" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σαν τους "κλέφτες" οδηγήθηκαν στο Μαξίμου... από την πίσω πόρτα και το υπόγειο για να διαπραγματευτούν την στάση του MEGAλου Καναλιού έναντι της κυβέρνησης ΓΑΠ

Ο διάλογος πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου
 
"Τι μας είπε ο κ. Παπανδρέου"
 
Το άρθρο του Σταύρου Π. Ψυχάρη στο "Βήμα της Κυριακής"
 
Είναι φυσικά μια φάρσα -αυτό συμβαίνει όταν με σάπια καλαμπόκια μαγειρεύεις σε ιδιωτικά αεροπλάνα και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Τέλος πάντων...

Γ ια όλα φταίει το Μέγα Τσάνελ! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας αντί να εξυμνεί τον Μεγάλο Ηγέτη, ασκεί αντιπολίτευση και τον ενοχλεί αφόρητα. Οι εφημερίδες δεν τον απασχολούν, πιστεύει ότι η πολιτική μάχη γίνεται στις μικρές οθόνες. Και εδώ αρχίζει η ιστορία μας...
 
Η γραμματεύς του κ. τότε πρωθυπουργού μάς πληροφορούσε ότι ο κ. τότε πρωθυπουργός ήθελε να μας συναντήσει το βράδυ της ίδιας ημέρας στο ερώτημα ποιοι προσκαλούνται η απάντηση ήταν:
"Ο κ. Γιώργος Μπόμπολας, ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και εσείς".
"Τι ώρα και πού;"
"Στις 8 το βράδυ στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή".
"Εντάξει, θα έλθω εκεί".

Λίγες ώρες αργότερα ένα νεότερο τηλεφώνημα άλλαζε το πρόγραμμα. Ήταν η ημέρα που οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τη Βουλή. Συνεπώς για να μη μας δουν (οι δικοί μας συνεργάτες με τις κάμερες) έπρεπε να πάμε στου Μαξίμου, αλλά μισή ώρα αργότερα και από την πίσω πόρτα, πάλι για να μη μας δουν τα εκεί τηλεοπτικά συνεργεία.

Από τους τρεις προσκεκλημένους ο ένας αρνήθηκε (δικαίως ως απεδείχθη) να έλθει. Και έτσι βρεθήκαμε, αφήνοντας τα αυτοκίνητά μας σε απόσταση, στην πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου (Γ. Μπόμπολας και Στ. Ψυχάρης). Εκεί ένας κλητήρας μας οδήγησε από το υπόγειο, στο ισόγειο του Μεγάρου, όπου το πρωθυπουργικό γραφείο.

Φυσικά κάναμε τη θητεία μας στην αίθουσα αναμονής. Μισή ώρα αργότερα μας πέρασαν στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, ενώ σκόνταψε και παραπάτησε διερχόμενος πλησίον μας ο τότε υπουργός Χάρης Καστανίδης, που έδειχνε έκπληκτος από την παρουσία μας στο συγκεκριμένο χώρο!

Σχεδόν μισή ώρα κράτησε η συζήτηση με τον κ. Παπανδρέου να ομιλεί διαρκώς για το Μέγα Τσάνελ. Τι έλεγε, ας το αποκαλύψει ο ίδιος αν θέλει. Ο κ. Γ. Μπόμπολας του απαντούσε με λογικά επιχειρήματα. Εκτιμώντας το άσκοπον του διαλόγου, απέφυγα το ομιλείν, αρκούμενος εις το ακούειν.
Αιφνιδίως ενεφανίσθη, ο κ. Μόσιαλος, τότε υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τα Μέσα Ενημερώσεως, με ένα μεγάλο σημειωματάριο στο χέρι.

Ο κ. Παπανδρέου μάς ρώτησε αν υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα ημών των εκδοτών (και καναλαρχών, κατά τη συνήθη υποτιμητική έκφραση των κυβερνώντων). Εκεί έγινε η έκρηξη:

-Κύριε Πρόεδρε, πάλι τα ίδια; Έχομε ενημερώσει στην Ένωση Ιδιοκτητών όλους τους ως τώρα αρμόδιους υπουργούς σας, συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος. Έτσι δεν είναι, κύριε Μόσιαλε; Κύριε Πρόεδρε, δεν έχομε αιτήματα παρά ορισμένες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες για να εισπράξουν μερικές μικρές εφημερίδες τα χρήματα που τους οφείλουν διάφοροι οργανισμοί.

Ακολούθησαν τα συνήθη αποχαιρετιστήρια μειδιάματα και φύγαμε χωρίς να υποσχεθούμε τίποτα. Το Μέγα Τσάνελ δεν άλλαξε".
 
 
 http://greki-gr.blogspot.com/
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Σαν τους "κλέφτες" οδηγήθηκαν στο Μαξίμου... από την πίσω πόρτα και το υπόγειο για να διαπραγματευτούν την στάση του MEGAλου Καναλιού έναντι της κυβέρνησης ΓΑΠ"

Εφοριακοί με βίλες και πισίνες….

Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα έχει μπει ομάδα νυν και πρώην εφοριακών, που φέρεται να διαθέτει πανάκριβες βίλες, πολυτελή ξενοδοχεία και offshore εταιρίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής, η δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει ήδη και στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα βρίσκεται ένας «καυτός» φάκελος, με φωτογραφίες και έγγραφα, στα οποία περιγράφονται τα πολυτελή ακίνητα, αλλά και οι υπεράκτιες εταιρείες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενείς ενός συνταξιούχου εφοριακού!

Ο εισαγγελέας ερευνά αν τα πολυτελή αυτά ακίνητα αποκτήθηκαν νόμιμα ή αν είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από υποθέσεις που έλεγξαν τα προηγούμενα χρόνια οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί.

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός…’Αλλωστε με τόσα «φακελάκια» που έπαιρναν κάποιοι…σίγουρα τα έχουν επενδύσει σε ακίνητα. Μόνο που τώρα θα τους έρθει «καμπάνα»…


 http://www.prionokordela.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Εφοριακοί με βίλες και πισίνες…."

Εντεκα νεκροί από πτώση αερόστατου

Έντεκα άτομα έχασαν την Παρασκευή τη ζωή τους από πτώση αερόστατου - για ωριαίες ψυχαγωγικές πτήσεις - κοντά στην πόλη Κάρτερτον στη Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με τοπικά μμε.
Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας...
«το καλάθι, όπου μαζί με τον χειριστή είχαν πάρει θέσεις οι 10 επιβάτες, είχε τυλιχτεί στις φλόγες...το αερόστατο έχανε πολύ απότομα ύψος».

Το Κάρτερτον είναι σε απόσταση περίπου 90 χιλιομέτρων βορείως της πρωτεύουσας Ουέλινγκτον.



πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γερμ. Πρακτορείο
Διαβάστε Περισσότερα "Εντεκα νεκροί από πτώση αερόστατου"

Πόσα πήραν οι σύμβουλοι για να ξεπουλήσουν τα Airbus;

Μεγάλα ερωτηματικά, αλλά και θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκαλεί η πώληση από την κυβέρνηση, έναντι εξαιρετικά χαμηλού τιμήματος σύμφωνα με καταγγελίες, τεσσάρων αεροσκαφών Airbus... που ανήκαν στην Ολυμπιακή πριν από την ιδιωτικοποίησή της. Πολύ περισσότερο, έντονες είναι οι ενστάσεις σχετικά με την αμοιβή που έλαβε γι’ αυτή την πώληση από το Ελληνικό Δημόσιο η εταιρία συμβούλων Lazard. Εταιρία την οποία προσέλαβε η ελληνική κυβέρνηση ως σύμβουλο αποκρατικοποιήσεων και, παρά τις επίμονες και επανειλημμένες ερωτήσεις στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Βενιζέλος, αρνείται να απαντήσει πόσα χρήματα έχει συμφωνηθεί να δοθούν.

Ειδικότερα, ήδη από τις 28 Ιουνίου 2011, ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Βοιωτία, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, «είχε ζητήσει επίσημα από τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει ρητά σε ποιες διαδικασίες αποκρατικοποιήσεων εμπλέκεται η συγκεκριμένη εταιρία και ποια είναι η αμοιβή της. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ωστόσο, αρκέστηκε να απαντήσει μόνο στο πρώτο σκέλος της ερώτησης, χωρίς να αποσαφηνίζει την αμοιβή του συμβούλου». Τώρα λοιπόν, μετά από επτά μήνες σιωπής του υπουργείου, και αφού αποκαλύφθηκε η υπόθεση των Airbus, ο κ. Γιαννάκης επανέρχεται και, με νέα ερώτησή του προς τον κ. Βενιζέλο, ζητεί και πάλι διευκρινίσεις «για την αμοιβή του ανάδοχου χρηματοοικονομικού συμβούλου». Ο ίδιος τονίζει ότι «σύμφωνα με καταγγελίες πιλότων και τεχνικών υπαλλήλων της πρώην Ολυμπιακής, η αξία των συγκεκριμένων αεροσκαφών είναι σχεδόν τριπλάσια από την τιμή η οποία συμφωνήθηκε τελικώς», ενώ εξηγεί ότι «εάν αφαιρεθεί το κόστος του συμβούλου αποκρατικοποίησης, τα έσοδα από την ιδιωτικοποίηση των 4 αεροσκαφών ελαχιστοποιούνται».

Στο μεταξύ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε ερώτηση που κατέθεσε χθες στη Βουλή αναφέρει ότι «η κατακύρωση πώλησης με διαδικασίες-εξπρές και περίπου εν κρυπτώ των τεσσάρων Airbus, έναντι ευτελούς χαριστικού τιμήματος που μόλις ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά. Αυτά γίνονται ακόμα μεγαλύτερα, αφού πλειοδοτικός διαγωνισμός που είχε διεξαχθεί περίπου ένα χρόνο πριν είχε ως αποτέλεσμα να προσφερθεί για τα ίδια αεροπλάνα τριπλάσιο τίμημα περίπου 90 εκατ. ευρώ». Από την πλευρά της, η κυβέρνηση διαρρέει ότι ο περσινός διαγωνισμός είχε κηρυχθεί άγονος, επειδή η αμερικανική Cirrus, η οποία προσέφερε 93 εκατ. δολάρια, λίγο πριν από την υπογραφή έκανε πίσω. Για το δεύτερο πλειοδότη, Sawa Air, η Lazard έκρινε ότι ήταν αναξιόπιστος οικονομικά και έτσι απερρίφθη. Στο ίδιο μήκος κύματος, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τεχνικά, εξαιτίας της ακινησίας τους, τα αεροσκάφη ήταν απαξιωμένα και ως εκ τούτου θεωρεί το τίμημα λογικό.

Πάντως, εύλογα ερωτηματικά γεννά το γεγονός ότι σε συνθήκες μεγάλης δημοσιονομικής στενότητας προσλαμβάνει η κυβέρνηση στρατιά μεγάλων ξένων εταιριών, ως συμβούλων, και αποκρύπτει τα ποσά που τις πληρώνει. Να σημειωθεί ότι, εκτός της Lazard, στην πώληση των Aibus ενεπλάκησαν δύο ακόμα ξένες εταιρίες ανεξάρτητων συμβούλων αποτίμησης, καθώς και μια άλλη ξένη εταιρία-νομικός σύμβουλος. Ακρως ενδιαφέρον είναι ότι στον περσινό διαγωνισμό οι εταιρίες νομικών συμβούλων και ανεξάρτητων συμβούλων αποτίμησης ήταν μόνον δύο. Και οι δύο όμως αντικαταστάθηκαν από άλλες τρεις καινούργιες. Γεγονός που γεννά ερωτηματικά, αλλά και σημαίνει αύξηση των εξόδων για το Ελληνικό Δημόσιο. Η μόνη εταιρία που έμεινε και στους δύο διαγωνισμούς ήταν η Lazard. Πάντως, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κώστας Ησυχος, επισημαίνει ότι η Lazard ήταν από τη δεκαετία του ‘80 σύμβουλος της Ολυμπιακής, η οποία οδηγήθηκε σε χρεοκοπία. Κατά πληροφορίες, δεν αποκλείεται για τα αεροσκάφη η εταιρία να έλαβε τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ από το Δημόσιο και άλλο 10%-15% επί τις τιμής πώλησης των Airbus (31 εκατ.) από τους αγοραστές τους.

Αγοράστρια εταιρία είναι η αμερικανική Apollo Aviation Group. Σε αυτήν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», συμμετέχει εμμέσως το fund, Sciens Capital Management, το οποίο χειρίζεται επενδύσεις ύψους 5,7 δισ. δολαρίων, έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Ελληνα επενδυτή, κ. Ι. Ρήγα.

Η έρευνα των ελεγκτών της Τραπέζης της Ελλάδος στην Proton Bank του κ. Λ. Λαυρεντιάδη, γράφει η εφημερίδα, έδειξε ότι η εξωχώρια εταιρία του κ. Ρήγα, Sciens Cyprus Properties & Holdings Ltd, έλαβε δάνειο-εξπρές από την Proton, ύψους 35 εκατ. ευρώ, τα Χριστούγεννα του 2010.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
Διαβάστε Περισσότερα "Πόσα πήραν οι σύμβουλοι για να ξεπουλήσουν τα Airbus;"

Ομαδικά όργια σε γκαρσονιέρα στην Πάτρα


Σε σπίτι οργίων έχει μετατραπεί μια γκαρσονιέρα που διατηρεί φοιτητής στην περιοχή των ΤΕΙ στην Πάτρα...

Σύμφωνα με το Patrisnews.com o φοιτητής συνεργάζεται με τέσσερα ακόμη άτομα. Αναζητούν νεαρές κοπέλες μέσα από το Facebook, και σχεδόν κάθε βράδυ... γίνεται «παρέλαση» στην «ροζ» γκαρσονιέρα. Το ζήτημα είναι ότι σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες, στον χώρο δεν συνευρίσκονται ζευγάρια αλλά γίνονται ομαδικά όργια!

Η ύπαρξη της «ροζ» γκαρσονιέρας των οργίων έχει διαδοθεί στους κύκλους των φοιτητών και νεαρών Πατρινών.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, με τη συναίνεση των κοριτσιών που συμμετέχουν, έχουν τραβηχτεί και φωτογραφίες αλλά και βίντεο, τα οποία όμως είναι για προσωπική χρήση και δεν έχουν «ανέβει» στο διαδίκτυο!

Άλλωστε στόχος των «5» είναι να συνεχίσουν να... περνούν καλά, και όχι να «χαλάσουν» τη φήμη που έχουν για παροχή εχεμύθειας σε όσες νεαρές ή και μεγαλύτερες μετατρέπονται σε ερωτικές σύντροφοί τους. 



 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Ομαδικά όργια σε γκαρσονιέρα στην Πάτρα"

ΤΩΡΑ : Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο, και Καρπενήσι...



-Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
-Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί που θα ταξιδέψουν

Οι θυελλώδεις άνεμοι, οι ισχυρές καταιγίδες, αλλά και τα χιόνια σε ορισμένες περιοχές συνθέτουν ένα άγριο σκηνικό για τις επόμενες ώρες μέχρι το πρωί, όπου τα φαινόμενα θα αρχίσουν να παρουσιάζουν ύφεση.

Τόσο στην εθνική όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο οι παγίδες θα είναι πολλές. Μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να χιονίσει ακόμη και στο ύψος του Μαρτίνου. Τις πρωινές ώρες ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα είναι ο παγετός.

Αυτή την ώρα χιονίζει προς Καρπενήσι, προς Δομοκό και Μπράλο. Ωστόσο αλυσίδες χρειάζονται προς το παρόν οι οδηγοί μόνο στη Ράχη Τυμφρηστού από το 60ο έως το 65ο χλμ.

Σε επιφυλακή είναι η Πολιτική Προστασία και η τροχαία όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί. Αλατιέρες και εκχιονιστικά μηχανήματα είναι ήδη στους δρόμους.

Ήδη έχει εκδοθεί γενικό απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Μέχρι τα 10 μποφόρ θα φτάσουν οι νοτιάδες στα πελάγη, ενώ στην Αττική και άλλες περιοχές δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και με τις διαφημιστικές πινακίδες.

Δείτε παρακάτω σε ποιους δρόμους υπάρχουν προβλήματα σε όλη τη χώρα:

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 60ο έως 65ο χλμ.
Επ. Ο. Λύχνου – Καστανιάς – Μεσοχωρίου – Περιστερίου – Πύργου (περιοχή Υπάτης, Δήμου Λαμίας).

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Α.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Επ. Ο. Μουζακίου – Άρτας, από 19ο έως 35ο χλμ. (θέση Τύμπανος προς Δυτική Αργιθέα).
Επ. Ο. Μουζακίου – Πετρίλου, από 15ο έως 30ο χλμ. (θέση Αγ. Νικόλαος προς Ανατ. Αργιθέα).
Επ. Ο. Καρδίτσας – Ρεντίνας – Καρπενησίου, από 56ο έως 62ο χλμ. (θέση Ζαχαράκι).
Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ε.Ο. Τρικάλων -Άρτας, από 30ο χλμ (Ελάτη) έως 75ο χλμ(γέφυρα Αλεξίου),
Επ. Ο. Πύλης-Μεσοχώρας, από 15ο χλμ (είσοδος Στουρναρέικων) έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα),
Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων, από γέφυρα Μουργκανίου,
Ε.Ο. Τρικάλων-Γρεβενών, από γέφυρα Μουργκανίου
Ορεινό Επαρχιακό δίκτυο δήμου Πύλης και Καλαμπάκας και σε ολόκληρο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ


Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Λόγω αυξημένης στάθμης του νερού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα παρακάτω σημεία: α) διάβαση ποταμού Βοσβόζη (περιοχή Ήφαιστου) και β) σε 3 διαβάσεις του ποταμού Τρελοχείμαρου (περιοχές Κάλχα, Κοσμίου και Μεσοχωρίου). Τοποθετήθηκαν κώνοι και απαγορευτικές πινακίδες σήμανσης. Επιλαμβάνονται δήμος Κομοτηνής και Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Από 17.30 ώρα της 6-1-2012, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητάς Α.Δ. Κοζάνης, από Α/Κ 9Β Ανατολικής Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου, στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητάς Α.Δ. Κοζάνης, από Α/Κ 9 Δυτικής Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα, καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού. Λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα και υπάρχει συνεχή συνεργασία - επαφή με συντονιστικά Περιφερειακά και Δημοτικά όργανα, αρμόδιες Υπηρεσίες και παραχωρησιούχους συντήρησης των οδών.

Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στα παρακάτω σημεία
Ε. Ο. Νίκης – Φλώρινας.
Ε. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας) από 1ο έως 42ο χλμ.
Ε. Ο. Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας από 1ο χλμ. έως 10ο χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ


Α.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Π. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης 103 χλμ. έχει κλείσει το ρεύμα προς Ιωάννινα από πτώση βράχων.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ


Α.Δ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Διακοπή κυκλοφορίας λόγο υπερχείλισης χειμάρρου Λαγκουβάρδος, εκτροπή κυκλοφορίας από ασφάλτινη αγροτική οδό προς Ε.Ο. Πύργου-Μεθώνης.

Β΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ


Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ε. Ο. Φλώρινας – Κοζάνης, έως 24ο χλμ.
Ε. Ο. Φλώρινας – Νίκης.
Ε. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας).
Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών.
Ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ

N. Ε. Ο. Κοζάνης – Φλώρινας.
Εγνατία Οδός από ΑΚ 9Β Ανατ. Σιάτιστας μέχρι τον ΑΚ 13 Πολυμύλου, κάθετος άξονας Α-29 από ΑΚ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως ΑΚ Αλιάκμονα
Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Α.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ. Ο. Καστοριάς - Φλώρινας, από 18η έως 28η χ/θ, μέσω Βιτσίου.
Επ. Ο. Καστοριάς – Ιωαννίνων, από 30η έως 50η χ/θ.
Επ. Ο. Καστοριάς – Αμυνταίου, από 27η έως 43η χ/θ, μέσω Νεστορίου.

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας, από 30η ως 45η χ/θ.
Επ. Ο. Γρεβενών – Σαμαρίνας, από 30η έως 54η χ/θ.
Επ. Ο. Γρεβενών – Περιβολίου, από 22η έως 43η χ/θ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ. Ο. Άρνισσας – Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, από 9ο χλμ.

Α.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ
Λόγω χιονόπτωσης, γίνεται εκτροπή των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη, στον Α/Κ Βέροιας. Οχήματα μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων ακινητοποιούνται, ενώ τα λοιπά οχήματα κάτω των 3,5 τόνων συνεχίζουν την πορεία τους μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Δημοτική Οδός Βεροίας – Σελίου, από την 14η χ/θ (Κουμαριά), έως το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.


Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ


Α.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Π.Ε.Ο Ιωαννίνων-Κοζάνης από το 70 χλμ. έως το 84 χλμ.
Περιφέρεια Δήμου Ζαγορίου
Περιφέρεια Δήμου Κόνιτσας
Περιφέρεια Δήμου Μετσόβου 



 http://www.lamiareport.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "ΤΩΡΑ : Χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο, και Καρπενήσι..."

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι μισθωτοί 500 ευρώ κι ο πρώην σύμβουλος του Παπανδρέου 9.000 ευρώ το μήνα!


Δεν είναι απλά σκάνδαλο, ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης. Ο άνθρωπος, που κρατούσε τα ηνία της χώρας επί δύο χρόνια και προσπαθούσε να μας πείσει για την πιστή εφαρμογή του μνημονίου, μα φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου, φέρεται να βόλεψε τον "πιστό του στρατιώτη", Κώστα Θέο, στη ΔΕΗ με μισθό πρόκληση, ύψους 9.000 ευρώ!...

Μάλιστα, τον μισθό αυτό θα συνεχίσει να τον λαμβάνει κα-νο-νι-κά, ότι κι αν γίνει, μέχρι το 2013, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του!

Στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", διαβάζουμε ότι ο Κώστας Θέος, βρίσκεται τοποθετημένος στο Νο2 της ιεραρχίας της Επιχείρησης, υπό τον Αρθούρο Ζερβό, ο οποίος αποτελεί την επιλογή της "πράσινης" Τίνας, ενώ ο Θέος φέρεται να αποτελεί την επιλογή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθ' υπόδειξη του Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τα τελευταία 5,5 χρόνια, οι δύο φίλοι, Παπακωνσταντίνου και ο 50χρονος πολιτικός μηχανικός, Κώστας Θέος,  είχαν παράλληλη πορεία στο ΠΑΣΟΚ.

Εκρπόσωπος του κόμματος ο Παπακωνσταντίνου, γραμματέας και αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ ο Θέος, κατέχοντας παράλληλα θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ, του Αριστείδη Μπελλέ, ο οποίος δραστηριοποιείται στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Διατηρώντας, πάντα, χαμηλό προφίλ, ο Κώστας Θέος, απ' όσες θέσεις κι αν πέρασε δεν προκάλεσε ποτέ. Ωστόσο το παρελθόν του κάθε άλλο παρά "ήσυχο" είναι σύμφωνα με την εφημερίδα. Επί θητείας Πάχτα (θυμάστε τότε με το σκάνδαλο του Πόρτο Καρράς) ο Θέος ήταν γ.γ. Επενδύσεων και Ανάτπυξης, μια θέση - κλειδή για τα κοινοτικά προγράμματα και τον πακτωλό των εκατ. ευρώ που έρρεαν άφθονα στη χώρα μέχρι το 2004, οπότε και αποχώρησε.

Επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, ήταν αρθρογράφος σε εφημερίδες του Μπόμπολα!

Πιστός στον Παπανδρέου, αλλά και εργασιομανής, κέρδισε μία θέση δίπλα του. Ήταν "πιστός στρατιώτης" ακόμη κι όταν ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όντας Πρωθυπουργός τότε, εκτόξευσε την ρουκέτα του δημοψηφίσματος.

Κι επειδή οι... φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, τώρα που η διαφάνεια και το opengov πέρασαν στην ιστορία, ο Κώστας Θέος, με την στήριξη του φίλου του κι εποπτεύοντος υπουργού, κατέλαβε τη θέση στη ΔΕΗ με μισθό τις 9.00 ευρώ, τη στιγμή που στελέχη στο δημόσιο, με ίδια χρόνια προϋπηρεσίας, δε λαμβάνουν πάνω από 1.300 ευρώ μηνιαίως!!!

Κάπως έτσι, λοιπόν, έρχονται οι αυξήσεις φωτιά της ΔΕΗ, για τις οποίες τόσα έχουμε γράψει στο planet-greece, πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν μειώνοντας απλά τους προκλητικούς μισθούς των στελεχών της και της ομήγυρης των "Φωτοπουλαίων". Αλλά είπαμε... "τα δικά μας παιδιά" υπεράνω όλων. 



 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι μισθωτοί 500 ευρώ κι ο πρώην σύμβουλος του Παπανδρέου 9.000 ευρώ το μήνα!"

Οσμή πτώματος !

Ένα πολιτικό σύστημα που γκρεμίζεται, μια χώρα που διαλύεται δεν μπορεί παρά στο τέλος να αναδεικνύει τις πιο ασθενείς, τις πιο αποκρουστικές δυσμορφίες της. Αυτό συμβαίνει τώρα με το τέλος μιας ολόκληρης εποχής: της μεταπολίτευσης, η οποία συμπαρασύρει στην κατάρρευσή της όλους τους σαθρούς πυλώνες που τη συγκρατούσαν τα τελευταία αρκετά χρόνια. Ήδη οι παράγοντες που δομούσαν το μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας, το οποίο αργοπεθαίνει, αλληλοσπαράσσονται σε μια σύγκρουση με άγνωστο για όλους τέλος.
Η χθεσινή σφοδρή σύγκρουση Παπανδρέου - Ψυχάρη, αν και δεν είναι προβλέψιμο τι θα αποκαλύψει – αν αποκαλύψει τελικά κάτι με την απαραίτητη τεκμηρίωση –, ωστόσο έχει κάποιες παραμέτρους άξιες υπενθύμισης:...
1. Αυτό το παιχνίδι το έχουμε ξαναδεί το 2007, όταν ο Παπανδρέου πάλι κατήγγειλε εκδοτικά συμφέροντα για απόπειρα ανατροπής του από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και στήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου – ο ΔΟΛ περιλαμβανόταν στα καταγγελλόμενα συμφέροντα.

Όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου μπορεί εύκολα να θυμηθεί το φοβερό πρωτοσέλιδο του «Βήματος» την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007, δυο μέρες μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις πρόωρες εκλογές εκείνης της χρονιάς, με τίτλο «Παραιτηθείτε, κύριε Πρόεδρε», με «καπέλο» δημοσκόπηση του Mega, στην οποία εμφάνιζε μεγάλο προβάδισμα Βενιζέλου στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος.

2. Παρά ταύτα ο Στ. Ψυχάρης, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2009, είχε παραχωρήσει στον Γ. Παπανδρέου τον χώρο του κύριου – δικού του! – άρθρου στο κυριακάτικο φύλλο του «Βήματος», προκειμένου ο «Λεφτά υπάρχουν» να σαλπίσει τον αναπότρεπτο εκλογικό θρίαμβό του.

3. Στη συνέχεια, μετά τη θριαμβευτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ, ο ΔΟΛ υπήρξε – και συνεχίζει να είναι – ένας από τους πιο σταθερούς πυλώνες στήριξης της πολιτικής που επέβαλε ο Γ. Παπανδρέου και που συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση ο Λ. Παπαδήμος. Ο ίδιος εκδοτικός οργανισμός, μέχρι πολύ πρόσφατα, υπήρξε διαπρύσιος υποστηρικτής του Παπανδρέου.

4. Σήμερα όλα δείχνουν – μέχρι αποδείξεως του εναντίου φυσικά – ότι ο Βενιζέλος, καταγγελθείς από τον Παπανδρέου το 2007 για συμμαχία με τη διαπλοκή, έχει έλθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη διαδοχή με τη δοκιμασμένη και ουδόλως δημοκρατική μέθοδο του «δαχτυλιδιού». Κάτι σαν τη μεταβίβαση της εξουσίας από τον Κιμ Ιλ Σουνγκ στον απόγονό του.

Πρόκειται για τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αυτός Παπανδρέου είχε παραλάβει, το 2003, το δικό του «δαχτυλίδι» από τον Σημίτη, άλλον σπουδαίο εκλεκτό του εκδοτικού κατεστημένου της χώρας, και μάλιστα υπό τις επευφημίες των ίδιων εκδοτικών συγκροτημάτων τα οποία ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τέσσερα χρόνια μετά, το 2007, για την απόπειρα ανατροπής του.

5. Στην ανακοίνωσή του ο Στ. Ψυχάρης κάνει λόγο για μυστική συνάντηση με τον Παπανδρέου στο Μαξίμου, όπου μπήκε από την... πίσω πόρτα, στη διάρκεια της οποίας ο τέως πρωθυπουργός τού ζήτησε κάποια – μη περιγραφόμενη «χάρη».

Κι όμως, μόλις πριν από λίγο καιρό, ένας άλλος μεγάλος επιχειρηματίας (και των ΜΜΕ) είδε πολύ πρόσφατα εκπρόσωπό του να μπαίνει από την κύρια είσοδο στο Μαξίμου και να υπογράφει μάλιστα... «χρυσή» εμπορική συμφωνία με τον εμίρη του Κατάρ, υπό τις ευλογίες του τότε πρωθυπουργού Παπανδρέου.

6. Χθες ο Παπανδρέου κατήγγειλε τον Ψυχάρη ότι τον ανέτρεψε επειδή δεν πήρε δάνειο που ζήτησε από τράπεζα. Απαντώντας μάλιστα... προκαταβολικά για τη δική του στάση προς την τράπεζα, παρότι το ερώτημα δεν είχε τεθεί έως χθες!

7. Ακόμη, στην ίδια απάντησή του, ο Στ. Ψυχάρης καταλογίζει στον Παπανδρέου ότι εμπόδισε την τράπεζα να δανειοδοτήσει τον ΔΟΛ – σαν η τράπεζα να ήταν... τσιφλίκι του τέως πρωθυπουργού ή να τελεί υπό τις πολιτικές εντολές του.

Τελικά η τράπεζα στην απάντησή της «αδειάζει» και τους δύο αντιμαχόμενους, αλλά το να βρεις την αλήθεια σε όλη αυτή την ιστορία είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.

8. Ακόμη χειρότερα, πάντως, η διαμάχη μεταξύ ενός εκδότη και ενός προέδρου κόμματος για την τύχη ενός τραπεζικού δανείου συμβαίνει την ώρα που:

● Κατά το μεγαλύτερο μέρος τους τα ΜΜΕ είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες και αποτελεί ερώτημα το αν μπορούν να εξυπηρετήσουν ή να αναχρηματοδοτήσουν τα δάνειά τους.

● Τα κόμματα, ιδίως τα δύο μεγάλα, είναι επίσης καταχρεωμένα στις τράπεζες και μάλιστα υπάρχει ανοιχτό πολιτικό θέμα για τις σαθρές και αμφισβητούμενες εγγυήσεις με τις οποίες δανείστηκαν υπέρογκα ποσά, με χρονικό ορίζοντα στον οποίο είναι αμφίβολο αν θα εξυπηρετούν τον δανεισμό τους – ή ακόμη και αν θα... υπάρχουν.

9. Οι... αλληλοσπαρασσόμενοι αποτελούν – δημοσίως τουλάχιστον – δύο από τους πιο ισχυρούς πυλώνες στήριξης του νυν πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου. Και οι δύο μάλιστα βλέπουν με καλό μάτι την παράταση της θητείας τής υπό τον τραπεζίτη συγκυβέρνησης.

Μάλιστα βλέπουν θετικά ακόμη και το ενδεχόμενο να είναι αυτός που θα διαχειριστεί την προετοιμασία της συνταγματικής αναθεώρησης, η οποία θα μετατρέψει τον καταστατικό χάρτη της χώρας σε εργαλείο εφαρμογής των απαιτήσεων της διεθνούς τοκογλυφίας και μόνιμης καταδυνάστευσης του ελληνικού λαού.

Αν υποθέσουμε ότι είχαμε – που είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να έχουμε – όλη την καλή διάθεση να δούμε τον νυν πρωθυπουργό ως «τελευταία ευκαιρία» για τη χώρα, ως «σανίδα σωτηρίας», ως κάποιου είδους «λύση», το μόνο συναίσθημα που θα μας γεννούσε η χθεσινή εικόνα θα ήταν οίκτος. Για τις σαθρές βάσεις στήριξης που διαθέτει.

Ως κυνικοί ρεαλιστές λοιπόν καταλήγουμε στην αυτονόητη διαπίστωση: η χθεσινή εικόνα αποτελεί την Ελλάδα που και ο ίδιος ο νυν πρωθυπουργός, από πολύ σημαντικές θέσεις και αξιώματα, συνδιαμόρφωσε.

Άλλωστε ο ίδιος επιχειρεί να παρατείνει τη θητεία του αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσει το πιο επαχθές, το πιο «βρόμικο» μέρος της δύσκολης εργολαβίας: την προετοιμασία για τη θεσμοποίηση μιας Ελλάδας πλήρως κατεστραμμένης, αιχμάλωτης των τοκογλύφων, σε συνθήκες Μεσαίωνα.

Μόνο που και αυτός μοιάζει ήδη πολιτικά πολύ λίγος για να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, για να πείσει ότι μπορεί να διαχειριστεί τις εθνικές υποθέσεις προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας. Διόλου περίεργο, καθώς ο σκοπός του εξ αρχής... δεν ήταν αυτός. Ούτε αυτών που τον επέβαλαν και τον συντηρούν στην εξουσία για ίδιον όφελος...

 
Του Σταύρου Χριστακόπουλου από το Ποντίκι, μοντάζ Γρέκι
Διαβάστε Περισσότερα "Οσμή πτώματος !"

ΣΟΚ! Έπνιξε το παιδί της «online»!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση οτι μία μητέρα έπνιξε το παιδί της την ώρα που μιλούσε με το σύντροφό της μέσω «Skype»!

Η Νορβηγίδα «Yasmin Claudhry» πήρε το κεφαλάκι του, μόλις ενός έτους, παιδιού της και το βούτηξε μέσα σε νερό προκειμένου να το τιμωρήσει επειδή ξύπνησε και της «χάλασε» την ησυχία της.

Η 26χρονη μητέρα και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του παιδιού, αρνήθηκαν κατηγορηματικά πως είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν το μωράκι.

Ο πατέρας του παιδιού ζει στο Πακιστάν και όπως είναι φυσικό, όταν έμαθε το γεγονός, σοκαρίστηκε!


 http://www.prionokordela.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΟΚ! Έπνιξε το παιδί της «online»!"

Αναποδογύρισε βάρκα με τον ιερέα κατά τον αγιασμό των υδάτων !!!

Από το ατύχημα στην Κατερίνη δεν τραυματίστηκε κανείς

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν και τα απρόοπτά τους! 
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία Σκάλα Κατερίνης, όταν κατά τη διάρκεια τελετής του αγιασμού των υδάτων η βάρκα στην οποία επέβαινε ο ιερέας και άλλα τέσσερα άτομα ανετράπη, λόγω των ισχυρών ανέμων και όλοι οι επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα.

Από το ατυχές περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους. 
 
 
 newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα "Αναποδογύρισε βάρκα με τον ιερέα κατά τον αγιασμό των υδάτων !!!"

Ξερίζωσαν δέντρα οι ισχυροί άνεμοι στην Αθήνα !!!


Τρέχουν και δε φτάνουν τα πληρώματα της πυροσβεστικής στην Αττική. Από το πρωί μέχρι και πριν από λίγο δέχθηκαν συνολικά...
112 κλήσεις 

 για πτώσεις ή ξεριζωμένα δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους ενώ έχουν κληθεί για 41 περιπτώσεις, πού έπεσαν αντικείμενα και πινακίδες στους δρόμους. 


 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Ξερίζωσαν δέντρα οι ισχυροί άνεμοι στην Αθήνα !!!"

Ο ένας (αρχιφύλακας) άδειαζε τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων κι ο άλλος (αστυφύλακας) έπαιζε "21"!


Αστυνομικοί... μπουμπούκια! Ο ένας άδειαζε με αλβανό συνεργό του τα ρεζερβουάρ αυτοκινήτων και ο άλλος έπαιζε σε παράνομη λέσχη "21" με λεφτά...

Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, σήμερα νωρίς το πρωί στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, σε καφετέρια του 48χρονου συλληφθέντα εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι έξι να συμμετέχουν σε διαμορφωμένο με τσόχα τραπέζι, ως παίκτες, στη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παίγνιου «21» με χρηματικό στοίχημα.

Επάνω στο τραπέζι βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 341 ευρώ, ενώ στις σωματικές έρευνες που ακολούθησαν στους συμμετέχοντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 1335 ευρώ. 

Επίσης κατασχέθηκαν 211 παιγνιόχαρτα, 86 συσκευασίες που περιείχαν παιγνιόχαρτα, έξι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 43 ευρώ στη ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 25χρονος Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ο οποίος με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. 

Ο Αρχιφύλακας κι ο Αλβανός...
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα 41χρονος Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή ποσότητας καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων. Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ειδικότερα, από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε ύστερα από καταγγελία 53χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του μηχανήματος έργων, συνελήφθη ο 41χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται ότι προχθές (04.01.2012) το βράδυ, μαζί με έναν 26χρονο αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής, αφαίρεσαν ποσότητα καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων, στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας. 

O 41χρονος Αρχιφύλακας, συνελήφθη χθες (05-01-2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Ο 26χρονος αλλοδαπός δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αυτοφώρου και δεν συνελήφθη.
Ο συλληφθείς αστυνομικός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 
 
 
 http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Ο ένας (αρχιφύλακας) άδειαζε τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων κι ο άλλος (αστυφύλακας) έπαιζε "21"!"

Αποδοκιμάστηκε ο Κάρολος Παπούλιας στη Χαλκίδα - «Παραιτήσου» του φώναξαν οι πολίτες !




- Πέντε συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες κατά του ΠτΔ
- Σκληρές εκφράσεις κατά του Κάρολου Παπούλια - Πολίτες εν χορώ τον καλούσαν να φύγει
- Μόνο 20 λεπτά έμεινε στον Αγιασμό ο Κ. Παπούλιας
- Τα άκουσαν και οι πολιτικοί σε Κολωνάκι και Θεσσαλονίκη
- Αποδοκιμάστηκε στον Πειραιά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος


Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες, ο Κάρολος Παπούλιας ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών. Αυτή τη φορά ήταν στη Χαλκίδα, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε για τον Αγιασμό των υδάτων.

«Παραιτήσου» του φώναζε μερίδα (ανοργάνωτων) πολιτών, απλός κόσμος που δεν έχει δουλειά, κι εκείνος αποφάσισε να αποχωρήσει από την τελετή μόλις 20 λεπτά μετά την άφιξή του.

Αφού προσκύνησε την ελληνική σημαία, αποχώρησε, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Παπούλιας είχε ακούσει τον κόσμο να τον φωνάζει προδότη και να του ζητά να παραιτηθεί. Και τότε είχε αποχωρήσει, με αποτέλεσμα η στρατιωτική παρέλαση να ματαιωθεί.

Νωρίτερα, στην Αθήνα, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό.

 

newsit.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Αποδοκιμάστηκε ο Κάρολος Παπούλιας στη Χαλκίδα - «Παραιτήσου» του φώναξαν οι πολίτες !"

«Σκουλήκι» έκλεψε 45.000 κωδικούς στο Facebook και εξαπλώνει ιό !

Ένας νέος μπελάς προστέθηκε στους υπεύθυνους του Facebook και ψάχνουν από πού τρύπωσε το «σκουλήκι» και εξαπλώνει ένα ιό.

Πρόκειται για ένα ιό που τον χαρακτηρίζουν τύπο «σκουληκιού» και χτύπησε κυρίως τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία χωρίς να είναι όμως σίγουρο ότι θα σταματήσει εκεί. 

Οι ερευνητές λένε ότι πρόκειται για το κακόβουλο λογισμικό Ramnit το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του και τον Απρίλιο του 2010 «επιτιθέμενο» σε τράπεζες. Μέχρι στιγμής οι χάκερς έχουν καταφέρει να κλέψουν 45.000 κωδικούς και να εξαπλώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ιό. 

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Facebook που ασχολούνται με το θέμα οι χάκερς χρησιμοποιούν τους κωδικούς που έχουν κλέψει για να μπουν στα προφίλ και να εξαπλώσουν το Ramnit γρήγορα μέσω περίεργων links που εμφανίζονται στους «τοίχους» των χρηστών.

Ο John Weinschenk, διευθύνων σύμβουλος της Cenzic, επιχείρηση ασφαλείας, εξέφρασε την ανησυχία του ότι η υποκλοπή αυτή μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερα προβλήματα αν μέσω των λογαριασμών του Facebook οι χάκερς καταφέρουν να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς των χρηστών. 

«Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει τον ιό να πολλαπλασιάζεται στο Facebook αλλά έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε για να εντάξουμε τον ιό στα προγράμματα ασφαλείας μας ώστε να μην πλήξει άλλους χρήστες» δήλωσαν υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου.

Επιπλέον καλούν τους χρήστες να μην κάνουν κλικ σε περίεργα links και να αναφέρουν κάθε περίεργη δραστηριότητα που βλέπουν καθώς ο χρήστης που του έχει κλαπεί ο κωδικός δεν το αντιλαμβάνεται.


 http://www.mediagate.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "«Σκουλήκι» έκλεψε 45.000 κωδικούς στο Facebook και εξαπλώνει ιό !"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι οργανώνεται το ξεπούλημα της Ελλάδας


Διαβάστε, με στοιχεία, πώς ο Παπαδήμος με τους 49 εκλεκτούς του και τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των βο(υ)λευτών του κοινοβουλίου (άσχετα με την ψευτοαντιπολίτευση εντυπώσεων της αριστεράς) ξεκίνησαν την πλήρη απαξίωση και πώληση των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού κράτους. Τα στοιχεία που θα διαβάσετε σοκάρουν...


Ιδού τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου που μεταβιβάστηκαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ( ΤΑΙΠΔ ) :
  • 3.306.202 μετοχές της εταιρίας ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,619% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 11.793.750 μετοχές της εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,234% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 14.953.429 μετοχές της εταιρείας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,308% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 5.775.000 μετοχές της εταιρίας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 23,1% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 2.348.640 μετοχές της εταιρείας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 23,3% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 29.074.500 μετοχές της εταιρίας ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 27,3% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 14.520.000 μετοχές της εταιρείας ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • Για την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΕ, δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε μετοχές ποσοστού 90% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • Για την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε μετοχές ποσοστού 100% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • Και,ΟΛΑ τα κάθε είδους οικονομικά δικαιώματα και τίτλους ιδιοκτησίας επί εθνικών οδών, αεροδρομίων, λιμένων και των πετρελαίων Καβάλας.

Μπορεί  λοιπόν να απεχώρησε του προσκηνίου ο λαομίσητος πρωθυπουργός, όμως,το προδοτικό ανθελληνικό έργο,  για την εκποίηση της τόσο ακριβοπληρωμένης, από τον μόχθο των φορολογουμένων Ελλήνων, εθνικής περιουσίας και κληρονομιάς των παιδιών μας, συνεχίζουν οι συνένοχοι από το κόμμα του, με τη συνδρομή-συνενοχή, πλέον, ΝΔ-ΛΑΟΣ ! Αλλά και την ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ σιωπή των υπολοίπων κομμάτων,εντός κι εκτός Βουλής και των-κατά τα άλλα λαλίστατων- μεγάλων ΜΜΕ !


ΣΧΕΔΙΟ   ΝΟΜΟΥ
«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ  
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
2012 - 2015»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


Αγαπητοί φίλοι,

Το κεφάλαιο Α του εφαρμοστικού νόμου του μεσοπρόθεσμου πλαισίου 2012-2015 είναι το πιο άθλιο κείμενο που ψήφισαν ποτέ έλληνες βουλευτές.

Ολόκληρο το κείμενο του εφαρμοστικού με σχόλια και παραπομπές βρίσκεται στην διεύθυνση :


Στο κείμενο αυτό αναφέρονται σε μορφή απλών ερωτήσεων – απαντήσεων τα βασικά σημεία του επέσχυντου αυτού κειμένου.  

Ποιος ο σκοπός του ταμείου;

Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων επιχειρήσεων των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ.  
Τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται στο Ταμείο, σύμφωνα με τις επόμενες διατάξεις.  
(Άρθρο 1 – Παράγραφος 1)

Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 4

ΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! Επίσης όπως φαίνεται στην παραπομπή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική
αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!!
Πωλούνται και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες  (π.χ. ΟΠΑΠ) και  οι ∆ημοσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ). ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!

Τα έσοδα του ταμείου που θα κατευθύνονται;

Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας,  σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου.
(Άρθρο 1 – Παράγραφος 2)

∆ηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους δανειστές.

Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 6

Το δημόσιο παραιτείται κάθε δικαιώματος (δηλαδή ακόμα και σε έσοδα από ρευστό) που έχουν τα προς «αξιοποίηση» περιουσιακά στοιχεία. Αυτά τα δικαιώματα περιέρχονται άμεσα στην ιδιοκτησία του ταμείου. Δηλαδή ότι πληρώνουμε σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Ενοίκια κλπ πάνε απ’ ευθείας στους δανειστές ακόμη και πριν την πώληση των στοιχείων.  
Κατά συνέπεια είναι στην ευχέρεια των δανειστών να πουλήσουν ή απλώς να εκμεταλευτούν τα έσοδα από κάποιο περιουσιακό στοιχείο.

Καλά μόνο για αυτά γίνεται η φασαρία; Αυτοί θα τα δουλέψουν καλύτερα. Αυτό είναι όλο;

ΟΧΙ!

Παραπομπή : Άρθρο 1- Παράγραφος 7

1) Ετσι και αποφασιστεί η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου προς το Ταμείο, μετά δεν μπορεί κανείς πια να ανακαλέσει την απόφαση και να το πάρει πίσω ΠΟΤΕ.  

2) Η υπάρχουσα διοίκηση της δημόσιας εταιρίας λειτουργεί πλέον ως ΕΝΤΟΛΟ∆ΟΧΟΣ του ταμείου ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ και εκτελεί οδηγίες που δίνονται εγγράφως σε αυτήν

3) Το Δημόσιο συνεχίζει να βαρύνεται με τις ∆απάνες!! ∆ηλαδή, ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟ∆Α ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ π.χ. του ∆ημόσιου Οργανισμού (∆ΕΗ, ΟΣΕ κλπ) συνεχίζουν να βαρύνουν το ∆ημόσιο, ενώ όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην ΤΡΟΪΚΑ

Παραπομπή : Άρθρο 1- Παράγραφος 8

ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ (π.χ ιδιωτών), τότε το ταμείο μπορεί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, αν κρίνει το Ταμείο ή όποιος αγοραστής ως αναγκαίο!
∆ΗΛΑ∆Η ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Ι∆ΙΩΤΕΣ ή ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΝ∆ΥΤΕΣ (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες) τα δικαιώματά τους αναγκαστικά μέσω απαλλοτρίωσης!

Δυστυχώς χρεοκοπήσαμε! Αυτοί θα αναλάβουν την διαχείρισης και από την ανάπτυξη της οικονομίας που θα προέλθει από την αξιοποίηση το κράτος θα λαμβάνει περισσότερα έσοδα σαν φόρους. Έτσι δεν είναι;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!

Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 11

Το Ταμείο ∆ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ∆ΗΜΟΣΙΟ, ούτε εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία, ούτε τίποτα! Έχει έσοδα και δεν πληρώνει φόρους! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α ΠΛΕΟΝ!

ΕΠΙΣΗΣ...

Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 12

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ∆ΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟ∆Α ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ!

Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες; Ποιοι θα αποφασίζουν που θα πουληθούν τα στοιχεία;

Παραπομπή : Άρθρο 4 – Παράγραφος 1

Τα 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα. ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ∆ΗΛΑ∆Η ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ. Π.χ τα λιμάνια μας μπορεί να εισηγηθεί να πουληθούν στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑ»  στους Σκοπιανούς κ.ο.κ.  
Αυτά, τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.  

Τουλάχιστον θα μπορούμε με τα έσοδα να επαναγοράσουμε το χρέος μας σε χαμηλές τιμές μπας και ξεχρεώσουμε κάποτε;

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!!!

Παραπομπή : Άρθρο 5 – Παράγραφος 3,4,5

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚ∆Ι∆ΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΝΑ ∆ΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ) ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ!  
∆ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ∆ΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ και ΥΠΟΘΗΚΕΣ ∆ΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ∆ΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ Ι∆ΙΟΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ∆ΙΚΗ ΜΑΣ!!!
∆ηλαδή, το Ταμείο μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!!!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού ∆ημοσίου σε σκοτωμένες τιμές. ∆ηλαδή,  επαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας αφού το ελαχιστοποιήσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας!!!!  
ΕΞΥΠΝΟ!!! ∆ΙΟΤΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ Ι∆ΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Π.Χ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ∆ΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ,  ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ∆ΙΕΞΟ∆Ο!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ∆ΙΚΕΣ ΜΑΣ,  ∆ΗΛΑ∆Η ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ∆ΑΝΕΙΚΑ!!!

Τι θα γίνει με τα απαραίτητα αγαθά για την επιβίωση; Το νερό; Το ρεύμα;

Και για αυτό έχουν προβλέψει!

Παραπομπή :  Άρθρο 9 – Παράγραφος 1

Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.  
Τρομερά επικίνδυνο, αν το σκεφτεί κανείς, τι αυθαιρεσίες μπορούν να γίνουν. Εκτός των άλλων, εφόσον οι διοικητές τους θα είναι πια «εντολοδόχοι» του ∆.Σ. του Ταμείου, θα μπορούν να τους διατάσσουν να αυξήσουν τα τιμολόγια του ρεύματος και του νερού, τα διόδια, τα εισητήρια λεωφορείων κλπ κλπ κατά το δοκούν, χωρίς τη συναίνεση της κυβέρνησης (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟ∆Α ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ∆ΗΛΑ∆Η ΣΤΟΥΣ ∆ΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Δεν μένει τίποτα όρθιο; Τουλάχιστον θα μπορούμε να χαιρόμαστε τις φυσικές ομορφιές τις πατρίδας μας;

Παραπομπή :  Άρθρα 11-14

Επιτρεπόμενες χρήσεις που μπορούν να έχουν ακίνητα του δημοσίου που πωλούνται από το Ταμείο και βρίσμονται εκτός σχεδίου πόλεως. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: και Θρησκευτικοί χώροι, πολιτιστικά κέντρα κλπ. θα μπορεί π.χ. ένας αμφιβόλου προέλευσης ξένος ιδιωτικός ή κρατικός φορέας να αγοράσει γη του ∆ημοσίου και να ανεγείρει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ Α∆ΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ένα θρησκευτικό χώρο (π.χ. Τζαμί, βουδιστικό μοναστήρι κλπ κλπ) ή να μετατρέψει προς αυτό τον σκοπό ένα ήδη υπάρχον κτίριο που ανήκει στο ∆ημόσιο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ∆ΟΜΗΣΗΣ  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ∆ΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΤΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕ∆ΙΟΥ: Π.χ για 4 στρέμματα εκτός σχεδίου ένας ιδιώτης σήμερα κτίζει 200 τ.μ ενώ εδώ προβλέπονται 800 – 1600 τ.μ!!

Με απλά Προεδρικά διατάγματα, μπορούν να τροποποιούνται χρήσεις γης , ρυμοτομικά σχέδια, ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμισης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγοραστές!!  
∆ηλαδή, εν ονόματι των δανειστών καμία σημασία δεν έχουν οι πολεοδομικές διατάξεις και γενικά παραμερίζονται όλοι οι νόμοι του ελληνικού κράτους για να βολευτούν αυτοί.  

Ο επενδυτής κατόπιν αιτήσεώς του μπορεί να ζητά να εκτελεστούν και συνοδά έργα υποδομής. Ποιος τα πληρώνει αυτά; Προφανώς όχι ο επενδυτής αλλά το ∆ΗΜΟΣΙΟ. ∆ηλαδή, για ό,τι επένδυση αποφασίσει αυτός πρέπει ΕΜΕΙΣ να του πληρώσουμε και όλες τις υποδομές!!
Και φυσικά η απόφαση για το εάν θα πραγματοποιηθούν τα «αναγκαία συνοδά έργα»  
υποδομών ανήκει στο Κεντρικό Συμβούλιο για την Αξιοποίηση της ∆ημόσιας Περιουσίας, δηλαδή έμμεσα στους δανειστές. ∆εν είναι οι προβλεπόμενοι από τον μέχρι στιγμής ισχύοντα νόμο φορείς.

ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΟΙ!! Αυτό που ισχύει ως δίκαιο από την εποχή του Ιουστινιανού, ότι οι ακτές είναι αποκλειστικά προς χρήση του Λαού, το καταργούν τώρα οι Τροϊκανοί!
Τους παραδίδουμε αποκλειστική χρήση του αιγιαλού. Θα πουλήσουν ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ,  ΣΤΗ ΧΑΛΚΙ∆ΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
 

patriotiki-kinisi 
Διαβάστε Περισσότερα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι οργανώνεται το ξεπούλημα της Ελλάδας"

Δημοφιλείς αναρτήσεις