" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σοκ! Ονόματα 410 αγοριών είχε στην ατζέντα του ο αξιωματικός της Π.Α.

 

 

 

 

 

 

Κρυφή ατζέντα με 410 ονόματα ανήλικων και ενήλικων αγοριών ηλικίας από 12 έως 21 χρόνων, εντόπισαν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του 34χρονου ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον έχουν αποδώσει οι ίδιοι αστυνομικοί στην περαιτέρω ανάλυση 102 dvd, σε μεγάλο μέρος των οποίων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, ο κατηγορούμενος κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις του.

Το συγκεκριμένο υλικό έχει μεταφερθεί και αναλύεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Οι ιδιόχειρες σημειώσεις του κατηγορούμενου, έχουν σοκάρει και τους αστυνομικούς της αρμόδιας υπηρεσίας, οι οποίοι αναφέρουν πως ο 34χρονος είχε χωρίσει το «αρχείο» του σε δύο κατηγορίες, σε αυτές των «ενεργητικών» και σε εκείνες των «παθητικών» ανήλικων και ενήλικων αγοριών.


Οι επισημάνσεις του δίπλα από κάθε όνομα είναι χαρακτηριστικές υποστηρίζουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με έναν από αυτούς να προχωρά ένα βήμα παρακάτω.


«Μοιάζει να αρχειοθετεί τα θύματά του. Και καλά όσοι είναι ενήλικοι δεν υπάρχει θέμα. Ωστόσο οι περισσότεροι είναι ανήλικοι» επισημαίνει αρμόδιος αξιωματικός και συνεχίζει «γράφει ποιος είναι ‘τριχωτός’ και ποιος όχι, αν είναι ψηλός ή χοντρός, αδύνατος, ‘άπειρος’ ή ‘πεπειραμένος’.


Τονίζει τα σωματικά και απόκρυφα προσόντα τους, ακόμη και μέχρι που μπορεί να φθάσει ο καθένας από αυτούς. Για παράδειγμα τονίζει ποιος διατίθεται να κάνει ‘τρίο’ ή σαδομαζοχιστικό, ποιος είναι ‘παιχνιδιάρης’, ‘τρελό αγόρι’ ή γκέι».


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος «ψάρευε» τα θύματά του, ακούσια ή εκούσια, μέσα από το facebook ή το yahoo. Προχθές οδηγήθηκε στο Αεροδικείο Αθηνών, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα. 
Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εκτιμούν ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση και ίσως σήμερα να εκδοθεί και διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας του κατηγορουμένου και φωτογραφίες του.

Στη γειτονιά που έμενε τον τελευταίο ένα χρόνο ο 34χρονος στην Παλλήνη η είδηση για άλλους έσκασε σαν βόμβα και για άλλους όχι καθώς κάποιοι λένε πως έβλεπαν τον ανθυπασπιστή να φέρνει μέρα παρά μέρα στο σπίτι και ένα διαφορετικό
νεαρό αγόρι.














newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις