα δεδομένα της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Η AGROTICA αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου, παρουσιάζοντες τις τελευταίες εξελίξεις σε μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια από όλο τον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Ν.Α. Ευρώπη, προωθεί την ενημέρωση, την τεχνολογία και τη νέα προοπτική στους κλάδους της Γεωργίας, αποτελεί τόπο συνάντησης των εκθετών από την εσωτερική αγορά και 30 χώρες με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστηρίζεται από ευρύ πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνει συνέδρια και ημερίδες για όλες τις εξελίξεις του κλάδου. 

Το ωράριο λειτουργίας  της AGROTICA 2012 είναι Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή: 10.00-19.00, Σάββατο: 10.00-20.00
Διαβάστε Περισσότερα "Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 24η AGROTICA"

Washington Post: "Στην Ελλάδα σταματούν χειρουργεία από την έλλειψη υλικών"!

Πλέον το πρόβλημα με το δημόσιο σύστημα υγείας δεν μπορεί να κρυφτεί. 

Ακόμη και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ασχολούνται εκτενώς με τις δυσλειτουργίες των δημοσίων νοσοκομείων που εντάθηκαν από την οικονομική κρίση.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post που...

περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση του τομέα της υγείας σημειώνοντας μάλιστα ότι: «Υπερφορτωμένα δημόσια νοσοκομεία αντιμετωπίζουν μεγάλες ελλείψεις, από σύριγγες και επιδέσμους λόγω των περικοπών του προϋπολογισμού, μέχρι και το πάγωμα των προσλήψεων αναγκάζοντας πολλές φορές ακόμη και τη διακοπή λειτουργίας των χειρουργείων, καθώς όλο και περισσότεροι άνεργοι στηρίζονται στο δημόσιο σύστημα υγείας».

Η εφημερίδα μιλά και για τη γενικότερη κατάσταση των ελλήνων και της υγείας τους αφού σημειώνει ότι: «Τα ποσοστά των αστέγων, των αυτοκτονιών, της εγκληματικότητας και του HIV διαρκώς αυξάνονται από την ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών».

Περιγράφει την οικονομική και κοινωνική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα με αποτέλεσμα οι πολίτες και το κράτος φυσικά να καταρρέουν.

Στην εφημερίδα μιλά και ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας τονίζοντας: 
 
«Οι συνθήκες έχουν επιδεινωθεί τόσο δραματικά που οι γιατροί σε αυτή τη χώρα πιστεύουν πλέον ότι η ελληνική κρίση δεν είναι πλέον μόνον οικονομική αλλά έχει μετατραπεί και σε ανθρωπιστική κρίση ».


iatropedia.com
Διαβάστε Περισσότερα "Washington Post: "Στην Ελλάδα σταματούν χειρουργεία από την έλλειψη υλικών"!"

Είναι πλεόν φανερό:Στόχος της τρόικας η εξαθλίωση των Ελλήνων και όχι η διάσωση της Ελλάδας












Μετά και την σημερινή εξέλιξη και ο πιο ανυποψίαστος πολίτης μπορεί να το καταλάβει.Στόχος της τρόικας δεν είναι να διασώσει την χώρα μας αλλά να εξαθλιώσει τους Έλληνες.

Παρά το γεγονός ότι...

ο υπουργός εργασίας Γ.Κουτρουμάνης του ενημέρωσε πως οι κοινωνικοί εταίροι τα έχουν βρεί για τους μισθούς και τα δώρα.


Παρά το γεγονός ότι τους είπε πως πιθανή περικοπή των μισθών και των δώρων στον ιδιωτικό τομέα θα οδηγήσει σε κατάρρευση των ταμείων,αυτοί αδιαφορούν και επιμένουν.

Όπως είπαν μάλιστα ο κατώτατος μισθός στη χώρα μας είναι υψηλότερος από τον κατώτατο μισθό στην Πορτογαλία και την Ισπανία και τις χώρες της Ανατολίκης Ευρώπης.Οπότε σύμφωνα με τη λογική τους θα πρέπει οι δικοί μας οι μισθοί να γίνουν ακόμη μικρότεροι και όχι οι μισθοί των άλλων λίγο υψηλότεροι.

Στόχος τους λοιπόν η εξαθλίωση των λαών και η εξοικονόμιση περισσότερων χρημάτων για τους πλούσιους και τους εργοδότες με πρόσχημα την ανταγωνιστικότητα.



 
Διαβάστε Περισσότερα "Είναι πλεόν φανερό:Στόχος της τρόικας η εξαθλίωση των Ελλήνων και όχι η διάσωση της Ελλάδας"

Ο Σλούκας και η «ηττημένη» νίκη


Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τουρκία γράφουν ο Σπύρος Καβαλιεράτος με τον Θανάση Ασπρούλια και σχολιάζουν τον Σλούκα και τη νίκη που έγινε ήττα και είναι πιθανό πια να κοστίσει ακριβά
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ
 
Αν παίξει άμυνα θα κάνει μεγάλη καριέρα...
 
Το τρίποντο του Κώστα Σλούκα το συζητάει ήδη όλη η μπασκετική Ευρώπη, το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ. Είναι το χάι λάιτ της φετινής Ευρωλίγκα, ένα σουτ από τα 20 μέτρα που έστειλε ματς του Top 16 στην παράταση. Ομως δεν παύει να είναι ένα τυχερό τρίποντο. Το ότι οι μπασκετμπολίστες συνηθίζουν να σουτάρουν πίσω από το κέντρο μετά το τέλος κάθε προπόνησης είναι ένα παιχνίδι που αρέσει και... βοηθάει, αλλά όσοη εξάσκηση και να γίνει, χρειάζεται τύχη για να σκοράρει κανείς από τα 20 μέτρα. Και όσο ταλέντο κι αν υπάρχει, χρειάζεται και μεγάλη δόση τύχης.
 

Το σουτ από τα 20 μέτρα ήταν εύκολο για τον 22χρονο γκαρντ, γιατί απλά δεν είχε τίποτα να χάσει. Οι 2/2 βολές που είχε λίγο πριν ήταν σαφώς πιο δύσκολες, γιατί η μπάλα έκαιγε. Οι 10 πόντοι και οι 3 ασίστ που είχε στο "καυτό" Αμπντί Ιπεκτσί, αποδεικνύουν αυτό που πολλοί πίστευαν. Πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο, για έναν παίκτη που δεν φοβάται, έχει τσαγανό και μεγάλη προοπτική. Αλλωστε αυτός πήρε και την κρίσιμη επίθεση στην παράταση, έστω κι αν αστόχησε. Δεν κρύφτηκε, ανέλαβε την ευθύνη, αστόχησε. Γι αυτό και πρέπει να του βγάλει κανείς το καπέλο. Οχι για το τρίποντο από τα 20 μέτρα. Οπως και πρέπει κανείς να του βγάλει το καπέλο γιατί ακόμα κι όταν ο Ιβκοβιτς τον ξεχνάει στον πάγκο και τον ρίχνει στο γήπεδο στο τελευταίο 4λεπτο, είναι έτοιμος και δεν λογαριάζει τίποτα. Ομως κανείς δεν του βγάζει το καπέλο για τις αμυντικές του ικανότητες. Οι αντίπαλοι τον σημαδεύουν, τον "κτυπούν" στα αργά του πόδια κι αυτό κάνει τον Σλούκα μισό παίκτη. Οταν δουλέψει και βελτιωθεί και σε αυτό το κομμάτι, τότε μπορεί να γίνει σπουδαίος. Και να κάνει μεγάλη καριέρα. Αυτό, βέβαια, δεν δικαιολογεί σε κανένα σημείο όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Οταν το προπονητικό τιμ ήθελε να τον στείλει δανεικό στον Αρη ή στην Καβάλα. Κι όπου δανεικός στην τελευταία χρονιά ενός συμβολαίου, σημαίνει και παρελθόν από την ομάδα. Αν οι Αγγελόπουλοι είχαν ακούσει τους προπονητές, ο Σλούκας θα ήταν τώρα αλλού...
 

Είναι, πάντως, άδικο για τους υπόλοιπους να σταθούμε περισσότερο στον Σλούκα... Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στην Πόλη, γύρισε δύο φορές ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο και τελικά ηττήθηκε στην παράταση. Ο Σπανούλης έπαιξε 39 λεπτά απέναντι σε μια άμυνα που ήταν συνεχώς προσαρμοσμένη πάνω του, ο Ντόρσεϊ είχε 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 3 κοψίματα και 5 πόντους, δίνοντας πολύτιμη βοήθεια μέσα στη ρακέτα, το ίδιο και ο Χάινς. Ομως οι ερυθρόλευκοι την... έπαθαν, από έναν παίκτη που το καλοκαίρι χάθηκε λόγω της μείωσης του μπάτζετ. Η Γαλατά έδωσε τα διπλάσια χρήματα από τον Ολυμπιακό στον Τζαμόν Λούκας κι αυτός μετακόμισε στην Τουρκία. Στην παράταση "πλήγωσε" τον Ολυμπιακό και πέτυχε και το νικητήριο καλάθι στα 27''. Ηταν ο MVP της αναμέτρησης και κράτησε ζωντανή την Γαλατά στη μάχη της πρόκρισης. Οσο για τον Ολυμπιακό; Είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά τώρα έχει μπροστά του έναν τελικό: πρέπει να νικήσει την Εφές στο ΣΕΦ για να ελπίζει. Αλλιώς, θα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.
 
Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ρεθύμνου με περισσότερους από 18,5 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στην sportingbet
 
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ
 
Κέρδισε μεν, αλλά... έχασε!
 
Το βράδυ της Πέμπτης, το μυαλό μου ταξίδεψε μακριά... Πολύ μακριά... Αρχές δεκαετίας '90, τότε που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, τυλιγμένοι σαν το Λάζαρο με τα αμέτρητα δεκαχίλιαρα του Σωκράτη Κόκκαλη και της οικογένειας Γιαννακόπουλου, ξεκινούσαν την επέλασή τους για να κατακτήσουν την Ευρώπη... Ο κόσμος, που μετά τον αυτοκράτορα Αρη, ήταν άμαθος και ασυνήθιστος σε μία αθηναϊκή μπασκετική κυριαρχία, στηνόταν στους δέκτες για να βλέπει πράσινους και κόκκινους να κάνουν μία από χόρτα Ισπανούς, Ιταλούς, Γάλλους και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις μέχρι να φτάσουν στο Φάιναλ Φορ. Δε θα ξεχάσω, ποτέ, τον -μετέπειτα συνάδελφο και καλό φίλο- Νίκο Οικονομόπουλο, παραμονές του Φάιναλ Φορ στο Τελ Αβίβ, να σκάει μύτη με μία κάμερα της ΕΡΤ στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου, στους Αμπελόκηπους, για να συλλέξει τις γνώμες του απλού κόσμου, για τον επικείμενο πόλεμο. Ελα ρε... Το μπάσκετ ήταν αλλιώς τότε. Ολοι ήμασταν διαφορετικοί. Απολαμβάναμε κάθε νίκη... Λυπόμασταν για κάθε ήττα ελληνικής ομάδας, ακόμα και του Παπάγου που έπαιζε στο Κόρατς. 
Αργότερα, ως σύγχρονοι και τυπικοί νεοέλληνες καλομάθαμε στα μεγαλεία. Τα συναισθήματα εξέλειπαν. Οποιαδήποτε νίκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο βάλτωνε σε μία ατμόσφαιρα ωχαδελφισμού.. «Ελα μωρέ και τι έγινε... Την Κίντερ νίκησε.. (ή την Μπαρτσελόνα_)... Ε και τι έγινε; Την κούπα θα την πάρει μία ελληνική ομάδα;»... Τρομάρα μας! Τέλος πάντων... Το βράδυ της Πέμπτης ένιωσα όπως τότε... Περήφανος που ασχολούμαι το μπάσκετ... Παρατηρούσα στο timeline του Facebook και του Twitter, φίλους του Ολυμπιακού, άλλοι να είναι εκνευρισμένοι, άλλοι, στεναχωρημένοι, άλλοι περήφανοι... Κυρίως το τελευταίο! 

Για έναν αγώνα με την Γαλατασαράι. Προς στιγμήν πίστεψα, ότι επιστρέψαμε σε εκείνα τα όμορφα χρόνια. Τότε, που καμία νίκη δεν εθωρείτο αυτονόητη. Και μου άρεσε, το λάτρεψα, διότι η ελιτίστικη αντιμετώπιση των ομάδων μας από τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, είχε αρχίσει να μην τη δίνει στα νεύρα. Και η δική μου επίσης βεβαίως βεβαίως. Οχι ότι αλλάξαμε νοοτροπία... Αλλά να... Κάτι ο Τούρκος... Κάτι η εξέλιξη του ματς, οι ανατροπές, το τρίποντο του Σλούκα, όλα έπαιξαν το ρόλο τους. Μακάρι να συνεχίζαμε έτσι. Να πανηγυρίζει ο κόσμος κάθε νίκη... Να λυπάται σε κάθε ήττα, αλλά να χειροκροτεί, όπως έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη.
 
Ακουγα τον Παπαδογιάννη στη Νόβα να ρωτάει (και να γράφει στο gazzetta) για την εκκωφαντκή σιωπή των Τούρκων μετά το τρίποντου του Σλούκα... Στιγμές που δε σου αρκούν να τις βλέπεις από το χαζοκούτι. Θες να της ζεις. Κι αυτό είναι δυστυχώς πλέον) η μοναδική απόλαυση του επαγγέλματος που κάνουμε. Για άλλους τα ταξίδια με τον Ολυμπιακό, για άλλους, με τον Παναθηναϊκού και τέλος την Εθνική ομάδα.
 
Αυτή η αίσθηση, ξεπερνά (πιστεύω) ακόμα και την τεχνική ανάλυση ενός ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός επέδειξε απίστευτο χαρακτήρα κι έμοιαζε εφτάψυχος. Απέναντι σε μία ομάδα που όσο περνούσε λύγιζε από την απειρία της, οι ερυθρόλευκοι σε μία από τις φανταστικές ατμόσφαιρες που έχω νιώσει εγώ μέσω τηλεόρασης, όχι μόνο δεν έπεσαν στα γόνατα, αλλά λίγο έλειψε να πιάσουν από το ...τσουλούφι τους αγχωμένους γηπεδούχους... 

Οσο η διαφορά έγραφε διψήφιο έπαιζαν σωστά... Οταν το τσαγανό του Ολυμπιακού τους έβαλε δύσκολα με το χρόνο να πλησιάζει προς το τέλος και το δείκτη της διαφοράς να πέφτει ολοένα και περισσότερο, τα γάλατα έσφιξαν. Κι αν δεν υπήρχε αυτό το παλικαράκι, που τόσο «χλευάστηκε» πέρσι, ερχόμενος στον Ολυμπιακό, ο Τζαμόν Γκόρντον, να βάλει όλη τη συνοικία του Γαλατά στην πλάτη του και να την κουβαλήσει μέχρι την ευτυχία, οι Τούρκοι δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουν.
 
Εκεί εστιάζεται και η σχετική ευθύνη που μπορεί να έχει ο Ντούντα... Οταν ένας παίκτης, εφαρμόζει διαρκώς το ένας εναντίον ενός καθότι όλοι οι υπόλοιποι, στερούνται ψυχής για να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι και η άμυνά σου δεν ανταποκρίνεται, μάλλον οφείλεις να αλλάξεις πλάνο. Ο Γκόρντον, πλην μίας και μοναδικής φάσης, όπου ξεπέρασε και σκόραρε με αντίπαλο τον Σλούκα, έβρισκε μπροστά του ψηλούς παίκτες. Αντιτς, Χάινς, Πρίντεζη. Δεν τον σταμάτησε κανείς. Αν ήταν μία ή δύο φάσεις, η συζήτηση θα γινόταν σε διαφορετικό επίπεδο. Ηταν πολλαπλάσιες όμως... Πολλές! Αρα, μήπως έπρεπε εκεί να γυρίσει η άμυνα σε ζώνη... Και να φορτώσεις με άγχος τον αντίπαλο, που θα ένιωθε ότι για να κερδίσει έπρεπε να ευστοχήσει σε ένα μεγάλο σουτ; Και νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανείς παίκτης της Γαλατά έτοιμος να το κάνει.
 
Πολλοί μιλούν για τη λάθος κατάσταση που έστησε ο Ντούντα στην τελευταία φάση της παράτασης με το πικ εν ρολ στον Σπανούλη... Μία απομόνωση κι ένα παιχνίδι ένας εναντίον ενός all the way και ό,τι ήθελε προκύψει ίσως να ήταν καλύτερη επιλογή και πιθανώς να πριμοδοτούσε τον Ολυμπιακό με ένα φάουλ.
Δεν έχω ακούσει όμως, κανένα, να αποθεώνει τον Ντούντα για τις δύο ανατροπές... Ολοι μιλούν για τα λάθη που έκανε, κι όχι για το γεγονός ότι με την επιμονή στον εκπληκτικό Σλούκα, κατάφερε να δώσει στην ομάδα του ώθηση ανατροπής. Η με την χρησιμοποίηση του Γκετσεβίτσιους.
Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε πολλά στην Πόλη, τον Σλούκα, τον αυτοσεβασμό του, όχι όμως και τη νίκη. Και θα μπορούσε...
 
Υ.Γ. Σπανούλης και Λο στην ίδια πεντάδα δεν μπορούν να παίξουν ποτέ. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που επιχείρησε να τους χρησιμοποιήσει ο Ντούντα χθες... Ο Λο δεν μπορεί να είναι ο παίκτης που στηθεί στη γωνία περιμένοντας την πάσα από το παιχνίδι με ντρίμπλα του Σπανούλη. Δεν είναι ο κατάλληλος. 


 http://www.gazzetta.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Ο Σλούκας και η «ηττημένη» νίκη"

Έβγαλαν... μαχαίρια Μαρινάκης-Γόντικας!




Ο Μαρινάκης την... έπεσε στον Γόντικα για τα «φιλικά», αυτός δεν ανακάλεσε και η κατάσταση ξέφυγε με απίστευτους διαλόγους! Καταδίκασε η Λίγκα τα λεγόμενα του «πράσινου» προέδρου!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αιφνιδίασε με την απόφασή του να δώσει και ο ίδιος το παρών στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, καθώς από τότε που έχει παραιτηθεί δεν το έχει ξαναπράξει. Προφανώς, η στιγμή που επέλεξε να το κάνει δεν είναι τυχαία και έχει τη σημασία της... H παρουσία του πάντως δεν ήταν αναμενόμενη, αφού για τους «ερυθρόλευκους» έδωσαν κανονικά το παρών ο Μώραλης και ο Θεοδωρίδης.

Όπως φάνηκε κατά την διάρκεια του Δ.Σ, ο Μαρινάκης πήγε για να ζητήσει τον λόγο από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος είχε δηλώσει μετά το «διπλό» στα Γιάννενα πως «εμείς παίζουμε ντέρμπι και κάποιοι άλλοι φιλικά»... φωτογραφίζοντας τον Ολυμπιακό! Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ζήτησε τον λόγο από τον Γόντικα, η ένταση μεταξύ τους ήταν αρκετή μεγάλη και τελικά η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τις δηλώσεις του «πράσινου» παράγοντα.

«Πάρε πίσω αυτά που έχεις πει τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης με τον Γόντικα να τονίζει ότι «δεν ανακαλώ όσα έχω πει». Για πέντε λεπτά επικράτησε... κόλαση καθώς εξαπολύθηκε μεγάλη επίθεση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στον παράγοντα του Παναθηναϊκού ενώ ακούστηκαν ουκ ολίγες ακραίες εκφράσεις.
«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει χαρακτηριστική η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.
 
 «Είσαι γελοίος»

Το επεισόδιο ανάμεσα στους προέδρους των «αιωνίων» κράτησε περίπου 5 λεπτά αλλά οι τόνοι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένοι και μάλιστα σε κάποια αποστροφή των λόγων του ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε... γελοίο τον Δημήτρη Γόντικα!
«Εγω μόνο στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού και τον κόσμο της ομάδας απολογούμαι μόνο. Σε κανέναν άλλο» ήταν η απάντηση του προέδρου των «πράσινων»!

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους του είπε «Είσαι γελοίος» για να του πει ο Δημήτρης Γόντικας «σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό»!
Mάλιστα όταν πήγε η κουβέντα στις χορηγίες του ΟΠΑΠ ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έκανε εκ νέου προσωπική επίθεση προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον οποίο χαρακτήρισε... εχθρό του ποδοσφαίρου επισημαίνοντας:
 
«Να γιατί δεν μας δίνουν χορηγίες και περιμένουμε τώρα από τον ΟΠΑΠ. Γι' αυτά που λες. Εσένα γιατί να σε απασχολεί όμως αυτό; Βάζεις λεφτά για να ανησυχήσεις; Είσαι έμμισθος. Ψάχνεις ουσιαστικά για την επόμενη δουλειά σου. Είσαι ευκαιριακός»!
 
Ο διάλογος της... φωτιάς έχει ως εξής:
 
Μαρινάκης: Δεν μπορείς να προσβάλλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες μας για τα φιλικά. Τι εννοείς; Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανες.
 
Γόντικας: Εγώ λογοδοτώ μόνο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον κόσμο της ομάδας. Δεν απαντώ σε εσάς.
 
Μαρινάκης: Είσαι γελοίος!
 
Γόντικας: Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό!
 
Μαρινάκης: Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παραρτήματά μου, η Δόξα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη;
 
Γόντικας: Εγώ δεν κατονόμασα καμία ομάδα. Εσείς τις λέτε.
Στον... χορό μπήκαν και άλλες ομάδες με εκπροσώπους τους να λένε προς τον Γόντικα πως «δεν μπορείς εσύ να υποβαθμίσεις το πρωτάθλημα και να έχουμε έτσι προβλήματα με τον ΟΠΑΠ και την Πολιτεία».

Εκείνη την στιγμή παρενέβη και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος είπε στον κ. Γόντικα: «Και εμένα με έβριζες στα Γιάννενα. Μου έλεγες ότι είμαι παράρτημα»! 
Η απάντηση του προέδρου του «τριφυλλιού» ήταν η εξής: «Εσύ τι πετάγεσαι; Εγώ δεν έκανα καμία δημόσια τοποθέτηση για καμία ομάδα. Εσύ αυτό που έκανες με τον κόσμο, που είχε έρθει με εισιτήρια από την Αθήνα, είναι απαράδεκτο».
 
Xορηγίες και πρόγραμμα

Στο περιθώριο του Δ.Σ συζητήθηκαν και άλλα θέματα, με την Λίγκα να εκδίδει ακόμη δύο ανακοινώσεις. Η δεύτερη ανακοίνωση αφορούσε στην χορηγική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και η τρίτη στην τροποποίηση προγράμματος εμβόλιμων αγωνιστικών.
 
Αναλυτικά:

«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.

Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε».



 http://www.gazzetta.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Έβγαλαν... μαχαίρια Μαρινάκης-Γόντικας!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις