" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΛ.ΑΣ φυγαδεύει τους λαθρομετανάστες της Πάτρας


  • 6
     



 ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΛ.ΑΣ φυγαδεύει τους λαθρομετανάστες της Πάτρας
Αυτή την ώρα, 55 λαθρομετανάστες που είχαν κατακλύσει σε χώρο του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής στη Πάτρα, επιβιβάζονται σε πούλμαν που ναύλωσε ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών. 
 
Είναι η ίδια περιοχή που είχε μετατραπεί σε αυθαίρετο καταυλισμό λαθρομεταναστών και αποτελούσε πηγή των επεισοδίων που ξέσπασαν με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του Έλληνα πολίτη από Aφγανούς λαθρομετανάστες.
 
Αυτό όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ο προορισμός του πούλμαν αφού σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, είναι θεωρητικά δύσκολο να μεταφερθούν στην Αττική αν και φαντάζει ως η μόνη λύση. 
 
Το σημαντικότερο στην παρούσα φάση είναι να αποχωρήσουν οι λαθρομετανάστες από την πόλη ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην Πάτρα. 
 
Πάντως, όλοι οι λαθρομετανάστες έχουν δηλώσει την επιθυμία να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και ζητούν να έρθουν σε επαφή με την πρεσβεία της χώρας τους ώστε να αρχίσει η διαδικασία επαναπατρισμού τους. 
 
Πάντως, λόγω της αχανούς εκτάσεως του εργοστασίου και δυσκολίας επαρκούς φύλαξης της περιμέτρου, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα προχώρησε από σήμερα στην οργάνωση περιπολιών δικυκλιστών οι οποίοι θα βρίσκονται την περιοχή επί εικοσιτετραώρου βάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις