" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Οι Aστυνομικοί δεν είναι ζητιάνοι

Μετά την όντως ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ απόφαση της Κυβέρνησης, να προχωρήσει στην χορήγηση εκλογικού επιδόματος 130 €, προ φόρων, στους Αστυνομικούς για την σημαντικότατη προσφορά και ενασχόλησή τους κατά την εκλογική διαδικασία.

ΚΑΛΟΥΜΕ:

Όλους τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση.....
Φθιώτιδας να προσφέρουν το ποσό αυτό σε Κοινωνικά Ιδρύματα (ορφανοτροφεία κ.ά.) της περιοχής μας.

Διαμηνύουμε ότι:

Οι Έλληνες Αστυνομικοί όντως διαβιούν στα όρια της φτώχειας εδώ και δεκαετίες. Σήμερα, όπως έχουν διαμορφωθεί οι μηνιαίες τους αποδοχές, βρίσκονται σε ακόμα πιο δεινή θέση. Σε καμία όμως περίπτωση, οι Αστυνομικοί, δεν είναι ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ούτε επιτρέπουν στον εαυτό τους να δεχθούν ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ.

Έφτασε άλλωστε η ώρα της κρίσης. Ώρα, που θα αποδείξουμε σε όλους ότι ΕΜΕΙΣ έχουμε και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΚΡΙΣΗ και ΜΝΗΜΗ…..


ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Φ.Α.Π.Α)
Διαβάστε Περισσότερα "Οι Aστυνομικοί δεν είναι ζητιάνοι"

Σοκ! Πωλούνται μαιμού like σε πολιτικούς!
Tις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει δέκτες καταγγελιών από δεκάδες αναγνώστες μας οι οποίοι μας αναφέρουν ότι στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης facebook εμφανίζονται να  έχουν κάνει like σε σελίδες πολιτικών χωρίς ποτέ να έχουν κάνει!


Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν στην σελίδα του προέδρου μεγάλου κόμματος.
Τι κρύβεται πίσω από αυτό το παράδοξο; Σίγουρα όχι κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο αλλά καλοπληρωμένη διαφήμιση.


Όπως μας εξηγεί ο εκπρόσωπος της ομάδας internet now, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Ιντερνετ, Νίκος Βασιλάκοςπρόκειται για γκρίζα διαφήμιση των πολιτικών η οποία  εμφανίζεται σε χώρο που ακολουθεί το scroll down της σελίδας.


Η διαφήμιση αυτή είναι ακριβή και το κόστος της ξεκινά από τα 50 ευρώ την ημέρα για 20 like και φτάνει τα 1000 ευρώ τη μέρα για 250-300 like όπως εκτιμώ  ότι συμβαίνει στην σελίδα του προέδρου του συγκεκριμένου κόμματος. 


Όσον αφορά τα like πρόκειται για “πονηριά” του facebook καθώς αν κοιτάξετε προσεκτικότερα θα διαπιστώσετε ότι αναφέρεται ότι κάποιοι χρήστες “ενδέχεται” να έχουν κάνει like ωστόσο τα ονόματά τους εμφανίζονται κάτω από την διαφήμιση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αν είχαν κάνει!


"Θύμα της διαφήμισης" έπεσε και ο  πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης καταναλωτών Μιχάλης Τσιφάκης, ο οποίος εμφανίζεται να έχει κάνει like στην σελίδα του εν λόγω προέδρου, κάτι που  διαψεύδει κατηγορηματικά!!!
Διαβάστε Περισσότερα "Σοκ! Πωλούνται μαιμού like σε πολιτικούς!"

Απίστευτες καταγγελίες Τράγκα! “Ο Σαμαράς εκβιάζει για να σταματήσω τις εκπομπές”!


Απίστευτες καταγγελίες έκανε στην σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας στον RealFM που ενδεχομένως να σταματήσουν μετά τις εκλογές…Αποκάλυψε ότι δέχεται προειδοποιήσεις από επιχειρηματίες να ρίξει τους τόνους, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην ρευστότητα του σταθμού. Δεν έμεινε όμως εκεί και κατήγγειλε επώνυμα τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη και αυτός και οι συνεργάτες του ή να χαμηλώσει ο Γιώργος Τράγκας τους τόνους και την κριτική τού ή να απομακρυνθεί από τα μικρόφωνα του Real αλλά και στο Extra!

Παρόμοια πίεση ασκούσε όπως είπε και ο Παπανδρέου, ο οποίος έβαζε υπουργούς και συνεργάτες του να τον εκβιάζουν…

Το θέμα όμως χοντραίνει καθώς, όπως είπε ο ίδιος ο Τράγκας έχει προωθήσει σε συμβολαιογράφο ηχητικά ντοκουμέντα…

Κι ο νοών νοήτω!
Ακούστε τα ηχητικά στο gallery

Ακούστε το 1ο μέρος εδώ.

Ακούστε το 2ο μέρος εδώ.

Ακούστε το 3ο μέρος εδώ.

Ακούστε το 4ο μέρος εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα "Απίστευτες καταγγελίες Τράγκα! “Ο Σαμαράς εκβιάζει για να σταματήσω τις εκπομπές”!"

Βρέθηκε 21χρονη Ρωσίδα με Aids σε οίκο ανοχής στην Αθήνα

Σοκαρισμένοι είναι οι εργαζόμενοι από το ειδικό κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, οι οποίοι σε τυπικό έλεγχο σε οίκους ανοχής εντόπισαν 21χρονη Ρωσίδα, φορέα του AIDS!Πρόκειται για ένα νέο και πανέμορφο κορίτσι, το οποίο δεν δίστασε να εργάζεται κανονικά και να θέτει σε κίνδυνο την ζωή χιλιάδων συμπολιτών της, αρκετούς από τους οποίους έχει προσβάλει με τον ιό.

Η νεαρή Ρωσίδα κατά τον έλεγχο δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα και οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποίησαν σχεδόν τυπικά έλεγχο με το rapid test.«Πάγωσαν» με το αποτέλεσμα.

Το πιο πιθανό είναι ότι πλέον να συλληφθεί και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αν γνώριζε ή όχι πως ήταν φορέας του ιού ώστε στην περίπτωση αυτή να κατηγορηθεί για δόλια μεταφορά νόσου.

O οίκος ανοχής θα κλείσει και μαζί με την 21χρονη Ρωσίδα θα συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής που βρίσκεται στη περιοχή Αχαρνών.
Διαβάστε Περισσότερα "Βρέθηκε 21χρονη Ρωσίδα με Aids σε οίκο ανοχής στην Αθήνα"

Προφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη
Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, εισαγγελέας και ανακριτής, μετά από την απολογία της, η οποία διήρκησε δύο περίπου ώρες.

Μία ημέρα μετά την προφυλάκιση της κόρης του πρώην υπουργού, η Βίκυ Σταμάτη, η οποία κατηγορείται επίσης για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου μην πάρει και εκείνη τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, η απολογία της ωστόσο φαίνεται ότι δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς.

H απολογία της Β. Σταμάτη

Η σύζυγος του πρώην υπουργού ανέφερε στην απολογία της:

«Ουδέποτε είχα συναλλαγή, συνεργασία ή οποιαδήποτε σχέση με off shore εταιρείες πλην της Nobilis από την οποία αγόρασα το ακίνητο. Δεν γνωρίζω σε ποιον ανήκουν του εταιρείες αυτές ουδέποτε περιήλθε στη γνώση μου κάποιο στοιχείο που να εγείρει κάποια υπόνοια για κάτι επιλήψιμο. Πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας ότι μία γυναίκα όπως εγώ με την όποια παιδεία και αγωγή μου γνωρίζοντας έναν άνδρα σαν τον σύζυγό μου στη θέση που βρισκόταν στη διαδρομή που είχε στη γοητεία που ασκούσε στη δική μου σκέψη και ψυχή το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν να πληροφορηθεί θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεων του ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική πολιτική δράση. Ήμουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στον σύντροφο της ζωής μου και στο παιδί μου ανεξαρτήτως οιουδήποτε κόστους και τιμήματος. Υπήρξα και παραμένω ένας πιστός άνθρωπος».


Tι είπαν οι δικηγόροι της για την απόφαση προφυλάκισής της

Οι δικηγόροι της χαρακτήρισαν άδικη, σκληρή, ανάλγητη και εξοντωτική την απόφαση για προφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη, η οποία όπως είπαν είναι μητέρα ενός παιδιού πέντε ετών το οποίο μένει χωρίς την μητέρα και τον πατέρα του. Κριτήριο όπως είπαν για την προφυλάκισή της ήταν η βαρύτητα της πράξης χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι προϋποθέσεις του νόμου. Ωστόσο κατέληξαν ότι σέβονται την απόφαση.

Το πολυτελές ακίνητο που έκαψε την «ωραία Βίκυ»
Το πολυτελές ακίνητο της Διονυσίου Αεροπαγίτου, με θέα την Ακρόπολη, είναι εκείνο που «έκαψε» τη Βίκυ Σταμάτη.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου και αιτία για να διαρραγούν οι σχέσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, μπήκε στο στόχαστρο των εισαγγελικών Αρχών εξαιτίας της αγοράς του πολυτελούς διαμερίσματος, στις 16 Απριλίου 2010, από την εταιρεία «NOBILIS LLC» η οποία –κατά το κατηγορητήριο- άνηκε στον ωραίο Μπρούμελ του Κινήματος.
Στο εισαγγελικό πόρισμα, γίνεται εκτενής αναφορά γύρω από το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο, όπως φαίνεται, πέρασε από «σαράντα κύματα» έως ότου καταλήξει στα χέρια της κυρίας Σταμάτη.
Αρχικά μεταβιβάστηκε στην off shore εταιρία «TORCASO INVESTMENTS LIMITED», αντί τιμήματος 300.000.000 δραχμών. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το τίμημα που συμφωνήθηκε και αναγράφεται στο συμβόλαιο ήταν μεγαλύτερο της αντικειμενικής αξίας (101.302.739 δρχ) και μάλιστα τριπλάσιο αυτής. Στη συνέχεια, το πολυτελές ακίνητο μεταβιβάστηκε στην επίσης υπεράκτια εταιρία «NOBILIS INTERNATIONAL LLC», αντί τιμήματος 136.000.000 δραχμών. Το τίμημα ήταν μεν λίγο μεγαλύτερο της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου , ήταν όμως πολύ μικρότερο από το τίμημα της προηγούμενης αγοραπωλησίας, τη στιγμή μάλιστα που το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο αγοραπωλησιών, δεν υπερέβαινε τους 14 μήνες.
Στη συνέχεια , το ακίνητο μεταβιβάστηκε στη Βίκυ Σταμάτη, αντί 1.100.000 ευρώ. Η αντικειμενική αξία του ακινήτου υπολογίστηκε σε 1.388.676 ευρώ. Το συμβόλαιο όριζε ότι τα χρήματα θα καταβάλλονταν ως εξής:
- 450.000 είχαν ήδη καταβληθεί σταδιακά σε μετρητά στην εκπρόσωπο της πωλήτριας εταιρίας -«NOBILIS INTERNATIONAL LLC»-, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης της υπογραφής του συμβολαίου τριετίας και
- 650.000 ευρώ θα καταβάλλονταν από δάνειο, που επρόκειτο να χορηγηθεί στην αγοράστρια από την τράπεζα «EFG EUROBANK ERGASIAS AE» έως τις 15 Ιουνίου του 2010.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά του ακινήτου της Αεροπαγίτου έγινε με το υπ’ αριθ. 15867/16-4-2010 συμβόλαιο, βάσει του οποίου εμφανίζεται ότι αγοράστηκε από μια δικηγόρο, επίσης κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να εκπροσωπούσε τη NOBILIS. Στη συνέχεια, κατά το κατηγορητήριο η Βίκυ Σταμάτη, φρόντισε ώστε να ξεπλυθούν και άλλα χρήματα μέσω εργασιών ανακαίνισης συνολικού ύψους 1,3 εκ. ευρώ που υποτίθεται ότι έγιναν μέσω των TORCASO και NOBILIS.
Διαβάστε Περισσότερα "Προφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη"

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι … επιβεβλημένη!

Ακούγοντας και βλέποντας το προεκλογικό σποτ του κ. Βενιζέλου κάθε “νοήμων” Έλληνας πολίτης το λιγότερο που μπορεί να νιώσει είναι … οργή!

Ναι οργή για τον κατά εξακολούθηση ψεύτη ο οποίος έχει το θράσος και ζητά να επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας το κόμμα του αλλά και τον ίδιο, για όλα αυτά που έκαναν ή δεν έκανα τα τελευταία 37 χρόνια.

Βλέποντας λοιπόν τον κ. Βενιζέλο στο συγκεκριμένο σποτάκι παρατηρούμε ότι κοιτάει την κάμερα πλάγια αποφεύγοντας εμφανώς να δει τον θεατή κατάματα λες και … ντρέπεται για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του αλλά και για όσα “ψεύτικα” υπόσχεται για την επόμενη μέρα. (αν εκλεγεί).

Μάλιστα τολμά και καυχιέται ότι πέτυχε το περίφημο κούρεμα του χρέους αλλά δεν μας λέει ότι αυτό έγινε προς όφελος των τραπεζών και εις βάρος των μικροκαταθετών ομολογιούχων οι οποίοι (δυστυχώς για αυτούς) δεν είχαν “εσωτερική” πληροφόρηση για να βγάλουν τα λεφτά τους έξω στην Ελβετία κ.α!

Για να δείτε το μέγεθος της απάτης που έγινε με την παρότρυνση της επίσημης πολιτείας (που μίλαγε για την περίφημη εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου) άκουσα αρκετούς από τους εξαπατημένους συμπολίτες μας σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή να αναφέρουν πως τα ποσά που εμπιστεύτηκαν σε μετοχές του δημοσίου κουρευτήκαν (κοινώς τους τα έκλεψαν)  κατά 60 και 70% του αρχικού ποσού τους δηλ. αν πούμε ότι κάποιος είχε 100.000 € σε ομόλογα τώρα του αναλογούν 30 με 40.000 € τα οποία μάλιστα θα πάρει το ….. 2042!!!!!!!!

Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι επιβεβλημένη (ξεκινώντας από την ψήφο μας την 6η Μαίου) σε όλους αυτούς που μετά από όλα αυτά έχουν τον  πολιτικό “παχυδερμισμό” να μιλούν και να υπόσχονται … χωρίς να τολμούν να μας κοιτούν στα μάτια!!! Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
http://filologos10.wordpress.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι … επιβεβλημένη!"

Πολίτες αποδοκίμασαν τον Παπουτσή


Θύμα φραστικής επίθεσης από πολίτες έπεσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στο κέντρο της Αθήνας.
 
Ο κ.Παπουτσής βρέθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια προκειμένου να παρακολουθήσει ομιλία της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, 
 
ωστόσο κατά την έξοδο του έγινε αντιληπτός από πολίτες, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν.......
έντονα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν πρώην εργαζόμενοι στο καζίνο της Πάρνηθας, που έχουν απολυθεί. 
 
Οι συγκεντρωμένοι μόλις είδαν τον πρώην υπουργό άρχισαν να του επιτίθενται φραστικά.


Διαβάστε Περισσότερα "Πολίτες αποδοκίμασαν τον Παπουτσή"

Μια απλή σκέψη: H ψήφος σου μπορεί και να τα αλλάξει όλα...!!


"Μία απλή σκέψη" 

Αυτός είναι ο τίτλος από ένα mail που κυκλοφορεί στο Internet και πρόκειται στην ουσία για ένα σύνολο από απλές και άκρως ρεαλιστικές σκέψεις που οδηγούν στο μόνο ίσως λογικό συμπέρασμα...

Διαβάστε το...
Δεν βλέπουν
 
Δεν ακούν
 

Δεν ενδιαφέρονται 

Δεν νιώθουν
 
Δεν σκέπτονται
 
Δεν έχουν δουλέψει
 
Δεν έχουν φιλότιμο
 
Δεν πάνε φυλακή
 
Δεν μας σέβονται
 
Δεν διάβασαν το μνημόνιο


Μας βρίζουν
 
Μας ενοχοποιούν
 
Μας κοροϊδεύουν
 
Μας τάζουν
 
Μας ξε-τάζουν
 
Μας υπόσχονται
 
Μας δουλεύουν


Έχουν απο 5 σπίτια ο καθένας
 
Έχουν ασυλία
 
Έχουν παχυλούς μισθούς
 
Έχουν τηλέφωνα δωρεάν
 
Έχουν δωρεάν μετακινήσεις
 
Έχουν δωρεάν διαμονές
 
Έχουν επιχορηγήσεις
 
Έχουν «καρέκλες»
 
Έχουν πουλήσει την Ελλάδα
 
Έχουν πουληθεί οι ίδιοι
 
Έχουν φυλακίσει αθώους
 
Έχουν αποφυλακίσει ενόχους
 
Έχουν «φίλους» τα κανάλια


Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν
 
Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν
 
Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν
 
Αν πάρεις όπλο και καθαρίσεις μερικούς, τους κανείς 
ήρωες
 
Αν φύγεις απο την χώρα νιώθεις άσχημα
 
Αν μείνεις είσαι μαλάκας


 
ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙ 
ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
.
Διαβάστε Περισσότερα "Μια απλή σκέψη: H ψήφος σου μπορεί και να τα αλλάξει όλα...!!"

Καταργούν τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.


120 χρόνια μετά την πρώτη πρώτη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Ελλάδα και 126 από τις αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο, έπειτα από... 
 
δύο μνημόνια και ένα μεσοπρόθεσμο, η κυβέρνηση, λίγο πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου (και λόγω ακριβώς αυτής της εκλογικής διαδικασίας), έρχεται να ...

δώσει το τελειωτικό (σημειολογικά) χτύπημα κατα των εργαζόμενων.


Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιο-επιστολή του, η οποία έχει την ένδειξη «κατεπείγον-εκλογικό» (αρ. πρωτ. 15704/23-Απριλίου-2012) και έφθασε χθες στους δήμους από τις αποκεντρωμένες διοικήσεις και τις περιφέρειες χωρίς ποτέ να αναρτηθεί στη «Διαύγεια» (είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει ΑΔΑ, δηλαδή, αριθμό διαδικτυακής ανάρτησης), καθιστά σαφές ότι την Πρωτομαγιά όσοι υπάλληλοι των δήμων (αλλά και περιφερειών) ασχολούνται με τα των εκλογών θα δουλέψουν κανονικά, όπως άλλωστε και το Σαββατοκύριακο των εκλογών.

Σύμφωνα με την επιστολή που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ Θανάσης Ξηρός και απευθύνεται στους γενικούς γραμματείς των αποκεντρωμένων διοικήσεων, τους περιφερειάρχες, και τους αντιπεριφερειάρχες, «ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου, και με σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση τόσο των εκπροσώπων της δικαστικής Αρχής και των υπηρεσιών για τη διενέργεια των εκλογών όσο και γενικότερα των εκλογέων, σας πληροφορούμε ότι οι αρμόδιες για τη διενέργεια των εκλογών υπηρεσίες σας θα μείνουν ανοιχτές το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Μαΐου.

Επίσης, πρέπει να λειτουργούν κατά τις ίδιες ημέρες και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας...

»Τα ανωτέρω ισχύουν και για την Τρίτη 1η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές οι ανωτέρω υπηρεσίες, με την παρουσία του απαιτούμενου για την κάλυψη των αναγκών τους προσωπικού.

»Υπενθυμίζεται τέλος ότι την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, τα καταστήματα ΟΤΑ πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους».
Διαβάστε Περισσότερα "Καταργούν τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς."

«Μας έλεγαν όταν υποταχθείτε θα νικήσετε» - Tα λόγια και η εικόνα, που κάνουν το γύρο του FacebookΜια εικόνα και πάνω της τυπωμένοι, στίχοι από το ποίημα «Σκουριά και Aρμύρα», που εκδόθηκε το 1989, του Γιώργου Σεφέρη, κάνει το γύρο του Facebook τις τελευταίες ώρες.
 
Με ένα μήνυμα: Να μην κατεβάσουμε το κεφάλι, να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια…
Δείτε το

«Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε.
Yποταχθήκαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν αγαπήσετε.
Aγαπήσαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν εγκαταλείψετε τη ζωή σας.
Bρήκαμε τη στάχτη.
Mένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας
Tώρα που δεν έχουμε πια τίποτα»

Γιώργος Σεφέρης
 
 
 
 
http://permisospress.blogspot.com/
 
Διαβάστε Περισσότερα "«Μας έλεγαν όταν υποταχθείτε θα νικήσετε» - Tα λόγια και η εικόνα, που κάνουν το γύρο του Facebook"

Δροσιά Χαλκίδας : 22χρονος έπεσε νεκρός στο γήπεδο


Κλαίει όλη η Χαλκίδα από τον θάνατο ενός 22χρονου παλικαριού. 
 
Την ώρα που έπειζε το αγαπημένο του άθλημα έπεσε νεκρό στο γρασίδι.
 
Ήταν απόγευμα όταν πήγε να παίξει ποδόσφαιρο σε γήπεδο 5Χ5 μαζί με τους φίλους του. Λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε ο αγώνας, το άτυχο παιδί έπεσε στο χορτάρι. 
 
Επικράτησε πανικός. Οι φίλοι του πήγαν κοντά και προσπάθησαν να τον συνεφέρουν. Στο σημείο πήγε και ο γιατρός της επιχείρησης αλλά μάταια.

Δόθηκε μεγάλος αγώνας για να επαναφέρουν το παιδί στην ζωή αλλά μάταια. 
 
Μέσα σε πέντε λεπτά ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο παιδί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας αλλά ήταν αργά μιας και είχε ξεψυχήσει.
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα "Δροσιά Χαλκίδας : 22χρονος έπεσε νεκρός στο γήπεδο"

Τα Τούρκικα έπιπλα, η Τεκίλα, και ο Μαλάκας της Μεσογείου ο Έλληνας


Υπάρχει ελπίδα να σωθεί ο Μαλάκας της Μεσογείου και ο ηλίθιος της Ευρώπης;
 
Πολύ φοβάμαι καμιά. 
 
Το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο όχι όμως από την τύχη ή από τον Θεό.

Το μέλλον έχει χαραχθεί πολλά χρόνια τώρα από τον συρφετό της παρακμής, τα ΜΜΕ και τους μεγαλοδημοσιογράφους.

Το σενάριο είναι το εξής:...


Στην αρχή μας έμαθαν να μην αγαπούμε την Ελλάδα.


Σχεδόν όποιος κρατούσε ελληνική σημαία, ή έλεγε την λέξη πατρίδα τον λοιδορούσαν τα ΜΜΕ.

Μετά μας φόρτωσαν λαθρομετανάστες, τους οποίους εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους θρέψομε να τους περιθάλψουμε να τους εκπαιδεύσουμε και να τους δώσουμε δουλειά, απαγορεύοντάς μας ταυτόχρονα να χρησιμοποιούμε την λέξη λαθρομετανάστες.

Αργότερα, μας έμαθαν με την βοήθεια του Σκάι, ότι και επί τουρκοκρατίας υπήρχε ανάπτυξη.

Την σκυτάλη πήραν το ΜΕΓΚΑ, Αντέννα, Άλφα, με τις Τούρκικες σειρές, για να καταλήξουμε στον αρχικό στόχο της Τουρκίας που δεν είναι άλλος από τον οικονομικό και πολιτιστικό έλεγχο της Ελλάδος.

Τώρα έχει γεμίσει η Ελλάδα Τούρκικες αλυσίδες καταστημάτων επίπλων.

Γέμισε η Ελλάδα από τούρκικα δερμάτινα και ρούχα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα βιομηχανικά προϊόντα.

Ακόμη και τα ρούχα του ελληνικού στρατού έφτιαχνε στην Τουρκία ο Σημίτης.

Με αυτά και με αυτά, ο μαλάκας της Μεσογείου προτιμά την τεκίλα, αντί τις τσικουδιάς, λες και υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, αλλά εκτός αυτού, γιατί δεν πίνει τσικουδιά ο Μεξικανός;

Τώρα, για το αν υπάρχει ελπίδα να σωθεί ο μαλάκας της Μεσογείου και ο ηλίθιος της Ευρώπης, εγώ προσωπικά το αποκλείω, τουλάχιστον για όσο διάστημα νομίζει ότι θα τον σώσουν οι σοσιαλιστές της Γαλλίας που ονειρεύεται ο Μίμης Ανδρουλάκης ή οι Κινεζορώσοι που περιμένει ο Καμμένος και για όσο διάστημα δεν αντιλαμβάνεται πως κάθε ευρώ που δίνει σε τούρκικα προϊόντα δυναμώνει την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδος, οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτιστικά και τελικά πολιτικά.

Σίγουρα είμαστε οι μαλάκες της Μεσογείου και οι ηλίθιοι της Ευρώπης.

Δεν υπάρχει κανένας λαός στον κόσμο, που να μην υποστηρίζει με κάθε τρόπο τα δικά, όλα τα δικά του.

24grΟ κτηνοτρόφος από την Κρήτη
Διαβάστε Περισσότερα "Τα Τούρκικα έπιπλα, η Τεκίλα, και ο Μαλάκας της Μεσογείου ο Έλληνας"

Λιβαδειά:Συμπλοκές Χρυσαυγιτών και αριστεριστών με λοστούς και καδρόνιαΣυμπλοκές μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών και αριστεριστών, έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στη Λιβαδειά, ενώ και άλλα επεισόδια απειλήθηκαν νωρίτερα στη Θήβα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια στη Λιβαδειά όταν δέχτηκαν επίθεση, αρχικά φραστική που εξελίχθηκε σε συμπλοκή, από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βάζοντας τέλος στα επεισόδια, ενώ έκαναν 26 προσαγωγές και συγκεκριμένα προσήχθησαν 13 μέλη της Χρυσής Αυγής και 13 από τις αντίπαλες ομάδες.
Μια κοπέλα, μέλος της Χρυσής Αυγής που ήταν μεταξύ των προσαχθέντων, απειλούσε με μήνυση για σωματικές βλάβες γιατί έχει τραυματιστεί, χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταβεί σε νοσοκομείο.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.
Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει την διανομή προεκλογικών φυλλαδίων, τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Θήβα. Στη Θήβα γύρω στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε αντιπαράθεση και πάλι μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

Συμπλοκή οπαδών της Χρυσής Αυγής με ομάδα αριστερών στη Λιβαδειά

φωτο απο starlamias,tabloid.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Λιβαδειά:Συμπλοκές Χρυσαυγιτών και αριστεριστών με λοστούς και καδρόνια"

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Δήλωση σοκ Λοβέρδου: «Μπορεί να κλείσουν νοσοκομεία το 2013»!

 
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος διαβλέπει σοβαρό κίνδυνο να μπουν λουκέτα σε δυο στα 10 νοσοκομεία εξαιτίας της μη δυνατότητας χρηματοδότησης. 
 
Οριστικό κλείσιμο σε δημόσια νοσοκομεία μπορεί να επιφυλάξει το 2013 για το ΕΣΥ, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, εκτιμώντας πως από τα 132 νοσοκομεία του ΕΣΥ (82 με τη μορφή συνδιοικήσεων) δεν αποκλείεται να κλείσει το 20%!
 
«Για το 2012 υπάρχουν χρήματα, ωστόσο ουδείς μπορεί να εγγυηθεί για την επιβίωση των νοσοκομείων το 2013», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Radio 9.
 
Ο κ.Λοβέρδος πρόσθεσε ότι αν δεν περιοριστεί η ύφεση και δεν έρθει κάποια στιγμή η πολυπόθητη ανάπτυξη, θα το πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και τελικά τα νοσοκομεία.
 
Σύμφωνα με τον Υπουργό, ο ΕΟΠΥΥ δεν θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις υποχρεώσεις του στα νοσοκομεία, τα οποία θα επιχειρήσουν να τα διεκδικήσουν από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο όμως θα αδυνατεί να τα καταβάλλει. iatropedia μονταζ Γρέκι
Διαβάστε Περισσότερα "Δήλωση σοκ Λοβέρδου: «Μπορεί να κλείσουν νοσοκομεία το 2013»!"

Ομογενής Ρώσος βουλευτής Ιβάν Σαββίδης : Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης - Την Ελλάδα την πούλησε!


Νέες αποκαλύψεις "φωτιά και λάβρα" από τον ομογενή Ρώσο βουλευτή Ιβάν Σαββίδη κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μόσχα το Φεβρουάριο του 2010

όταν κατά την διάρκεια της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Β. Πούτιν ο Ρώσος πρωθυπουργός του είχε προτείνει την χρηματοδότηση των ομολόγων που έληγαν το Μάϊο των 15 δισ. ευρώ, με χαμηλότοκο δάνειο ύψους 25 δισ. ευρώ.

Σε συνέντευξή του στην Κρήτη ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε προταθεί στον Γιώργο Παπανδρέου η έκδοση ομολόγων στη Ρωσία για να χρηματοδοτηθεί το ελληνικό χρέος και αυτός ούτε καν απάντησε, αλλά προτίμησε να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ!...Ο Ιβάν Σαββίδης αναφερόμενος στην περίεργη συμπεριφορά του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου κατά το ταξίδι του στη Μόσχα, δεν δίστασε να πει ότι «Πατριώτης ήταν ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου. 


Αυτός (ο Γ. Παπανδρέου) δεν ήταν. Έκανε ό,τι του έλεγαν οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί», ενώ όπως συμπλήρωσε στην συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι ΚΡΗΤΗ TV,  

«στην Ελλάδα η κυβέρνηση σήμερα είναι των Γερμανών και η Μέρκελ πέτυχε ό,τι δεν είχε πετύχει ο Χίτλερ, για να την κατακτήσει και να πάρει τα πετρέλαια που έχει η νότια Κρήτη».

Για να δώσει έμφαση για το ρόλο που έπαιξε ο Γ. Παπανδρέου στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, ο Ιβάν Σαββίδης δε δίστασε να πει ότι, ακόμα και χωρίς κανένα επιτόκιο δανεισμού από τη Ρωσία, πάλι θα έμπαιναν εμπόδια στη χρηματοδότηση της Ελλάδας από τη χώρα αυτή, 


καθώς ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ήθελε αποκλειστικά και μόνο να αποφύγει τον εξαιρετικά χαμηλότοκο δανεισμό από τους Ρώσους για να κάνει το χατίρι στους Αμερικανούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση και να μη δυσαρεστήσει έτσι και τους Μέρκελ και Σαρκοζί.

Επιπλέον ο Ιβάν Σαββίδης αποκαλύπτει μία ακόμη άγνωστη πτυχή του ελληνικού οικονομικού δράματος, αφού σύμφωνα με τον Ρώσο βουλευτή η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε ακόμα και την έκδοση ομολόγων από τους Έλληνες της διασποράς στη Ρωσία: 


«Δεν είπε ο Γ. Παπανδρέου ξεκάθαρα το "όχι" στα ομόλογα. Απλά δεν απάντησε ποτέ !»

ενώ σημείωσε ότι η αρνητικότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για οτιδήποτε αφορούσε την Ρωσία ήταν τέτοια που μέχρι και στο αίτημά τους για αγορά των ελληνικών εργοστασίων ζάχαρης η τότε ελληνική κυβέρνηση απάντησε αρνητικά.

Αναφορικά με το μέλλον των ελληνο-ρωσικών σχέσεων ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε ότι «η Ελλάδα

έχει χάσει την ευκαιρία που είχε τότε».

Όπως είπε στη συνέχεια, «σήμερα υπάρχει ακόμα δυνατότητα να γυρίσει η Ελλάδα στο κύκλο των επενδυτικών συμφερόντων της Ρωσικής Ομοσπονδίας» παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό πως στη δανειακή σύμβαση που έχει υπογράψει η Ελλάδα περιέχει περιορισμούς για τη σύναψη συμφωνίας οικονομικής χρηματοδότησης με τρίτους.


Σχολιάζοντας μάλιστα τις εξελίξεις στις γαλλικές εκλογές και την ήττα Σαρκοζί, είπε ότι η εξέλιξη αυτή θα είναι προς όφελος της Ελλάδας. 


Όσον αφορά τις εκλογές ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός να αναδείξει πατριωτική κυβέρνηση που να προχωρήσει σε συνεργασία με τη Ρωσία και τότε η Ελλάδα θα έχει μεγάλο κέρδος. 

Όμως ξεκαθάρισε ότι τα περιθώρια που υπάρχουν για μια τέτοια συμφωνία δεν είναι μεγάλα, αφού δεν ξεπερνούν τον ενάμιση χρόνο. defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Ομογενής Ρώσος βουλευτής Ιβάν Σαββίδης : Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης - Την Ελλάδα την πούλησε!"

Κλειστά τα σχολεία λόγω των εκλογών
sxoleio1 200x125 Κλειστά τα σχολεία λόγω των εκλογώνΧαράς ευαγγέλια για τους μαθητές…
 
Κλείνουν τα σχολεία στις 4 και 7 Μαΐου λόγω των εκλογών του 2012, καθώς τα σχολικά κτίρια θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
 
Αυτό αναφέρεται σε εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Β. Κουλαϊδή, που εστάλη στις περιφερειακές διευθύνσεις και τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 
 
προκειμένου να κανονίσουν οι εκπαιδευτικοί τα σχετικά με την μετάβασή τους στο τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, λαμβάνοντας ειδική άδεια.
Διαβάστε Περισσότερα "Κλειστά τα σχολεία λόγω των εκλογών"

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Σεισμική δόνηση 4,6R στη Ναύπακτο


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13.34 το μεσημέρι της Τετάρτης 14 χλμ. ανατολικά της Ναυπάκτου
 
σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 5 χλμ..
Διαβάστε Περισσότερα "Σεισμική δόνηση 4,6R στη Ναύπακτο"

Η κρίση “δολοφονεί” και τους αγέννητους Έλληνες..

 

Τελειωμό δεν έχουν τα δεινά που προκαλεί η κρίση στη χώρα μας καθώς πλέον αποδεικνύεται επιστημονικά ότι δεκάδες γυναίκες χάνουν και τα μωρά τους από το άγχος των οικονομικών.
Δραματική αύξηση παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι παλίνδρομες κυήσεις, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι κυήσεις δηλαδή που διακόπτονται πολύ νωρίς και χωρίς..  εμφανή παθολογικό λόγο.

Οι ειδικοί πλέον κάνουν λόγο για εκτόξευση του αριθμού των κυήσεων που διακόπτονται πριν από τη συμπλήρωση του α’ τριμήνου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια επιστημονικής εκδήλωσης  από τη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αρεταίειου νοσοκομείου, οι παλίνδρομες κυήσεις έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί.

Οι γυναικολόγοι καταγράφουν συνεχώς περισσότερες  παλίνδρομες κυήσεις στα σχετικά αρχεία των μαιευτηρίων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που χρήζει άμεσης διερεύνησης προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι παράγοντες κινδύνου.

Είναι ενδεικτικό σύμφωνα με τον καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Διευθυντή της Κλινικής στο Αρεταίειο κ. Γεώργιο Κρεατσά ότι το εξάμηνο Σεπτεμβρίου – Φεβρουαρίου 2010 το ποσοστό των παλίνδρομων κυήσεων επί του συνόλου των αντιστοίχων τοκετών στη κλινική του ήταν 1,5%. Το αντίστοιχο ποσοστό για το εξάμηνο  Σεπτεμβρίου- Φεβρουαρίου 2011 ήταν 4%. “Φαίνεται λοιπόν  ότι υπάρχει σημαντική αύξηση των παλίνδρομων κυήσεων τα τελευταία δύο χρόνια» τόνισε ο κ.Κρεατσάς.

Για τις παλίνδρομες κυήσεις ενοχοποιούνται κυρίως γενετικές ανωμαλίες του εμβρύου, ωστόσο πλέον οι ειδικοί αναζητούν σε άλλους λόγους την   δραστική αύξησή τους.  Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι ενδεχομένως  πια να ενοχοποιούνται ψυχοσωματικοί παράγοντες, όπως το άγχος και η ανησυχία που επιφέρει η οικονομική κατάσταση στη σύγχρονη γυναίκα που κυοφορεί. Επίσης, παράγοντες κινδύνου θεωρούνται  το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, η κακή διατροφή, η ηλικία της μητέρας καθώς και κληρονομικές αιτίες...
Διαβάστε Περισσότερα "Η κρίση “δολοφονεί” και τους αγέννητους Έλληνες.."

Δημοφιλείς αναρτήσεις