" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πόσο και πως πρόβαλαν τα κανάλια την επέτειο του 1821;;;;

Παρατηρήσατε μήπως κάτι παράξενο χθες 25 Μαρτίου 1821; Πόσα και πια κανάλια ασχολήθηκαν με το θέμα της επετείου της Επαναστάσεως; Πόση ώρα αφιέρωσαν; Είδατε σε κάποιο κανάλι, ταινία σχετική με την Επανάσταση του 1821;
Αλήθεια υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουμε ή μάλλον για την ακρίβεια κάτι που θα έπρεπε να μας...
γνωστοποιήσουν οι καναλάρχες για την πολιτική της σχεδόν ανύπαρκτης προβολής της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821 που ακολουθούν ακόμη και την ίδια ημέρα της επετείου της; Επίσης γιατί ακόμα και όταν προβάλεται το θέμα της Επαναστάσεως, αυτό συμβαίνει με περίεργο και πολλές φορές προκλητικό τρόπο και γιατί ξαφνικά άρχισαν να μας μιλάνε για μύθους;

Διαβάστε Περισσότερα "Πόσο και πως πρόβαλαν τα κανάλια την επέτειο του 1821;;;;"

Χειροβομβίδες και όπλα βρήκε η αστυνομία σε αυτοκίνητο


Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κάνει αυτή την ώρα έρευνες, προκειμένου...
να βρεθεί η προέλευση αλλά και ο προορισμός όπλων και χειροβομβίδων που ανακαλύφθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη.
Τον οπλισμό ανανάλυψαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο στον περιφερειακό δρόμο της συμπρωτεύουσας.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο υποπολυβόλα καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και τρείς χειροβομβίδες αμυντικού αλλά και επιθετικού τύπου, καθώς και μεγάλος αριθμός σφαιρών.
Στην διάρκεια της έρευνας συνελήφθησαν ένας 45χρονος Έλληνας κι ένας 39χρονος αλλοδαπός. Ο δεύτερος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν στην Ελλάδα για ληστείες και άλλες εγκληματικές ενέργειες, αλλά και στην Αλβανία για ανθρωποκτονία.
Την έρευνα παρακολουθεί διακριτικά κι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όμως σύμφωνα με την αρχική εικόνα το όπλα έχουν σχέση με τον ποινικό χώρο.
Τις τελευταίες ώρες γίνονται πολλές κατ' οίκον έρευνες στην Θεσσαλονίκη. Κύριος στόχος είναι να εντοπισθούν οι διασυνδεσεις των συλληφθέντων.
 
 
newscode 

Διαβάστε Περισσότερα "Χειροβομβίδες και όπλα βρήκε η αστυνομία σε αυτοκίνητο"

«Η Ελλάδα ψηφίζει νόμους που δεν εφαρμόζονται»

«Η Ελλάδα ψηφίζει νόμους που δεν εφαρμόζονται»Σύμφωνα με φήμες, η σχέση του Υπουργού Οικονομίας, Γ.Παπακωνσταντίνου με τον εκπρόσωπο της Ε.Ε στην τρόικα Σερβάς Ντερόουζε, δεν είναι και πολύ καλές, δυσκολεύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την διαπραγματευτική ικανότητα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Ευρώπη. Μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε, κατά την τελευταία επίσκεψη
της τρόικας στην Αθήνα, το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών, αντί να εκτονώνεται γίνεται «ψυχροπολεμικό».
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Real news», ήδη ο Σερβάς Ντερόουζε διαμηνύει ότι δεν θέλει να έλθει ξανά στην Ελλάδα με την αποστολή των ελεγκτών, όχι μόνο λόγω του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται από το οικονομικό επιτελείο, αλλά-κυρίως- γιατί «κουράστηκε» από την αδυναμία της κυβέρνησης να εφαρμόσει το Μνημόνιο και να «φορτώνει» όλα τα μέτρα στην τρόικα. Ο Ντερόουζε μάλιστα, «βομβαρδίζει» τους κοινοτικούς με στοιχεία που πιστοποιούν, όπως υποστηρίζουν κορυφαία στελέχη των Βρυξελλών, ότι η «Ελλάδα ψηφίζει νόμους που δεν εφαρμόζονται».

ΠΗΓΗ: trelokouneli.gr
Διαβάστε Περισσότερα "«Η Ελλάδα ψηφίζει νόμους που δεν εφαρμόζονται»"

Ενοποίηση των εδαφών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας «βλέπει» ο Νταβούτογλου

http://www.newscode.gr/images/sized/articles/davoutolou-458x315.jpg«Είμαστε στα πρόθυρα μιας ιστορικής ενοποίησης» δήλωσε ο υπουργός …
Εξωτερικών της Τουρκίας και βασικός εκφραστής του νεο – οθωμανικού πολιτικού προγράμματος Αχμέτ Νταβούτογλου από το βήμα συμποσίου στο οποίο συμμετείχε και πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «Κίσινγκερ» της τουρκικής διπλωματίας τόνισε ότι «Το 2023 είναι το 100ο έτος της Δημοκρατίας μας.

Όπως, κατακερματίστηκε σε κομμάτια ένα κράτος που ήταν το πολιτικό κέντρο ενός πανάρχαιου πολιτισμού, διαχωρίστηκαν τα ιδρυτικά στοιχεία αυτού του κράτους, απομακρύνθηκαν ψυχολογικά και ιστορικά το ένα από το άλλο, μέσα στα 12 χρόνια που πέρασαν από το 1911, ξεκινώντας από την Τρίπολη, και μέχρι το 1923, και όπως στο ιστορικό αποτέλεσμα αυτής της απομάκρυνσης, το 1923 γεννήθηκε μια νέα δημοκρατία, ως ένα νέο εθνικό κράτος και με αυτούς που απομείνανε επωμίστηκε τον αγώνα να μεταφέρει στο κόσμο κάποια συγκεκριμένα μηνύματα, έτσι και εμείς τώρα από το 2011 μέχρι το 2023 είμαστε αντιμέτωποι με την ανάγκη να ενοποιήσουμε ξανά αυτά τα διασπασμένα, αποχωρισμένα εθνικά στοιχεία».

Το 2023 ο μεγάλος στόχος


Στις 21/5/2009, δηλαδή πριν από περίπου δύο χρόνια ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου σε ομιλία, την οποία είχε πραγματοποιήσει στην οικία του πρέσβη της Τουρκίας στις Βρυξέλλες είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι το έτος 2023, δηλαδή στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, η Τουρκία θα είναι δύναμη παγκόσμιας εμβέλειας.


Μάλιστα είχε κάνει λόγο για νέο «Πόλεμο Ανεξαρτησίας», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Το μέλλον της Τουρκίας είναι λαμπρό.Την Τουρκία δεν μπορεί κανένας να τη διασπάσει και να την εντάξει σε θέση χώρας δεύτερης κατηγορίας. Ο αγώνας μας τώρα δεν είναι πόλεμος της ανεξαρτησίας.

Είναι ένας αγώνας να μετατρέψουμε την Τουρκία σε μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου. Αυτή τη στιγμή, στις γύρω περιοχές δεν σημειώνεται καμμία εξέλιξη χωρίς τη βούληση της Τουρκίας, χωρίς να το έχει υπόψη της η Τουρκία και χωρίς να υπάρχει η έγκρισή της.Είθε, όταν εορτάζουμε την 100η επέτειο της Ίδρυσης της Δημοκρατίας, να μην συμβαίνει τίποτε στον κόσμο χωρίς την έγκριση της Τουρκίας και χωρίς να είναι εκείνη ενήμερη».

«Ένωση του Καυκάσου»


Ταυτοχρονα η τουρκική διπλωματία επεξεργάζεται το πρόγραμμα «Ενωμένος Καύκασος» με το πρώτο βήμα να γίνεται μέσω της κατάργησης της χρήσης διαβατηρίων από Τούρκους πολίτες ώστε να μεταβαίνουν στην Γεωργία αντίστροφα. Το πρόγραμμα «Ενωμένος Καύκασος», όπως χαρακτηριστικά λέγεται, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκία Αχμέτ Νταβούτογλου και τον Γεωργινό Πρόεδρο Μιχαήλ Σαακασβίλι πριν από περίπου ένα μήνα σε συνάντηση που είχαν οι δύο τους στην Τιφλίδα.


Η λεγόμενη «Ένωση του Καυκάσου», η οποία προωθείται με αντικειμενικό σκοπό να αποτελέσει μια μικρογραφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περιοχή του Καυκάσου στοχεύει στην ενίσχυση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας ανάμεσα στην Τουρκία και στην Γεωργία, αλλά και ευρύτερα ανάμεσα στις χώρες του Νότιου Καυκάσου.

Για την Τιφλίδα αποτελεί ζήτημα εξαιρετικά μεγάλης στρατηγικής και γεωπολιτικής σημασίας, δεδομένων των κακών σχέσεων με τη Μόσχα, οι οποίες καθιστούν, κυρίως μετά τις στρατιωτικές συγκρούσεις του 2008, τη θέση της Γεωργίας εξαιρετικά επισφαλή. Σε αυτή τη βάση η Γεωργία επιδιώκει την ενίσχυση των σχέσεων της με την Τουρκία, οι οποίες ειναι παραδοσιακά πάρα πολύ καλές ιδιαίτερα σε τομείς όπως η οικονομία, η ασφάλεια, η ενέργεια, οι μεταφορές και ο πολιτισμός.
Η «Ένωση του Καυκάσου», αν πετύχει ως πολιτικό και οικονομικό σχέδιο και πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει εκτός από την Τουρκία και τη Γεωργία και τις υπόλοιπες χώρες του νότιου Καυκάσου, όπως το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία και εκτός των άλλων θα έχει ως ζητούμενο την επίλυση των διαφορών μεταξύ τους.
 
newscode

Διαβάστε Περισσότερα "Ενοποίηση των εδαφών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας «βλέπει» ο Νταβούτογλου"

Ελλάδα - Ιρλανδία - Πορτογαλία… Συμμαχία;


Η παραίτηση του Σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ζοζέ Σόκρατες τη νύχτα της Τετάρτης με αφορμή την άρνηση της κεντροδεξιάς αξιωματικής αντιπολίτευσης υπό τον Πέδρο Κοέλιο να ψηφίσει το τέταρτο πακέτο λιτότητας, έστρεψε τα βλέμματα της ευρωπαϊκής κοινότητας στη Λισσαβόνα … και στην Αθήνα.

Την επόμενη ημέρα, τα βλέμματα των ηγετών που προσήλθαν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ήταν στραμμένα στα δίδυμα Σόκρατες-Παπανδρέου και Κοέλιο-Σαμαρά, ενώ η προγραμματισμένη από μέρες συνάντηση των δύο τελευταίων πήρε άλλες διαστάσεις και έτυχε μεγαλύτερης προβολής.
Κι αν την Πέμπτη ήταν διάχυτη η εκτίμηση ότι οι εταίροι φοβούνται κοινές πορείες, την Παρασκευή η Αγκελα Μέρκελ την επιβεβαίωσε …τραβώντας στα ενδότερα τον κ.Κοέλιο για μία «μικρή συζητησούλα» που διήρκεσε σχεδόν μισή ώρα. Τι του είπε; Το προφανές: ότι μπορεί να καταψήφισε το πακέτο και να «έριξε» την κυβέρνηση, οφείλει ωστόσο να πάρει θέση για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας του ώστε να μην οδηγηθεί (και) η Πορτογαλία στον μηχανισμό στήριξης. Σε ελεύθερη μετάφραση, «έκανες το αντιπολιτευτικό σου παιχνίδι, πρόσεξε τώρα πώς θα πορευτείς».
Θεωρείται πολύ πιθανό να δέχθηκε ο κ.Κοέλιο και «πιέσεις» για να συμπράξει σε ένα κυβερνητική σχήμα συνεργασίας ώστε να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές, δεδομένου ότι ο ίδιος, στις μετέπειτα δηλώσεις του, «ξέκοψε» ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεν άφησε άλλο περιθώριο παρά την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στις αρχές Ιουνίου. (Σ.σ. στην Πορτογαλία οι εκλογές είχαν γίνει, όπως και στην Ελλάδα, το φθινόπωρο του 2009). Λογικό από την πλευρά του, αν συνυπολογίσει κανείς δύο δεδομένα: Πρώτον, ότι το κόμμα του έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις και μπορεί, μαζί με το έτερο, μικρότερο, κεντροδεξιό κόμμα της Πορτογαλίας, να σχηματίσει μετεκλογική κεντροδεξιά κυβέρνηση συνεργασίας. Δεύτερον, ότι ο κ.Κοέλιο θέτει θέμα αναποτελεσματικότητας της οικονομικής πολιτικής Σόκρατες που παρά τα τρία πακέτα λιτότητας δεν έφερε αποτελέσματα, ζητώντας «άλλο μείγμα πολιτικής».
Ομοιότητες
Οι ομοιότητες με τα καθ΄ημάς είναι φανερές, μια και ο αρχηγός της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης αρνείται να συναινέσει σε μία πολιτική «που οδηγεί στον φαύλο κύκλο της ύφεσης» και ζητά επιμόνως «νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής». Οι διαφορές, ωστόσο, είναι δύο και σημαντικές: Η Πορτογαλία δεν έχει προσφύγει (ακόμη) στην τρόικα οπότε δεν δεσμεύεται από Μνημόνιο, και, επιπλέον, η δική της αξιωματική αντιπολίτευση έχει «χτυπήσει» προ πολλού δημοσκοπική πρωτιά.
Για το μεν πρώτο οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά σημειώνουν ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό καθ΄εαυτό το Μνημόνιο αλλά οι όροι του. Θεωρούν δηλαδή ότι ο «δικός τους» κ.Κοέλιο «θα διαπραγματευτεί σκληρά» τους όρους δανεισμού (εάν κινηθεί η διαδικασία προσφυγής), σε αναλογία με τον κ.Σαμαρά που ζητά ήδη επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού Μνημονίου. Οσο για το δεύτερο, σημειώνουν ότι η ΝΔ μπορεί να μην καταγράφει δημοσκοπική εκτίναξη, «η ελεύθερη πτώση του ΠΑΣΟΚ ωστόσο προοιωνίζεται απώλεια της πρωτιάς του» - όπως λένε χαρακτηριστικά «η ΝΔ ανεβαίνει από τις σκάλες και το ΠΑΣΟΚ πέφτει με το ασανσέρ».

Μέτωπο αδυνάμων
Σ΄ένα τέτοιο σχεδιασμό υπακούει η προσπάθεια Σαμαρά να συγκροτηθεί «αντιμνημονιακό μέτωπο» των αδυνάμων. Όπως είχε σημειώσει το Capital από τις αρχές της εβδομάδας, αυτό ήταν το αντικείμενο της κατ΄ιδίαν συνάντησής του με τον κ.Κοέλιο την Πέμπτη, κι αυτό είχε συζητήσει λίγο πριν την άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις 11 Μαρτίου με τον νεοεκλεγένα Ιρλανδό (κεντροδεξιό) πρωθυπουργό Εντα Κένι, ο οποίος κινείται στη λογική αλλαγής του ιρλανδικού Μνημονίου.
Και ναι μεν ο κ.Κένι δεν είχε φανεί να ενθουσιάζεται με ένα τέτοιο κοινό μέτωπο (στη λογική ότι είναι διαφορετικές οι αιτίες των προβλημάτων), ο κ.Κοέλιο όμως έδειξε πρόθυμος - γι΄αυτό και τον… τράβηξε από το μανίκι η κ.Μέρκελ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η γερμανίδα καγκελάριος εξήρε τις προσπάθειες της «αξιόπιστης ελληνικής κυβέρνησης Παπανδρέου», η οποία, στον αντίποδα των Ιρλανδών και των Πορτογάλων, πασχίζει να σώσει τη χώρα – έδωσε έμφαση μάλιστα στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων 50 δις.
Κατόπιν τούτων είναι προφανής η αγωνία της «γαλάζιας» ηγεσία για την πολιτική κρίση στην Πορτογαλία, αφού από την έκβασή της θα κριθεί, εν πολλοίς, η δική της απήχηση – τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Εάν έλθουν «καλά» νέα από τη Λισσαβόνα, θα μπορεί κι ο κ.Σαμαράς να αγνοήσει ένα πιθανό δίλλημα Παπανδρέου «ή ψηφίζετε ή πάμε σε εκλογές». Εάν όχι, θα ζοριστεί…

capital.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Ελλάδα - Ιρλανδία - Πορτογαλία… Συμμαχία;"

Έγραφο-σοκ για τις υποβρύχιες μίζες αποκαλύπτει το "ΒΗΜΑ"



Απόφαση - «βόμβα» του Ειρηνοδικείου του Μονάχου αποκαλύπτει ότι μέρος των 138 εκατ. ευρώ που καταβλήθηκαν στις εταιρείες των επιχειρηματιών κκ. Αλ. Αβατάγγελου και Μ. Ματαντού δόθηκαν ως μίζες σε ελληνικά υπουργεία, αλλά και στο Πολεμικό Ναυτικό της χώρας για την παραγγελία των υποβρυχίων. Στην απόφαση που εκδόθηκε πριν ακριβώς από έναν χρόνο, στις 25 Μαρτίου 2010, από τον δικαστή Σταϊκενμπέργκερ αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων, τα οποία καταβλήθηκαν στην εταιρεία Dolmarton (σ. σ. : του Αβατάγγελου) εν μέρει μέσω της εταιρείας ΜΙΕ (σ. σ. : του Ματαντού) και εν μέρει απευθείας, χρησιμοποιήθηκε για να συγκαλυφθούν μίζες.


Τα χρήματα αυτά διαβιβάστηκαν σε φορείς λήψης αποφάσεων οι οποίοι ήταν στην κυβέρνηση, σε υπουργεία, σε υπηρεσίες ή στο Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας, προκειμένου να επηρεάσουν θετικά την ανάθεση της παραγγελίας των υποβρυχίων υπέρ της κοινοπραξίας. Για την ανάθεση της παραγγελίας χρειαζόταν η βοήθεια ειδικών οι οποίοι έχαιραν της εμπιστοσύνης των φορέων λήψης αποφάσεων στην Ελλάδα.


Ηταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουν κάποιο σύμβουλο, ο οποίος είχε πρόσβαση στους υψηλόβαθμους φορείς λήψης των αποφάσεων. Ενα τέτοιο άτομο έπρεπε να διαθέτει καλή φήμη και να έχει πρόσβαση στους σχετικούς κοινωνικούς κύκλους.

Το καθήκον αυτό το ανέλαβε ο δόκτωρ κ. Αβατάγγελος. Ο κ. Ματαντός είχε άριστες σχέσεις και εξασφάλισε τις επαφές με την κυβέρνηση. Ηταν υπεύθυνος να διανέμει τα χρήματα που καταβάλλονταν σε αυτόν».
Στην απόφαση καταγράφεται επίσης ότι για τη διερεύνηση και άλλων πράξεων δωροδοκίας γίνεται έρευνα για την ανεύρεση συσκευών κινητών τηλεφώνων και άλλου τεχνικού εξοπλισμού.

Οπως αναφέρεται στην απόφαση, που είναι μέρος πλέον και της ελληνικής δικογραφίας, τα χρήματα δίνονταν από τη Ferrostaal προς τις εταιρείες συμβούλων των δύο επιχειρηματιών για να καταλήξουν σε εκείνους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο. Στις 15 Φεβρουαρίου 2000 η κοινοπραξία πήρε την παραγγελία για την προμήθεια υποβρυχίων στο ελληνικό κράτος, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που έφερε την ονομασία «Αρχιμήδης».

Στις 31 Μαΐου 2002 συνήφθη και άλλη σύμβαση για τη συντήρηση των δύο υποβρυχίων, το πρόγραμμα «Ποσειδών», και η συνολική αξία των δύο συμβάσεων (παραγγελίας και συντήρησης) ανερχόταν σε 2,06 δισ. ευρώ.

Η εταιρεία Dolmarton, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, του Αλ. Αβατάγγελου ιδρύθηκε το 1997 με αποκλειστικό σκοπό τη συνεργασία για τα υποβρύχια. Η σύμβαση μεταξύ της Ferrostaal και της Dolmarton κατατέθηκε για λόγους εμπιστευτικότητας και ασφαλείας σε θυρίδα της τράπεζας UBS στη Ζυρίχη.


Μαρτυρία Γερμανού για τις μίζες

Ιδιαίτερα σημαντική και για την ελληνική δικογραφία θεωρείται η κατάθεση στην Εισαγγελία του Μονάχου του στελέχους της Ferrostaal - Man κ. Ερβι Ερμπσλεχ που συνεργάστηκε με στελέχη της εταιρείας τα οποία ήταν υπεύθυνα για το έργο των υποβρυχίων. Χαρακτηριστικά καταθέτει στις 15 Φεβρουαρίου 2010: «Οπως και στην Πορτογαλία, έτσι και στην Ελλάδα καταβλήθηκαν μίζες σε δημόσιους λειτουργούς για την ανάληψη του έργου. Οι μίζες καταβάλλονταν μέσω εικονικών συμβάσεων συμβούλων, μεταξύ άλλων και του κ. Ματαντού ως αχυράνθρωπου, στους δημόσιους λειτουργούς και στους φορείς λήψης αποφάσεων.

Η δωροδοκία γινόταν τελικά και με τη συμμετοχή του διοικητικού συμβουλίου, δηλαδή με τη συμμετοχή του Γκεζίν Κεμπέκ της οικονομικής διεύθυνσης αλλά και του δόκτορα Μίτσερλιχ ως προέδρου του διοικητικού συμβουλίου».
Με βάση αυτά τα έγγραφα εκλήθησαν 37 ύποπτοι και από την Εισαγγελία της Αθήνας, αφού τα παρέλαβαν οι εισαγγελείς κυρίες Πόπη Παπανδρέου και Ευγενία Κυβέλου διά της δικαστικής συνδρομής.


ΠΗΓΗ : kourdistoportokali
Διαβάστε Περισσότερα "Έγραφο-σοκ για τις υποβρύχιες μίζες αποκαλύπτει το "ΒΗΜΑ""

Στραγγίζουν από μετρητά τα καθεστωτικά ΜΜΕ και κάνουν αγωγές σε blogs!




Πανικός και έλλειψη ψυχραιμίας σε μεγάλο κανάλι, οδήγησαν τον διευθυντή, τη παρουσιάστρια και τους συντελεστές του δελτίου να κάνουν αγωγή σε blog.
Της αγωγής προηγήθηκε ενημέρωση των ιδιοκτητών του καναλιού. Οι τελευταίοι είναι σχεδόν πανικόβλητοι εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας και της άρνησης των κολλητών τους τραπεζιτών να τους δανείσουν.
Που να τα βρουν όμως κι αυτοί οι έρμοι τραπεζίτες; Σε λίγο θα πάρουν από μια κιθάρα και θα τραγουδάνε στη Σταδίου για να βάλουν καμιά δεκάρα στα ταμεία των τραπεζών τους.
Η κατάσταση μήνα με το μήνα θα γίνεται όλο και πιο ολέθρια για τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους χυδαίους μεγαλοδιαφημιστάδες που έχουν στήσει ολόκληρο παρακράτος με το δημόσιο χρήμα των κρατικών διαφημίσεων.
Μηντιάρχες, τραπεζίτες και μεγαλοδιαφημιστάδες της διαπλοκής, βλέπουν την κόλαση να πλησιάζει και έχουν χάσει εντελώς τη ψυχραιμία τους.
Θα τους θάψει όλους ο Πιτσιρίκος!

ΠΗΓΗ :  kourdistoportokali
Διαβάστε Περισσότερα "Στραγγίζουν από μετρητά τα καθεστωτικά ΜΜΕ και κάνουν αγωγές σε blogs!"

Με λαμπρότητα η παρέλαση στη Θήβα


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και στην πόλη της Θήβας οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Το πρωί τελέσθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά έγινε η κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους, αντιστασιακές οργανώσεις, σχολεία, συλλόγους, κτλ.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, συλλόγων, τμημάτων του Κέντρου Εκπάιδευσης Πυροβολικού και της Πολεμικής Αεροπορίας από την 114 Πτέρυγα Μάχης.
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Δημόπουλος.
Επίσης την Περιφέρεια Στερέάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη Κλ. Περγαντά εκπροσώπησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μπακομήτρος.
Πολύς ήταν και ο κόσμος που παρακολούθησε την παρέλαση μιας και ο καιρός ήταν κάτι περισσότερο απο ανοιξιάτικος.

ΘΗΒΑ PRESS

Διαβάστε Περισσότερα "Με λαμπρότητα η παρέλαση στη Θήβα"

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Ευρυτανία



Με μια ηλιόλουστη ημέρα και με την πρέπουσα λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Ευρυτανία.
Στο Καρπενήσι μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας χοροστατούντος τουΜητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικολάου τελέστηκε η Δοξολογία και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις έκλεισαν με λαμπρότητα απο τους μαθητές των σχολείων του Καρπενησίου και την καθιερωμένη παρέλαση στις 11:30 π.μ.,όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο χώρο της παρέλασης, με τους μαθητές να κερδίζουν για άλλη μια φορά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Παρώντες ήταν ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Θεοδ. Τσέκος, Γενικός Γραμματέας Κοινοτικών και άλλων πόρων (Υπ. Εργασίας), ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Βασίλης Καραμπάς, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης, η τοπική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι. 
 
 

ΠΗΓΗ :Nέα απo την Ευρυτανία

Διαβάστε Περισσότερα "Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Ευρυτανία"

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ...

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
Τελειωμένος από χέρι ο "τσάρος". Μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει το παραμικρό από αυτά που δημοσιοποιούνται στο Πρώτο Θέμα. Τι να διαψεύσει, άραγε; Τα επίσημα έγγραφα που δεν διαψεύδονται; Είναι προφανές ότι τον έδωσαν μέσα από το Μαξίμου. Ανασχηματισμός... έρχεται και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τον καθαρίσουν χρεώνοντάς του όλη την οικονομική πολιτική. Ότι συνέβη και με τον Αλογοσκούφη επί Καραμανλή. Εμείς θα διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη. Όχι φυσικά ότι θα φύγει στον ανασχηματισμό ο Παπακωνσταντίνου. Αυτό είναι δεδομένο όπως προκύπτει από τις διαρροές του Μαξίμου. Εμείς θα διακινδυνεύσουμε την πρόβλεψη ότι θα πάει σπίτι του. Δεν θα τον πάει σε άλλο υπουργείο ο Παπανδρέου, δηλαδή. Βάζετε στοίχημα;

fimotro
Διαβάστε Περισσότερα "ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ..."

7 εκατομμύρια τη μέρα πληρώνουμε για τους βομβαρδισμούς στη Λιβύη

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση ξένων στρατευμάτων από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο
Ο σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας για την κατοχύρωση ρόλου περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης...


στην Νοτιοανατολική Ευρώπη περνά σε άλλη διάσταση μετά την έναρξη της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Λιβύη. Οι αρχικές ενστάσεις της Τουρκίας γρήγορα αντικαταστάθηκαν από ενεργό πολεμικό ρόλο στέλνοντας πληθώρα πλοία του Πολεμικού της Ναυτικού να συμμετέχουν στον ναυτικό αποκλεισμό της Λιβύης, μεταφέροντας και 1000 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων στην περίπτωση που υλοποιηθούν οι Νατοϊκοί σχεδιασμοί για χερσαίες επιχειρήσεις, ενώ διεκδικεί η καθοδήγηση της επέμβασης να διεξαχθεί από το Νατοϊκό Στρατηγείο της Σμύρνης.
Ισχυρό αντίλογο όμως παρουσιάζει το ελληνικό κράτος. Έχοντας η ελληνική κυβέρνηση ξεκαθαρίσει ότι θα αποτελέσει συνιστώσα της επέμβασης των Προθύμων Ιμπεριαλιστών, αναλαμβάνοντας ρόλο στρατηγικού προγεφυρώματος για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., μετέτρεψε τη χώρα σε βάση εφόρμησης των βομβαρδιστικών αεροσκαφών και των AWACS, παραχώρησε κάθε διευκόλυνση και συμμετέχει τελικά με 4 πολεμικά πλοία που εναλλάσσονται, 1 πολεμικό ελικόπτερο, άνδρες των ΟΥΚ και 1 AWACS.
Όλα τα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν τεθεί σε επιφυλακή, ενώ αυξάνεται καθημερινά η πολεμική ετοιμότητα των ελληνικών πολεμικών αεροδρομίων της Δυτικής Ελλάδας (Άκτιο, Άραξος, Ανδραβίδα) και της Κρήτης, καθώς και των βάσεων αντιαεροπορικών πυραύλων S-300PMU1 στην Κρήτη. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα αφιχθούν από 60 έως 100 πολεμικά αεροσκάφη. Μέχρι σήμερα έχουν αφιχθεί 8 βελγικά μαχητικά F-16 MLU, 6 Mirage 2000-5 από το Κατάρ, Τyphoon και Tornado GR4 από την Βρετανία, έξι νορβηγικών F-16 και πιθανόν και μαχητικών F-16 από τα ΗΑΕ. Η μεγάλη επισκεψιμότητα επιβάλλει στους επιτελείς του ΓΕΑ να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους και να ετοιμάσουν σενάρια διάθεσης του αεροδρομίου της Καλαμάτας, ενώ και το αεροδρόμιο της Ρόδου είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Όμως η βάση της Σούδας είναι αυτή που αναδεικνύεται ως η σημαντικότερη από άποψη θέσης και δυνατοτήτων για τον έλεγχο της Μεσογείου. Ήδη στα αεροδρόμια της Κρήτης αυξάνεται καθημερινά η παρουσία ξένων πολεμικών αεροσκαφών που τα χρησιμοποιούν ως βάση εφόρμησης, ενώ νοτίως της Κρήτης βρίσκεται το γαλλικό αεροπλανοφόρο Ντε Γκωλ. Από τα λιμάνια της Κρήτης πέρασαν δεκάδες πλοία και υποβρύχια, όπου εφοδιάστηκαν και στα οποία επιβιβάστηκαν Μισθοφόροι για τη Λιβύη. Επίσης ο ναύσταθμος της Σούδας, όπου ελλιμενίζονται τα αμερικανικά πολεμικά σκάφη, αλλά και το λιμάνι της Καλαμάτας και πιθανότατα κα άλλα λιμάνια της νοτίου Ελλάδος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν αμερικανικά και συμμαχικά πλοία.
Κάθε ημέρα υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περίπου 5 εκατ. ευρώ κατά μέσο όρο (καύσιμα, διατροφή, υποστήριξης, έκτακτος συναγερμός Ε.Δ. κλπ) η «φιλοξενία» όλων αυτών των δυνάμεων στον ελληνικό κρατικό Προϋπολογισμό. Δαπάνη που βέβαια θα καλυφθεί 100% από εθνικά κονδύλια. Όλα αυτά χωρίς την συμμετοχή των ελληνικών δυνάμεων που ανάλογα με το οριστικό εύρος της θα κοστίσει στην Ελλάδα 1,5-3 εκατ. ευρώ επιπλέον. Η επικοινωνία Ομπάμα-Παπανδρέου είναι συχνή, ενώ οι απαιτήσεις εξυπηρέτησης των ελληνικών αστικών συμφερόντων συνηγορούν στην αύξηση της πολεμικής εμπλοκής.Μεγάλο βάρος έχει δοθεί στην έγκαιρη προειδοποίηση, εξαιτίας του κινδύνου χτυπήματος από πυραυλική επίθεση των κρητικών βάσεων, αλλά και στη φύλαξη τους σε 24ωρη βάση από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ, που επίσης δραστηριοποιείται στη συστηματική παρακολούθηση Λιβύων που ζουν στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, «Από τη βάση της Σούδας, ένα μαχητικό αεροσκάφος μπορεί να προσεγγίσει τους στόχους του στη Βεγγάζη μέσα σε 20 λεπτά, ενώ χρόνο τριών λεπτών χρειάζεται ένα λιβυκό βλήμα SCUD-C από την βόρεια ακτή της Λιβύης για να πλήξει την Κρήτη».
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η κυβέρνηση κλείνει σχολεία, ΑΕΙ, ΤΕΙ και Νοσοκομεία, οι προσλήψεις έχουν παγώσει και μόνο απολύσεις γίνονται.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις. Μόνο η πάλη των εργαζομένων και η ανάπτυξη κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό μπορεί να σταθεί φραγμός στα δολοφονικά τους σχέδια. Η ταξική μας αλληλεγγύη στις αραβικές εξεγέρσεις στρέφεται ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα, τις αστικές συντηρητικές συνεργαζόμενες με τους ιμπεριαλιστές συνιστώσες και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



http://www.diktiospartakos.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "7 εκατομμύρια τη μέρα πληρώνουμε για τους βομβαρδισμούς στη Λιβύη"

Επιβεβαίωση newsbomb για την εταιρεία που θα συγκεντρώσει τα 50 δισ.!

Όπως πρώτο αποκάλυψε το newsbomb.gr και ο Κώστας Χαρδαβέλλας και δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέθεσε το θηριώδες έργο του σχεδιασμού, της παρακολούθησης, του συντονισμού και εν τέλει των αποκρατικοποιήσεων της ελληνικής δημόσιας περιουσίας στην άπειρη και νεοσύστατη εταιρεία CC&C Advisors Ltd, με έδρα το Λονδίνο και μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα!
Όπως από 23 Μαρτίου επισήμανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας: "Να σημειωθεί ότι η ανάθεση αυτής της τεράστιας σύμβασης έγινε χωρίς διαγωνισμό στην αγγλική εταιρεία και δεν υπάρχει πουθενά στον διαδικτυακό τόπο της Κυβέρνησης ούτε το σχέδιο σύμβασης με τους Άγγλους, ούτε και η εξήγηση γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη εταιρεία του Λονδίνου. Έχει σημασία επίσης ότι αυτή η εταιρεία που αναλαμβάνει το μεγάλο πρόγραμμα της πώλησης του ελληνικού πλούτου για να συγκεντρωθούν τα 50 δισ. συστάθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2010 και μέχρι τώρα δεν έχει να παρουσιάσει σχετικό έργο".
Διαχειριστής της εταιρείας είναι ο μόλις 31 ετών κ. Christopher J. Uregian, η επαγγελματική απειρία του οποίου έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον νόμο 3049 περί αποκρατικοποιήσεων εταιρειών του Δημοσίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως "οι σύμβουλοι πρέπει να έχουν κύρος και εμπειρία στα αντίστοιχα θέματα και ειδικότερα σε αποκρατικοποιήσεις".
Το θέμα έχει λάβει πλέον μεγάλες διαστάσεις, εξ ου και η προς τούτο σύσκεψη του υπουργού με στενούς συνεργάτες του την Τετάρτη, μετά τη λήξη του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να ξεφουσκώσει το θέμα.
Ποιος είναι ο μυστηριώδης Αρμένιος
Ο Chris Uregian η Χρήστος Γιουρετζιάν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Γόνος αρμένικης οικογένειας, γιος πολιτικού μηχανικού, αποφοίτησε από το αγγλόγωνο σχολείο Campion και ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του πορεία σε σημαντικά πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής.
Έχει εργαστεί ως σύμβουλος στη Διεύθυνση Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και ως βοηθός του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας.
Επίσης έχει εργαστεί και στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Newsbomb Logo
Διαβάστε Περισσότερα "Επιβεβαίωση newsbomb για την εταιρεία που θα συγκεντρώσει τα 50 δισ.!"

Θα ξανα-πληρώσουμε με φόρους ''κερατιάτικα'' την ανικανότητα τους


- Ο Γ.Παπακωσταντίνου προανήγγειλε νέα μέτρα 1,8 δις ευρώ για να καλύψει την μαύρη τρύπα στα έσοδα
- Θα τα είχαμε αποφύγει εαν δεν ήταν διαλυμένη η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
- Στα συρτάρια τους ανείσπρακτα ΕΤΑΚ του 2009 και ΦΑΠ του 2010 αξίας 2 δις ευρώ
- Τραπεζίτες : ''Σάπιος και διεφθαρμένος ο φορολογικός μηχανισμός''

Δεν μπορούν να ''κρυφτούν'' από τις ευθύνες τους για την τραγική υστέρηση εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών πίσω μάλιστα από ένα αυτάρεσκα φιλοτεχνημένο προσωπείο τσάρου που με ευκολία καρατομεί ως αποδιοπομπαίο τράγο τον γενικό γραμματέα ρίχνοντας του το ''ανάθεμα'' για τις διαλυμένες εφορίες.
 
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και αποδεικνύουν πως οι φορολογούμενοι ''ξεζουμίζονται'' δίχως έλεος επειδή κάποιοι είτε δεν ξέρουν είτε δεν θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους,
 
Νωπές είναι ακόμα οι κουβέντες-απειλές του Γ.Παπακωσταντίνου, πως με νέα μέτρα ύψους 1,8 δις ευρώ θα αναπληρωθούν όσα χρήματα απέτυχαν να εισπράξουν.
 
Πόσο ευθύνεται ο συνεπής φορολογούμενος που λόγω ανικανότητας εκκρεμούν 1,28 εκατομμύρια εκκαθαριστικά σημειώματα για το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων του 2009 από τα οποία εκτιμάται ότι θα βεβαιωθούν περίπου 100 εκατ. ευρώ, πλέον άλλων 400.000 μηδενικών δηλώσεων που δεν έχουν ακόμα εκκαθαριστεί; Σύμφωνα με το EURO2DAY για το 2009, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει αποστείλει εκκαθαριστικά σε 3.946.646 ιδιοκτήτες από 2,92 εκατ. δηλώσεις και έχει εισπράξει 278,97 εκατ. ευρώ. Η ΓΓΠΣ εκτιμά ότι η εκκαθάριση των δηλώσεων του 2009 θα έχει ολοκληρωθεί στο προσεχές τρίμηνο!

Γιατί να τιμωρηθούμε με νέα μέτρα όταν εκκρεμούν περισσότερα από 8 εκατομμύρια εκκαθαριστικά για το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010 και του 2011 εκ των οποίων προσδοκούν την είσπραξη περίπου 1,6 δισ. Ευρώ;

Με αυτούς τους τρόπους κάποιοι μένουν στο απυρόβλητο ενώ στο απόσπασμα εκτελούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων αφού ουσιαστικά φέτος θα πληρώσουν τριπλό ή και τετραπλό Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, δηλαδή το ΦΑΠ και την έκτακτη εισφορά 2% για κάθε ένα από τα έτη από το 2010 εως το 2012.

Για αυτό τραπεζίτες και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου ασκούν εντονότατη κριτική εναντίον των μέτρων του φορολογικού νομοσχεδίου αλλά και του ευρύτερου φορολογικού περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Β.Ράπανος μίλησε ανοιχτά για ανυπαρξία ελέγχου και αποδοτικότητας των μηχανισμών, για ξεπερασμένα πρότυπα οργάνωσης φορολογικού μηχανισμού και για ένα σύστημα φορολογικών ελέγχων των επιχειρήσεων που ωθεί στη διαφθορά.
 
''Με το νομοσχέδιο, ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας του μηχανισμού δεν αλλάζει νοοτροπία. Περίμενα ένα νομοσχέδιο, ειδικά για αυτό το θέμα και όχι κάποια μέτρα εντασσόμενα σε ένα ευρύτερο νομοσχέδιο με πολλές άλλες διατάξεις για τη φορολογία των μερισμάτων και των ακινήτων'' ήταν οι δηλώσεις του.
 

NewsIt

Διαβάστε Περισσότερα "Θα ξανα-πληρώσουμε με φόρους ''κερατιάτικα'' την ανικανότητα τους"

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

“Προδότες” και “Κλέφτες” τα συνθήματα στην παρέλαση

Στην κυκλοφορία δόθηκαν οι δρόμοι της Αθήνας που είχαν αποκλειστεί για τις ανάγκες της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Η παρέλαση ολοκληρώθηκε ομαλά, με εξαίρεση μικροένταση που σημειώθηκε στο Σύνταγμα ανάμεσα σε μέλη της "Χρυσής Αυγής" και αλλοδαπών μικροπωλητών.
Οι χρυσαυγίτες, που τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο, κυνήγησαν αλλοδαπούς, οι οποίοι προσπάθούσαν να πουλήσουν σημαίες.
Επίσης μερίδα πολιτών αποδοκίμασε τους πολιτικούς που παρακολύθησαν την παρέλαση, φωνάζοντας συνθήματα όπως "Προδότες" και "Κλέφτες-κλέφτες".
Τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση παρακολούθησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θόδωρος Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αρχιεπίσκοπος Αθήνων Ιερώνυμος και οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Χρ. Σαρτζετάκης και Κ. Στεφανόπουλος.
«Είναι μια ημέρα μνήμης, μια περίλαμπρη ημέρα ενός λαμπρού σταθμού της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ο ελληνικός λαός ξεσηκώθηκε άοπλος, με μόνο όπλο το πάθος για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας και κέρδισε αυτόν τον δύσκολο και σκληρό αγώνα. Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής και σεβασμό απόλυτο στους νεκρούς και τους αγωνιστές εκείνου του αγώνα», δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας και πρόσθεσε: «Σήμερα πάλι ο ελληνικός λαός αγωνίζεται σκληρά για να ξεπεράσει μια μεγάλη κρίση. Χρειαζόμαστε τις αρετές εκείνων που πολέμησαν τότε, την αυταπάρνηση, τον άδολο πατριωτισμό. Επειδή πάντοτε ο ελληνικός λαός έδειξε ότι διαθέτει αυτές τις αρετές, και σήμερα, με όπλο ακριβώς αυτές τις αρετές, θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση, για να χαρούμε μια πατρίδα και μια Ελλάδα που θα είναι ελεύθερη από κηδεμονίες και να ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε μια καλύτερη πατρίδα».
Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, δήλωσε: «Ημέρες σαν και αυτή πρέπει να μας προβληματίζουν για να επιτύχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανόρθωση της οικονομίας και να αναδείξουμε την Ελλάδα σε φάρο σταθερότητας και ειρήνης σε μια περιοχή που είναι ιδιαίτερα ταραγμένη και επικίνδυνη. Χρειάζεται σοβαρότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα».
«Η σημερινή ημέρα μας καλεί όλους να επιδείξουμε πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης. Με αυτοπεποίθηση, οι Έλληνες θα ξεπεράσουμε και τις σημερινές δυσκολίες. Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε αντάξιοι των αγώνων και των μηνυμάτων που μας στέλνουν οι ήρωες του 21», είπε ο Γρηγόρης Νιώτης, αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε: «Είναι ημέρα περισυλλογής, ημέρα ιστορικής μνήμης. Σήμερα ξαναθυμίζουμε ότι όταν υπάρχουν οι ηγεσίες που μπορούν να εμπνέουν τους Έλληνες, να τους δημιουργούν πρότυπα, ιδανικά, οράματα, αξίες, μπορούν πράγματι οι Έλληνες να μεγαλουργήσουν. Κυρίως, όταν υπάρχουν ηγεσίες που τους ενώνουν και τους κάνουν να αισθάνονται τις δημιουργικές δυνάμεις που έχουν μέσα τους και μπορούν να τις αναπτύξουν». Ο κ. Μεϊμαράκης εξήρε τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι «δεν πτοούνται από απαξιωτικούς και περιφρονητικούς, πολλές φορές, χαρακτηρισμούς» και ευχήθηκε «καλή επιτυχία στους στόχους που έχουμε βάλει για να επιτύχουμε στη σύνοδο κορυφής, η οποία είναι σε εξέλιξη».
Ο αρχηγός του κόμματος ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε από την πλευρά του πως «190 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εθνική παλιγεννεσία. Υποχρεούται η Ελλάδα να ξανααγωνιστεί για τα ίδια ιδανικά, ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Τότε πολεμήσαμε εναντίον της υψηλής πύλης της ανατολής. Τώρα αγωνιζόμαστε εναντίον της υψηλής πύλης της Δύσης. Χρειάζεται να επιστρατεύσουμε την νοοτροπία του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και των άλλων ηρώων και να αποκρούσουμε τη νοοτροπία των νενέκων».
Σημειώνεται ότι για λόγους οικονομίας η φετεινή παρέλαση έγινε μόνο με πεζοπόρα τμήματα και όχι μηχανοκίτητα και εναέρια μέσα.

newsbomb
Διαβάστε Περισσότερα "“Προδότες” και “Κλέφτες” τα συνθήματα στην παρέλαση"

Απιστευτο ξεκατινιασμα Ελληνών στις Βρυξέλλες μπροστά στα μάτια των εκπληκτων ξένων. Μπατζελή VS SolidarityForGreece

 Τι έγινε πριν τη προβολή του Ελληνικού βίντεο κατά τη διάρκεια και όσο τα φώτα της αίθουσας ήταν κλειστά και τέλος μετά τη προβολή συνεχίστηκε το ρεζιλίκι μας!

*antiitroktiko* Ρεζίλι των σκυλιών. Παγωτό εμειναν οι ξένοι όπως μάθαμε! έβλεπαν κάποιους Ελληνες να......
γαβγίζουν (Kερατέα, ιστορία, IMF όλα σε ένα μίξερ και ότι προλάβουμε να πούμε) και κάποιους άλλους Ελληνες (ανάμεσα τους και η πρώην υπουργός μας κ. Μπατζελή) να τους χλευάζουν ή να καταφέρονται εναντίον τους με πολύ άσχημο τρόπο, σαν να επρόκειτω για έναν οικογενειακό καβγά κεκλεισμένων των θυρών...μόνο που δεν ήταν! Μήπως τελικά "ανήκωμεν στην Βαθια Ανατολή" ... γιατί αυτό ευρωπαική συμπεριφορά δεν το λες... οι Έλληνες αξίζουμε κάτι παραπάνω από το να είμαστε τα ενοχλητικά ζουζούνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ώρα που όλα τα έθνη κοιτάζουν πως να προκόψουν.

Δεν θα πάψουμε να υποστηρίζουμε ότι εμείς οι Ελληνες θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το πως τοποθετούμε τον εαυτό μας μέσα στην Ευρώπη και στο διεθνές σκηνικό. Οι γραφικότητες ορισμένων Ελληνων, πραγματικά μας κάνουν να κοκκινίζουμε από ντροπή για το τι μπορεί να σκέφτονται για τους απλούς Ελληνες οι οργανωμένοι και πειθαρχημενοι Ευρωπαίοι. Τέτοιου είδους γραφικές διαμαρτυρίες πρέπει να σταματήσουν οικοιωθελώς από μας γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί να τις εμποδίσει. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, έχουμε ξεφτυλιστεί διεθνώς και οι ξένοι βλέπουν κάτι γραφικούς Ελληνες (δημόσιοι υπάλληλοι στην Ευρωπαϊκή Ενωση και φοιτητές είναι οι συγκεκριμένοι) να μιλάνε για μια χωματερή και κάποια Keratea! Γαμώ το κέρατο μου δηλαδή!

Από την άλλη, η νυν Ευρωβουλευτής και πρώην Υπουργός Γεωργίας κ.Μπατζελή σαν μικρό σπαστικό κοριτσάκι, μιλούσε πάνω στη φωνή του διαμαρτυρόμενου, φωνάζοντας "Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο , You are ridiculous! Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο!" ενώ στη συνέχεια και έπειτα από αυτή τη συμπεριφορά, μίλησε και εξ ονόματος της Δημοκρατίας! .... "Δημοκρατία ειμί εγώ" το παιξε λοιπόν η κυρία Μπατζελή, και ας μην άφησε την αμέσως προηγουμενη στιγμή τον διαμαρτυρόμενο να ακουστεί. Κρίμα και την είχαμε σε κάποια υπόληψη τη συγκεκριμένη πολιτικό ... και ας έφυγε κακήν κακώς από το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης, λόγω αντικροούμενων συμφερόντων.

http://antiitroktiko.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Απιστευτο ξεκατινιασμα Ελληνών στις Βρυξέλλες μπροστά στα μάτια των εκπληκτων ξένων. Μπατζελή VS SolidarityForGreece"

ΡΕ.....ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ.....ΜΑΛΑΚΑΣ ???

Παρότι έχουμε μπει για τα καλά στο 2011 (τη χρονιά που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προέβλεπε πως θα αρχίσει η ανάκαμψη της οικονομίας μας, αν θυμάστε), τα οικονομικά της χώρας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε βιώσει για τα καλά τι σημαίνει «δημοσιονομική εξυγείανση»: αύξηση του ΦΠΑ, μειώσεις μισθών και συντάξεων, περικοπές σε υγεία και παιδεία, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, απελευθέρωση απολύσεων, αποκρατικοποιήσεις, εκποίηση της.....
δημόσιας περιουσίας. Όλα, με το πρόσχημα πως «δεν υπάρχει σάλιο» και πως η οικονομική κατάσταση της χώρας βρίσκεται στο μη περαιτέρω.
Κι όμως, μέσα σε όλη αυτή τη ζοφερή ατμόσφαιρα, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε χθες να εγκρίνει την παροχή 30 δις ευρώ στις ελληνικές τράπεζες! Για ποιο λόγο; Για να «ενισχύσουν την παροχή ρευστότητας προς τους πολίτες», δηλαδή να εκδίδουν περισσότερα δάνεια.
Θα προσπεράσω το γεγονός πως και η προηγούμενη ενίσχυση προς το τραπεζικό σύστημα (40 δις, αν θυμάμαι καλά) έγινε για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αλλά τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στους πολίτες. Επειδή νοιώθω χαζός, θα παραθέσω εδώ αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνει και παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ή καταλαβαίνει καλύτερα, να με διορθώσει... Έχουμε και λέμε: η κυβέρνηση, δηλώνοντας πως δεν υπάρχουν χρήματα, πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια. Έτσι, το εισόδημα των πολιτών μειώνεται, τη στιγμή που τα πάγια έξοδά τους αυξάνονται ή στην καλύτερη περίπτωση μένουν τα ίδια.
Το ελληνικό κράτος, από όλα αυτά τα μέτρα, εξοικονομεί κάποια χρήματα -ας πούμε, 30 δις ευρώ. Και τι κάνει με αυτά τα χρήματα; Δεν τα επενδύει κάπου για να έχει μακροπρόθεσμο κέρδος. Ούτε αποπληρώνει μέρος του δημόσιου χρέους. Τα χρήματα αυτά αποφασίζει να τα χαρίσει στις τράπεζες, έτσι ώστε αυτές να τα δανείσουν με τη σειρά τους σε όσους πολίτες χρειάζονται μία «ένεση ρευστότητας», δηλαδή μία βοήθεια που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχαν ανάγκη, εάν δεν είχαν γίνει όλες αυτές οι περικοπές!
Με απλά λόγια, είναι σαν να σου λέει το αφεντικό σου πως ο μισθός σου από 1000 ευρώ θα γίνει 700, και τα 300 που εξοικονομεί θα τα χαρίζει στον τοκογλύφο της γειτονιάς. «Αν με τα 700 ευρώ δεν βγαίνεις, μπορείς να δανειστείς από τον τοκογλύφο», σου λέει. Μετά, σε χτυπάει φιλικά στην πλάτη και σε διαβεβαιώνει πως καταλαβαίνει τα προβλήματά σου, πως είναι με το μέρος σου και πως για όλα φταίνε οι κακοί τοκογλύφοι...
Καταλαβαίνω κάτι λάθος;

patrinaki.
Διαβάστε Περισσότερα "ΡΕ.....ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ.....ΜΑΛΑΚΑΣ ???"

Είστε "ανίκανοι" και "λίγοι" αλλά έχετε περίσσιο... θράσος!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Παρακολουθώντας μια συνέντευξη του "Αντιπροέδρου" στο Mega έμεινα αποσβολωμένος για άλλη μία φορά μπροστά στο μεγαλείο του Γκεμπελικού του ταλέντου!
Ο "Τα Φάγαμε μαζί αλλά πεινάμε χώρια" δεν παίζεται πλέον αφού έχει εξελιχθεί ως επίσημος αποπροσανατολιστείς της κοινής γνώμης.
Αναρωτιέμαι μήπως η...
άνευ πραγματικής ουσίας θέση που κατέχει στην κυβέρνηση τελικά είναι η σημαντικότερη μια και στις κρίσιμες και επικίνδυνες περιόδους για αυτήν ο κύριος αυτός ως "σουπιά" θολώνει τα νερά.
Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαία η εμφάνιση του μια και τις μέρες αυτές όλος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί εμβρόντητος την ανάμιξη της χώρας μας στην επέμβαση των "ανθρωπιστών συμμάχων" στην Λιβύη για την οποία ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κυβερνάτε από ένα αιμοσταγή δικτάτορα ο οποίος όπως λένε κάποιες πληροφορίες χρηματοδοτήσε την προεκλογική καμπάνια του Σαρκοζί αλλά ήταν και εγκάρδιος συνομιλητής το περασμένο φθινόπωρο του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Παπανδρέου.
Σε όλες λοιπόν αυτές τις σκέψεις και τα ερωτήματα που μας γεννήθηκαν μπαίνει σφήνα ο κ. Αντιπρόεδρος ο οποίος φαίνεται καθαρά ότι επιλέγει μεθοδευμένα τις εμφανίσεις του σε μέρη και σε εκδηλώσεις που ξέρει εκ των προτέρων ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις.
Εδώ θα ταίριαζε η φράση "που πας ρε Καραμήτρο" να φας προς Κερατέα μεριά που εδώ και 100 μέρες έχετε αστυνομοκρατημένη για να φυλάτε δυο άχρηστα μηχανήματα του μέντορα σας καναλορχοεργολάβου.
Βέβαια ο κ. Αντιπρόεδρος δήλωσε
ότι είναι δικαίωμα του να πηγαίνει όπου θέλει αλλά ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι οι περισσότεροι εξ ημών δεν μπορούμε πλέον να πάμε όπου θέλουμε μια και είναι πλέον δύσκολο να μετακινηθούμε ακόμα και μέσα στην ίδια μας την πατρίδα με τα ληστρικά διόδια που μας επέβαλαν, τις αυξήσεις στην βενζίνα και όχι μόνο. κ. Αντιπρόεδρε αναμασάτε συνεχώς την καραμέλα της δήθεν στοχοποίηση σας κατηγορώντας ένα κόμμα του Κοινοβουλίου ενώ το κόμμα σας στοχοποίησε όλο τον Ελληνικό λαό τον οποίο ξεγελάσατε με τις προεκλογικές σας ψευτιές. Τι περιμένετε δηλαδή τώρα μετά από τα αίσχη σας, να σας βλέπει ο κόσμος και να σας ραίνει με άνθη για το καλό που του φέρατε;
Εσάς συγκεκριμένα πιστεύω
ότι ο κάθε Έλληνας νιώθει την ανάγκη να σας ρωτήσει για το πως αντέχετε να υπηρετείτε τόσο πιστά τον "Ανεπαρκή" κατά την γνώμη σας (πριν λίγα χρόνια) κ. Παπανδρέου. Μη σκούζετε λοιπόν και μη μιλάτε για τις διαμαρτυρίες των πολιτών οι οποίες μέρα με την ημέρα θα μεγαλώνουν μια και φαίνεται πλέον καθαρά ότι όλοι σας μπορεί να είστε "Ανίκανοι" και "Λίγοι" αλλά έχετε περίσσιο θράσος!!

press-gr
Διαβάστε Περισσότερα "Είστε "ανίκανοι" και "λίγοι" αλλά έχετε περίσσιο... θράσος!"

Στήριξη στην αξιόπιστη Ελλάδα

Ενόψει της Συνόδου Κορυφής και με την παραίτηση του πρωθυπουργού της Ισπανίας, Ζοζέ Σόκρατες, να δημιουργεί φόβους για νέα αποσταθεροποίηση της Ευρωζώνης, η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ παρείχε τη στήριξή της στην Ελλάδα. Με την Ελλάδα να δείχνει κατά τη Σύνοδο της 11ης Μαρτίου πως...


συνεχίζει τις δομικές μεταρρυθμίσεις και να ανακοινώνει πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ, όλα τα κράτη, όπως σημείωσε η Άγκελα Μέρκελ, είμαστε πρόθυμα να επιδείξουμε αλληλεγγύη και να προβούμε σε μείωση του επιτοκίου", ανέφερε στη γερμανική Βουλή.

Εκτός της Ελλάδας, διαβεβαίωσε πως οι Γερμανοί δεν θα αφήσουν κανέναν αβοήθητο στην Ευρώπη, επισημαίνοντας πως "ό,τι καταφέρουμε στην ήπειρό μας, θα το καταφέρουμε από κοινού". Ωστόσο, απέκλεισε την ανάληψη κοινής ευθύνης για τα χρέη των ξεχωριστών χωρών μέσω της έκδοσης ευρωομολόγων. "Όσο είμαι στην κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει αναδιανεμητική ένωση" επισήμανε. Από την πλευρά των Σοσιαλδημοκρατών, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Πέερ Στάινμπρουκ, αντέτεινε πως "η παροχή βοήθειας σε άλλες χώρες, όπως στην Ελλάδα, και η δημιουργία ταμείων στήριξης είναι ντε φάκτο μορφές αναδιανομής".

Σχολίασε μάλιστα πως έκανε "πιρουέτες" με την Ελλάδα την άνοιξη του 2010, κάτι που, όπως σημείωσε, κόστισε πολύ αξιοπιστία, πολύ χρήμα, καθώς και πολύ ανασφάλεια στις αγορές. Οξύτατη κριτική άσκησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος "Η Αριστερά", Γκρέγκορ Γκίζι, κάνοντας λόγο για όρους στην Ελλάδα που θυμίζουν τη συνθήκη των Βερσαλλιών, βάσει της οποίας η Γερμανία πλήρωσε υπέρμετρες αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προξένησε στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. "Η Ελλάδα, μας λέτε, θα πρέπει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Από που θα πάρει όμως τόσα αστρονομικά ποσά; Πουλώντας ίσως την Ακρόπολη"; διερωτήθηκε.

news247
Διαβάστε Περισσότερα "Στήριξη στην αξιόπιστη Ελλάδα"

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μισό εκατομμύριο ευρώ για σεκιούριτι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

http://www.newpost.gr/media/k2/items/cache/3f62290fff805fef53824675c73a8349_M.jpgΜισό εκατομμύριο ευρώ κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο…
η φύλαξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από σεκιούριτι.
Ιδιωτική εταιρεία των κτιρίων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης έχει μισθωθεί από το Δημόσιο για την φύλαξη των κτιρίων του Υπουργείου. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, το ποσό των 500.000 ευρώ φαντάζει υπέρογκο αν αναλογιστεί κανείς τις αποκρατικοποιήσεις που σπεύδει να υπογράψει η κυβέρνηση ώστε να βρεθούν πόροι.
Αυτό που αξίζει περισσότερο είναι οτι η έγκριση για την διένεργεια διαπραγματεύσεων για την ανάθεση και την συνέχεια του έργου έγινε στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 , δηλαδή όταν ξεκινοούσαν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις από την κυβέρνηση. Περίπου 77.000 ευρώ κοστίζει το δίμηνο στο δημόσιο η εν λόγω εταιρία σεκιούριτι, σύμφωνα με το πρόγραμμα Διαυγεια.

24ωρο
Διαβάστε Περισσότερα "Μισό εκατομμύριο ευρώ για σεκιούριτι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης"

Κρανίου τόπος η Ελλάδα της ανομίας μετά τη χρεοκοπία και της Πορτογαλίας.




Κρανίου τόπος η Ελλάδα, σε 3 χρόνια από σήμερα.
Πολιτικά κόμματα, ξιπασμένα ΜΜΕ και χυδαίες κρατικοδίαιτες διαφημιστικές εταιρίες θα καούν στη Κόλαση.
Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο. Ειδικά μετά την προαναγγελία χρεοκοπίας και της Πορτογαλίας.
Σ αυτό το κλίμα πυρηνικού τρόμου, δεν έχουν θέση πουλημένοι-στα καθάρματα της διαπλοκής- πολιτικοί  ηγετίσκοι. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, δεν μένουν πια εδώ.
Δεν υπάρχουν, έστω κι αν εξακολουθούμε να βλέπουμε μπροστά μας τα αδειανά κουφάρια τους.
Καλούμε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να διαλυθούν από μόνοι τους -πριν είναι αργά.
Τώρα, όσο είναι ακόμη νωρίς. Πριν το «γιαπωνέζικο» τσουνάμι της λαικής οργής  ξεσπάσει καταπάνω τους.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, από κοινού με τη διαπλοκή, δολοφόνησαν τη χώρα.
Τώρα αυτό που έχουν να κάνουν οι δολοφόνοι είναι να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Και επειδή η φύση απεχθάνεται το κενό, θα βρεθούν νέοι πραγματικοί ηγέτες να οδηγήσουν στο μέλλον ότι απομείνει από την άτυχη χώρα.

kourdistoportokali
Διαβάστε Περισσότερα "Κρανίου τόπος η Ελλάδα της ανομίας μετά τη χρεοκοπία και της Πορτογαλίας."

Συγκλονιστικό το "Γράμμα στη Μέρκελ" του Στέλιου Κούλογλου. Η καλύτερη ελληνική παραγωγή που είδαμε ως τώρα για την κρίση.




Συγκλονιστική η εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο "Γράμμα στη Μέρκελ".

Ήταν ίσως η καλύτερη έλληνική παραγωγή για την κρίση της χώρας που είδαμε ως σήμερα.

Ο Στέλιος και η δημοσιογραφική του ομάδα, αποκάλυψαν τον ρόλο της Goldman sachs, της τράπεζας συμβούλου του ελληνικού κράτους η οποία ταυτόχρονα με τις "συμβουλές" στους δικούς μας ατσίδες τύπου Αλογοσκούφη, δημιοργούσε τις συνθήκες κόλασης.

H Goldman sachs, σύμφωνα με τα στοιχεία από την έρευνα της εκπομπής, ήταν πίσω από το περίεργο  μονόστηλο των Financial Times που μας ήθελε να προσπαθούμε απεγνωσμένα  να πουλήσουμε-χωρίς επιτυχία- στη Κίνα ελληνικά ομόλογα δεκάδων δις ευρώ.

Από κει άρχισε το τσουνάμι. To όνομα της Goldman sachs, φοβούντα να το αναφέρουν ακόμη και οι υπουργοί των ευρωπαικών κυβερνήσεων. Είναι γνωστή ως Φίρμα.

Ο Κούλογλου έφτασε στην Ανατολική Γερμανία, εδώ όπου έζησε η Μέρκελ ως τα 35 της και βρήκε την εταιρία συμβούλων της, η οποία εισηγήθηκε στη Γερμανίδα καγκελάριο να πουλήσουμε ελληνικά νησιά. Στις ερωτήσεις του Στέλιου έκαναν τη πάπια, παρότι είπαν πως αν πουλήσετε ένα νησί μπορείτε να το πάρετε πίσω μετά από χρόνια.

Φοβερή εκπομπή. Ελπίζουμε η μπουζοκόβια ΕΡΤ να την προβάλει ξανά.

kourdistoportokali
Διαβάστε Περισσότερα "Συγκλονιστικό το "Γράμμα στη Μέρκελ" του Στέλιου Κούλογλου. Η καλύτερη ελληνική παραγωγή που είδαμε ως τώρα για την κρίση."

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΔΕΣΕΙ" ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΟΡΗΓΟ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ
ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
Μια πολύ σημαντική πληροφορία διακινείται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Fimotro, όχι μόνο στα υπουργικά γραφεία, αλλά ακόμα και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μια πληροφορία που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς από χθες είναι πολύ έντονη η φημολογία για...
ανασχηματισμό που θα ανακοινωθεί τα προσεχή 24ωρα. Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφορία, έχουν περιέλθει σε γνώση του πρωθυπουργού, πολύ σημαντικά έγγραφα ντοκουμέντα που καίνε τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου γιατί επιβεβαιώνουν ότι επιχειρηματίας που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε σκάνδαλο της πολιτικής ζωής που έχει σχέσεις με την Κοζάνη, χρηματοδότησε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου! Η πληροφορία είναι τσεκαρισμένη από όλες τις πλευρές. Το θέμα είναι εάν το έγγραφο χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να τον αποπέμψει ή θα διαρρεύσει για να κάψει τον "Τσάρο" σε εφημερίδα τις προσεχείς ημέρες. Κρατήστε την πληροφορία και θα μας θυμηθείτε...

fimotro
Διαβάστε Περισσότερα "ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΔΕΣΕΙ" ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΟΡΗΓΟ!!!"

ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!...

Πρωτάκουστο 2! Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Ο Μαρκογιαννάκης είναι ο μοναδικός πολιτικός που παραδέχεται ότι εκβιάστηκε. Και  αφού υπέκυψε, υπέγραψε ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου και το συνομολογεί! Αυτοί οι άνθρωποι μας εκπροσωπούν;...
Ήμαρτον 2...








 fimotro
Διαβάστε Περισσότερα "ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!..."

Σοκ!!Τριχρονο κοριτσακι, νεκρο και σεξουαλικα κακοποιημενο, απο τον ιδιο του τον πατερα

Σοκ εχει προκαλεσει η ειδηση ότι ένα 3χρονο κοριτσακι βρεθηκε νεκρο, πριν από λιγο και σεξουαλικα κακοποιημενο στην Χαλαστρα Θεσσαλονικης.
Ακομη και οι διασωστες του ΕΚΑΒ που εφθασαν στο σημειο δεν μπορουσαν να πιστεψουν αυτό που αντικρυσαν.Ειδοποιηθηκε η αστυνομια, η οποια αναζητα τον πατερα του κοριτσιου, που φαινεται ο κυριος υποπτος



Seleo.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Σοκ!!Τριχρονο κοριτσακι, νεκρο και σεξουαλικα κακοποιημενο, απο τον ιδιο του τον πατερα"

Μαθητική παρέλαση υπό την επίβλεψη των ΜΑΤ

ΔΕΙΤΕ: Αυτές τις εικόνες δεν τις είχαμε ξαναδεί

Για πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε φέτος να «συνοδεύεται» η μαθητική παρέλαση από διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες περιφρουρούσαν το χώρο γύρω από την πλατεία Συντάγματος και μπροστά από τη Βουλή!

Ομάδα καθηγητών και καλλιτεχνών θέλησαν να προχωρήσουν σε κάποιας μορφής διαμαρτυρία, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα η αστυνομία προχώρησε και σε οκτώ προσαγωγές, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί η παρέλαση, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές ενάντια στις συγχωνεύσεις σχολείων.

































Διαβάστε Περισσότερα "Μαθητική παρέλαση υπό την επίβλεψη των ΜΑΤ"

Έρχονται 1.000.000 λαθρομετανάστες

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Λιμενικό και οι στρατιωτικές δυνάμεις περιφρούρησης των συνόρων στον Έβρο, λόγω του αναμενόμενου κύματος 1.000.000 λαθρομεταναστών τους επόμενους μήνες από τις ασιατικές και αφρικανικές χώρες.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα νότια παράλια της Κρήτης, λόγω των γεγονότων σε χώρες της Βόρειας Αφρικής (Λιβύη, Υεμένη, Αλγερία κ.λ.π.).
Τα πράγματα θα γίνουν ασφυκτικά για την Ελλάδα εάν τελικά επικρατήσουν τα καθεστώτα των χωρών αυτών, οπότε θα υπάρξει ένα τεράστιο μεταναστευτικό κύμα των αντικαθεστωτικών, που θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα τους γιατί την επόμενη μέρα για αυτούς υπάρχει μόνο ο θάνατος.
Εν τω μεταξύ αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς ο αριθμός των λαθρομεταναστών κυρίως στην Αθήνα, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας με βαρύτατα και επικίνδυνα νοσήματα (φυματίωση, τύφος, AΙDS κ.αλ), που αρνούνται όμως να ζητήσουν βοήθεια στους γιατρούς, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί η παράνομη παραμονή τους στην Ελλάδα.
Από επίσημη έρευνα του Ινστιτούτου Νοσημάτων Θώρακος και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Εργοερευνητική διαπιστώθηκε ότι ένας στους τρεις αλλοδαπούς που βρέθηκαν θετικοί στη φυματίωση, δεν πήγαν ποτέ σε γιατρό φοβούμενοι την απέλαση.
Η έρευνα, που ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε το 2009, εξέτασε 86.618 λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι 122 βρέθηκαν με προχωρημένη φυματίωση και ένα ποσοστό 33,6% δεν είχε επισκεφτεί γιατρό με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους και στα λεωφορεία αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Αρχής γενομένης από τα συνταρακτικά αυτά στοιχεία, το newsbomb ανοίγει σήμερα το φάκελο «λαθρομετανάστες», προκειμένου να καταδείξει τους τεράστιους κινδύνους που απειλούν την Ελλάδα, τις ολιγωρίες των ελληνικών κυβερνήσεων και πώς οι Ευρωπαίοι «σφυρίζουν αδιάφορα» αφήνοντας τη χώρα μας να «βγάλει το φίδι από την τρύπα».
‘Eρχονται αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν.

Newsbomb Logo
Διαβάστε Περισσότερα "Έρχονται 1.000.000 λαθρομετανάστες"

Φόβοι για κοινωνική αναταραχή στην επέτειο της Επανάστασης! - Σε κλοιό αποδοκιμασιών οι πολιτικοί


- Οι πολιτικοί αν και φοβούνται είναι αποφασισμένοι να αψηφήσουν τις αποδοκιμασίες
- Με εντολή πρωθυπουργού κανείς δεν θα μείνει στο γραφείο του
- Ο κ. Πάγκαλος ακύρωσε την επίσκεψή του στο Ηράκλειο λόγω 25ης Μαρτίου
- Φόβοι για επεισόδια όπου υπάρχουν στελέχη της κυβέρνησης

Η νέα μόδα των αποδοκιμασιών σε πολιτικούς προκαλεί ανησυχία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς όλοι φοβούνται πως ο κόσμος αύριο κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων μπορεί να κινηθεί επιθετικά εναντίον των πολιτικών με βρισιές, γιουχαρίσματα, γιαούρτια, ενώ φοβούνται και ακόμα πιο βίαιες αντιδράσεις.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έδωσε σαφή εντολή στους υπουργούς να είναι δίπλα στο λαό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν για αυτό οι πολίτες", προτρέποντας έτσι όλα τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου και τους βουλευτές να βρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Πολλοί είναι οι βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης που εμφανίζονται διστακτικοί να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις. Ο κ. Πάγκαλος ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στο Ηράκλειο, αλλά αντί για εκείνον θα παραστεί ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρολγου. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και το περιστατικό στα Καλύβια όπου ο κ. Πάγκαλος δέχθηκε επίθεση με βρισιές και γιαούρτια.



Σε αυτή την επίθεση έρχεται να προστεθεί και το γιουχάρισμα στον αναπληρωτή Περιβάλλοντος, Νίκο Σηφουνάκη ο οποίος από τις αποδοκιμασίες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα με τους αρχιτέκτονες να σηκώνουν και πανό εναντίον του.



Μία ημέρα μάλιστα από την Εθνική Επέτειο και ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος αποδοκιμάστηκε μέσα σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου με τους διαδηλωτές να μπαίνουν στην αίθουσα και να υψώνουν πανό με το οποίο αποκαλούσαν βάρβαρους την ΕΕ το ΔΝΤ και την κυβέρνηση.



Σε όλο αυτό το σκηνικό φόβου για τους έλληνες πολιτικούς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις εικόνες με τον αιμόφυρτο πρώην υπουργό, Κωστη Χατζηδάκη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από πλήθος κόσμου, μετά από την ολοκλήρωση μίας πορείας.



Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά τα περιστατικά υπάρχουν στελέχη που σκοπεύουν να αψηφήσουν τις ενδεχόμενες αποδοκιμασίες και να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο υπουργός Άμυνας, κ. Βενιζέλος αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, κ. Μπεγλίτης θα βρεθεί στην Πάτρα.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, ο κ. Χυτήρης στα Γιάννενα, η κα Χριστοφιλοπούλου στην Άρτα, στην Ηγουμενίτσα ο κ. Τιμοσίδης, η κα Αποστολάκη στη Χαλκίδα, στην Άμφισσα ο κ. Μαγκριώτης.

NewsIt


Διαβάστε Περισσότερα "Φόβοι για κοινωνική αναταραχή στην επέτειο της Επανάστασης! - Σε κλοιό αποδοκιμασιών οι πολιτικοί"

Δημοφιλείς αναρτήσεις