" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Κανονικό ξεπούλημα της Ελλάδας!

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η Ελλάδα βγήκε στο σφυρί. Σας αποκαλύπτουμε σήμερα χωρίς σχόλια τις νέες διατάξεις του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή για τη δημιουργία του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Άρθρο 1- Παράγραφος 6: «Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι έτη, από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Με αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί».
Δηλαδή, ουσιαστικά καθιερώνεται για πάντα ο Φορέας που θα βγάζει όποτε θέλει σε πλειστηριασμό την όποια κρατική περιουσία.
Άρθρο 2 – Παράγραφος 3-4: «Με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα κατά πλήρη κυριότητα κινητές αξίες εταιρειών του Δημοσίου, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας».
Δηλαδή, όπως θα έλεγε και ο κ. Αλέφαντος στο Ταμείο παραδίδονται για αξιοποίηση «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ», της υλικής καιν άυλης περιουσίας του Δημοσίου χωρίς καμία παρέμβαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, απλά με μια απόφαση υπουργού.
Άρθρο 2 – Παράγραφος 7: «Από την μεταβίβαση του πράγματος ή την παραχώρηση του δικαιώματος στο Ταμείο, ο προηγούμενο κύριος ή δικαιούχος παραμένει στη διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος χωρίς αμοιβή και υποχρεούται να το διατηρεί κατάλληλο για τον προορισμό του και εξακολουθεί να βαρύνεται με τις δαπάνες που προκύπτουν από την διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος».
Δηλαδή, και μετά την παραχώρηση στο Ταμείο Αξιοποίησης του Δημοσίου του όποιου ακινήτου, το κράτος πρέπει να ξοδεύει για τη διατήρησή του σε καλή κατάσταση για απροσδιόριστο χρόνο. Π.χ. κτίρια Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα μπουν για ξεπούλημα στο Ταμείο, αλλά ακόμα κι αν περάσουν 3-4 χρόνια μέχρι να τα αγοράσουν κάποιοι εμείς θα ξοδεύουμε σε υλικά και ανθρώπινο δυναμικό για την καλή τους συντήρηση.
Και το χειρότερο από όλα: Οι υπουργοί Οικονομικών με αποφάσεις τους θα μπορούν να έρχονται και να βγάζουν στο σφυρί σπίτι, οικόπεδο, χωράφι οποιουδήποτε πολίτη, λόγω δημοσίου συμφέροντος.
Ιδού τι αναγράφεται στο άρθρο 2- παράγραφος 8 του σχετικού νομοσχεδίου που ψηφίστηκε χθες. «Εμπράγματα δικαιώματα τρίτων μπορεί να κηρύσσονται αναγκαστικώς απαλλοτριωτέα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών για λόγους Μείζονος Σημασίας Δημοσίου Συμφέροντος».

http://www.newsbomb.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Κανονικό ξεπούλημα της Ελλάδας!"

Άγρια επίθεση στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Τσώνη


Επίθεση με αυγά, καφέδες, γιαούρτια και μπουκάλια με νερό δέχτηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης από συμπολίτες του που του επίτέθηκαν σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.
Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλίτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.
Ο Ν. Τσώνης κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ο βουλευτής στην ομιλία του είχε αναφερθεί σε συνομιλία που είχε με ψηφοφόρο του, ο οποίος τον καλούσε να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο. "Μην κάνεις καμιά μ....α και δεν το ψηφίσεις", φέρεται να του είχε πει. Με αυτή τη φράση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θετική του ψήφο στο μεσοπρόθεσμο, εξαγριώνοντας όμως παράλληλα τους Λαμιώτες.
















http://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε Περισσότερα "Άγρια επίθεση στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Τσώνη"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ερωτοτροπούσαν μέσα στα επεισόδια στο Σύνταγμα


Φωτογραφία με ζευγάρι που ερωτοτροπούσε εν μέσω επεισοδίων και χημικών στο Σύνταγμα κάνει το γύρο του internet. Δείτε τη φωτογραφία.

Τη δόξα του ζευγαριού που έκανε σεξ εν μέσω επεισοδίων στον Καναδά φαίνεται οτι ζήλεψαν ένα ζευγάρι ελλήνων και αποφάσισαν να τους μιμηθούν τη μέρα των σκληρών επεισοδίων στη Βουλή για την

Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira

Διαβάστε Περισσότερα "Ερωτοτροπούσαν μέσα στα επεισόδια στο Σύνταγμα"

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"ΟΤΑΝ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"... ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 145 ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΥΑΝ!

Μαύρη μέρα η σημερινή για την ιστορία των Ελλήνων και της πολύπαθης τούτης χώρας. 183 μετά την ανασύσταση του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, 155 εκλεγμένοι από τον λαό προδότες, πούλησαν σήμερα την πατρίδα. 155 Εφιάλτες παρέδωσαν την πατρίδα βορά στα χέρια εκείνων που τόσο καιρό την επιβουλεύονται με σάλια που τρέχουν.
Η Ελλάς έτσι όπως την γνωρίσαμε μέσα από την Ιστορία μας, έτσι όπως μας την δίδαξαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας σήμερα και επίσημα παύει να υφίσταται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που εγώ εξέλεξα ηλιθιωδώς, για το ξεπούλημα της πατρίδας μου. Αλλά ακόμα ελπίζω. Έτσι έμαθα από την Ιστορία του Έθνους μας. Ο Έλληνας στα δύσκολα φαίνεται, μια γροθιά μπορεί να κάνει θαύματα...Να πετύχει το ακατόρθωτο. Ενωμένοι αδέρφια να πάρουμε πίσω την χώρα μας. Τα χώματα των προγόνων μας. Αυτά που πότισαν με το αίμα τους οι παππούδες μας. Στην Κύπρο, στην Πίνδο, στην Μικρασία, στο Μανιάκι και το Μεσολόγγι, στις Θερμοπύλες! Ζήτω το Έθνος (δεν λέω ζήτω η Ελλάς διότι δυστυχώς Ελλάς δεν υφίσταται). 

Αλέξανδρος Π.
 
http://www.eglimatikotita.gr/
Διαβάστε Περισσότερα ""ΟΤΑΝ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"... ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 145 ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΥΑΝ!"

155 ασφυξιογόνα




Με μία απώλεια για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μία απώλεια για τη Νέα Δημοκρατία έληξε η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Η κυβέρνηση πέρασε τον επίμαχο νόμο με 155 ψήφους υπέρ έναντι 138 κατά. Πέντε βουλευτές ψήφισαν «παρών», ενώ ο βουλευτής Φλωρίνης Γιώργος Λιάνης, ο οποίος πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε, απείχε. Απών και ο Κώστας Καραγκούνης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Αργολίδος, Έλσα Παπαδημητρίου, υπερψήφισε το Μεσοπρόθεσμο, παίρνοντας την άγουσα για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την ανεξαρτητοποίησή της.

Από τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. οι οποίοι αμφισβήτησαν τις τελευταίες ημέρες το Μεσοπρόθεσμο και μιλούσαν ευθέως για την πρόθεσή τους να το καταψηφίσουν, μόνον ο Παναγιώτης Κουρουπλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, το έπραξε. Ο βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αναστασιάδης, με έναν απίστευτο ελιγμό της τελευταίας στιγμής, ψήφισε «ναι», όπως «ναι» ψήφισε και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρύσα Αράπογλου. Υπέρ του νομοσχεδίου και ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος απασχόλησε την κοινή γνώμη με τις αναρίθμητες εναλλαγές των προθέσεών του. Κατά του Μεσοπρόθεσμου ψήφισαν οι βουλευτές του Κ.Κ.Ε., του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Διαγραφή Κουρουπλή

Ο Γιώργος Παπανδρέου διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον Παναγιώτη Κουρουπλή, μετά την καταψήφιση από τον ίδιο του Μεσοπρόθεσμου. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. διαθέτει πλέον στη Βουλή πλειοψηφία 154 βουλευτών, μετά και την πρόσφατη αποχώρηση του Γιώργου Λιάνη.

Ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και επανέλαβε σε συζητήσεις του με δημοσιογράφους στη Βουλή.

http://www.zougla.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "155 ασφυξιογόνα"

Πώς μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε Βαγδάτη Κωδικός «Να τελειώνουμε με την πλατεία!»

 
Υπερβολική χρήση χημικών, πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, ανεξέλεγκτη και ωμή βία σε βάρος απλών πολιτών και προκλητική ανοχή σε κουκουλοφόρους και ταραξίες… Είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει τον κωδικό «Τελειώστε την πλατεία» και έχει μετατρέψει το σύνταγμα σε Βαγδάτη, διασύροντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

35 ημέρες μετά τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων και τα ηχηρά μηνύματα που έστελνε το «κίνημα της πλατείας Συντάγματος», έκαναν την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει την απόφαση να δώσει τη χαριστική βολή στους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτό άλλωστε δείχνει η αλλαγή, κατά 180 μοίρες, στη στάση της Αστυνομίας, που από διακριτικός «επόπτης» των πραγμάτων, μεταβλήθηκε σε επιθετικό καταστολέα, με τη χρήση μάλιστα νέων όπλων.

«Οι εντολές ήταν σαφείς… Η ιστορία με τη ρήψη χημικών και δακρυγόνων είναι μεγάλη» λέει στο protothema.gr μάχιμος αστυνομικός που γνωρίζει το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ των τελευταίων δύο ημερών και προσθέτει: «Το Σύνταγμα έπρεπε να αδειάσει από τους διαδηλωτές και αυτό έπρεπε να γίνει με κάθε τρόπο».
 
Βέβαια, πολλά ερωτήματα προκαλεί και η στάση κάποιων αστυνομικών των ΜΑΤ που, ξεπερνώντας κάθε όριο, πετούν πέτρες κατά διαδηλωτών, ψεκάζουν με χημικά πολίτες στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, χτυπώντας ακόμη και γυναίκες χωρίς λόγο και αφορμή.

Η αρχή των επεισοδίων και η εντολή για να αδειάσει η πλατεία

Οι εντολές που πήραν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ για τη σημερινή συγκέντρωση ήταν τελείως διαφορετικές από αυτές των προηγούμενων ημερών. Μηδενική ανοχή, άμεση χρήση δακρυγόνων και ξύλο, έτσι ώστε να διασπάζονται οι πυρήνες που ενδεχομένως μπορούν να προκαλέσουν επεισόδια. Έτσι, όταν στη 1.30 το μεσημέρι κάποιοι περίεργοι νεαροί με κουκούλες στο κεφάλι εμφανίστηκαν στη λεωφόρο Αμαλίας, το... πάρτι ξεκίνησε!

Για τρεις ολόκληρες ώρες και ενώ μέσα στο Κοινοβούλιο, βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου σχεδίου, οι πολίτες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή του Συντάγματος, καθώς διεξάγονταν οδομαχίες και πετροπόλεμος μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων.

Μια εικόνα που θύμιζε θέατρο παραλόγου, αφού οι αστυνομικοί έδειχναν να «παίζουν» με τους κουκουλοφόρους μέχρι τις 4.30 το απόγευμα, όπου πήραν εντολή να αδειάσουν το Σύνταγμα. Διμοιρίες των ΜΑΤ κύκλωσαν την πλατεία, διώχνοντας τους πολίτες προς τα γύρω στενά, χρησιμοποιώντας χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάζει τόσο στη λεωφόρο Αμαλίας όσο και την πλατεία Συντάγματος.

Από τις 6.30 και μετά, τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν και οι τόνοι να πέφτουν… Αξίζει δε να τονιστεί πως σήμερα περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών μετείχαν στην επιχείρηση «Καθαρίστε την πλατεία».
















http://www.protothema.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Πώς μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε Βαγδάτη Κωδικός «Να τελειώνουμε με την πλατεία!»"

Η Αθήνα φλέγεται…

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Σύνταγμα, όπου από το πρωί οι μάχες των ΜΑΤ με ομάδες κουκουλοφόρων που αντιδρούν βίαια στα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση, είναι ασταμάτητες.
Πολίτες καταγγέλλουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς πως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τα επεισόδια, αφού έκαναν άσκοπη χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών ακόμα και μέσα σε εστιατόρια και καφετέριες.
Από τις καταγγελίες που γίνονται στα κανάλια, προκύπτει πως η Αστυνομία επιτίθεται αδιακρίτως και χωρίς εξαιρέσεις σε πολίτες: «Ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο έφτασε στο Μοναστηράκι μια ομάδα ΔΙΑΣ και ξεκίνησαν να μας πετάνε μέσα στα εστιατόρια δακρυγόνα και χημικά. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στο Σύνταγμα».
Σε άλλη καταγγελία ειπώθηκε: «η αστυνομία πέταξε δακρυγόνα και χημικά ακόμα και μέσα στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, όπου σημειωτέον εκεί βρίσκονται ασθενείς στους οποίους δίνονται οι πρώτες βοήθειες».
Έκκληση για γιατρούς στο Σύνταγμα έκανε μια γιατρός: «Έχουμε σοβαρoύς τραυματισμούς. Μερικοί φτύνουν αίμα. Χρειαζόμαστε επειγόντως οξυγόνο, παγοκύστες, αλουμινοκουβέρτες και malox. Μεταφέρουμε όποτε μπορούμε τους ασθενείς. Τους κατεβάζουμε στο Μέγαρο Μουσικής και από εκεί τους παίρνουν δυο δυο τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ».
Τα σημεία της έντασης





Εν τω μεταξύ, δακρυγόνα, φωτοβολίδες κρότου λάμψης, μάχες σώμα με σώμα, σπασμένα μάρμαρα και πέτρες είναι το σκηνικό που συνθέτουν την κατάσταση στο Σύνταγμα. Οι αστυνομικοί κάνουν παρατεταμένη και άσκοπη χρήση χημικών, προκειμένου να μην επιτρέψουν στο πλήθος να βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος. Στις φλόγες τυλίχθηκε και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που στεγάζεται στο ισόγειο του Υπουργείο Οικονομικών.
Φωτιά έχει ξεσπάσει και σε υποκατάστημα της Millenium Bank
Νωρίτερα, χρειάστηκε να εκκενωθεί το ξενοδοχείο «King George»

Στο μετρό έχουν «στηθεί» πρόχειρα ιατρεία για τις πρώτες βοήθειες και ο κόσμος που έχει τραυματιστεί μη έχοντας άλλη διέξοδο, μετακινείται από το μετρό σε άλλους σταθμούς προκειμένου να φτάσει στα νοσοκομεία, καθώς τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να πλησιάσουν στην περιοχή. Οι περισσότεροι από τους τραυματίες έχουν αναπνευστικά προβλήματα και βγαλμένους ώμους.
Τον άμεσο απεγκλωβισμό όσων ατόμων βρίσκονται εντός του Μετρό στο Σύνταγμα ζήτησε με παρέμβασή του ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Να σημειωθεί πως τα ΜΑΤ ουσιαστικά έχουν περικυκλώσει το Σύνταγμα και δεν αφήνουν τον κόσμο που θέλει να διαδηλώσει να φτάσει στην πλατεία.
Μάλιστα προς στιγμήν η αστυνομία κατέλαβε την πλατεία Συντάγματος, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα οι διαδηλωτές κατάφεραν να την πάρουν πίσω.
Τραυματίες και συλλήψεις
Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν τραυματιστεί πάνω από 40 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και στο «Γ. Γεννηματάς» και 26 αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401.
Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 30 προσαγωγές και 11 συλλήψεις.
Το χρονικό των επεισοδίων
Επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 09:30 στην συμβολή των οδών Ηρώδου Αττικού και Ερατοσθένους. Δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν αποκλείσει δρόμους προκειμένου να προστατεύσουν την είσοδο των βουλευτών στο Κοινοβούλιο, «έσπρωξαν» ομάδα διαδηλωτών προς την οδό Β. Όλγας, κάνοντας χρήση χημικών. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργος Χαρίσης.

http://www.newsbomb.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Η Αθήνα φλέγεται…"

Ο…μασκοφόρος περιπτεράς! Η φωτογραφία μιας ολόκληρης χώρας…κάνει τον γύρο του κόσμου

Ο…μασκοφόρος περιπτεράς! Η φωτογραφία μιας ολόκληρης χώρας…Η Ελλάδα πνίγεται μεταξύ Μεσοπρόθεσμου και…δακρυγόνων!
Η χώρα βρσκεται στο χείλος του γκρεμού…Η φωτογραφία με τον περιπτερα να φορά την αντισφυξιογόνο μάσκα κάνει τον γύρο του κόσμου και περιγράφει- οσο χίλιες λέξεις!- τι γίνεται αυτές τις ώρες στην Ελλάδα….
Διαβάστε Περισσότερα "Ο…μασκοφόρος περιπτεράς! Η φωτογραφία μιας ολόκληρης χώρας…κάνει τον γύρο του κόσμου"

Προπηλάκισαν τον βουλευτή Αθανασιάδη! - Φυγαδεύθηκε από τα ΜΑΤ - Βιντεο

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο βουλευτής το όνομα και η εικόνα του οποίου εκτέθηκε περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου από τα ΜΜΕ λόγω της στάσης του στο Μεσοπρόθεσμο αποφάσισε να φύγει με τα πόδια από τη Βουλή.

Φυσικά στο ύψος του υπουργείου Τύπου στην οδό Βαλαωρίτου έγινε αντιληπτός από τους πολίτες και έγινε κόκκινο πανί. 'Αρχισαν να τον βρίζουν και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.


Του πέταξαν μπουκάλια με νερό και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία η οποία έκανε κλοιό γύρω από τον βουλευτή και τον φυγάδευσαν κακήν κακώς!


Ο κ.Αθανασιάδης εδώ και εβδομάδες απειλούσε οτι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο αλλά σήμερα με μια θεαματική "κωλοτούμπα" είπε τελικά ναι.







Διαβάστε Περισσότερα "Προπηλάκισαν τον βουλευτή Αθανασιάδη! - Φυγαδεύθηκε από τα ΜΑΤ - Βιντεο"

Δημοφιλείς αναρτήσεις