" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τα Πρωτοσέλιδα όλων των Κυριακάτικων εφημερίδων


 


















































Διαβάστε Περισσότερα "Τα Πρωτοσέλιδα όλων των Κυριακάτικων εφημερίδων"

Νεκρός 29χρονος μετά από συμπλοκή με αλλοδαπούς

δράστες, Πάτρα, αλλοδαπός, μαχαιριά, θάνατος, νοσοκομείο, τραύματα

Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρός στην Πάτρα ο οποίος μαχαιρώθηκε κατ'εξακολούθηση από αλλοδαπούς κατά την διάρκεια συμπλοκής, τα ξημερώματα στην Πάτρα.

Ο 29χρονος άνδρας πιθανόν ενεπλάκη για προσωπικούς λόγους, ενώ κάποια στιγμή η διαμάχη εξελίχθηκε άσχημα αφού ένας από τους αλλοδαπούς έβγαλε μαχαίρι, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε αρκετές φορές.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε. 

Οι δράστες αναζητούνται.
Διαβάστε Περισσότερα "Νεκρός 29χρονος μετά από συμπλοκή με αλλοδαπούς"

Η ΦΩΤΟγραφία που τα «σπάει» στο διαδίκτυο – Το βιογραφικό του Σαμαρά

Η ΦΩΤΟγραφία που τα «σπάει» στο διαδίκτυο – Το βιογραφικό του Σαμαρά

Δείτε το πραγματικό βιογραφικό του μεγάλου προέδρου της κεντροδεξιάς παράταξης της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, 

ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα τον τελευταίο καιρό, να αναρριχηθεί στην εξουσία…

 











http://www.tsantiri.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Η ΦΩΤΟγραφία που τα «σπάει» στο διαδίκτυο – Το βιογραφικό του Σαμαρά"

Πεζοδρόμος θα γίνει η Πανεπιστημίου


Ενα βήμα πιο κοντά στη μεγάλη ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου, βρίσκονται οι κάτοικοι της πρωτεύουσας.  
 
Με την προκήρυξη του διεθνούς ευρωπαϊκού διαγωνισμού για την ανάθεση της αρχιτεκτονικής....

μελέτης, μεθαύριο, Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, αρχίζουν να «τρέχουν» οι διαδικασίες για την υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος, του οποίου οι εργασίες κατασκεύης θα πρέπει να ξεκινήσουν το αργότερο στο τέλος του 2013, με ευθύνη των υπουργείων Περιβάλλοντος και Υποδομών καθώς και της Αττικό Μετρό, που ορίστηκε συντονιστής του έργου. 
 
Κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι κέντρων αρχιτεκτονικής, μουσείων και συναφών ιδρυμάτων απαρτίζουν τις δύο κριτικές επιτροπές που συγκροτήθηκαν για να κρίνουν τις προτάσεις που θα υποβληθούν και να επιλέξουν τον ανάδοχο μελετητή, κάτι που προβλέπεται να γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Τα χρονοδιαγράμματα αναμένεται να τηρηθούν στο ακέραιο, καθώς οι μελέτες διέπονται από το ιδιωτικό δίκαιο. 
 
Παρακάμπτονται έτσι οι ατέλειωτες προσφυγές, ενώ η χρηματοδότηση έχει διασφαλιστεί (3 εκατομμύρια ευρώ) από τη χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρου Σ. Ωνάση.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα υπάρξει συμμετοχή των κοινωνικών φορέων και των πολιτών με τη μορφή ευρείας διαβούλευσης μέσω της ιστοσελίδας
www.rethinkathens.org.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, το συνολικό κόστος του έργου, συμπεριλαμβανομένων των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και της κατασκευής της νέας γραμμής Τραμ, υπολογίζεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ. 
 
Θα καλυφθεί από ευρωπαϊκά κονδύλια, ενώ αντιμετωπίζεται και το ενδεχόμενο συμμετοχής ιδιωτών στη χρηματοδότηση της κατασκευής και λειτουργίας του τραμ.

Η περιοχή της παρέμβασης εκτείνεται από τη λεωφόρο Αμαλίας μέχρι το Αρχαιολογικό Μουσείο. 
 
Περιλαμβάνει το σύνολο της οδού Πανεπιστημίου, την «τριλογία» του Πανεπιστημίου, της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Ακαδημίας, την οδό Κοραή, την πλατεία Δικαιοσύνης, μία νέα πλατεία Ομονοίας ...
 
το τμήμα της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από την οδό Ακαδημίας ως την πλατεία Συντάγματος, το τμήμα της Αμαλίας από την οδό Φιλελλήνων μέχρι την Πανεπιστημίου και το τμήμα της Πατησίων, από τη Σταδίου μέχρι την οδό Ηπείρου.

Σε όλο το μήκος της διαδρομής θα κατασκευαστεί γραμμή τραμ διπλής κατεύθυνσης, η οποία θα φθάσει σε πρώτη φάση στην πλατεία Αιγύπτου και στη συνέχεια έως τα Ανω Πατήσια.


Τα αυτοκίνητα δεν εξοστρακίζονται, αλλά περιορίζεται δραστικά η διαμπερής κίνηση. 
 
Θα επιτρέπονται τοπικές κινήσεις στις οδούς Εμμ. Μπενάκη και Αμερικής για ΙΧ και ταξί και στις οδούς Ομήρου και Σίνα για τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
24h

Διαβάστε Περισσότερα "Πεζοδρόμος θα γίνει η Πανεπιστημίου"

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση πλειοψηφίας


Σχέδιο συγκρότησης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας μέσω πρόσκλησης και σε βουλευτές αλλά και κόμματα να στηρίξουν ή να επιδείξουν ανοχή με την ψήφο τους στο πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζει η Κουμουνδούρου, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο....

κόμμα στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου. 
 
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συζητηθεί, κατ΄ αρχήν υιοθετηθεί και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εξειδικευθεί πρόταση - εφόσον είναι πρώτο κόμμα την 17η Ιουνίου - ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνει πρόσκληση σε βουλευτές άλλων κομμάτων ζητώντας ψήφο στήριξης ή και ανοχής πάνω στο δικό του πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Η συζήτηση αυτή έχει βασιστεί σε παραδοχές αλλά και στόχους:


Πρώτη παραδοχή είναι η επικρατούσα άποψη στα κόμματα αλλά και μέσα στην Κουμουνδούρου ότι καμία πολιτική δύναμη, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να αναλάβει το κόστος μίας τρίτης εκλογικής αναμέτρησης ως αποτέλεσμα νέου αδιεξόδου και άκαρπων συνεννοήσεων, για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.


Δεύτερη παραδοχή ότι ίσως το πλέον σαφές μήνυμα της κάλπης της 6η Μαίου (που δεν αμφισβητείται από κόμματα και πολίτες) είναι η εντολή για ριζική αλλαγή του μνημονίου και συμφωνία με την ΕΕ σε ένα άλλο σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά και ανάπτυξης.


Για να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πεδίο να ευοδωθεί η πρότασή του προς κόμματα αλλά κυρίως προς βουλευτές να στηρίξουν - στη Βουλή πλέον - ή να επιδείξουν ψήφο ανοχής στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει δοθεί ήδη η εντολή οι προγραμματικές δεσμεύσεις να «στρογγυλέψουν» 
 
ώστε βουλευτές από άλλα κόμματα να σκεφθούν σοβαρά - και κυρίως μπροστά στο ενδεχόμενο τρίτων εκλογών που κανείς δεν επιθυμεί και κυρίως οι πολίτες - να στηρίξουν ή να τηρήσουν στάση ανοχής στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη, η περίφημη «καταγγελία της δανειακής σύμβασης» έχει ήδη μετατραπεί σε «ακύρωση του μνημονίου», με εντολή Τσίπρα.


Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίως αλλά και σε πιο οξείς τόνους πίσω από τις κλειστές πόρτες των συσκέψεων έχει ζητήσει να σταματήσουν οι «θολές» δηλώσεις 
 
(όπως των Στρατούλη, Μηλιού, Γλέζου κ.α.) που πέραν των επικοινωνιακών επιδιώξεων των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά δημιούργησαν σύγχυση στο εκλογικό σώμα.

«Πρέπει πλέον να είμαστε πιο προσεκτικοί, πιο ανήσυχοι και πιο σαφείς, να εξηγήσουμε καλύτερα τις θέσεις μας» είπε προχθές - απολύτως ενδεικτικά - μιλώντας στη ΝΕΤ και τον Στ Κούλογλου.


Η εντολή είναι ο προεκλογικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ να καταστεί περισσότερο ρεαλιστικός ώστε να γίνει και αποδεκτός από βουλευτές ή και ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, ώστε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί στη θέση του πρώτου κόμματος να προτείνει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που δύσκολα θα αποτελέσει άλλοθι για αρνήσεις.


Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλείει τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, προκρίνει τη συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά (αν και το κλίμα μεταξύ τους είναι ιδιαιτέρως ηλεκτρισμένο και το ΚΚΕ, ενώ έχει πλέον χαλάσει το κλίμα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.


Έχοντας όμως ως βασικό στόχο να αποκτήσει το ρόλο του οδηγού στην ανασύνταξη και τις μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, επεξεργάζεται ήδη σχέδιο β.


Το σχέδιο αυτό προβλέπει πρόταση σε ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας (αυτό εννοεί ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για κυβέρνηση της Αριστεράς) 
 
και από εκεί και πέρα πρόσκληση σε βουλευτές του ΚΚΕ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και του ΠΑΣΟΚ, να στηρίξουν το πρόγραμμά του ώστε να καταφέρει να συγκροτήσει κυβέρνηση πλειοψηφίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η σκέψη δεν είναι καινούρια. Στις 24/ 4 ο κ. Τσίπρας είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο όταν είχε δηλώσει ότι 
 
«επειδή είναι ιστορικές οι στιγμές εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κ. Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε».

Τι έχει αλλάξει από τότε; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον ως αφετηρία τη δεύτερη θέση και το 16,8%, στοχεύει - αν εκλεγεί πρώτο κόμμα - στο bonus των 50 εδρών του πρώτου κόμματος και βεβαίως ...
 
έχει ως πολιτικό κεφάλαιο την στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο πεδίο των διερευνητικών επαφών να του προσφέρουν στήριξη ή ανοχή προκειμένου να φτιάξει μία κυβέρνηση όπως τη θέλει.

Μόλις προχθές, μιλώντας στη ΝΕΤ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Θέλουμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Έχει έρθει η ώρα της ενότητας της Αριστεράς με το λαό».


Η πρότασή του για ψήφο στήριξης ή ανοχής θα απευθυνθεί σε βουλευτές του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων ακόμα και βουλευτές της ΝΔ, ενώ πρόταση συνεργασίας σε κόμμα αναμένεται να κάνει μόνο στη Δημοκρατική Αριστερά.


Οι εμπνευστές της ιδέας - επισημαίνοντας τον κίνδυνο της ακυβερνησίας - εκτιμούν ότι υπάρχουν ευήκοα ώτα για μία τέτοια πρόταση σε αυτά τα κόμματα, ενώ ελπίζουν ότι θα προκαλέσουν ισχυρές αναταράξεις στις άλλες ...  
 
κοινοβουλευτικές ομάδες (και κυρίως του ΠΑΣΟΚ, όπως λένε) που μπορούν να αποδειχθούν καταλύτης άμεσων αλλαγών στην Κεντροαριστερά και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα.

 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση πλειοψηφίας"

Καταρρέει ο τουρισμός – 50% μείωση στις κρατήσεις!



Κόκκινο συναγερμό έχουν σημάνει οι φορείς του τουρισμού και ζητούν από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να μην … τιναχτεί στον αέρα η λεγόμενη βαριά βιομηχανία του τόπου μας.

Ηδη ο ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας) έστειλε επιστολή προς τους αρχηγούς των κομμάτων με την οποία τους καλεί να διαβεβαιώσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη πως η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός και δεν επικρατεί χάος.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit o πρόεδος του ΗΑΤΤΑ, Γιώργος Τελώνης “οπως μας ενημερώνουν οι tour operators σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία αμέσως μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα από τις 7 Μαίου τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στην Ελλάδα προβάλλοντας μία εικόνα χάους και αποσύνθεσης. 

Είναι φυσικό οι άνθρωποι αυτοί να μην επιλέξουν να έρθουν φέτος στην Ελλάδα αλλά να σκεφτούν να έρθουν του χρόνου”.

ΜΕΙΩΣΗ 50% με 60% ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΣΗ 1,5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ 80.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

“Κάθε χρόνο τέτοια εποχή” λέει ο κύριος Τελώνης ” ειχαμε καθημερινά γύρω στις 100.000 κρατήσεις για ολη την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πέσει στις 40.000 με 50.000 κρατήσεις ημερησιως. 

Αν αυτό συνεχιστεί κινδυνεύει να βουλιάξει όλος ο κλάδος του τουρισμού. Αυτός ο μειωμένος ρυθμός κρατήσεων για να καταλάβετε σημαίνει πτώση 1,5% του ΑΕΠ. 

Μεταφράζεται επίσης σε τρομακτικές απώλειες θέσεων εργασίας που θα φτάσουν τις 70.000 με 80.000 θέσεις”.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

“Το μόνο που μας σώζει είναι πως έχουμε πολύ δυνατό τουριστικό προϊόν” είπε τέλος ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ “αλλιώς δε θα ερχόταν κανένας τουρίστας φέτος στη χώρα μας. 

Πρέπει άμεσα όλοι να αναλάβουν τις ευθυνες τους και να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σωθεί το τουριστικό προϊόν της χώρας μας”.








newsit.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Καταρρέει ο τουρισμός – 50% μείωση στις κρατήσεις!"

Αποδοκιμάζουν τον Πλεύρη [Βίντεο]


Έντονο διάλογο είχαν ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ με τον πρώην Βουλευτή και στέλεχος του κόμματος Θάνο Πλεύρη.

Από χθες είχε εξηγήσει στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real fm ότι εάν η απόφαση του ΛΑΟΣ θα είναι να μην δεχθεί την πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά τότε για τον ίδιο τίθεται ζήτημα συνείδησης...


Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης στην Καλλιρρόης, όπου ο ΛΑΟΣ αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές ο θάνος Πλεύρης αποχώρησε και στην είσοδο των περίμεναν οι ψηφοφόροι του Κόμματος.

Δείτε το βίντεο :

















 Peramatozoa.net
Διαβάστε Περισσότερα "Αποδοκιμάζουν τον Πλεύρη [Βίντεο]"

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…


Βαριέμαι τα ψέματα. Ειδικά τα αδιάφορα. Αντίθετα, με εξαγριώνουν τα ψέματα που δείχνουν ότι αυτός που τα λέει με θεωρεί τουλάχιστον ηλίθιο. 


Όπως, ας πούμε, αυτό το ψέμα: «Ξαναπάμε σε εκλογές με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ».
Η αλήθεια είναι ότι ξαναπάμε σε εκλογές επειδή η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν έχει ούτε θέσεις, ούτε πολιτική αξιοπρέπεια, με αποτέλεσμα να θέτει ως μοναδικό όρο συμμετοχής της στην κυβέρνηση, τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. 



Φυσικά, δεν πρόκειται για...



καθυστέρηση απογαλακτισμού του κ. Κουβέλη από το πρώην κόμμα του, αλλά για προσπάθεια αύξησης των συνενόχων στο έγκλημα της μνημονιακής πολιτικής.

Επίσης, για τη μη δημιουργία κυβέρνησης, ευθύνεται η μικροκομματική λογική και οι φόβοι του Βενιζέλου ο οποίος ευθαρσώς είπε στον Τσίπρα «Σιγά μη σε κάνουμε μάγκα και σου δώσουμε τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης»



Εν ολίγοις, κυβέρνηση μπορούσαν να κάνουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Απλώς δεν ήθελαν να υπάρχει αντιπολίτευση.

Ένα άλλο ψέμα που δείχνει ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου είναι η «εκτίμηση» Προβόπουλου, που κατατέθηκε ως εκβιαστικό όπλο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ότι οι μικροκαταθέτες απέσυραν 700 εκ. ευρώ από τις τράπεζες φοβούμενοι την ακυβερνησία.

Σε μεγαλύτερο ψέμα προχώρησε χτες ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και Βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, λέγοντας επί λέξει «Δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για φορολόγηση των καταθέσεων και οι απόψεις αυτές έχουν δημιουργήσει πανικό σε πολλούς καταθέτες οι οποίοι σπεύδουν να σηκώσουν χρήματα. Τις δύο τελευταίες μέρες, σχεδόν 1 δισ. μειώθηκαν οι καταθέσεις στις τράπεζες».

Αν αποσύρθηκαν 700 εκ. ευρώ σε 5 ημέρες κι άλλο 1 δισ. ευρώ σε δύο μέρες, τότε σε αυτή την Ελλάδα που καλά γνωρίζουμε, ο κάθε πολίτης έχει καταθέσεις σε τράπεζες.

Και μόνο για τα αρχικά 700 εκ. ευρώ του Προβόπουλου, θα έπρεπε να έχουν πανικοβληθεί ταυτόχρονα 70.000 μικροκαταθέτες οι οποίοι έτρεξαν και «σήκωσαν» από τις τράπεζες τις 10.000 ευρώ που είχαν στους λογαριασμούς τους.

Κανείς δε μπορεί να επιβεβαιώσει επίσημα ότι πράγματι έγιναν τέτοιες αναλήψεις. ΑΝ έγιναν, τότε είναι πολύ πιθανότερο 7.000 μεγαλοκαταθέτες να αποφάσισαν εν μέσω … παύσης ελέγχων, να αποσύρουν τα χρήματά τους και να τα στείλουν στο εξωτερικό.

Αν τώρα, προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε λογικά και το 1 δισ. ευρώ «μικροκαταθετών» του Χαρακόπουλου, τότε δε θα πρέπει να υπάρχει ούτε ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να διαθέτει καταθέσεις στις τράπεζες. Το ερώτημα είναι, γιατί άραγε ψήφισε ο μικροκαταθέτης κάτι που θα τον πανικόβαλε;

Ναι, ξέρω, γίνομαι αφόρητα λαϊκιστής. Σίγουρα όμως δε γίνομαι εκβιαστής όπως ο Προβόπουλος και ο Παπούλιας ή ψευταράκος όπως ο Χαρακόπουλος. Άλλωστε, για όλους αυτούς που θεωρούνται «πολιτισμένοι φιλοευρωπαϊστές», όποιος δε στήνει κώλο για την παραμονή στο ευρώ είναι λαϊκιστής.

Κι ας είναι αυτοί οι ίδιοι «πολιτισμένοι φιλοευρωπαϊστές» που έχοντας τα εκατομμύρια ευρώ τους σε τράπεζες του εξωτερικού, εύχονται περισσότερο απ’ όλους να επιστρέψουμε στη δραχμή ώστε να γίνουν την επόμενη κιόλας ημέρα κυρίαρχοι της χώρας και της αγοράς.















Διαβάστε Περισσότερα "ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…"

Έκρηξη σε σχολείο με νεκρή μαθήτρια!


Τραγωδία στην Ιταλία, με τις Αρχές να βλέπουν ως δράστες παρακλάδι της Μαφίας! 
 
Μια μαθήτρια νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε....

 μπροστά σε επαγγελματικό λύκειο στο Μπρίντιζι της νότιας Ιταλίας, σύμφωνα με τον Φαμπιάνο Αμάτι, αξιωματούχος της τοπικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.
 
Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG24, ανέφερε πως μια μαθήτρια υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ δύο ακόμη μαθητές, από τους έξι που τραυματίστηκαν, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 07:45, την ώρα που οι μαθητές έμπαιναν στις τάξεις στο λύκειο Φραντσέσκα Μορβίλο Φαλκόνε, που ονομάστηκε έτσι από την σύζυγο του δικαστή Τζιοβάνι Φαλκόνε. 
 
Το ζευγάρι δολοφονήθηκε πριν από 20 χρόνια από την σικελική μαφία.
Διαβάστε Περισσότερα "Έκρηξη σε σχολείο με νεκρή μαθήτρια!"

Χωρίς μισθό, λιμουζίνες και σωματοφύλακες


Η υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου, φόρεσε τα γυαλιά στους επαγγελματίες πολιτικούς.....


Είναι μόλις 16, επιστήμονες και καταξιωμένοι στο χώρο τους, όλοι τους με ένσημα. Εργάζονται χωρίς μισθό, λιμουζίνες και σωματοφύλακες ανατρέποντας την εικόνα του πολιτικού προσωπικού της χώρας. 

Δυστυχώς είναι … περαστικοί. Ο λόγος φυσικά για τους νέους υπουργούς της υπηρεσιακής κυβέρνησης που από την πρώτη στιγμή έβαλαν τα γυαλιά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Ανάλαβαν τα καθήκοντά τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πατρίδας, χωρίς να φροντίσουν πρώτα απ’ όλα να τακτοποιήσουν βοηθούς, συμβουλάτορες και ένα σωρό παρατρεχάμενους. 


Άλλωστε δεν έχουν πίσω τους κάποιο κόμμα για να επιβάλλει τις γνωστές διαδικασίες που «επιβάλλονται μεταξύ γνωστών», όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων το parapolitika.gr.

Σαφώς, έχουν περιορισμένες αρμοδιότητες και το έργο τους είναι συγκεκριμένο. Αποδεικνύουν όμως ότι … γίνεται κι αλλιώς να προσφέρεις στην χώρα σου.

Διαβάστε Περισσότερα "Χωρίς μισθό, λιμουζίνες και σωματοφύλακες"

Και επίσημα εκλογές στις 17 Ιουνίου- Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα

Και επίσημα εκλογές στις 17 Ιουνίου- Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα


Στις 9 το πρωί θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για το κλείσιμο της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 17 Ιουνίου.
 

Και τυπικά σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται πλέον η χώρα όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Βουλής Αθανάσιος Παπαϊωάννου.
 

Μάλιστα σήμερα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος έχει συναντήσεις με τους υπουργούς Εσωτερικών εν όψει των εκλογών.
 

Αναλυτικά στο Προεδρικό Διάταγμα αναφέρονται τα εξής:
«Έχοντας υπ' όψη
 

1.τις διατάξεις των άρθρων 36 παρ. 2 περιπτ. γ' και 37 παρ. 3 εδάφ. τρίτο του Συντάγματος.
 

2. Το γεγονός ότι 

α) οι διερευνητικές εντολές που δόθηκαν στους αρχηγούς του πρώτου, δεύτερου και τρίτου σε κοινοβουλευτικοί δύναμη κομμάτων δεν τελεσφόρησαν, 

β) κατά τη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων στις 15 Μάιου 2012 επιβεβαιώθηκε η αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, 

γ) απέτυχαν οι προσπάθειες σχηματισμού Κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής για τη διενέργεια εκλογών και 

δ) αναθέσαμε στον Παναγιώτη Πικραμένο, πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, το σχηματισμό Κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής για να διενεργήσει εκλογές, αποφασίζουμε:
 

Διαλύουμε τη Βουλή της ΙΔ' Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, καλούμε τους εκλογείς για την εκλογή Βουλευτών στις 17 Ιουνίου 2012, ημέρα Κυριακή, 

και συγκαλούμε τη Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές στις 28 Ιουνίου 2012, ήμερα Πέμπτη και ώρα 11».






http://permisospress.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Και επίσημα εκλογές στις 17 Ιουνίου- Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα"

Έριξαν οι Anonymous την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής;

Έριξαν οι Anonymous την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής;


Εκτός λειτουργίας εχει τεθεί από χθες το βράδυ η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής η οποία κάνει λόγο για συντονισμένη επίθεση και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να κρύβονται οι Anonymous .
 

Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή αναφέρει:
«Νέα συντονισμένη επίθεση (DDoS attack - Denial of Service) δέχεται από χθες το βράδυ η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής - www.XryshAygh.com
 

Το μέγεθος της επίθεσης είναι πολλαπλά gigabytes και ο server μας λαμβάνει δεκάδες εκατομμύρια πακέτα ανά δευτερόλεπτο. 

Πιθανή εμπλοκή των Anonymous.
Όλα αυτά, λίγες μόλις μέρες μετά την παράτυπη και απαράδεκτη κατάργηση του ιστολογίου μας από την wordpress.
 

Έχουν πάθει στην κυριολεξία αμόκ με τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους...
 

Το πρόβλημα θα λυθεί εντός των επομένων ωρών».









 http://permisospress.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Έριξαν οι Anonymous την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής;"

Μαρία Ρεπούση: Να πάψετε να με ενοχλείτε στο facebook

Μαρία Ρεπούση: Να πάψετε να με ενοχλείτε στο facebook


Θα παρακαλούσα πολύ όσοι και όσες θέλετε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας ...
 
για το ζήτημα της γενοκτονίας των Ποντίων, να το κάνετε από τη δική σας σελίδα. 
Να πάψετε να με ενοχλείτε.

Αυτό έγραψε πριν λίγο (δείτε και μόνοι σας
εδώ) και πρέπει να σεβαστείτε την επιθυμία της
 
Διαβάστε Περισσότερα "Μαρία Ρεπούση: Να πάψετε να με ενοχλείτε στο facebook"

Έτσι απαντούν οι Πόντιοι στην Ρεπούση!


Η απάντηση των Ποντίων στην προκλητική ασέβεια της Ρεπούση ήταν άμεση:

«Προκλητική, ασεβής και κυρίως αμετανόητη αρνητής, η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Μαρία Ρεπούση – τα κατάφεραν οι εχθροί των Ποντίων, εύγε Φώτη Κουβέλη- εκπρόσωπος των αναθεωρητών της ελληνικής ιστορίας, εμφανίστηκε χθες στη βουλή!


Τι έκανε η γνωστή συγγραφέας του βιβλίου ιστορίας του ….’συνωστιμού’;



Αποχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα, μόλις ο πρόεδρος της βουλής ζήτησε από τους 300 βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τα γενοκτονημένα θύματα του Τουρκικού φασισμού!


Υπάρχουν φωτογραφίες που κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό την ιταμή πρόκληση!


Υπάρχουν μαρτυρίες δημοσιογράφων που επιβεβαιώνουν το προκλητικό γεγονός!


Εάν η κυρία αυτή έκανε το ίδιο ακριβώς στη Γαλλία ή την Ελβετία, θα έμπαινε φυλακή!


Η άρνηση της γενοκτονίας είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ στις πολιτισμένες αυτές χώρες.


Και στην Ελλάδα τι;


Στην Ελλάδα τιμούμε τους αρνητές της γενοκτονίας, κάνοντάς τους υποψήφιους βουλευτές και με λίγες εκατοντάδες ψήφους τους εκλέγουμε για να τους επιβραβεύσουμε!


Και το αμείλικτο ερώτημα που βγαίνει από τις ψυχές όλων υμών των απογόνων εκείνων που επέζησαν από το μέγιστο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είναι αν ο πρόεδρος του κόμματος της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτης Κουβέλης εγκρίνει την ασεβή αυτή στάση της!


Την εγκρίνεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ κύριε Κουβέλη;


Γιατί αν την εγκρίνεις, ξέρουν οι Πόντιοι πώς να απαντήσουν.


Αν όμως δεν την εγκρίνεις, ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να ξεπλυθεί η προσβολή:


ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ!


Δεν υπάρχει άλλη συγνώμη για όλους τους Πόντιους απανταχού της γης που να γίνει δεκτή από εσένα, εκτός από αυτήν την ενέργεια.»



Αναστάσιος Καζαντζίδης


Απόγονος Ποντίων που επιβίωσαν από το ΓΕΝΟΤΕΛΕΜΑ


Υ.Γ.


Το θέμα όμως δεν είναι η συμπεριφορά τη κυρίας Ρεπούση κύριε Κουβέλη, αλλά η δική σου ως προέδρου Ελληνικού Κόμματος που εκπροσωπείται στη βουλή.







http://www.eglimatikotita.gr/ 
Διαβάστε Περισσότερα "Έτσι απαντούν οι Πόντιοι στην Ρεπούση!"

Τι παιχνίδι παίζει επιτέλους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Τον διαψεύδει κατηγορηματικά η Γερμανική Κυβέρνηση!


Σήμερα η Προεδρία ανακοίνωσε οτι ζητήθηκε απο την Μέρκελ να κάνουμε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να μείνουμε στη ευρώ ή οχι.  
 
Αμέσως βγήκε η Γερμανική κυβέρνηση και τον διέψευσαν κατηγορηματικά!!!
 
Μετά το περίφημο ανυπόγραφο non paper...
των Ανεξάρτητων Ελλήνων που βρέθηκε ανάμεσα στα επίσημα πρακτικά και τις κατηγορίες  Καμμένου προς πρόσωπο που είναι μέσα στην Προεδρία σκάει και η σημερινή βόμβα!

Τι γίνετε λοιπόν;  Πως γίνεται να έχουμε 2 τόσο σοβαρά θέματα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών με την Προεδρία;

Αν λοιπόν υποθέσουμε οτι λένε αλήθεια τόσο η Γερμανική Κυβέρνηση όσο και Καμμένος σε αυτές τις δύο διαφορετικές υποθέσεις αποδεικνύεται οτι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή κάποιοι μέσα απο την Προεδρία παίζουν ενα πολύ άσχημο παιχνίδι κατά του Ελληνικού λαού και υπέρ των μνημονιακών φίλων και συντρόφων τους. 
 
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο κ. Μπίτσιος, διευθυντής της Προεδρίας είναι γνωστός για τα Νεοδημοκρατικά του αισθήματα και την φιλία του με τον Α. Σαμαρά.

Σε κάθε περίπτωση την ευθύνη την έχει ο κ. Παπούλιας.
 
Και αν κρίνουμε απο το παρελθόν του δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Τι παιχνίδι παίζει επιτέλους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Τον διαψεύδει κατηγορηματικά η Γερμανική Κυβέρνηση!"

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τρία εκατομμύρια νέοι ψηφοφόροι!



Όσοι θεωρούν ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα αποτυπώσουν ένα παρεμφερές εκλογικό αποτέλεσμα μ’ αυτές του Μαΐου, με κάποιες αυξομειώσεις στα ποσοστά και στις...
 
έδρες, προφανώς δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τρεις πολύ ισχυρούς παράγοντες:

1. Τη ρευστότητα του εκλογικού σώματος ακόμα κι ανάμεσα σ’ αυτούς που είδαν την επιλογή τους να εκπροσωπείται στη βουλή (και υποτίθεται θα ήταν πιο… κατασταλλαγμένοι). 
 
Μια ματιά στις μετακινήσεις ψηφοφόρων στη δεύτερη δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha (όπου εμφανίζεται π.χ. ο ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύεται με 8,3% των ψηφοφόρων της… Χρυσής Αυγής και η ΝΔ να παίρνει το 6,1% όσων ψήφισαν ΔΗΜΑΡ) δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει πέσει κάθε ιδεολογικό τείχος κι ο καθένας μετακινείται όπου θέλει. 
 
Αρα είναι πολύ πιθανό ένα σημαντικό μέρος των ψήφων (που μπορεί να πλησιάσει και το 20%, δηλαδή ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι σε απόλυτους αριθμούς) των επτά πρώτων κομμάτων να ψηφίσουν διαφορετικά απ’ ό,τι στις 6 Μαΐου.

2. Το υψηλό ποσοστό αποχής (35%) στις εκλογές του Μαΐου και ο πολωτικός χαρακτήρας της νέας αναμέτρησης δίνουν την εντύπωση ότι η συμμετοχή θα είναι αυξημένη. 
 
Ηδη από το ΠΑΣΟΚ διαρρέουν πληροφορίες περί… κινητοποίησης ετεροδημοτών. Προφανώς κάποιοι δεν θα χρειαστούν κομματική στήριξη για να ψηφίσουν. 
 
Ακόμα και στα επίπεδα του 2009 να φτάσουμε (70% συμμετοχή) αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε πάνω από μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν «εκφραστεί» στις εκλογές του Μαΐου και με τον όγκο τους μπορούν να επηρεάσουν τα δεδομένα. 
 
Αν, δε, φτάσουμε σε επίπεδα συμμετοχής 2004 (76,5%) ο αριθμός των «νέων» ψηφοφόρων μπορεί να ξεπεράσει το εκατομμύριο.

3. Τους πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους (για την ακρίβεια το 19,03% του εκλογικού σώματος) που ψήφισαν το Μάιο κόμματα που δεν μπήκαν στη βουλή και μπορεί να κατευθυνθούν τώρα προς μία διαφορετική επιλογή. 
 
Είτε επειδή τα κόμματα της προτίμησής τους θα προσχωρήσουν σε μεγαλύτερους σχηματισμούς (βλέπε ΔΗΣΥ και ίσως ΛΑΟΣ σε ΝΔ, ενδεχομένως Κοινωνική Συμφωνία σε ΣΥΡΙΖΑ κτλ.), είτε επειδή οι ίδιοι θα θεωρήσουν ότι πρέπει να αλλάξουν την επιλογή τους, είτε επειδή κάποια κόμματα μπορεί να μην λάβουν μέρος στις εκλογές λόγω δυσβάσταχτου οικονομικού κόστους.

Έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, με σχεδόν τρία εκατομμύρια (!) νέους ψηφοφόρους, ανθρώπους που 40 μέρες μετά την πρώτη κάλπη μπορούν να αλλάξουν τελείως το αποτέλεσμα. 
 
Αν σ’ αυτό προσθέσουμε και το εύρημα όλων των εταιρειών δημοσκοπήσεων ότι σχεδόν ένας στους πέντε ψηφοφόρους αποφάσισε τι θα ψηφίσει μέσα στο παραβάν (!) τότε δεν αποκλείεται τα αποτελέσματα Μαΐου-Ιουνίου να μπουν στο βιβλίο Γκίνες ως αυτά με τη μεγαλύτερη… απόκλιση σε διάστημα μόλις 40 ημερών!








zoo-m.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα "Τρία εκατομμύρια νέοι ψηφοφόροι!"

Ωμή παρέμβαση Μέρκελ στα εσωτερικά της Ελλάδας Κάντε δημοψήφισμα για την παραμονή σας στο ευρώ


Μέρκελ σε Παπούλια: Η νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να καταγγείλει την σύμβαση

«Μαστίγιο και καρότο» φαίνεται ότι είναι η τακτική του Βερολίνου για την Ελλάδα. 
 
Στο περίφημο τηλεφώνημα που έκανε η Άνγκελα Μέρκελ στον Κάρολο Παπούλια, καθώς πρότεινε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ελλάδα να διεξάγει μαζί με τις εκλογές του Ιουνίου και δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας ή όχι στο ευρώ.
 
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η καγκελάριος της Γερμανίας ζήτησε από την κυβέρνηση που θα προκύψει να τηρηθούν οι υποχρεώσεις μας διευκρινίζοντας επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει καταγγελία της σύμβασης. 
 
Ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος -που ενημερώθηκε από τον Κάρολο Παπούλια- ξεκίνησε τον κύκλο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών. 
 
Γύρω στις 5.30 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στον οποίον μετέφερε το περιεχόμενο της συνομιλίας Παπούλια-Μέρκελ.
 
Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να σχολίασε: «Το ακούω αυτό από τον περασμένο Ιούλιο, ότι θα φέρουν αναπτυξιακό πακέτο. Ήταν άλλωστε μέσα στο πακέτο της λύσης του Οκτωβρίου. Και το καλό που θα κάνουν είναι να υλοποιήσουν και οι Ευρωπαίοι τα συμφωνηθέντα».
 
Στην Ιπποκράτους διαβλέπουν «διάχυτο κλίμα δυσφορίας» απέναντι στη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία ουσιαστικά καλεί την Ελλάδα να σοβαρευτεί διότι οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν φτάσει στα όρια τους. 
 
Οι ίδιες πληροφορίες, εμφανίζουν τον Μάρτιν Σουλτς να έχει έρθει ως απεσταλμένος της ΕΕ στην Ελλάδα, επειδή δεν είναι «persona non grata» για να μεταφέρει με κάποιον τρόπο αυτό το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της Ε.Ε για την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://permisospress.blogspot.com/
 
Διαβάστε Περισσότερα "Ωμή παρέμβαση Μέρκελ στα εσωτερικά της Ελλάδας Κάντε δημοψήφισμα για την παραμονή σας στο ευρώ"

Δημοφιλείς αναρτήσεις