" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Αξιόπιστες κωλοτούμπες


Ο Μαυροτζαφέρης ήθελε να χωθεί στην πολυκατοικία αλλά όχι σε θέση θυρωρού. Κράτησε λοιπόν την γκαρσονιέρα πέριξ της πολυκατοικίας ώστε να συνεχίσει να παίρνει την επιδότηση.
 
Κατά τα άλλα τα στελέχη του που δεν ικανοποιούνται με την επιδότηση στο δημοσκοπικό κόμμα πάνε προς τον σφουγγαράκη ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν να τρώνε το βουλευτικό τους παντεσπάνι...

Θα μου πεις δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ιδεολογικοί οι λόγοι αλλαγής κόμματος; Όταν μέχρι πρότινος τον αντιμετώπιζαν ως προδότη χρειάζεται ένα λογικό ή μάλλον παράλογο άλμα για να τον στηρίξουν.

Σε ανάλογη θέση είναι και η κόρη του επίτιμου. Πιστή στις αρχές της ακολουθεί μια σταθερή πορεία. Θα συμπορευτεί με τον επικίνδυνο σφουγγαράκη. Πάντα για το καλό της χώρας.

Σε αρκετά σημεία οι επιλογές της έχουν κάποια κοινά σημεία με του Μπένι του μισθοφάγου. Όπως ο Μπένι από τότε που έχασε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ από τον αντιεξουσιαστή περίμενε την στιγμή που θα τον πετάξει από την καρέκλα, έτσι και η κόρη του επίτιμου μυρίστηκε καρέκλα και επιστρέφει.

Αλλά όπως ο Μπένι περίμενε ότι θα παραλάβει κόμμα και παρέλαβε απόκομμα το ίδιο θα συμβεί και με την Ντόρα Κούβελου - Μπακογιάννη - Μητσοτάκη.

Για τον Σφουγγαράκη τι να πει κανείς. πλέον η αξιοπιστία του είναι στανταράκι. Είναι να μην πει κάτι. Περίμενε την επόμενη στιγμή με μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα θα κάνει το αντίθετο.

Ο Μπένι ο μισθοφάγος, πονηρά σκεπτόμενος, προσπαθεί να μην πολυακούγεται. Μπας και τον ξεχάσει κανείς και κατά λάθος τον ψηφίσει.

Τα μικρά κόμματα πάντα ζητάνε να γίνει τηλεοπτική μονομαχία των αρχηγών. Οπότε δεν είναι περίεργο που ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης ζήτησε ντιμπέιτ με τον Τσίπρα.

Η Νέα Πασοκρατία προσπάθησε.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις