" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


1923

Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες του Καναδά!

Συγκλονιστική αποκάλυψη: 

«Η κυβέρνηση καίγεται να πάρει την δόση των 31,2 δις ευρώ για να ξεπληρώσει ομόλογο που χρωστάει σε ιδιώτη. Ψέματα λέει ότι τα χρήματα του δανείου θα πέσουν στην αγορά»


Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενοι από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. 

Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. 

Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.

Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».

Ακόμη ο κ. Σόρας αναφέρθηκε στο δόλιο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Παπανκωνσταντίνου και το δόλιο σημείο όπου απαγορεύεται η εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι Έλληνας. 

Αυτό ίσως δεν το σκέφτηκαν οι δανειστές, γιατί σου λέει, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα λεφτά για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος. Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες και τα χρήματα υπάρχουν και τα έχουμε ήδη καταθέσει».

1926


Ο Πρόεδρος της E.N.D κ. Λαμπράκης (φωτό), καθηγητής ιατρικής χειρουργικής, αφού είπε ότι «οι Έλληνες πατριώτες είναι ώρα να απελευθερωθούμε, χρησιμοποιώντας το δυναμικό που έχουμε και κουβαλάμε από τους προγόνους μας ως Έλληνες», τόνισε ότι η Ε.Ν.D. προσκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον ΟΗΕ από ομάδα κρατών της Αφρικής και Καραϊβικής, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους. 

Πήραμε 24 αιτήσεις για χρηματοδότηση κρατών με επιτόκιο 0,5%. Το επιτόκιο αυτό υπάρχει συμβολικά για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. 

Για τους Κύπριους όμως που είναι υποδουλωμένοι, βρίσκονται υπό καθεστώς κατοχής είπαμε, επιτόκιο 0%. Και καταθέσαμε τα χρήματα στον Καναδά. Τα 600 δις δολάρια για την Ελλάδα είναι και αυτά κατατεθειμένα. Και έχουν ελεγχθεί ως γνήσια»

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.

«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. 
Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. 

Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!!

Ο κ. Λαμπράκης συνεχίζοντας είπε: 

«Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσψπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ'όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα».

Ο κ. Λαμπράκης τελείωσε με ένα απόσπασμα από τον πανηγυρικό του Ισσοκράτη: 

«Δεν είναι ελληνικόν να ηγούνται οι ξένοι των αυτοχθόνων. Αυτό τον τόπο οι Έλληνες θα τον διοικούν»!

Τα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων έδωσαν τον μεγάλο παλμό στην εκδήλωση.

Σημαντική επίσης ήταν η αναφορά των δύο υπευθύνων της Ε.Ν.D. στο ότι η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς δεν έδειξαν –προς το παρόν- το παραμικρό ενδιαφέρον να συνατηθούν μαζί τους! Σε αντίθεση με τον Κύπριο Πρόεδρο και σε αντίθεση με τον ΟΗΕ και άλλα κράτη!

Άραγε γιατί; 

Ο κ. Σαμαράς ποιο ρόλο παίζει;

Πάντως ο κ. Λαμπράκης σε ένα απόσπασμα της ομιλίας του έδωσε την απάντηση: «Εμείς είμαστε ο αντίποδας της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Αυτήν που πρόθυμοι οι κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου και άλλοι, θέλησαν να υπηρετήσουν.








από τον Μάκη Βραχιολίδη
http://www.makeleio.gr
Διαβάστε Περισσότερα "ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!"

Ελένη Ράντου προς υπουργό Παιδείας: Να πας να μάθεις μπαγλαμά!

Ελένη Ράντου προς υπουργό Παιδείας: Να πας να μάθεις μπαγλαμά!

Ποιος... διάβασε την Ελένη Ράντου και δε την φοβήθηκε! Ο λόγος;


Η κόρη της πηγαίνει σε δημόσιο μουσικό σχολείο και προχθές αποφάσισαν οι γονείς των παιδιών να συγκεντρωθούν για να εκφράσουν τα παράπονά τους στον Υπουργό, κ. Αρβανιτόπουλο.

Η Ελένη Ράντου ξεσπάθωσε!

Σε μήνυμα της στο facebook σχολίασε:

«Σήμερα το πρωί, μαθητές, καθηγητές και γονείς του καλλιτεχνικού και μουσικού δημόσιου σχολείου επισκέφθηκαν το υπουργείο Παιδείας μας για να ζητήσουν να μην καταργηθούν τα μέσα μεταφοράς τους στα σχολεία (τα πούλμαν που τους μεταφέρουν είναι δύο χρόνια απλήρωτα). 

Απάντηση του Υπουργού: "ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ".  

Και πρόσθεσε : "Τι το θέλετε το Μουσικό σχολείο; Πηγαίνετε σε ένα Ωδείο στη γειτονιά σας". Ήταν και η κόρη μου εκεί!

Είστε ΒΑΡΒΑΡΟΙ κύριοι. 
Πληρώνουμε πολύ ακριβά τις πενιχρές παροχές του διαλυμένου κράτους σας. 
Πληρώνουμε πολύ ακριβά την δήθεν δωρεάν παιδεία σας

Σε ωδείο πρέπει να πάτε εσείς να μάθετε Μπαγλαμά να παίζετε και να πάψετε να παριστάνετε τον Υπουργό Παιδείας! 
Κι αφού η παιδεία είναι η τελευταία σας προτεραιότητα. 
Και η υγεία το ίδιο. 
Όσο για την ασφάλεια την κάνατε franchise.  

Μήπως κι εμάς πρέπει να γίνετε Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Μήπως θα πρέπει τώρα να σταματήσουμε όλοι και να μη σας ξαναπληρώσουμε; 
Γιατί φοβάμαι πώς όσο περισσότερα είναι αυτά που σας δίνουμε τόσο περισσότερα θα είναι αυτά που μας στερείτε.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω η πρώτη Ελληνίδα που Επωνύμως θα αρνηθεί να σας πληρώνει πλέον".

Ελένη Ράντου»









 http://www.newsbomb.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Ελένη Ράντου προς υπουργό Παιδείας: Να πας να μάθεις μπαγλαμά! "

ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΟΝΑΔΑ" ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ-ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ-VIDEO

Leopard2


Η συνωμοσία και το πραξικόπημα σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου, την 1η Νοεμβρίου 2011, η οποία σήμερα αναπαράγεται σήμερα για άγνωστους λόγους από την εφημερίδα "Βήμα" ως υποτιθέμενο "πραξικόπημα που θα εκτελούσαν οι ΕΔ και εξ αυτού του λόγου "αποκεφαλίστηκε η στρατιωτική ηγεσία" είχε βρει και τον στρατιωτικό σχηματισμό που θα ηγείτο του ... "πραξικοπήματος".

Γιατί χωρίς τον υποτιθέμενο "ένοχο" δεν θα μπορούσε να υπάρξει "απόπειρα εγκλήματος".

Και για να γίνει αντιληπτή η έκταση του πραγματικού εγκλήματος, που εκτέλεσαν οι Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτης σε βάρος των ΕΔ, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο πρώτος στις Βρυξέλλες για ποιο λόγο είχε ζητήσει να γίνει δημοψήφισμα για την παραμονη ή όχι στο ευρώ, αποκαλύπτουμε ότι είχε στοχοποιηθεί και συγκεκριμένος σχηματισμός ο οποίος βάσει αυτών που κυκλοφορούσαν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος Παπανδρέου σε Ελλάδα και εξωτερικό ήταν η επίλεκτη ΧΧΙΙΙ (23η)Ταξιαρχία των Τ/Θ, εξοπλισμένη με άρματα μάχης Leopard-2HEL!

Στις πλάτες και στις κεφαλές των εκλεκτών του ΕΣ (γιατί για να υπηρετήσεις στα LEO2HEL, πρέπει να είσαι απλά εκλεκτός) έστησαν, φυσικά εν αγνοία τους των στελεχών, μια τεράστια συνωμοσία: Ότι, άκουσον-άκουσον, ετοίμαζαν πραξικόπημα!

Την "πληροφορία" την είχαν διαρρεύσει και σε ΜΜΕ του εξωτερικού απ'όπου και το defencenet.gr πληροφορήθηκε το σχετικό ζήτημα και είχε γράψει τότε σχετικά. Και μάλιστα είχαν βρει και το σενάριο: Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 η Ταξιαρχία είχε συμμετάσχει σε άσκηση ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων)"Χαλύβρινος Θώρακας" η οποία προέβλεπε ανάπτυξη αρμάτων στην Εγνατία, προκειμένου να λάβουν θέσεις μάχης βάσει των σχεδίων ανάσχεσης προελαυνόντων τουρκικών στρατευμάτων.

Η εμφάνση των αρμάτων μάχης στον δημόσιο χώρο μέσα στη νύχτα είχε γίνει δεκτή με επευφημίες από τους διερχόμενους οδηγούς, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν άρεσε σε κάποιους από την πολιτική ηγεσία που παρακολουθούσαν την άσκηση. Κατά σατανική σύμπτωση στο έμβλημα της Ταξιαρχίας υπάρχει το ρητό του Περίανδρου «ΚΑΙΡΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕ» που σημαίνει «Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία»!

Η ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ υπάγεται επιχειρησιακά στην ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία. Η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Χαλύβδινος Θώρακας 2011» άρχισε για την ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία «3ο Σύνταγμα Ιππικού – Δορύλαιο», την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, ένα μήνα ακριβώς πριν από το φανταστικό "πραξικόπημα" .

Ας δούμε τι έγινε στη στην συγκεκριμένη άσκηση που οι πολιτικοί εγκληματίες την παρουσίαζαν ως "πρόβα πραξικοπήματος": Περί ώρα 00:30 μετά τα μεσάνυχτα λαμβανόταν σήμα συναγερμού από το Κέντρο Επικοινωνιών (ΚΕΠΙΚ), στην έδρα της ταξιαρχίας στο Στρατόπεδο «Κανδηλάπτη», στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα στη νύχτα οι όρχοι πλημμυρίζουν από προσωπικό και από βρυχυθμούς των αρμάτων μάχης και των ΤΟΜΠ που ετοιμάζονται να αναπτυχθούν σε προκαθορισμένες θέσεις μάχης.

Ώρα 01:00. Τα άρματα μάχης, τα ΤΟΜΠ και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα, έχουν ξεχυθεί στην Εγνατία Οδό και οι διερχόμενοι οδηγοί αποθεώνουν τους επίλεκτους αρματιστές. Μέσα σε ένα "μαύρο" πολιτικό περιβάλλον η ύπαρξη των ανδρών αυτών αποτελεί την μοναδική σταθερά των ακριτών. Δύο ώρες αργότερα, στις 03.00 έχει καταλάβει τις θέσεις στον τελικό προορισμό τους, αλλά κοιτώντας προς την Ανατολή, όχι προς την Δύση.

Και όμως οι διεστρεμμένοι εγκέφαλοι χρησιμοποίησαν την συγκεκριμένη κίνηση ίσως και θέλοντας να εκδικηθούν την λαοφιλία της 23ης Τ/Θ Ταξιαρχίας, ως "τον κύριο σχηματισμό που θα εκτελούσε το πραξικόπημα"!

Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί όχι απλώς κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά ορισμένων από αυτούς εξακολουθούμε να πληρώνουμε τους μισθούς τους ως βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου!

Ας δούμε και το εντυπωσιακό βίντεο που πριν από μερικές ημέρες έλαβε το defencenet.gr από το ΓΕΣ αναφορικά με την ιστορία, την ισχύ και τον επαγγελματισμό της ΧΧΙΙΙ (23ης) Ταξιαρχίας Τ/Θ.

Δείτε το σε μεγάλη οθόνη και με τα ηχεία στο full. Θα δακρύσετε...














 defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα "ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΟΝΑΔΑ" ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ-ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ-VIDEO"

Αντώνη Σαμαρά, επιβεβαίωσες ότι είσαι πολιτικός νάνος!


 
Ναι, Αντώνη! 
 
Είσαι ένας ολίγιστος πρωθυπουργός, ένα πολιτικό τίποτα! 
 
Το επιβεβαίωσες για άλλη μια φορά μ’ αυτά που είπες στη συνέντευξη που παραχώρησες στους New York Times.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:





 
Προσωπικά, βέβαια, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είσαι ένας πολιτικός νάνος που σφετερίστηκες την εξουσία πουλώντας παραμύθια στον ελληνικό λαό. Φρόντισες να το αποδείξεις λίγες μέρες αφού ανέλαβες την πρωθυπουργία.

Ώστε η εναλλακτική λύση θα μπορούσε να είναι το τέλος της Ελλάδας, ε;
 
Άπαγε της βλασφημίας, πολιτικέ νάνε! Η Ελλάδα επιβίωσε χιλιετηρίδες και θα επιβιώνει εις τον αιώνα τον άπαντα, Αντώνη Σαμαρά! Η Τρόικα με τα εκατομμύριά της, ολόκληρη η Δύση και η Ανατολή, ακόμη...
 
κι αν το ήθελαν και το προσπαθούσαν, δεν θα μπορούσαν να επιφέρουν το τέλος της Ελλάδας. Η Ελλάδα, όπως και όλα τα ιστορικά έθνη, δεν μπορούν να ξεριζωθούν από καμία δύναμη!

Μ’ ακούς Αντώνη Σαμαρά; Να μετράς, λοιπόν, τα λόγια σου την επόμενη φορά που θα δώσεις συνέντευξη σε ξένο έντυπο για να μη γίνεσαι ρεζίλι διεθνώς. Ή μήπως νομίζεις ότι με την ομολογία αυτή ενισχύεις την διαπραγματευτική σου ικανότητα; 
 
Απλά παραδίνεις τη χώρα σου άνευ όρων στις διαθέσεις των δανειστών σου. Εσύ δεν είσαι πολιτικός Αντώνη! Είσαι ένα παιδάριο-πιόνι στα χέρια των τροϊκανών, ωιμέ!

Είπες κι άλλα ευτράπελα στη συνέντευξη αυτή που επιβεβαιώνουν τον πολιτικό νανισμό σου. Είπες ότι το πρωθυπουργιλίκι στην Ελλάδα είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο, κι ότι είναι απλά πόνος! Μήπως υπονοούσες κι εσύ ότι ο ελληνικός λαός είναι ο πιο διεφθαρμένος και γι’ αυτό η δουλειά του πρωθυπουργού της Ελλάδας είναι η πιο δύσκολη στον κόσμο;

Κατ’ αρχήν πρέπει να σε πληροφορήσω ότι η πρωθυπουργία δεν θάπρεπε να θεωρείται δουλειά αλλά χρέος για όποιον έχει την κλίση και την κλήση! Δεν είναι μια απασχόληση για πρώην ανεπάγγελτους μωροφιλόδοξους πολιτικάντηδες, αλλά είναι ένα θείο κάλεσμα, ένα εθνικό χρέος, για όποιον γεννήθηκε με τα προσόντα να ηγηθεί και να υπηρετήσει ένα λαό. Χρέος και κάλεσμα για οραματιστές με ηγετικά χαρίσματα, έτοιμους να θυσιαστούν για το λαό τους κι όχι να τον θυσιάσουν, είναι, θάπρεπε να είναι, ο πρωθυπουργικός θώκος Αντώνη Σαμαρά.

Πάμε πάρα κάτω: Είπες ότι το πρωθυπουργιλίκι είναι και πόνος. Μα Αντωνάκη μου, μπρος στα κάλλη τ’ είναι ο πόνος; Μόνος σου δεν έφαγες τα σίδερα να γίνεις πρωθυπουργός προτού ο προηγούμενος εξαντλήσει την τετραετία; Και μάλιστα εξαπάτησες τον ελληνικό λαό με χίλια δυο ψέματα για να υφαρπάξεις την ψήφο του, τάχα για να τον ξαλαφρώσεις με το απατηλό άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, που αποδείχτηκε πως ήταν ίδιο και χειρότερο;

Τώρα, αν ο πόνος που είπες ότι νιώθεις δεν ήταν σχήμα λόγου αλλά αληθινός, τότε σίγουρα σε βασανίζει η συνείδησή σου για τα ψέματα που είπες στον ελληνικό λαό και για τις αδικίες που περιέχουν τα οδυνηρά, και ΑΔΙΕΞΟΔΑ κατά δική σου προηγούμενη ομολογία, μέτρα που του φορτώνεις στις πλάτες, ενώ συγχρόνως ξαλαφρώνεις από φορολογικά βάρη την πλουτοκρατία. Απ’ αυτόν το πόνο δεν πρόκειται ν’ απαλλαγείς, Αντώνη μου, διότι τη συνείδησή σου δε μπορείς να την εξαπατήσεις ούτε να την εξαγοράσεις. Θα σε τυραννάει για πάντα όσο ζεις αλλά και μετά θάνατο.

Ρώτησες και το άλλο κουφό, ολίγιστε Αντώνη: «Πιστεύετε ότι υπάρχει κανείς που θα χαιρόταν να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας;»

Μα υπήρχε ένας τέτοιος που απολάμβανε το πρωθυπουργιλίκι πριν από σένα: Ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Υπάρχει και η Ντόρα που πολύ θα χαιρόταν να είναι πρωθυπουργός. Υπάρχει και ο Αβραμόπουλος που ξερογλείφεται για πρωθυπουργιλίκι. Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος πετάει τη σκούφια του για την πρωθυπουργία. Το ίδιο και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Υπάρχει και ο Αλέξης Τσίπρας που βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι μωροφιλόδοξοι, μη έχοντες το γνώθι σ’ αυτόν, που θα χαίρονταν να γίνουν πρωθυπουργοί. Άσε λοιπόν την κλάψα για να μην ξεράσω.

 Ομολόγησες επίσης ότι έμεινες στο σπίτι σου για 11 χρόνια λόγω της πολιτικής!  Μήπως έμεινες εσώκλειστος 11 χρόνια λόγω τεμπελιάς; Μήπως λόγω ανικανότητας και δειλίας να βγεις στον ελεύθερο εργασιακό στίβο και ν' αποδείξεις τον εαυτό σου ως ικανό οικονομολόγο σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες; Ή μήπως έμεινες σπίτι σου λόγω ψωροεγωισμού ότι εσύ είχες τάχα γεννηθεί για τα μεγάλα; 
 
Όπως και νάχει το πράγμα, ένας εχέφρων πολίτης δεν θα ομολογούσε δημόσια ότι βάραγε μύγες για 11 χρόνια. Θα θεωρούσε εκείνα τα 11 χρόνια χαμένα και δεν θ' αναφερόταν σ' αυτά κομπάζοντας ότι είναι γεννημένος μόνο για την πολιτική. Έντεκα ολόκληρα χρόνια αδράνειας αποχαυνώνουν το νου, και είναι κρίμα που εκείνοι που σε ψήφισαν για αρχηγό της ΝΔ και μερίδα του λαού για Πρωθυπουργό δεν έλαβαν κι αυτό σοβαρά υπ' όψη τους.

Είπες ακόμη ότι χάρη στην οικογένειά σου δεν είχες προβλήματα αυτού του είδους, δηλαδή δεν ξέρεις τι θα πει φτώχεια. Δε ντράπηκες βρε Αντώνη να ομολογείς ότι τα βρήκες έτοιμα και δεν δημιούργησες τίποτα με τον ιδρώτα σου; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό σε υποτιμά; Παρόλα αυτά μας είπες ότι νιώθεις τον πόνο μας κάθε δευτερόλεπτο. Σώωπα! Πάντως αν θέλεις να τον νιώσεις καλύτερα, ζήσε ένα μήνα με 700 ευρώ και με αυτά θρέψε την οικογένειά σου και πλήρωσε τα χαράτσια που μας φορτώνεις. Κάνε το ντε!

Υποκριτή, Αντώνη Σαμαρά, έχω είδηση για σένα: Η ιστορία θα σε προσθέσει δίπλα στους προδότες του ελληνικού λαού, μαζί με το Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το Φώτη Κουβέλη και όλο το οικονομικό σας επιτελείο, πρώην και νυν. Και το άδοξο πολιτικό σου τέλος, όχι το τέλος της Ελλάδας, δεν θ' αργήσει! Είναι νομοτελειακά αναπόφευκτο.
Τα έλεγα και στον εφιάλτη Γιωργάκη Παπανδρέου, το φίλο σου, από τη στιγμή που ανέλαβε την πρωθυπουργία, και δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες βγήκα αληθινή... Το μόνο που δεν είχα φανταστεί ήταν ότι θα πηγαίναμε από το κακό στο χειρότερο...






Κι όμως, για κακή μας τύχη, υπέγραψες το λάθος με τα τσαρούχια, αναξιόπιστε και ανεγκέφαλε Αντώνη Σαμαρά, μοιραίε άνθρωπε! 
 
Γι' αυτό τώρα σ' έχουν στα ώπα-ώπα οι Ευρωπαίοι, εκεί που δεν ήθελαν να σε δουν στα μάτια τους όταν μας παραμύθιαζες μ' αυτά τα ωραία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Από τη Μαρία Σεφέρου, μοντάζ Γρέκι



Διαβάστε Περισσότερα "Αντώνη Σαμαρά, επιβεβαίωσες ότι είσαι πολιτικός νάνος! "

Διαφθορά πολιτικών: η πραγματική ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα

Η έννοια και ο όρος της ασύμμετρης απειλής είναι σχετικά καινούργια στη στρατιωτική ορολογία, γι’ αυτό και δεν υπάρχει διεθνώς παραδεδεγμένος ορισμός των όρων ασύμμετρη απειλή και ασύμμετρος πόλεμος.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ασύμμετρος θεωρείται ο πόλεμος που διενεργείται από οργανωμένες μη-συμβατικές ομάδες εναντίον συνήθως ισχυρότερου αντιπάλου, με χαμηλού κόστους μέσα και δράση, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν το δίκαιο και οι κανόνες του πολέμου, και με στόχο την πρόκληση όσο το δυνατόν περισσότερων υλικών και ανθρώπινων απωλειών.

Ως εκ τούτου, ασύμμετρη απειλή θεωρείται οποιαδήποτε επίθεση που γίνεται εναντίον οργανωμένων συστημάτων, κοινωνιών ή κρατών, από άτομα ή ομάδες που μπορεί να χρησιμοποιούν μη συμβατικά ή αυτοσχέδια όπλα, τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν απώλειες και να αποσταθεροποιήσουν κυβερνήσεις, κράτη, πολυεθνικές οντότητες κλπ.
 

Όταν, λοιπόν, ο κ. Β. Πολύδωρας, ως Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, χρησιμοποίησε τον όρο «ασύμμετρη απειλή», αναφερόμενος στην -δεδομένη κατ’ αυτόν- εμπλοκή με άγνωστο τρόπο αγνώστων δυνάμεων στις εφιαλτικές και καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, δέχτηκε σφοδρή κριτική για τη χρήση του όρου από πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ.

Εμείς, με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του 37σέλιδου βιβλίου του με τίτλο «Κατά Κηνσόρων», που κυκλοφορείται σε μια περίοδο που το πολιτικό σύστημα δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί το τεράστιο συνταγματικό και πολιτικό ζήτημα της εμπλοκής του τρίτου τη τάξει στην κρατική ιεραρχία, Προέδρου της Βουλής, κ. Ε. Μεϊμαράκη, σε υπόθεση επιχειρηματικής διαμάχης με άγνωστες διαστάσεις, θα τολμήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο ασύμμετρη απειλή για το ζήτημα της διαφθοράς στο κράτος, τα κόμματα και την πολιτική, που απειλεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στη χώρα, και μάλιστα σε μια στιγμή που αυτή κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή.

Ενώ, λοιπόν, το σύστημα κλυδωνίζεται από την εμπλοκή του ονόματος του Προέδρου της Βουλής κ. Μεϊμαράκη, στην ως άνω υπόθεση, αναφορές που γίνονται στο ίδιο το βιβλίο του κ. Πολύδωρα, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αντώνη Σαμαρά, αποτελούν βόμβες μεγατόνων, που μπορεί να οδηγήσουν το σύστημα σε πλήρη και ολοκληρωτική κατάρρευση.

Λέι ο κ. Πολύδωρας στο βιβλίο του:

«Πώς και δεν χάλασε η εθνική και παγκόσμια τάξη και ηθική όταν το 2009 υπουργοί και μάλιστα ένας “ευαίσθητος” υπουργός σε ευαίσθητο και λεπτό υπουργείο διόριζε μονίμους μάλιστα υπαλλήλους με απόλυτη “αξιοκρατία”, οι οποίοι είχαν μεταξύ τους ένα κοινό “αξιοκρατικό” χαρακτηριστικό, ότι κατήγοντο από τον τόπο εκλογής του “αδιάφθορου” υπουργού; Δεν ήταν τότε κρίση; Ή το 2012, όταν διόρισε δεκαπέντε ή και περισσότερους μετακλητούς στη Βουλή με τα αυτά προσόντα καταγωγής, ο ίδιος “αντιφαύλος” πολιτικός, υπό άλλην ιδιότητα τώρα; Δεν είναι γι’ αυτούς τους διορισμούς κρίση και ανεργία στη χώρα; Μόνον για εμένα και τη θυγατέρα μου;»

Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε μια φάση όπου η διαφθορά έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο, που πλέον δεν λειτουργούν εκείνα τα συστήματα που επί δεκαετίες εξασφάλιζαν τη σιωπή και την «ομερτά» μέσα στα κόμματα και στα διάφορα κυκλώματα που νέμονταν την εξουσία, εμπλέκοντας σε υποθέσεις διαφθοράς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας

Ακριβώς επειδή δεν λειτουργούν εκείνα τα πανίσχυρα συστήματα που επέβαλαν μέχρι σήμερα το νόμο της σιωπής, φθάσαμε στο σημείο οι μέχρι χθες φίλοι και ομοτράπεζοι στο πάρτι της λεηλασίας της χώρας, να βάλουν πλέον ο ένας εναντίον του άλλου. Φθάσαμε στο σημείο κουμπάροι να καταγγέλλουν πολιτικούς φίλους και προστάτες και σημαίνοντα στελέχη πολιτικών κομμάτων, όπως ο κ. Πολύδωρας, να ξιφουλκούν εναντίον του ίδιου του Πρωθυπουργού, με τους πολίτες, που αγκομαχούν και σφαδάζουν πληρώνοντας τα «σπασμένα» αυτών των ομάδων που χειρίστηκαν την εξουσία τα τελευταία σαράντα χρόνια, να παρακολουθούν άναυδοι το εύρος, το βάθος και την αγριότητα της ανηθικότητας πολιτικών τε και παραγόντων.

Το θέμα είναι ότι έχει διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση, η οποία, το ξανατονίζουμεαπειλεί την πολιτική σταθερότητα της χώρας, τη στιγμή που δεν έχει φανεί ούτε καν η κορυφή του παγόβουνου από αυτό που λέμε διαφθορά στην Ελλάδα και ότι λογικά, αν αρχίσουν να βγαίνουν στη φορά και άλλα -τρανταχτά ή μη δεν έχει σημασία- ονόματα, οι πολιτικοί μας και οι «κουμπάροι» τους θα αρχίσουν να δίνουν στεγνά, όπως λένε στην πιάτσα οι μαφιόζοι, ο ένας τον άλλον, με άγνωστες συνέπειες σε αυτό που λέμε σταθερότητα του πολιτικού συστήματος της χώρας.

Και όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι πολίτες και η κοινή γνώμη απαιτούν δικαιοσύνη και κάθαρση, για να έχουν νόημα οι θυσίες τους.










Του Σ. Καλεντερίδη
infognomon
Διαβάστε Περισσότερα "Διαφθορά πολιτικών: η πραγματική ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα"

Oλόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου»



Μία αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα του «σκανδάλου Καρούζου» φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής». 
 
Πρόκειται για το πόρισμα-καταπέλτη του ΣΔΟΕ, στο οποίο όχι μόνο δεν υπάρχει αναφορά ή νύξη για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής Β. Μεϊμαράκη, αλλά, αντίθετα, αποκαλύπτεται κύκλωμα φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές μέσω offshore, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης...


Κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής και συνεπώς «κρυφού χρήματος» με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές και εμπλεκόμενες δεκάδες offshore και αλλοδαπές εταιρείες, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, αποκαλύπτει το πόρισμα-καταπέλτης του ΣΔΟΕ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος της Κυριακής».

 
Στις 250 σελίδες του πορίσματος ξετυλίγεται το κουβάρι των αγοραπωλησιών ακινήτων μεταξύ της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ συμφερόντων Ρέστη και των δύο εταιρειών του ομίλου Καρούζου με πλασματικά τιμήματα με στόχο την αποφυγή πληρωμής φόρων και την απόκρυψη εισοδήματος από τους δύο εμπλεκόμενους.
 
Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, όπου δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός ή καταγγελία για εμπλοκή στην υπόθεση του Β. Μεϊμαράκη, διαπιστώνεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από μη καταβολή φόρων εισοδήματος, μεταβιβάσεων και ΦΠΑ από τις εταιρείες του Ρέστη και Καρούζου για μεταβιβάσεις δύο ακινήτων στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ελεγκτών η συνολική φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ ενώ η ζημιά του Δημοσίου είναι τουλάχιστον 8,7 εκατ. ευρώ.

 
Η επιχείρηση εξαπάτησης του Δημοσίου με την εταιρεία του Καρούζου ως πωλητή και την εταιρεία του Ρέστη ως αγοραστή των ακινήτων γινόταν με συμβόλαια, όπου η αναγραφόμενη τιμή του ακινήτου ήταν κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χαμηλότερη από την πραγματική.
 
Με αυτό τον τρόπο ο αγοραστής Ρέστης γλίτωνε φόρους εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του ακινήτου και ο Καρούζος εμφάνιζε ζημιές αντί για κέρδη στην εταιρεία και έτσι ήταν «αφορολόγητος».

Παράλληλα οι δύο εμπλεκόμενοι διατηρούσαν ανακριβή φορολογικά βιβλία και στοιχεία και με διάφορες λογιστικές αλχημείες υπέβαλλαν πλασματικές δηλώσεις ΦΠΑ και ελάμβαναν επιστροφή λόγω πιστωτικού υπόλοιπου.

 
Το κουβάρι για τη δράση των εταιρειών άρχισε να ξετυλίγεται όταν από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2010 έφθασαν στο ΣΔΟΕ έγγραφες καταγγελίες και μηνυτήριες αναφορές για ύποπτες αγοραπωλησίες ακινήτων και μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή.
 
 
Ολόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ, στην έντυπη έκδοση του «Εθνους της Κυριακής»



 
Οπως αναφέρεται στο πόρισμα του ΣΔΟΕ η μεθοδολογία που ακολουθούσαν οι εμπλεκόμενοι συνίστατο στη σύνταξη συμβολαιογραφικών προσυμφώνων στα οποία αναγραφόταν η πραγματική αξία της εκάστοτε συναλλαγής.
 
Ομως λίγο πριν την σύνταξη του οριστικού συμβολαίου ακύρωναν με ιδιωτικό έγγραφο το προσύμφωνο και στη συνέχεια συνέτασσαν το οριστικό συμβόλαιο αναγράφοντας σε αυτό την αντικειμενική αξία ή αξία μεγαλύτερη της αντικειμενικής κατά πολύ όμως μικρότερη της πραγματικής αξίας στην οποία γινόταν η συναλλαγή.
 
Η εξακρίβωση της πραγματικής τιμής του ακινήτου έγινε με όχημα τα τραπεζικά στοιχεία για το ύψος της δανειοδότησης της εταιρείας του Ρέστη για την αγορά ενός εκ των δύο ακινήτων και με βάση τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων της τράπεζας για την πραγματική αξία του ακινήτου.
 
Το ΣΔΟΕ ξεκίνησε εξονυχιστικούς ελέγχους στα γραφεία των εταιρειών του κ. Καρούζου και επικέντρωσε την προσοχή του σε δύο πωλήσεις ακινήτων στη Γλυφάδα με πρωταγωνιστές τις εταιρείες KAROUZOS DEVELOPMENT Α.Ε και KAROUZOS CONSTRUCTION, οι οποίες πούλησαν τα ακίνητα στην εταιρεία ΦΑΝΤΟΜ, η οποία όπως προέκυψε από τους ελέγχους είναι εταιρεία συμφερόντων του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.
 
Στον πραγματικό ιδιοκτήτη της ΦΑΝΤΟΜ Βίκτωρα Ρέστη οι ελεγκτές έφθασαν μέσα από ένα πλέγμα εταιρειών με έδρα την Κύπρο.
 
Στο πόρισμα περιγράφεται «πλέγμα» υπεράκτιων και αλλοδαπών εταιρειών, εικονικά συμφωνητικά, συμβολαιογράφοι που εναλλάσσονταν εν ριπή οφθαλμού, πρόσωπα που εμφανίζονταν ως πληρεξούσιοι εταιρειών και μετά άλλαζαν ρόλο και έπαιρναν τη θέση πρόεδρου, αντιπρόεδρου ή διευθύνοντος σύμβουλου άλλων εμπλεκόμενων εταιρειών.
 
Στην πορεία των ερευνών το ΣΔΟΕ ανακάλυψε κύκλωμα φοροδιαφυγής και παράνομου πλουτισμού που τα ίχνη του χάνονταν σε ένα «λαβύρινθο» offshore εταιρειών που εμφανίζονταν ως ενδιάμεσοι του πραγματικού αγοραστή καθώς και σε κρυφούς τραπεζικούς λογαριασμούς.
 
Σύμφωνα με το πόρισμα και με βάση την έκθεση ελέγχου του ΣΔΟΕ που κοινοποιείται στη ΔΟΥ ΦΑΕ Πειραιά καταλογίζονται συνολικά πρόστιμα 31,5 εκατ. ευρώ στην εταιρεία ΦΑΝΤΟΜ για εικονικά φορολογικά στοιχεία σχετικά με την αξία των ακινήτων που αγόρασε από την KAROUZOS CONSTRUCTION.
 
Οπως αναφέρεται στο πόρισμα, το ΣΔΟΕ απέστειλε κλήσεις στους επικεφαλής να προσέλθουν για έλεγχο και εξακρίβωση φορολογικών στοιχείων αλλά στα σχετικά τηλεφωνήματα δεν απαντούσε κανείς και στη συνέχεια προχώρησε σε κατασχέσεις βιβλίων και στοιχείων και σε δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας του Ρέστη καθώς και του Καρούζου και της συζύγου του Ρεβέκκας Σκαφτούρα και όλων των εταιρειών του ομίλου.

 
Κ. Αντωνάκος - Κ. Τσαχάκης- Κ. Νάνος

 
 
 
 
 
 
ethnos.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Oλόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου»"

Η κυβέρνηση στοχοποιεί και εμπαίζει τις Ε.Δ. και τα Σ.Α.…


Κατά πάσα πιθανότητα, πάνω από 20% θα είναι οι περικοπές στις αποδοχές των στρατιωτικών!!


Εδώ και μήνες και μάλιστα προεκλογικά είχε αρχίσει η υποσχεσιολογία και τα παραμύθια της Ν.Δ για το μισθολόγιο των στρατιωτικών.

Ξεκίνησαν με αοριστολογίες του τύπου θα αποκατασταθεί το κύρος και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων...


Στην συνέχεια στα 18 σημεία της Ν.Δ και μάλιστα στην πρώτη θέση της λίστας είχε τεθεί το:



”Επαναφορά σε επίπεδα 2009 χαμηλών συντάξεων-πολυτεκνικών επιδομάτων- ειδικών μισθολογίων αστυνομικών (σε ενεργό υπηρεσία) και χειριστών Πολεμικής Αεροπορίας" (θα ακολουθήσουν και άλλα).


Ακολούθησαν φήμες για περικοπές 15 % στους μισθούς των στρατιωτικών.


Με την πάροδο των ημερών το ποσοστό έπεσε στα 6-7% πάντα μέσα από διαδόσεις, δηλώσεις και “πληρωμένα” άρθρα!


Παράλληλα ανακαλύφθηκε και εισήχθη τεχνηέντως ο όρος μάχιμοι!


Μετά την γενική κατακραυγή του κόσμου, ακόμη και του ΑΓΕΕΘΑ, τον πήραν πίσω.


Ο Σαμαράς στην συνέχεια στην έκθεση Θεσσαλονίκης, έκανε και άλλη μια κολοτούμπα και εισήγαγε άλλη μια νέα έννοια, αφού είπε ότι δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σώσουμε κάποια μισθολόγια, όπως για παράδειγμα τους πιο μάχιμους απ τους μάχιμους!


Παράλληλα εδώ και καιρό κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι το επίδομα οδοιπορικών θα αποτελέσει παρελθόν.


Λίγες μέρες πριν ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ενώ έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το ύψος και την προέλευση των περικοπών, δεν αναφέρθηκε στο ύψος των μισθολογικών 
περικοπών.

Αυτό γίνεται εσκεμμένα και βάση σχεδίου για τον εξής απλό λόγο.


Οι περικοπές των μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι δυστυχώς κατά πολύ μεγαλύτερες και θα ξεπεράσουν το 20 % δεδομένου ότι, εκτός της φημολογούμενης περικοπής 6-7 %, ακούγεται έντονα ότι είναι προειλημμένη απόφαση η κατάργηση του επιδόματος οδοιπορικών που κατά μέσο όρο αντιστοιχεί στο 15 % του μισθού των στρατιωτικών.


Προσέξτε όμως τι έχει συμβεί εδώ:


- Εκ του μη όντως δημιουργούν αντιπαλότητες-ομάδες και πρόβλημα στο ηθικό των Ε.Δ, με την εισαγωγή-χρήση αδόκιμων και άστοχων όρων όπως μάχιμοι και πιο μάχιμοι απ τους μάχιμους

 

- Καλλιεργούν εν γνώση τους ψεύτικες ελπίδες και προσδοκίες στα στελέχη των Ε.Δ για περικοπές 6-7%, ενώ ξέρουν ότι αυτές θα είναι μεγαλύτερες και μπορεί να αγγίξουν το 20%
 

- Στοχοποιούν και εκθέτουν τους στρατιωτικούς στα μάτια του κόσμου, ο οποίος στο άκουσμα των περικοπών ύψους 6-7 %, αυτόματα θεωρεί ως ευνοημένους και προνομιούχους τους στρατιωτικούς.

Κ. Υπουργέ, 

σας προειδοποιούμε να σταματήσετε, το παιχνίδι των διαρροών και της φημολογίας, τον εμπαιγμό και την στοχοποίηση των στρατιωτικών και πάνω απ΄ όλα σας καλούμε να προστατέψετε το κύρος και την αξιοπρέπεια των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τέλος στον εμπαιγμό και την στοχοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας!









olympia
Διαβάστε Περισσότερα "Η κυβέρνηση στοχοποιεί και εμπαίζει τις Ε.Δ. και τα Σ.Α.… "

ΠΡΟΣΟΧΗ: "Φούσκωσαν" το χαράτσι της ΔΕΗ οι Δήμοι


Φουσκωμένους λογαριασμούς με το ειδικό τέλος ακινήτων για το 2012 παραλαμβάνουν από τη ΔΕΗ οι καταναλωτές που μένουν εμβρόντητοι με τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν...


Κι αυτό γιατί "εν κρυπτώ" δεκάδες δήμοι σε όλη τη χώρα και κυρίως στην επαρχία αύξησαν αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ειδοποίηση την τιμή ζώνης, που αποτελεί τη βάση για τον υπολογισμό του ειδικού τέλους ακινήτων.


Ετσι, απεστάλησαν στη ΔΕΗ νέες καταστάσεις με αναπροσαρμοσμένες τιμές ακόμα και σε χωριά ή οικισμούς που είναι εκτός αντικειμενικού συστήματος. 
Αποτέλεσμα, να αυξηθεί αυτόματα όχι μόνο το τέλος ακινήτων αλλά και ο ΤΑΠ, τα δημοτικά τέλη, καθώς και τα πρόστιμα για τακτοποίηση ημιυπάιθριων χώρων και αυθαιρέτων.

Πέραν αυτού, με την αύξηση της τιμής ζώνης αυξάνονται δραστικά και οι φόροι μεταβίβασης, κληρονομιών και γονικών παροχών.


 
 
 
 
 
 
 
 
Εθνος
Διαβάστε Περισσότερα "ΠΡΟΣΟΧΗ: "Φούσκωσαν" το χαράτσι της ΔΕΗ οι Δήμοι "

Φωτογραφία Ντοκουμεντο: ΘΑΥΜΑ ME ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!



Φίλος αναγνώστης   λειτούργησε ως ρεπόρτερ και μας απέστειλε το θεματάκι..
 
Ο αλλοδαπός ζητιάνος που βλέπετε στη φωτογραφία ζητιανεύει με το καροτσάκι του σε φανάρια της συμπρωτεύουσας...

Ως εδώ όλα καλά, καθημερινότητα θα μας πείτε.. ο ανάπηρος λαθρομετανάστης προσπαθεί να επιβιώσει ζητιανεύοντας...
 
 
Δείτε όμως τώρα και τις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες ο "μαιμού" ανάπηρος περπατάει και βάζει το καροτσάκι του στη mercedes
 












 tragiko.com
Διαβάστε Περισσότερα "Φωτογραφία Ντοκουμεντο: ΘΑΥΜΑ ME ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! "

ΗΠΑ: Ύποπτος αυτοκτονεί ζωντανά στην TV μετά από καταδίωξη (ΒΙΝΤΕΟ)


ΗΠΑ: Ύποπτος αυτοκτονεί ζωντανά στην TV μετά από καταδίωξη [βίντεο]
Καταδίωξη αυτοκινήτου μάρκας Dodge Caliber στο Φοίνιξ της Αριζόνα είχε δραματική κατάληξη, όταν ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο και σε κατάσταση πανικού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι live μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.
 
Το συμβάν κατέγραφε κάμερα από ελικόπτερο του γνωστού αμερικανικού καναλιού Fox News, με τους ιθύνοντές του να ζητούν κατόπιν εορτής συγγνώμη για την φρικιαστική σκηνή, αποδίδοντας την ζωντανή μετάδοσή της σε ανθρώπινο λάθος.
 
[Προσοχή: το βίντεο περιέχει γραφική βία]
















http://permisospress.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα "ΗΠΑ: Ύποπτος αυτοκτονεί ζωντανά στην TV μετά από καταδίωξη (ΒΙΝΤΕΟ) "

Θρίλερ με την Τρόικα-Ο Τόμσεν απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα


Θρίλερ με την Τρόικα-Ο Τόμσεν απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα
Σχεδόν όλα τα μέτρα που δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και παρουσίασε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στην Τρόικα, φαίνεται ότι επιστέφονται πίσω ως μη αποδεκτά, μετατρέποντας σε θρίλερ την κρίσιμη
συνάντηση των επικεφαλής των δανειστών με την Ελληνική πλευρά.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «σκληρός » του ΔΝΤ Πόλ Τόμσεν φέρεται να ξεκόβει κάθε κουβέντα περί εφεδρείας και να απαιτεί απολύσεις τουλάχιστον 15.000 δημοσίων υπαλλήλων και άμεσο λουκέτο σε ΑΕΙ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων που παρουσίασε το σχέδιο, το οποίο πήρε την κατ' αρχήν έγκριση των κυβερνητικών εταίρων μόλις τη Πέμπτη, αντιμετώπισε μια μάλλον χλιαρή αντίδραση, καθώς ειδικά όσον αφορά στα διαρθρωτικά μέτρα που συμπλήρωσαν το σχέδιο περικοπών, φαίνεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες αν όχι ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα τους.
 

Εκτός από αυτό- που μάλλον θα καλυφθεί από τη πολυσυζητημένη Ρήτρα Απόκλισης- έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για τις καθυστερήσεις στην εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων π.χ. κλειστά επαγγέλματα, κάτι που σημαίνει ότι και αυτά είναι πολύ πιθανόν να τεθούν ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, με τα φώτα να στρέφονται μοιραία στις διαβουλεύσεις που συνεχίζονται για τις ανατροπές που απαιτεί η Τρόικα στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων.
 

Καλά πληροφορημένες πηγές η τρόικα απορρίπτει σχεδόν όλες τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως σε Υγεία και Διοικητική Μεταρρύθμιση, και ζητά να αντικατασταθούν με νέες περικοπές που θα έχουν άμεση και σίγουρη εισπρακτική απόδοση.











iefimerida
Διαβάστε Περισσότερα "Θρίλερ με την Τρόικα-Ο Τόμσεν απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα "

Εχετε απορία γιατι ειμαστε ένα τετοιο κρατος; ΔΕΙΤΕ το VIDEO




Οταν οι νεοι που αντι να δουλευουν χαιρονται με παραγωγή και διάθεση τετοιων αισχρων VIDEOS στο ιντερνετ, 
 
Τι αλλο μπορει να περιμενει κανεις για ολόκληρη τη χωρα που εχει τετοιους πολίτες. 
 
Εχουμε τους αρχοντες που μας αξιζουν γιατι εχουμε συμπολίτες μας τετοια ατομα. Να τους χαίρονται οι γονείς τους που απέτυχαν να τους περάσουν αξίες και ιδανικά… 
 
Μόνο που ζούνε σπαταλάνε τον αέρα που αναπνέουμε!!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:













 news24gr.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα "Εχετε απορία γιατι ειμαστε ένα τετοιο κρατος; ΔΕΙΤΕ το VIDEO "

Δημοφιλείς αναρτήσεις