" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!"


ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΤΑ ΕΛ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:

 "Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!"


oikonomou-eleftherios elas
Νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από βουλευτή της "Χρυσής Αυγής"
Στο χθεσινοβραδυνό ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και βουλευτής στις τελευταίες εκλογές ,Ηλίας Κασιδιάρης, 
κατονόμασε τον σημερινό υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου ότι υπό τη συνοδεία του υποστράτηγου της ΔΑΕ(ΜΑΤ, ΥΜΕΤ κλπ)Παπασπύρου, γνωστών "πράσινων" ευαισθησιών σε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους ...
προσπάθησε να επηρεάσει το εκλογικό φρόνημα και την εκλογική προτίμηση των αστυνομικών αποτρέποντας τους να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές το κόμμα της αρεσκείας τους. 
"Μην ψηφίσετε Χρυσή Αυγή", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο κ.Οικονόμου, ανέφερε ο κ.Κασιδιάρης και "να προσέχετε γενικά τι ψηφίζετε".

kasidiaris
Η καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε όλα όσα είχαν ακουστεί για απόπειρα επηρρεασμού του εκλογικού φρονήματος των αστυνομικών πριν από λίγες μέρες όταν πάλι είχε καταγγελθεί στο Μακελειό ότι αξιωματικός της Άμεσης Δράσης(ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, περιπολικά) ...
σε συγέντρωση υπαξιωματικών στη ΓΑΔΑ, σε πηγαδάκι φέρεται να είχε γίνει λόγος για "απαράδεκτη ενέργεια των αστυνομικών να εκθέτουν το Σώμα ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή και άλλα δεξιά και ακροδεξιά κόμματα".
Η αστυνομική ηγεσία, κατά τις καταγγελίες, έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα αφού στις εκλογές τις 6ης Μάη μεγάλο μέρος της ΕΛΑΣ έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στο κόμμα Μιχαλολιάκου αλλά και στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου.
Και τον Χότζα να ψήφιζαν για εμάς(μετά την δημοσιοποίηση της χθεσινής επώνυμης καταγγελίας)τίθεται μείζον θέμα για τον Οικονόμου. 
Δεν τα καταγγέλει ο θυρωρός της πολυκατοικίας του. Βουλευτής τα λέει. 
Ας βγει ο κ.Οικονόμου(επί πασών κυβερνήσεων επιβιώσας)να ξεκαθαρίσει τη θέση του έναντι όλων όσων εμπλέκουν το όνομα του σε προσπάθειες επηρρεασμού της εκλογικής βούλησης. 
Αυτά δεν συμβαίνουν σε δημοκρατικά καθεστώτα, εαν ισχύουν και είναι απαράδεκτα φαινόμενα για όποιο κόμμα κι αν αφορούν.





http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις