" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Υπ.βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλεί... τσουλάρες τους παπάδες, στηρίζει τον 30χρονο και ίσως να...σκότωνε! [ΦΩΤΟ]

Κύριε Τσίπρα τα ξέρετε όλα αυτά;

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποια στελέχη της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τον Αναστάσιο Θεοφίλου, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο...




Μεταξύ αυτών και η κυρία Ξανθούλα Καρανίκα η οποία μέσα στον χαμό που έγινε στο προφίλ του 30χρονου στο facebook εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του νεαρού.


Όπως αποκαλύπτει το parapolitika.gr, η Ξανθούλα Καρανίκα ήταν υποψήφια βουλεύτης με τον ΣΥΡΙΖΑ με την συνιστώσα "κοκκινοπράσινο δίκτυο" ενώ στις συζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο αποκάλεσε... τσουλάρες τους παπάδες, προφανώς στο ίδιο πνεύμα με τον σύντροφο της Πέτρο Τατσόπουλο που είχε αποκαλέσει gay τον Κολοκοτρώνη και μετά το απέδωσε στο γεγονός ότι φόραγε τις "διαδικτυακές του πιτζάμες" όπως είχε πει.


Επειδή όμως εμείς πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι ψηφίζει και ποιος είναι ο καθένας και η καθεμία που αρθώνει δημόσιο λόγο και απευθύνεται στους πολίτες, δεν πιστεύουμε σε πιτζάμες και κοστούμια, αλλά στην καθαρή σκέψη και την λογική που διέπει το κάθε δημόσιο πρόσωπο είτε μιλά δημόσια είτε ιδιωτικά.

Επιπλέον η κυρία Καρανίκα λέει πως αυτοί που ..μυξοκλαίνε για τον ταξιτζή είναι υποκριτές και μπορεί να μην είναι με κανένα φόνο , εκτός αν γινόταν ...εμφύλιος, που μάλλον θα ήταν υπέρ!

Ο κύριος Τσίπρας πρέπει να τα γνωρίζει αυτά για αυτό και τα δημοσιοποιούμε , καθώς ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει, αλλά όχι να υποστηρίζει ανθρώπους που είναι σε θέση να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές!

Σε αυτό δεν χωρούν ιδεολογίες αλλά η κοινή λογική που πρέπει να διέπει κάθε ΑΝΘΡΩΠΟ!
Διαβάστε Περισσότερα "Υπ.βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλεί... τσουλάρες τους παπάδες, στηρίζει τον 30χρονο και ίσως να...σκότωνε! [ΦΩΤΟ] "

Αντιδρά το Πακιστάν για τις «επιστροφές» των λαθρομεταναστών

Τελικά, φαίνεται πως το θράσος δεν έχει όρια. Ή τουλάχιστον το Πακιστάν αποφάσισε να διαλύσει κάθε έννοια λογικής, αφού η Ελλάδα δέχεται παρατηρήσεις από μεγάλη Πακιστανική εφημερίδα...
επειδή αποφασίστηκε –επιτέλους- να εφαρμοστεί ο νόμος και να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες –έστω και καθυστερημένα κι έπειτα από άγνωστο αριθμό εγκλημάτων και δολοφονιών που η Ελλάδα πλήρωσε με ανθρώπινο αίμα- από την ανεξέλεγκτη ροή των λαθρομεταναστών που εμμένουν να έρχονται σε μία χώρα που καταρρέει. Όπως είναι παράδοξη αυτή η εμμονή, άλλο τόσο παράξενη είναι και η «αντίδραση» της Πακιστανικής εφημερίδας για τον επαναπατρισμό έστω και αυτών των λίγων που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από την Ελλάδα. Σίγουρα είναι πολλά τα συμφέροντα και ίσως να είναι ακόμη περισσότερα -από όσο μπορούμε να φανταστούμε- τα χρήματα που «παίζονται» στο εμπόριο της μετακίνησης τεράστιων αριθμών Πακιστανών προς την Ελλάδα.

Αντιδρά η κυβέρνηση του Πακιστάν στο σχέδιο “Ξένιος Ζευς”

Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης του Πακιστάν προκαλεί η επιχείρηση ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ της Ελληνικής Αστυνομίας για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πακιστανικής εφημερίδας Daily Times, το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν απέστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενο για την αδυναμία της πρεσβείας στην Αθήνα να σταματήσει τις μαζικές απελάσεις Πακιστανών λαθρομεταναστών. Στο ίδιο έγγραφο, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης ζητά από το υπουργείο Εξωτερικών να απευθύνει προειδοποίηση προς την πακιστανική πρεσβεία της Αθήνας ώστε να λάβει μέτρα που θα αποτρέπουν τον μαζικό επαναπατρισμό των Πακιστανών λαθρομεταναστών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πακιστανική πρεσβεία απέρριψε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι υπεύθυνες για τον μαζικό επαναπατρισμό των πακιστανών μεταναστών.

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Tzavent Aslam, ο οποίος μάλλον θεωρεί ότι βρίσκεται σε συνοικία του Ισλαμαμπάντ και εκτοξεύει απειλές για «ιερό πόλεμο» (jihad) κατά της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Tzavent Aslam είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Interpol, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων», κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη. Αυτόκλητοι υπερασπιστές του Aslam εμφανίστηκαν τότε η γνωστή για τη μεροληψία της ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία και διάφορες αριστερές οργανώσεις, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέκο Αλαβάνου, εξού και οι ευχαριστίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά το λόγο πλέον έχουν οι εισαγγελικές αρχές αφού ο Tzavent Aslam παραβίασε το Νόμο (Άρθρο 184 Π.Κ. «Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών»).
Διαβάστε Περισσότερα "Αντιδρά το Πακιστάν για τις «επιστροφές» των λαθρομεταναστών "

Έδωσαν 5ήμερη άδεια σε βαρυποινίτη που είχε κάνει πέντε φόνους και δεν γύρισε ποτέ

Δώσανε πενθήμερη άδεια σε βαρυποινίτη που είχε κάνει πέντε φόνους και δεν γύρισε
Εξαφανισμένος παραμένει μετά την πενθήμερη άδειά του ο βαρυποινίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης. Πρόκειται για έναν κακοποιό, καταδικασμένο για πέντε δολοφονίες και σωρεία άλλων εγκλημάτων, ο οποίος πήρε άδεια από το συμβούλιο φυλακών της Λάρισας, ωστόσο δεν γύρισε ποτέ.
Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης ήταν καταδικασμένος σε τετράκις ισόβια, για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, τραυματισμούς, μια σειρά από ένοπλες ληστείες και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.
Όπως μεταδίδει το protothema.gr, ο γνωστός βαρυποινίτης δεν δραπετεύει για πρώτη φορά καθώς τον Αύγουστο του 2006 πάλι μετά από πενθήμερη άδεια, δεν επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού. Τελικά συνελήφθη στις 18 Οκτωβρίου 2007 στο Χαϊδάρι μαζί με άλλους δύο κακοποιούς.
Ο γνωστός κακοποιός μαζί με την σπείρα του και με τους αδελφούς Παλαιοκώστα είχαν διαπράξει ληστείες τραπεζών. Το 1985 στις 20 Δεκεμβρίου είχε σκοτώσει έξω από ένα μπαρ τον σερβιτόρο Σπύρο Βαλταδώρο. Οχτώ χρόνια αργότερα, το 1993, στις 28 Οκτωβρίου, σκότωσε και τον φίλο του, Αντώνη Δημητρόπουλο, μέσα στο κέντρο «Χρυσή Νύχτα» στις Τρεις Γέφυρες. Μετά σκότωσε και τον ταμία του κέντρου, Στέλιο Χριστοδουλάκη, τραυματίζοντας παράλληλα άλλα δύο άτομα.
Στις 23 Δεκεμβρίου 1993 μαζί με τον Κώστα Τέγα με πέντε πυροβολισμούς επιτέθηκαν στην σύντροφό του, Αγγελική Τσενεμπή, η οποία πέθανε αργότερα στον Καναδά και δολοφόνησε και έναν φίλο του στον οποίο ανέθεσε να την μεταφέρει σε νοσοκομείο.
Στην συνέχεια διέπραξε σειρά ένοπλων ληστειών και συνελήφθη τελικά στις 20 Δεκεμβρίου 1994 μαζί με τον Τέγα σε ένα σπίτι στη Γαλάζια Ακτή.
Διαβάστε Περισσότερα "Έδωσαν 5ήμερη άδεια σε βαρυποινίτη που είχε κάνει πέντε φόνους και δεν γύρισε ποτέ "

Οι "λεβέντες" φοροφυγάδες της Ύδρας ..και τα (λίγα) νομοταγή κορόιδα





Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στην Ύδρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο αποτυπώνουν ξεκάθαρα την παράνοια και την κατάρρευση που κυριαρχούν σήμερα στη χώρα μας...





Πολίτες παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους για να προστατεύσουν συμπολίτη τους που κατηγορείται για φοροδιαφυγή, προπηλακίζουν υπαλλήλους ακτοπλοϊκής εταιρείας και αποκλείουν αστυνομικό τμήμα, από το οποίο οι δυνάμεις της Τάξης απεγκλωβίζονται μόνον με τη βοήθεια των ΜΑΤ. Και όλα αυτά σε ένα «κοσμικό» νησί, στο μέσον της... τουριστικής περιόδου, και ενώ ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή αφήνεται ελεύθερος την επόμενη ημέρα, μετά την επίσκεψή του στον εισαγγελέα…

Για τα επεισόδια, δε, ουδείς συλλαμβάνεται….
Τι από όλα αυτά ακούγεται λογικό ή συνάδει με όσα θα όφειλαν να ισχύουν σε ένα κράτος Δικαίου;

Ωστόσο, όλα όσα συνέβησαν οφείλαμε να τα περιμένουμε.

Τα χρόνια της σήψης, της αδιαφάνειας και της συγκεκαλυμμένης ή μη ανομίας ήσαν πολλά και άφησαν βαθιά χαραγμένο το στίγμα τους τόσο στους πολίτες όσο και στο κράτος.

Σε μια χώρα στην οποία η φοροδιαφυγή ήταν και είναι «εθνικό σπορ», το οποίο παραμένει ατιμώρητο, και όπου οι σχέσεις συναλλαγής με τον φοροελεγκτικό μηχανισμό δεν ήσαν σπάνιες, γιατί θα έπρεπε να μας ξενίζει ότι ορισμένοι άνθρωποι πίστεψαν πως είναι υπεράνω του νόμου και ότι ο τόπος τους είναι ένα «φέουδο» στο οποίο ουδείς έχει λόγο, πέραν των ιδίων;
 Το κράτος ουδέποτε επιχείρησε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της φοροδιαφυγής κατά τρόπο συντονισμένο και αποτελεσματικό και το άφησε να εξελιχθεί στην κυριότερη πηγή κοινωνικής αδικίας στον τόπο μας.

Οι πολίτες, μέσω είτε αδιαφανών συναλλαγών με τους ίδιους τους εκπροσώπους του φοροελεγκτικού μηχανισμού, είτε του εφευρήματος της φορολογικής περαίωσης, εκπαιδεύτηκαν επί χρόνια να φοροδιαφεύγουν.
Γιατί τώρα, επειδή βρισκόμαστε σε κρίση, πιστεύουμε ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη;

Παρουσίασε η Πολιτεία έναν ευφυή και αποτελεσματικό τρόπο πάταξης της φοροδιαφυγής;
Έπεισε με τις πράξεις της ότι όσοι έχουν αποδεδειγμένα φοροδιαφύγει και χρωστούν εκατομμύρια ευρώ σε βεβαιωμένους φόρους και πρόστιμα θα τα αποδώσουν κάποτε στο κράτος;

Σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου του υπουργείου Οικονομικών, συνολικά εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης περισσότερες από 180.000 φορολογικές υποθέσεις και αν και έχει επιδικαστεί στο ελληνικό δημόσιο ποσό συνολικού ύψους 13,2 δισ. ευρώ από αυτές έχουν εισπραχθεί μόνον 630,67 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 4,7% του συνόλου…

Με άλλα λόγια, υπό την παρούσα δομή του συστήματος, ποσοστό 95,3% των χρημάτων που έχουν επιδικαστεί στο κράτος από φορολογικές υποθέσεις δεν έχει, για τον έναν ή τον άλλον λόγο, βρει τον δρόμο του για τον κρατικό κορβανά…
Ας μην αναλογιστούμε, δε, σε ποιο ύψος ανέρχεται η φοροδιαφυγή που δεν έχει «συλληφθεί» και η οποία, βάσει εκτιμήσεων και μόνον, ανέρχεται περίπου σε 30 δισ. ευρώ ετησίως…

Τι μήνυμα στέλνει, άραγε, η Πολιτεία προς τον κάθε φορολογούμενο, βάσει των στοιχείων αυτών;
Αντίστοιχα, όταν κάποιοι κρατούν αιχμάλωτους αστυνομικούς αλλά και υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, επί μία ολόκληρη νύχτα, σε ένα αστυνομικό τμήμα, φθάνοντας, μάλιστα, μέχρι το σημείο να τους κόψουν το νερό και το φως, και δεν συλλαμβάνονται, τι μήνυμα δίδεται σε όλους τους άλλους;

Ίσως οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ να επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Ίσως και όχι.

Ίσως οι φίλοι και οι γνωστοί του συλληφθέντος εστιάτορα να νομίζουν ότι μπορούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Το μόνο βέβαιο, όμως, από όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο στην Ύδρα είναι ότι όλοι βάζουν μπουρλότο στη χώρα με τις πράξεις αλλά και τις παραλείψεις τους και ότι αν η κατάσταση αφεθεί στην τύχη της το τέλος δεν αργεί…
N.Γ.Δρόσος
Διαβάστε Περισσότερα "Οι "λεβέντες" φοροφυγάδες της Ύδρας ..και τα (λίγα) νομοταγή κορόιδα "

Ο Πετσάλνικος διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τη μνηστή ανιψιού του

Ο Πετσάλνικος διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τη μνηστή ανιψιού του [εικόνα]
Τον διορισμό της μνηστής ενός ανιψιού του φέρεται να προώθησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, τοποθετώντας την ως «μετακλητή» στο γραφείο του στην Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το alphafm.gr, ο Φίλιππος Πετσάλνικος εμφανίζεται να προωθεί διορισμούς υπαλλήλων στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, όπως δικαιούται βάση της νομοθεσίας. Στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται όμως το όνομα της κυρίας Καλύβα Όλγας του Χρήστου, η οποια έχει πτυχίο λυκείου, και τοποθετείται ως «μετακλητή» στο γραφείο του πρώην προέδρου.

Σύμφωνα με το alphafm.gr, η εν λόγω υπάλληλος είναι μνηστή του ανιψιού του κ. Πετσάλνικου, και γιου του Κωνσταντίνου Πετσάλνικου, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Μακεδνών.
Διαβάστε Περισσότερα "Ο Πετσάλνικος διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τη μνηστή ανιψιού του "

Δημοφιλείς αναρτήσεις