" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Δεν είναι Ολαντ-ρέου… Είναι κάτι χειρότερο… Ολαντ-ζέλος!


Ο κ. Ολάντ αρνήθηκε την συνάντηση με Τσίπρα, λόγω πρωτοκόλλου της Γαλλικής Προεδρίας, ωστόσο βρήκε χρόνο για μια προσωπική επαφή με τον εκπρόσωπο του 13% τον κ. Βενιζέλο!
 
Επειδή τα λόγια τα δικά μου είναι πολύ μικρά για να σχολιάσουν την ακόμα μεγαλύτερη μικρότητα του νέου Προέδρου της Γαλλίας, θα τα γράψω με τα «δικά σας» λόγια, όπως τα αλίευσα στο διαδίκτυο…
«Οι αστοί τρομάζουνε και κάστρα φτιάχνουνε», αν και...........
τα πάντα είναι θέμα "Πρώτο-κώλου» σύντροφοι!
 
Και μπορεί ο Ολάντ να αποδείχτηκε Ολαντρέου, ωστόσο αν εκείνος γνωρίζει από πρωτόκολλα και δευτερόκολλα, εμείς γνωρίζουμε από γαλλικά.
 
Όπως είπε και ο κύριος Τσίπρας: "Mπορεί να μην σας φοβίσαμε αλλά σίγουρα σας ξαφνιάσαμε"! Ωστόσο μια απαισιόδοξη φωνή μουρμούρισε σχεδόν απελπισμένα… «Σιγά μην συναντούσε τον Τσίπρα που τους χάλασε την σούπα. Ζωντανό θέλουν να τον φάνε… Δεν μπορούν να τον χωνέψουν με τίποτα!!!
 
Ο Ολάντ όπως κάθε άνθρωπος άλλωστε θα συναντήσει, την «μοίρα» του...Δηλαδή τον Βαγγέλαρο… Τι να του πει αυτός που έγραψε το μνημόνιο (Βενιζέλος); Κύριε Ολάντ έγραφα ότι να ναι και τώρα το μετάνιωσα; Αν μη τι άλλο ο μορφονιός ο Μιχαλιός δεν το διάβασε καν…
 
Τελικά η Ευρώπη αρχίζει να καταλαβαίνει ότι βρέθηκε κι άλλος μεγάλος εκφραστής ενός επικίνδυνου Σοσιαλισμού, ωστόσο εγώ ο Ελληνάρας έχω να απαντήσω «Τι παραπάνω θα περίμενε κανείς από τον Ολαντ-ρέου… Οι Γάλλοι Σοσια-ληστές είναι το ίδιο διεφθαρμένοι με τους Έλληνες ομολόγους τους… Τι Άννα, τι Σενγκολέν…
 
Άλλος επισημαίνει πως πήρε τις σχετικές οδηγίες από τη Μέρκελ και θέλει να συζητήσουν με τον Μπένι τις λεπτομέρειες.
 
Μια πολύ καλή συλλογιστική είναι η εξής: 
 
«Αν ο Ολάντ αρνήθηκε επειδή ο Αλέξης τον απεκάλεσε Ολαντ-ρέου, έπραξε καλώς. Αν ο Αλέξης τον απεκάλεσε Ολαντ-ρέου επειδή ο Ολάντ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ αρνήθηκε να τον δεί, τότε ο Αλέξης έπραξε καλύτερα!
 
Η Αγγελική αναρωτιέται πικρόχολα… είναι που κάποιοι πίστεψαν ότι με τον Ολάντ… θα πάνε ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… Και ο
Χρήστος απαντάει: 
 
«Αυτό αποκλείεται να γίνει.....το θέμα δεν είναι ούτε αριστερό ούτε δεξιό ούτε αριστεροδέξιο, απλά πρέπει άπαξ διά παντός απαξάπαντες να καταλάβουμε ότι τα χρήματα πού παίρνουμε πρέπει να τα τιμάμε.
 
Και εφόσον οι πειραματισμοί θα μας οδηγήσουν στο χάος, ας ψηφίσουμε τους έμπειρους και δοκιμασμένους .
 
Τον κύριο Βενιζέλο για παράδειγμα, που όλος του ο καημός είναι ότι δεν πρόλαβε στην κυβέρνηση Παπαδήμου να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος, με μόνο σκοπό να κατοχυρώσει την πληρωμή των τοκογλύφων. Αυτό δλδ που είχε υποσχεθεί στο Εurogroup στις 20 Φεβρουαρίου!!!!
 
Η εμπειρία είναι εγγύηση! 
Προτείνω τον Μητσοτάκη που διαθέτει άφθονη. Εξάλλου οι έμπειροι και σχεδόν υπέργηροι πολιτικοί που ο ελληνικός λαός τιμά με την ψήφο του τόσα χρόνια κρατούν στα στιβαρά τους χέρια το τιμόνι της χώρας και την οδηγούν με ασφάλεια. 
 
Άσε που ο Τσίπρας θέλει να κυβερνήσει μόνος του... Ολομόναχος, ο ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν δε διαθέτει βουλευτές και στελέχη με εμπειρία... Έρημη Ελλάδα... 
 
Τα νιάτα του ανεπάγγελτου υιού Βαρβιτσιώτη δεν είδα να προβληματίσουν τους ιθαγενείς. Αλίμονο στις χώρες που τρέμουν τα φρέσκα μυαλά...
 
Μήπως έχει δίκιο τελικά ο ποιητής που γράφει ότι θα ανησυχούσε αν ο Ολάντ έβλεπε τον Τσίπρα… Αρκετά αεροπλάνα και υποβρύχια έχουμε!
 
Α, ΚΑΙ για να μην ξεχνιόμαστε. Ο Πουρκουάς δεν είναι Ολαντ-ρέου… Είναι κάτι ακόμα χειρότερο… Ολαντ-ζέλος!








του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις