" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κρατούν τη χώρα όρθια! Μπράβο τους!

 Οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κρατούν τη χώρα όρθια! Μπράβο τους!

  • 60
     



Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το υπερήφανο προσωπικό τους κρατούν όρθια την Ελλάδα σε διάφορα επίπεδα σε μια εποχή που άλλοι αναζητούν συμμαχίες, αρραβωνιάζονται, χωρίζουν, ζουν και αναπνέουν για τις 17/6/2012. 

Σε μια εποχή που κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να τρομάξουν τους Έλληνες χειριζόμενοι σαν μαριονέτες τον εν Ελλάδι πολιτικό κόσμο με τις ψευδοαπειλές τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις κρατούν τη σημαία της χώρας μας ψηλά.

Η υπουργοποίηση του αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος ανέλαβε το ΥΕΘΑ απέδωσε άμεσα καρπούς.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ έβαλε στη θέση του το σκοπιανό ομόλογό του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Νέα Υόρκη αρνούμενος να τον συναντήσει κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. 

Λίγα 24ωρα αργότερα με δικές του ενέργειες όπως διαβάζουμε σε πιο εξειδικευμένα μπλογκς μπόρεσε και ξεκόλλησε από τη λάσπη τα 400 περίπου τεθωρακισμένα άρματα μάχης Abrams που σχεδόν μας χαρίζουν εδώ και μήνες οι ΗΠΑ. 

Επίσης με αστραπιαίους χειρισμούς ακύρωσε την πιθανή συμμετοχή των Τούρκων στο μηχανισμό πυρόσβεσης αποτρέποντας έτσι την πρόσβασή και ελεύθερη κυκλοφορία τους σε στρατιωτικά μας αεροδρόμια με ότι αυτό μπορεί να συνεπαγόταν.

Ο γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων κος Τρεμόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να διαμαρτυρηθεί για την τοποθέτηση του πρώην Α/ΓΕΣ στο ΥΕΘΑ. 

Πάρα ταύτα ο “υπηρεσιακός” Φραγκούλης έδειξε στους προκατόχους τους τι σημαίνει υπουργός και παραγωγή έργου τελειώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες χρονίζοντα αλλά και άμεσα θέματα. 

Κι αναρωτιέται κανείς, μήπως θα ήταν καλό να παραμείνει στη θέση του και μετά; 

Μήπως τα υπουργεία θα πρέπει να ανατίθενται σε αντίστοιχες προσωπικότητες του κλάδου τους που έχουν ξεχωρίσει για τη σταδιοδρομία τους και όχι για τα κομματικά τους προσόντα / χαρακτηριστικά; 

Μήπως πχ στο ΥΠΕΞ θα ήταν καλύτερα να βλέπαμε τον πρέσβη κο Ζαχαράκη που έχει μια μεγάλη καριέρα και εμπειρία αντί για το Δρούτσα, τη Μπακογιάννη και το Λαμπριανίδη;

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος με δύο έκτακτα γυμνάσια, έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβουν εχθροί και φίλοι πως η Ελλάδα είναι ΕΔΩ.

Την πρώτη φορά περισσότερα από 20 ελληνικά μαχητικά σκέπασαν το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο στα πλαίσια της άμεσης ενεργοποίησης της δύναμης ταχείας αντίδρασης  με την εκτέλεση αποστολών COMAO.

Τη δεύτερη φορά, χθες, τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού το σύστημα αεράμυνας όλης της χώρας προκειμένου να αντιμετωπίσει μαζική αεροπορική επίθεση εξ ανατολών. 

Με μια αιφνιδιαστική εντολή ο Α/ΓΕΕΘΑ, ζήτησε την ενεργοποίηση του συστήματος που προβλέπει κατ’αρχήν πλήρη ανάπτυξη όλων των συστημάτων αεράμυνας της χώρας.

Ο ίδιος λίγο μετά έγραφε στο twitter “Δοκιμάσαμε το δόρυ και την ασπίδα. Ακολουθούν κι άλλα”.

Σε αυτή λοιπόν τη δύσκολη συγκυρία, οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων μας κάνουν περήφανους παρά τον απαξιωτικό πόλεμο που έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια. 

Γιατί αν δεν το καταλάβατε, αυτοί κρατούν ακόμη την Ελλάδα ζωντανή και όρθια.

Μπράβο τους!
















 Οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κρατούν τη χώρα όρθια! Μπράβο τους!








του Στρατή Μαζίδη
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις