" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δείτε πόσα παίρνουν οι μνημονιακοί "δημοσιογράφοι" του MEGA και θα καταλάβετε γιατί υποστηρίζουν με τόση λύσα την τρόικα!



Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους.

Ίλιγγο λοιπόν, προκαλούν οι μισθοί που λάμβαναν οι σχολιαστές του Mega!


Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Unfollow;




To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την... αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:

«Τη διετία της κρίσης και του μνημονίου η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ»!!!!


Το Unfollow επισημαίνει πως:

«Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.

Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Είναι λογικό οι άνθρωποι να είχαν φόβους για το τι θα τους ξημερώσει!











Διαβάστε Περισσότερα "Δείτε πόσα παίρνουν οι μνημονιακοί "δημοσιογράφοι" του MEGA και θα καταλάβετε γιατί υποστηρίζουν με τόση λύσα την τρόικα!"

Η Γιάννα βάπτισε το παλάτι της εμπορικό κέντρο για να γλιτώσει το χαράτσι! Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ κυρά Γιάννα!!!



Σε τεράστιο σκάνδαλο έχει εξελιχθεί η υπόθεση αποφυγής του χαρατσιού της ΔΕΗ από τους πλούσιους Έλληνες. 

Το φως της δημοσιότητας είδε η περίπτωση του ζεύγους Αγγελόπουλου, που έχει ονομάσει την βίλα του… εμπορικό κέντρο!!!
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο...


  συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος, το ζευγάρι γλιτώνει ένα σωρό λεφτά με αυτόν τον τρόπο για την υπερπολυτελή βίλα του στο Παλαιό Ψυχικό.

Στα κοσμικά πάρτι που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στο οίκημα -με καλεσμένους μεταξύ άλλων επιχειρηματίες και πολιτικούς- κανείς από τους καλεσμένους δεν κατάλαβε ότι μπορούσε εκεί να… κάνει τα ψώνια του ή να αναζητήσει περίθαλψη μιας σύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας! Και όμως με βάση το τιμολόγιο της ΔΕΗ το οίκημα έχει όλες αυτές τις ιδιότητες!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, το υπερπολυτελές οίκημα παίρνει εμπορικό τιμολόγιο ρεύματος B1 στη μέση τάση, και όχι κάποια κατηγορία οικιακού ρεύματος. Δηλαδή χρησιμοποιείται ρεύμα που κανονικά χορηγείται σε πολυκαταστήματα, κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, και άλλους καταναλωτές ανάλογων χρήσεων.

Τι σημαίνει αυτό; «Πολύ απλά ότι η ΔΕΗ χάνει ένα σωρό χρήματα συγκριτικά με την ηλεκτροδότηση ενός σπιτιού με ανάλογες καταναλώσεις », τονίζει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια μέση οικογένεια καταναλώνει 1.700 κιλοβατόρες και άνω. Το ρεύμα όμως που πληρώνει το ζεύγος Αγγελόπουλου χρεώνεται από 0,05 έως 0,06 λεπτά! Οι απώλειες δηλαδή ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ ανά τετραγωνικό για τη ΔΕΗ. Και αυτό χωρίς τα επιπλέον οφέλη από τις χρεώσεις ισχύος που μπορεί να υπολογιστούν τεχνικά!

«Αν η ΔΕΗ είχε τοποθετήσει, λ.χ. οικιακές παροχές στη βίλα του Ψυχικού, θα είχε πολύ μεγαλύτερα έσοδα», προσθέτει ο κ. Φωτόπουλος και εξηγεί ότι το «δώρο» αυτό έγινε μεγαλύτερο με τις αλλαγές που έγιναν στο τέλος Φεβρουαρίου στη ρύθμιση για το γνωστό χαράτσι που πληρώνεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και καταλήγει στα δημόσια ταμεία.

Συγκεκριμένα, στο νόμο 4047/2012 που δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμόν 31 ΦΕΚ στις 28 Φεβρουαρίου, επί θητεία Ε. Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών, με το άρθρο 2 συμπληρώνεται ο νόμος 4021/2011 που αφορά στη θέσπιση του περίφημου χαρατσιού: «Γι τα ακίνητα τα οποία δεν έχουν οικιακή χρήση και με εμβαδόν δομημένης ηλεκτροδοτούμενης επιφάνειας άνω των 1000 τ.μ. ο συντελεστής προσδιορισμού του τέλους μειώνεται κατά 30% για το άνω των 1.000 τ.μ. τμήμα και κατά 60% για το άνω των 2.000 τ.μ. του ακινήτου».

Το «παλάτι» της οικογένειας Αγγελόπουλου έχει εμβαδόν 4.695 τ.μ. Έχοντας λοιπόν το ζεύγος εμπορικό και όχι οικιακό ρεύμα με την αλλαγή του νόμου πληρώνει 51.115 ευρώ αντί για 86.388 ευρώ που έπρεπε κανονικά να καταβάλει.

Και επειδή η ρύθμιση ισχύει και για το 2011 και για το 2012 η Γιάννα και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος γλιτώνουν 32.273 ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή το κράτος τους χάρισε 70.000 ευρώ την ώρα που παίρνει και τα… ψιλά από τους συνταξιούχους!














Πρώτο Θέμα,star.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Η Γιάννα βάπτισε το παλάτι της εμπορικό κέντρο για να γλιτώσει το χαράτσι! Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ κυρά Γιάννα!!!"

ΣΟΚ: Νέα "παπαδιά" στη Λαμία - Σκότωσε τον άντρα της μαζί με τον εραστή της!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουLamiaReport το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί...

απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η δολοφονία έγινε με πυροβόλο κυνηγετικό όπλο το οποίο βρήκαν. 
Μάλιστα φέρεται ότι σκέπασαν το κεφάλι του θύματος με κάτι και τον πυροβόλησαν στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 45χρονο εραστή της, που γνώριζε από παλιά. Ο 45χρονος δούλευε ως φαναρτζής, αλλά αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Το νέο σατανικό ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Φυσικά τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει τη Λαμία, είναι τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν ότι από χθες όλα αλλάζουν στη ζωή τους, αφού είναι η μέρα που ξεκίνησε ο δικός τους Γολγοθάς.
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΟΚ: Νέα "παπαδιά" στη Λαμία - Σκότωσε τον άντρα της μαζί με τον εραστή της!"

Ποιες αποδείξεις θα μειώνουν το φορολογητέο εισόδημα



Ποιες αποδείξεις θα μειώνουν το φορολογητέο εισόδημα
Το υπουργείο Οικονομικών θα ρίξει και πάλι τους φορολογούμενος στο κυνήγι των αποδείξεων με στόχο να βάλει επιτέλους φρένο στην φοροδιαφυγή και να μπορέσει να αυξήσει τις εισπράξεις του ΦΠΑ. 

Ηδη στο τραπέζι των συζητήσεων του οικονομικού επιτελείου έχει πέσει η πρόταση από το εισόδημα των φορολογουμένων να εκπίπτουν οι δαπάνες με αποδείξεις από συγκεκριμένες κατηγορίες αποδείξεων από ελεύθερους επαγγελματίες.
Σύμφωνα με το Εθνος υπάρχουν σκέψεις ώστε να αφαιρείται σε ποσοστό 100% από το φορολογητέο εισόδημα οι αποδείξεις από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κομμωτήρια, αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές, μπαρ, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης.
Μάλιστα οι φορολογούμενοι θα κληθούν να συλλέγουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αποδείξεις, ωστόσο η Εφορία θα ανακοινώσει λίγο πριν την υποβολή των δηλώσεων ποιες θα είναι αυτές που θα μετράνε στη μείωση του φορολογητέου εισοδήματος.
Διαβάστε Περισσότερα "Ποιες αποδείξεις θα μειώνουν το φορολογητέο εισόδημα"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέλαβαν 2 από τους 4 Αλβανούς πιστολέρο




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αυτή τη στιγμή, στα χέρια των ανδρών της ΕΚΑΜ βρίσκονται οι δύο από τους τέσσερις Αλβανούς, που άνοιξαν...



πυρ τα ξημερώματα με καλάσνικοφ κατά των πληρώματος περιπολικού αλλά και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί, από τα ξημερώματα έχουν στήσει ασφυκτικό κλοιό στην ευρύτερη περιοχή του νεκροταφείου, στον "Κόκκινο Μύλο", στη Νέα Φιλαδέλφεια και εκτιμούν ότι εκεί έχουν εγκλωβίσει όλους τους δράστες, της παρολίγο δολοφονικής επίθεσης εναντίον των αστυνομικών.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ήδη ο 34χρονος Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων καθώς και ο συμπατριώτης του - μέλος της αδίστακτης ομάδας των "τριών", που βοήθησε στην απόδραση, χθες το απόγευμα. 

Η απόδραση από τα Τρίκαλα

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, και οι τέσσερις δράστες είναι Αλβανοί, και πρόκειται για εκείνους που μετείχαν στην απόδραση β
αρυποινίτη συμπατριώτη τους, χθες το απόγευμα, από τις φυλακές Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Τρικάλων, οι 3 οπλισμένοι με καλάσνικοφ Αλβανοί έστησαν κινηματογραφική επιχείρηση, με τα καλάσνικοφ να κροταλίζουν στον αέρα, προκειμένου να απελευθερώσουν τον κρατούμενο - βαρυποινίτη συγκρατούμενό τους.

Οι δράστες βρίσκονταν ήδη στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα, προφανώς έχοντας εκ των προτέρων συνεννοηθεί με τον κρατούμενο ότι θα μεταφερόταν από τις φυλακές προφασιζόμενος οξείς πόνους. Ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους φρουρούς οι οποίοι τον συνόδευαν αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Τους χτύπησαν με τα κοντάκια των όπλων, ενώ ταυτόχρονα πυροβολούσαν στον αέρα σκορπώντας πανικό στο νοσοκομείο με τους γιατρούς, το προσωπικό και τους ασθενείς να τρέχουν ανάστατοι μακριά από το χώρο όπου βρίσκονταν οι ένοπλοι εισβολείς.    Οι τρεις Αλβανοί έβαλαν τον κρατούμενο σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Άφησαν, όμως, πίσω τους ένα από τα όπλα τους που τους έπεσε και δεν σταμάτησαν για να το πάρουν. Το όπλο εστάλη για έρευνα στα ειδικά εργαστήρια.

Το τετ α τετ με την ΔΙΑΣ

Τα ξημερώματα, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που πλέον περιπολούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας,  εντόπισαν ύποπτο ΙΧ με επιβάτες 4 Αλβανούς. Οταν οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί, οι Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον τους με καλάσνικοφ και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που έσπευσαν προς ενίσχυση καθώς και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ., με ειδικά όργανα νυχτερινής όρασης.

Οι κακοποιοί εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μυλου, με την αστυνομία να συλαμβάνει έναν απο αυτούς, ενώ πριν από λίγο συνελήφθη και ο δεύτερος.











Διαβάστε Περισσότερα "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέλαβαν 2 από τους 4 Αλβανούς πιστολέρο"

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: "Έφαγαν" 1 εκατ. ευρώ από την χρηματοδότηση βρεφονηπιακών σταθμών του Κιλκίς!



Πάρτι ρεμούλας...

Ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ το έλλειμμα στους παιδικούς σταθμούς του πρώην δήμου Κιλκίς κατά τα έτη 2006-2010..., 

σύμφωνα με το πόρισμα του οικονομικού επιθεωρητή που διενήργησε τον διαχειριστικό έλεγχο, έπειτα από παραγγελία της νέας Δημοτικής αρχής....



Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, σχετική ενημέρωση έγινε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς από την πρόεδρο του νέου Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών, Κατερίνα Γιαννακούλα-Ζιούτα.

Σύμφωνα με το πόρισμα, που αφορά στην κρατική επιχορήγηση των παιδικών σταθμών, καταλογίζονται στην πρώην διευθύντρια του Νομικού Προσώπου το ποσό των 982.536,40 ευρώ και στον πρώην αιρετό πρόεδρο του Νομικού Προσώπου αλλά και στην πρώην διευθύντρια 64.350 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πόρισμα έχει παραδοθεί στον Εισαγγελέα και από το νέο Νομικό Πρόσωπο έχουν γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες για την είσπραξη των ποσών που έχουν καταλογιστεί.

Πέραν όμως του ελλείμματος, έχουν διαπιστωθεί και σωρεία διοικητικών παρατυπιών που σχετίζονται με τη οικονομική διαχείριση του νομικού προσώπου κατά την επίμαχη περίοδο.

Συγκεκριμένα, δεν υπήρχαν επίσημοι απολογισμοί με υπογραφές και σφραγίδες, δεν κρατούνταν επίσημα βιβλία ταμείου, δεν υπήρχαν παραστατικά απόδοσης κρατήσεων σε δημόσιο και ΙΚΑ, δεν υπήρχε βιβλίο πρακτικών Δ.Σ και δεν βρέθηκαν γραμμάτια είσπραξης των τροφείων.













ΑΜΠΕ
Διαβάστε Περισσότερα "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: "Έφαγαν" 1 εκατ. ευρώ από την χρηματοδότηση βρεφονηπιακών σταθμών του Κιλκίς!"

Πάνω από 35 προσαγωγές στο θέατρο Χυτήριο



Δεν έλλειψαν ούτε χθες το βράδυ τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο, όπου η αστυνομία προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές όσων διαμαρτύρονταν για την παράσταση..., 

που προσβάλει το Χριστιανικό αίσθημα, Corpus Christi, όχι όμως και την ομάδας των ομοφυλόφιλων και των αντιεξουσιαστών, που προκαλούσαν συνεχώς, ακόμη κι όταν...


οι συγκεντρωμένοι από απέναντι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο!

Συνολικά, η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 35 προσαγωγές, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών. 

Όλοι αφέθησαν ελεύθεροι αργά το βράδυ, ενώ η παράσταση δόθηκε κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο.
Διαβάστε Περισσότερα "Πάνω από 35 προσαγωγές στο θέατρο Χυτήριο"

Απεργούν 17 και 18 Οκτωβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί



Απεργούν 17 και 18 Οκτωβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί, στις 17 και 18 Οκτωβρίου, αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Όπως αναφέρει σε...
ανακοίνωση της η ΟΕΝΓΕ "κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας αποφασίστηκε να συμμετάσχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις για την αποτροπή ψήφισης των μέτρων της κυβέρνησης που θα διαλύσουν ολοσχερώς την ελληνική κοινωνία".
Οι νοσοκομειακοί γιατροί ζητούν δημόσιο, δωρεάν, ποιοτικό σύστημα υγείας χρηματοδοτούμενο με επάρκεια από τον κρατικό προϋπολογισμό, καμιά περικοπή στο ιατρικό μισθολόγιο, άμεση αποπληρωμή των εφημεριών, ασφαλή εφημέρευση νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας και στελέχωσή τους με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
"Κανένα νοσοκομείο να μην κλείσει, κανένα νοσηλευτικό κρεβάτι να μην χαθεί", τονίζεται στην ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ.












Διαβάστε Περισσότερα "Απεργούν 17 και 18 Οκτωβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί"

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Με καφέδες και νερά βάζουν... σημάδια οι τροχονόμοι στο τραγικό δυστύχημα της Χελιδονούς.!

Στο κράτος των περικοπών δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους Περικοπές και στην Αστυνομία. Το δυστύχημα στο ρέμα Χελιδονούς αναδεικνύει τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ.
 Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες .........
που δημοσιεύει το newsbeast.gr, αστυνομικοί της Τροχαίας Κηφισιάς που ερευνούν το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 10χρονου αγοριού, αντί να έχουν τα κατάλληλα σήματα...


 (φωτοσταθερά δηλαδή διάφορα αντικείμενα) που τοποθετούνται στο οδόστρωμα, χρησιμοποιούν μπουκάλια νερού, κυπελλάκια από καφέδες ακόμη και αναψυκτικά για να συλλέξουν στοιχεία για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.





 Οι αστυνομικοί της Τροχαίας προσπαθούν με κάθε μέσο να κάνουν τη δουλειά τους και να διαλευκάνουν την υπόθεση αλλά οι περικοπές δεν τους… αφήνουν. 

Έτσι, επιστρατεύουν ακόμη και αυτά τα αντικείμενα που είναι δεδομένο ότι θα τα πάρει ο... αέρας για να διαλευκάνουν τις υποθέσεις. 

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, τα συγκεκριμένα αντικείμενα τα έπαιρναν ακόμη και από το… δρόμο προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία. 

Το πιο περίεργο της υπόθεσης; Έτρεχαν να τα πιάσουν και να τα ξανατοποθετήσουν στη θέση τους μόλις τα έπαιρνε ο αέρας. 

Εκτός αυτού, το περιπολικό που έφτασε στο σημείο κάποια στιγμή δεν έπαιρνε μπροστά με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να το αφήσουν να… τσουλήσει στην κατηφόρα. 

Αν λοιπόν, αυτά τα γεγονότα δεν θορυβούν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να δοθούν χρήματα για την δουλειά των αστυνομικών, τότε κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα…
 

Οι εικόνες όμως αποδεικνύουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν φταίνε οι αστυνομικοί που εργάζονται με κάθε μέσο για τη διαλεύκανση των υποθέσεων....








newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα "Με καφέδες και νερά βάζουν... σημάδια οι τροχονόμοι στο τραγικό δυστύχημα της Χελιδονούς.!"

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

Εδώ και αρκετό καιρό δεν γράφω και απλά διαβάζω και παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου τι λένε και πως συμπεριφέρονται μέσα σε όλα τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας.
 

Αυτό που βλέπω είναι ότι είμαστε όλοι μας άξιοι της μοίρας μας και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί πολύ απλά τα συντηρούμε εμείς οι ίδιοι και θα το κάνω λίγο πιο λιανά.
 

Διαβάζω στα φιλικά μου μπλοκ διάφορες αποκαλύψεις για διαπλοκές πολιτικών, διαβάζω το τάδε σκάνδαλο , διαβάζω την τάδε λύση από τον ανώνυμο αρθρογράφο , διαβάζω για το σύστημα το άδικο που μας εξαθλιώνει , ακούω τον  δίπλα μου να βρίζει την τρόικα , τον παραδίπλα μου να βρίζει την Μερκελ , τον άλλο να λέει ότι όλοι στην βουλή είναι κλέφτες και από δω και πέρα μόνο χρυσή αυγή , βλέπω αυτούς που ψήφισαν τα τρία κόμματα της μαλακό κυβέρνησης να περιμένουν στην γωνία το ξερό κομμάτι ψωμί που τους υποσχέθηκε ο καραμαλάκας βουλευτής – ψεύτης, βλέπω τον χριστιανό να προσεύχεται για τα σημεία των καιρών και την δευτέρα παρουσία που δεν έρχεται αλλά φαίνεται, βλέπω τους γονείς να σκίζονται για τα παιδιά τους προσφέροντας τους λίγο ακόμη υποδούλωση στο κατάλαμπρο μέλλον τους, βλέπω νοικοκυρές να προβάλλονται μέσω της τάδε καινούργιας κουζίνας που αγοράσανε , βλέπω δασκάλους να διδάσκουν σκουπίδια σε αγνές ψυχές , βλέπω εφήβους να έχουν ξεχάσει την εφηβεία τους , βλέπω παππούδες να ονειρεύονται το μέλλον τους χωρίς τους κομμουνιστές κτλ, κτλ, αλλά όλοι θέλουν ελευθερία , αλλά όλοι τους ζητούν δίκιο για την κοινωνία και ταυτόχρονα όλοι τους τρέχουν να πληρώσουν το χαράτσι για να έχουν ρεύμα τα παιδιά τους , όλοι τους τρέχουν να κάνουν ρύθμιση στην εφορία για τα παιδιά τους , όλοι τους πάνε να κλαυτούν στον τραπεζίτη για ένα ακόμη διακανονισμό για το υποθηκευμένο σπίτι τους για τα παιδιά τους. 

Ναι όλα τα κάνουν για το μέλλον των παιδιών τους και αυτοί που δεν έχουν παιδιά το κάνουν για του γείτονα τα παιδιά , ναι αυτή είναι η κλασικότερη δικαιολογία που έχει κάποιος σήμερα όταν τον ρωτάω γιατί τους πληρώνεις;
 

Από την άλλη το σύστημα ξέρει πως λειτουργεί η μάζα , το έχει σπουδάσει το θέμα με άπειρα πειράματα που έχει κάνει
 

Αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σύστημα γιατί πολύ απλά δεν το πληρώνω και ας μου πάρουν τα ντουβάρια και ας μου πάρουν τα υλικά.
Την ψυχή μου δεν θα την πάρουν ποτέ.
 

Και την ψυχή μου δεν θα την πάρουν ποτέ γατί πολύ απλά το εγώ μου το έχω καταστρέψει πολλές φορές και εκεί είναι το μεγαλύτερο κενό της κοινωνίας μας σήμερα , είναι του καθενός το εγώ που τελείως πλασματικά ο καθένας ξεχωριστά νομίζει ότι του αξίζει ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη δουλειά , περισσότερα λεφτά , μια άνετη ζωή και ρωτάω που τα θέλει όλα αυτά ; μέσα στο σύστημα; χαχαχαχαχαχαχα…
 

Ναι τα θέλει όλα μέσα στο σύστημα γιατί το σύστημα δεν έχει ελευθερία και η ελευθερία είναι τρομακτική και θέλει αγώνα , θέλει θυσία , κάτι που  κανένας δεν έχει την διάθεση σήμερα να κάνει Και είμαι σίγουρος πως ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν πραγματικά από ελευθερία γιατί ελάχιστοι είναι αυτοί που παλεύουν να μείνουν έξω από το σύστημα
 

Ας γυρίσει λοιπόν ο καθένας το δάχτυλο στον εαυτό του να κάνει μια προσωπική εκτίμηση της ζωής του , των αρχών του, και αν έχει τα κότσια ας παραδεχτεί το πόσο έχει συμβάλει στο υπάρχων σύστημα
 

Απλά έχω την αίσθηση ότι βολεύει πάρα πολύ το σύστημά γιατί είναι μια καλή δικαιολογία στο να μην κοιτάει ο καθένας τα λάθη του αλλά να κοιτάει των πολιτικών τις κλεψιές
 

Είναι πολύ βολικό να ζεις για το μέλλον των παιδιών σου και ας μην τα έχεις ρωτήσει ποτέ αυτά τι θέλουν
 

ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.










ακης κουστουλιδης
http://filologos10.wordpress.com
Διαβάστε Περισσότερα "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ"

Κινηματογραφική απόδραση Αλβανού βαρυποινίτη από το νοσοκομείο των Τρικάλων - Τον βοήθησαν ένοπλοι ομοεθνείς του!


Τρεις Αλβανοί μπήκαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων!

Όπως διαβάζουμε στο TrikalaVoice...


ο Αλβανός κρατούμενος μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά, στο χειρουργικό τμήμα για τις πρώτες βοήθειες.


Εκείνη την ώρα τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη από πριν στο χώρο του Νοσοκομείου, μπήκαν στα επείγοντα με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τους φρουρούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν,


ενώ γιατροί και νοσοκόμοι έτρεξαν να σωθούν.


Οι τρεις Αλβανοί πήραν τον κρατούμενο μαζί τους, μπήκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.


Μάλιστα, σύμφωνα με το TrikalaVoice, πάνω στο πανικό της στιγμής, έπεσε το όπλο του ενός δράστη, την ώρα που έφευγε.


Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Α.Δ. Τρικάλων είναι στους δρόμους και κάνει ελέγχους.




.
Διαβάστε Περισσότερα "Κινηματογραφική απόδραση Αλβανού βαρυποινίτη από το νοσοκομείο των Τρικάλων - Τον βοήθησαν ένοπλοι ομοεθνείς του! "

Η ΠΟΑΣΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τα νυχτερινά, Στον αέρα πάλι η δεδουλευμένη απασχόληση Σεπτεμβρίου

Η ΠΟΑΣΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τα νυχτερινά, Στον αέρα πάλι η δεδουλευμένη απασχόληση Σεπτεμβρίου
«Καταβολή αποζημίωσης για την νυχτερινή εργασία μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2012»

"Κύριε Υπουργέ,
 Ως γνωστό και με παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας, αυξήθηκε προ μηνός με την ΚΥΑ υπ. αριθ. 8002/32/204-ε, μόνον για το έτος 2012 το ανώτατο όριο ωρών νυκτερινής απασχόλησης κατά 2 εκατ. προκειμένου να είναι εφικτή η καταβολή της πενιχρής αμοιβής των 2,93 € ανά ώρα, στους συναδέλφους μας Αστυνομικούς, Ειδικούς Φρουρούς και Συνοριακούς Φύλακες. 

Με την προαναφερόμενη αύξηση έγινε εφικτή η καταβολή του ποσού των δεδουλευμένων ωρών του μηνός Αυγούστου με την μισθοδοσία του μηνός Οκτωβρίου.

Αυτές τις ημέρες για μια ακόμα φορά επικρατεί έντονη ανησυχία στους κόλπους των συναδέλφων μας εάν έχει διασφαλιστεί η καταβολή των δεδουλευμένων νυκτερινών του μηνός Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου με τις επόμενες μισθοδοσίες.

Κύριε Υπουργέ,

Επειδή σε λίγες μέρες κλείνει η μισθοδοσία του μηνός Νοεμβρίου στην οποία θα πρέπει να συμπεριληφθεί η καταβολή του ποσού των δεδουλευμένων ωρών της νυκτερινής εργασίας του μηνός Σεπτεμβρίου, παρακαλούμε να μας γνωρίστε εάν έχουν διασφαλιστεί τα απαιτούμενα κονδύλια και εάν η καταβολή τους θα γίνει κανονικά."
Διαβάστε Περισσότερα "Η ΠΟΑΣΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τα νυχτερινά, Στον αέρα πάλι η δεδουλευμένη απασχόληση Σεπτεμβρίου"

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!




Διαβάστε Περισσότερα "ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!"

Νέο σκάνδαλο με μίζες.Τουλάχιστον 5 επιχειρήσεις φαίνεται να λάδωσαν με εκ.δολάρια Έλληνες αξιωματούχους.




Στοιχεία που είχαν ως αποδέκτη τη Γενική  Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε ο κ. Γ. Σούρλας στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γρ.Πεπόνη.
Τα στοιχεία αυτά αναφέρονται σε...

πρόστιμα 350 εκ. δολαρίων που επέβαλαν οι δικαστικές αρχές των ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. 
Πρόκειται για εταιρείες που δωροδοκούσαν προκειμένου να προωθήσουν σε οργανισμούς  του Ελληνικού Δημοσίου τα προϊόντα τους, φαρμακευτικά, ορθοπεδικά, ιατρικές συσκευές, αυτοκινητοβιομηχανίας και τηλεπικοινωνίας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσά αυτά επιβλήθηκαν κατ’ ελάχιστον, λαμβανομένου υπόψη ότι είναι αποτέλεσμα συμβιβασμού  αφού οι μητρικές εταιρείες δέχθηκαν ότι διαπράχθηκε το αδίκημα της δωροδοκίας στην Ελλάδα και ακόμητους επεβλήθη επιτήρηση από τις αρμόδιες αρχές ώστε να λειτουργούν με διαφάνεια στο εξής.
 
Κατά την εκδίκαση αυτών των υποθέσεων μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε ότι κατέβαλαν στους Ελληνες μεσάζοντες εκατομμύρια δολάρια σε εικονικές εταιρείες και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις δρούσαν και για λογαριασμό άλλων χωρών όπως των Σκοπίων όπου καταβλήθηκε σε ένα μεσάζοντα το ποσό των έξι εκατομμυρίων δολαρίων για την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων συγκεκριμένης εταιρείας τηλεπικοινωνιών.
 
Είναι προφανές ότι πρόκειται για κυκλώματα διαφθοράς, εκμαυλισμού και αθέμιτου ανταγωνισμού που συνέβαλαν ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη χρεοκοπία και την εθνική ταπείνωση.
 
Οι αποστολείς αυτών των καταγγελιών που επικαλούνται τις αποφάσεις των δικαστηρίων των ΗΠΑ, που έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά κατ’ επέκταση και όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι,  θέλουν να πληροφορηθούν, ποιοι συμμετείχανστα κυκλώματα ως μεσάζοντες, ποιοι οι τελικοί αποδέκτες, πόσα χρήματα καταχράστηκαν, ποια τα ποσά που ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο.
 
Ακόμη σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί οι δικαστικές αρχές της χώρας μας που είχανενημερωθεί από τις υπηρεσίες των ΗΠΑ, ή σε ποιες προτίθενται να προβούν για την καταβολή στο ελληνικό δημόσιο των ποσών που καταχράστηκαν, ποιες ποινικές κυρώσεις αλλά και διοικητικές επεβλήθησαν για όσους κατείχαν θέσεις του δημοσίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://planet-greece.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "Νέο σκάνδαλο με μίζες.Τουλάχιστον 5 επιχειρήσεις φαίνεται να λάδωσαν με εκ.δολάρια Έλληνες αξιωματούχους. "

Κι όμως, τελικά ζήτησαν να εκκενώσουμε τα νησιά μας


Και όμως, οι τροϊκανοί πρότειναν να εκκενώσουμε τα μικρά ελληνικά νησιά, με πληθυσμό κάτω από 150 κατοίκους. Η επαλήθευση της είδησης, ήρθε μια μέρα μετά τις χθεσινές διαψεύσεις και μάλιστα από το βήμα της Βουλής.
Ο υπουργός...

εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ότι «η ανοησία ενός ξένου υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πλευρά για τα νησιά.

Την Ελλάδα την εκφράζει η πολιτική που χαράζει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.» Με τον τρόπο αυτό, εμμέσως αλλά σαφώς, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι το θέμα τέθηκε αλλά σε κατώτερο επίπεδο- σε επίπεδο τεχνοκρατών.

Βέβαια, ο Π. Καμμένος το προχώρησε το θέμα, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει χθες τη σχετική πληροφορία. Και λέμε το προχώρησε γιατί είναι σαφές ότι ο κ. Στουρνάρας μιλούσε για τις διαπραγματεύσεις με τα ανώτερα κλιμάκια της τρόικας.

Ωστόσο τα ζητήματα παραμένουν: Είτε έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ορισμένοι υπάλληλοι της Κομισιόν αντιλαμβάνονται, σήμερα, την Ελλάδα, είτε με τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίστηκε το θέμα ο υπουργός Κώστας Μουσουρούλης.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μεταξύ των μικρών νησιών, συμπεριλαμβάνεται η Γαύδος,, τα Αντίκυρα, ο Καστός, η Ψέριμος, το Αγαθονήσι και οι Αρκιοί.


:newpost.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Κι όμως, τελικά ζήτησαν να εκκενώσουμε τα νησιά μας "

ΣΥΓΧΡΟΝΗ "ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ". ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...


Σοκαριστικό περιστατικό σε Λύκειο του Ηρακλείου. Μαθητής ζήτησε άδεια για να φύγει επειδή  πονούσε το στομάχι του ,
όπως είπε στον καθηγητή του, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι το παιδί ήταν νηστικό πάνω από 24 ώρες!

Λίγο
πριν τις 12.00 χθες το μεσημέρι ο μαθητής Λυκείου παρουσιάστηκε στον καθηγητή του ζητώντας να φύγει και να πάει στο σπίτι του επειδή όπως είπε του πονούσε το στομάχι. Μετά όμως από σχετικές ερωτήσεις του καθηγητή για το πως το έπαθε, ο μαθητής απάντησε ότι δεν είχε βάλει το παραμικρό στο στόμα του για πάνω από μια ημέρα, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένεια του.

Σύμφωνα με το creteplus.gr, 
μετά από σχετική συνεννόηση που έγινε με τον μαθητή, του δόθηκαν χρήματα προκειμένου να ψωνίσει και να φάει. Τώρα αυτό που γίνεται είναι διακριτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο οι γονείς του μαθητή αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης ώστε να υπάρξει βοήθεια με την χορήγηση τροφίμων σε επίπεδο πρώτης παρέμβασης.

Διαβάστε Περισσότερα "ΣΥΓΧΡΟΝΗ "ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ". ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ... "

Αποφυλακίζεται η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια

Αποφυλακίζεται η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια

Σήμερα ή αύριο αναμένται να βγει από τις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα Θηβών όπου κρατείται, η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, αφού το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θηβών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης της. Ωστόσο, της απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.
 
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, η πρώην ανακρίτρια είχε καταδικαστεί πρόσφατα σε ποινή 12 ετών, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου κατά τη διετία 1999-2000.
 
Για την συγκεκριμένη υπόθεση κρίθηκε ένοχη για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δωροδοκήθηκε για να μην ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των υπευθύνων της εταιρείας Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ που φέρονται να εξαπάτησαν την περίοδο 1999 - 2000 χιλιάδες επενδυτές του Χρηματιστηρίου, με τεράστια οικονομικά οφέλη.
Διαβάστε Περισσότερα "Αποφυλακίζεται η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια "

Ελεύθερα πλέον στα σούπερ μάρκετ τα...ληγμένα προιόντα για τους ...πεινασμένους! Η Ελλάδα πεθαίνει πλέον και με τη βούλα!


Μπροστά στο κύμα εκποίησης των τιμαλφών των λαϊκών νοικοκυριών, στον τυφώνα της ίδρυσης ενεχυροδανειστηρίων
που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια -ξεφυτρώνουν εκεί ακριβώς που τα μικρομάγαζα βάζουν «λουκέτα»...
η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή έφτανε πέρσι ως... αντίδοτο στα φέιγ βολάν των τυμβωρύχων με τα οποία καλούν τους ανθρώπους να τους παραδίδουν από τις χρυσές βέρες μέχρι... τα χρυσά τους δόντια, να εκδίδει ανακοινώσεις για το πώς ο λαός θα πρέπει πρώτα να... ζυγίζει τα χρυσαφικά και τα ασημικά του σπιτιού, πριν τα ξεπουλήσει στους σαράφηδες!

Εκτοτε, έχει σημειωθεί ακόμα 
μεγαλύτερη... πρόοδος. Απόδειξη ως προς τούτο είναι...

Η διακήρυξη των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας για τη «Νέα Υγειονομική Διάταξη» που διέπει τη διακίνηση ειδών διατροφής και τους «Νέους Κανόνες Διακίνησης/Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών».


Ανάμεσα στις άλλες διατάξεις περιλαμβάνεται και η ακόλουθη:


«...Επιτρέπεται - αναφέρουν τα 
δύο υπουργεία - η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».
Σημείωση: Ο χρόνος περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες!

Εν ολίγοις:


Η συγκυβέρνηση των «σωτήρων» δίνει τη δυνατότητα στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε ληγμένα τρόφιμα και παρέχει στους βιομήχανους την άδεια να προωθούν τα ληγμένα προϊόντα τους σε «φιλάνθρωπες», «φιλολαϊκές» και «προσιτές» τιμές!


Αφού πρώτα λεηλάτησαν τα εισοδήματα, αφού επέκτειναν τη φτώχεια, αφού εξαθλίωσαν το λαό, αφού οδήγησαν λαϊκά στρώματα στην έσχατη ένδεια, τώρα, η κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δίνει τη δυνατότητα στους κεφαλαιοκράτες να βγάζουν κέρδη ακόμα και από την έτοιμη «πελατεία» των... πεινασμένων και των μισοπεινασμένων:

Εκείνους, δηλαδή, που μετρούν λεπτό το λεπτό για να εξασφαλίσουν το φαγητό της μέρας!
Εκείνους που, ήδη, οι κυβερνώντες τους κατάντησαν να αναζητούν φαγητό στους σκουπιδοτενεκέδες!
Που ψάχνουν ένα κομμάτι ψωμί στους κάδους με τα ληγμένα και πεταμένα τρόφιμα!

Είναι αδιανόητο, αλλά είναι αληθινό:

Η τάξη των κηφήνων και των παράσιτων έχει οδηγήσει ανθρώπους να ζουν σαν τα «ποντίκια» - και το φωνάζει! Οσο για τους πολιτικούς υπηρέτες των κηφήνων;
Αυτοί, καθώς είναι... ζωόφιλοι, «απλώς» συμπεριφέρονται στους ανθρώπους της ανέχειας σαν σε «σκυλιά».

Οχι σαν τα δικά τους, τα καλοαναθρεμμένα σκυλάκια του σαλονιού. Τα άλλα. Εκείνα που τους πετάνε σε «φτηνή τιμή» (!) τον ληγμένο κατιμά για να επιβιώσουν - και το φωνάζουν








Νίκος Μπογιόπουλος
Διαβάστε Περισσότερα "Ελεύθερα πλέον στα σούπερ μάρκετ τα...ληγμένα προιόντα για τους ...πεινασμένους! Η Ελλάδα πεθαίνει πλέον και με τη βούλα! "

Παναγιώταρος: Τελειώσατε πουστρ....! Κ...τρυπίδες!-βίντεο



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος "μιλάει" στους "ηθοποιούς" και τον Αλβανό σκηνοθέτη ...
 
της βλάσφημης αντιχριστιανικής παράστασης έξω από το θέατρο "Χυτήριο".

Δείτε το βίντεο...




































 http://permisospress.blogspot.gr


Διαβάστε Περισσότερα "Παναγιώταρος: Τελειώσατε πουστρ....! Κ...τρυπίδες!-βίντεο "

Τραγωδία με σχολικό λεωφορείο - Νεκρό ένα παιδί



Τραγωδία σημειώθηκε στις 08.30 σήμερα το πρωί, όταν σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν παιδιά του δημοτικού σχολείου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην οδό Δεκελείας στο Μενίδι.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο επέβαινε στο Ι.Χ. με τη μητέρα του, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο παιδί δεν φορούσε ζώνη.

Στο νοσοκομείο «Παίδων» μεταφέρθηκαν τρία παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό, ενώ η συνοδός τους έχει διακομιστεί στο «Γ. Γεννηματάς».
Διαβάστε Περισσότερα " Τραγωδία με σχολικό λεωφορείο - Νεκρό ένα παιδί"

Οι τελικές ρυθμίσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης




Εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία βάσει της οποίας το πετρέλαιο θέρμανσης εξισώνεται στο 80% του πετρελαίου κίνησης.

Οι τιμές αναμένεται να κινηθούν μεταξύ 1,35 και 1,4 ευρώ το λίτρο επιβαρύνοντας υπέρμετρα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.


Το σχέδιο για την επιστροφή του φόρου στους δικαιούχους που θα τεθεί σε 
εφαρμογή από την επόμενη εβδομάδα προβλέπει τα εξής:

Οι καταναλωτές θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για την επιστροφή του φόρου. Η αίτηση θα υποβάλλεται σε ηλεκτρονική 
φόρμα που θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Στην αίτηση κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αναγράφει το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τον ΑΦΜ του και τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού του, στον οποίο επιθυμεί να γίνεται η πίστωση των επιστρεφόμενων ποσών.


Η ΓΓΠΣ θα ελέγχει εάν ο ενδιαφερόμενος πληροί τα προβλεπόμενα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και μετά θα εγκρίνει την επιστροφή φόρου η οποία θα καταβάλλεται στον δικαιούχο 10-15 μέρες μετά από κάθε 
αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Στις πολυκατοικίες κάθε ένοικος για να κατοχυρώσει το δικαίωμα είσπραξης επιστροφής φόρου, θα πρέπει να συμπληρώσει στην ηλεκτρονική αίτηση
επιπλέον τρία ακόμη στοιχεία: τον ΑΦΜ του διαχειριστή της πολυκατοικίας ή της εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες διαχειριστή, τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ για το κοινόχρηστο ρεύμα της πολυκατοικίας και τα χιλιοστά που αντιστοιχούν στο διαμέρισμά του, σύμφωνα με τον κατάλογο των κοινοχρήστων.

Μέσω του συστήματος «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» θα γίνεται έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί ότι η πολυκατοικία στην οποία ανήκει ο κάθε δικαιούχος παρέλαβε μια συγκεκριμένη ποσότητα λίτρων πετρελαίου θέρμανσης.


Από τη στιγμή που θα εξακριβώνει το γεγονός αυτό η ΓΓΠΣ θα υπολογίζει τα αγορασθέντα λίτρα που αντιστοιχούν στα χιλιοστά του κάθε δικαιούχου ενοίκου, θα πολλαπλασιάζει τον αριθμό των λίτρων αυτών με 28 λεπτά ευρώ ανά λίτρο και το ποσό που θα προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό αυτό θα είναι η επιστροφή φόρου που θα εγκρίνει προς πληρωμή για τον κάθε δικαιούχο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://permisospress.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Οι τελικές ρυθμίσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης "

Σεισμική δόνηση 3,2 Ρίχτερ στο Καρπενήσι


Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:27 στην κεντρική Στερεά Ελλάδα.
 
Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 12χλμ. ανατολικά του Καρπενησίου και 41χλμ. δυτικά της Λαμίας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού προσδιορίζεται στα 10χλμ.
Διαβάστε Περισσότερα "Σεισμική δόνηση 3,2 Ρίχτερ στο Καρπενήσι "

Άνεργος ένας στους τέσσερις Έλληνες


Έσπασε και το «φράγμα» του 25% η ανεργία στη χώρα και διαμορφώθηκε στο 25,1% τον...
Ιούλιο εφέτος, καθώς πλέον περισσότερα από 1.000 άτομα χάνουν τη δουλειά τους κάθε ημέρα.

Ο 
αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 1.261.604 άτομα και προκαλείται σοκ από το γεγονός ότι οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 377.991 άτομα (αύξηση 42,8%) σε σχέση με τον Ιούλιο 2011 (ποσοστό ανεργίας 17,8%) και κατά 23.255 άτομα (αύξηση 1,9%) σε σχέση με τον Ιούνιο εφέτος (ποσοστό ανεργίας 24,8%). 


Η κατάσταση επιδεινώνεται διαρκώς στους νέους έως 24 ετών, στους οποίους η ανεργία εκτινάχθηκε στο 54,2%. Ενώ, η Αττική- όπου διαμένουν τα περίπου 2/3 του πληθυσμού της χώρας- πέρασε στη 2η θέση μεταξύ των περιφερειών, με ποσοστό ανεργίας 25,2%. Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας (27,1%) σημειώνεται στην Περιφέρεια Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα, επίσης, με την έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), το σύνολο των απασχολουμένων τον Ιούλιο 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.763.142 άτομα. 


Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 329.086 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο πέρυσι (μείωση 8%) και αυξήθηκαν κατά 5.364 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο εφέτος (αύξηση 0,1%).

Οι οικονομικά μη ενεργοί (τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία) ανήλθαν σε 3.356.276 άτομα και μειώθηκαν κατά 2.236 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο 2011 (μείωση 0,1%) και κατά 3.406 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο 2012 (μείωση 0,1%).


Η ανεργία παραμένει «γένους θηλυκού», καθώς στις γυναίκες αυξήθηκε στο 29% (από 21,4% τον Ιούλιο πέρυσι), ενώ στους άνδρες στο 22,3% (από 15,1% έναν χρόνο πριν).


Ηλικιακά, οι νέοι 15- 24 ετών πλήττονται με ποσοστό ανεργίας 54,2% (από 42,6% τον Ιούλιο 2011), ενώ ακολουθεί η πλέον παραγωγική ηλικία των 25- 34 ετών (31,4% από 24,4%). Έπονται οι ηλικίες 35- 44 ετών (21,3% από 14,5%), 45- 54 ετών (18,2% από 12,3%), 55- 64 ετών (14,2% από 8,7%) και 65- 74 ετών (5% από 2,8%).


Σε επίπεδο αποκεντρωμένων διοικήσεων της χώρας, τις τρεις πρώτες θέσεις του «μαύρου καταλόγου» καταλαμβάνουν, η Ήπειρος- Δυτική Μακεδονία (27,1% τον Ιούλιο 2012 από 19% τον Ιούλιο 2011), η Αττική (25,2% από 17,5%) και η Μακεδονία- Θράκη (24,9% από 19,7%). Ακολουθούν, η Θεσσαλία- Στερεά Ελλάδα (24,2% από 18,3%), η Πελοπόννησος- Δυτική Ελλάδα- Ιόνιοι Νήσοι (22,9% από 16%), η Κρήτη (22,8% από 14,6%) και το Αιγαίο (22,4% από 13,5%).

Διαβάστε Περισσότερα "Άνεργος ένας στους τέσσερις Έλληνες "

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τους άφησε τα αποφάγια

Έφερε «λεφτά», υποσχέθηκε «ανάπτυξη», έδωσε «πολιτική στήριξη», άνοιξε παράθυρο «ελπίδας» για τη χώρα. 

Ύστερα η Μέρκελ έφυγε. 

Και έμεινε να αιωρείται η χρυσόσκονη των φαντασιώσεων με τις οποίες το κυβερνητικό επιτελείο «φουμάρισε» ρεπόρτερ και τηλεπαρουσιαστές για να μας πουν όλα τα παραπάνω στα κανάλια. 

Όσο για τον Σαμαρά, ωραίοι οι ρομαντικοί περίπατοι στους κήπους, αλλά, με τη λήξη της επίσκεψης, έμεινε πιο συνοφρυωμένος από όσο πριν. Δεν περίμενε πολλά. Έμεινε όμως εντελώς στον αέρα...

Η καγκελάριος της ευρωζώνης δεν του χάρισε σχεδόν τίποτε από ό,τι θα περίμενε. Αντιθέτως του επεφύλαξε μια ακόμη ψυχρολουσία. Ούτε καν σεβάστηκε το ότι ο δικός μας, παρενθετικά σε κάθε σχεδόν φράση του, επαναλάμβανε με σχεδόν θρησκευτική προσήλωση και σεβασμό: «Όπως είπε η κυρία Μέρκελ»

Σηματοδοτώντας έτσι τον δικό του ρόλο έναντι της καγκελαρίου του. Και διαψεύδοντας όσους έλπιζαν κρυφά ότι θα μπορούσε, έστω ευγενώς, να διεκδικήσει κάτι για τη χώρα του.

Η Άνγκελα λοιπόν ήταν δημοσίως κάτι περισσότερο από σαφής:

1. Είτε εσκεμμένα είτε εκ παραδρομής, αποκάλεσε τους Έλληνες «εταίρους και φίλους στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ». Παραδόξως... όχι στον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα της ευρωζώνης. Μπορεί να θεωρηθεί και «λεπτομέρεια».

2. Για όσους μανιακούς με την ακριβολογία απόρησαν με αυτή την αναφορά της Μέρκελ, μια από τις επόμενες ήρθε να συμπληρώσει και να επιβεβαιώσει την... κακοπιστία τους: «Ελπίζω και εύχομαι η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη». 

Με απλά λόγια, αν δεν κάνετε όλα όσα απαιτούμε από εσάς, τίποτε δεν είναι σίγουρο. Ευθεία και διόλου συγκεκαλυμμένη η απειλή.

Ενδιαφέρουσα σημειολογική λεπτομέρεια: Η Μέρκελ διατύπωσε τη συγκεκριμένη απειλή παρεμβαίνοντας σε ερώτηση περί παραμονής στο ευρώ η οποία απευθυνόταν στον... Σαμαρά! 

Ήταν λοιπόν απολύτως συνειδητή ως δήλωση. Και ήταν σαφής η πρόθεσή της να τη διατυπώσει. Το έκανε παρότι... δεν ρωτήθηκε. Αυτά για τα καρακόλια της «ενημέρωσης», τα οποία προσπάθησαν να την ερμηνεύσουν κατά το δοκούν.

[Δεν ξέρω αν ο Σαμαράς και οι διάφοροι κολαούζοι του θα τολμήσουν να ξαναμιλήσουν για «λόμπι της δραχμής» το οποίο υπονομεύει την προσπάθεια και την αξιοπιστία της κυβέρνησης. Αν όμως το τολμήσουν, ας τους θυμίζουμε ότι η πρώτη που αμφισβητεί και τα δύο είναι, πρώτη και καλύτερη, η ίδια η Μέρκελ!].

3. Εξ αρχής, αφού μας είπε ότι... υποφέρουμε, λες και δεν το ξέραμε, μας ξεκαθάρισε ότι άλλη επιλογή... δεν υπάρχει: «Αξίζει αυτή την πορεία να τη συνεχίσει η Ελλάδα, γιατί, αν δεν το πράξει τώρα, τα πράγματα θα είναι πιο δραματικά στη συνέχεια». Αυτή η απειλή πάντως προηγήθηκε της άλλης για την παραμονή στο ευρώ.

4. Εξήρε τη δουλειά των Ράιχενμπαχ (ξεπούλημα και λοιπές «μεταρρυθμίσεις») και Φούχτελ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες).

5. Μίλησε για «ανάπτυξη» συνδέοντάς τη με κεφάλαια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, τα οποία, αν και είναι απλώς δανειακά ψίχουλα της πλάκας, χωρίς ουσιώδες αναπτυξιακό αντίκρισμα, τα ακούμε εδώ και τρία χρόνια κάθε φορά που πρέπει να επενδυθεί η λιτότητα με ασαφείς μπούρδες περί «ανάπτυξης».

6. Στο θέμα της... «ανάπτυξης» όμως έβαλε στο κάδρο και την αναπτυξιακή γερμανική τράπεζα Kfw σηματοδοτώντας έτσι ότι η Γερμανία επιθυμεί τον πλήρη έλεγχο σε όλο το επενδυτικό τοπίο. Ποιος δανείζεται, ποιος επενδύει, ποιος κερδίζει. 

Δηλαδή τα γερμανικά συμφέροντα – με πρώτη και καλύτερη τη Siemens – θα έχουν τον πρώτο λόγο. Με τους όσους δικούς μας επιχειρηματίες να αρκούνται στα αποφάγια. Όπως άλλωστε και το πολιτικό σύστημα, το οποίο δεν θα έχει κανέναν ρόλο στην «αναπτυξιακή» διαδικασία.

7. Στο ερώτημα για τη δανειακή δόση των 31,5 δισ. προς τις τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίηση ήρθε άλλη μια ψυχρολουσία: «Πιέζουμε κι εμείς όσο μπορούμε, αλλά οφείλουμε να λύσουμε πρώτα θέματα αξιοπιστίας». 

Άλλωστε «το πόρισμα της τρόικας θα παρουσιαστεί όταν είναι έτοιμο να παρουσιαστεί. Είναι κατανοητό πως το να δουλεύει κανείς σε βάθος έχει προτεραιότητα από το να δουλεύει γρήγορα».

Σαφέστατη για όσους βιάστηκαν, μέσα στην προπαγανδιστική αμηχανία τους, χθες το βράδυ να φέρουν τη «δόση» στο πιάτο και ολόκληρη και πολύ σύντομα.

Όλα τα υπόλοιπα, περί θερμής στήριξης στο θέμα της δόσης, είναι απλώς... «ερμηνείες» του Μαξίμου και διαρροές από τη συνάντηση Μέρκελ με επιχειρηματίες και τραπεζίτες. Η ίδια η καγκελάριος δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερη, και μάλιστα παρουσία του εκλιπαρούντος για στήριξη Σαμαρά.

Με απλά λόγια, η Μέρκελ ήλθε, έδωσε οδηγίες, πίεσε ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση, απαίτησε την παραμονή της στον δρόμο της δημοσιονομικής «αρετής», δεν της έδωσε κάτι συγκεκριμένο για να τη διευκολύνει να διαχειριστεί το εσωτερικό εκρηκτικό μέτωπο και αποχώρησε αφήνοντάς τη στα κρύα του λουτρού.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: 

Το περίφημο αίτημα της κυβέρνησης για επιμήκυνση πού χάθηκε, ρε παιδιά; Ο έρημος ο Σαμαράς το είπε προλογίζοντας τη Μέρκελ, επαναλαμβάνοντας μάλιστα ότι, προς Θεού, δεν το συνδέει με λεφτά, αλλά παραδόξως αυτό εξαφανίστηκε στη συνέχεια. Όχι μόνο δεν το ανέφερε η αφέντρα στη σύντομη δήλωσή της, αλλά παραδόξως:

Δεν ερωτήθηκε καν γι’ αυτό.

● Το συγκεκριμένο θέμα «αιχμής» επί τόσο καιρό για την κυβέρνηση δεν περιλαμβανόταν καν στις – έτσι κι αλλιώς... τζάμπα, αφού είναι ανεπίσημες – κυβερνητικές διαρροές.
Δηλαδή; Να υποθέσουμε ότι έφαγαν πόρτα ή ότι απλώς η καγκελάριος δεν συζητάει καν τόσο σοβαρά θέματα με τους υποτελείς της; Η μεγαλοπρεπής γαργάρα ήταν απολύτως ενδεικτική.

Πολύ περισσότερα όμως γι’ αυτήν τη συνάντηση θα διαβάσετε αύριο Πέμπτη στο «Ποντίκι». Έως τότε δεν έχετε λόγο να πιστεύετε ούτε λέξη από τις υπαγορευμένες θριαμβολογίες της ευρισκόμενης σε διατεταγμένη υπηρεσία και εργολαβικής ενημέρωσης...













Σταύρος Χριστακόπουλος
  http://topontiki.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Τους άφησε τα αποφάγια"

Δημοφιλείς αναρτήσεις