" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πολιτικός μηχανικός σκότωσε τη σύζυγό του στη Λέσβο


Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Πυργί της Λέσβου, όταν ένας 43χρονος πολιτικός μηχανικός σκότωσε τη 41χρονη σύζυγό του κατά τη διάρκεια έντονου καυγά! 

Την ώρα εκείνη, μέσα στο σπίτι βρισκόνταν και τα δυο ανήλικα παιδιά του ζεύγους!


Κανείς...


δεν γνωρίζει ακόμη ποια ήταν η αιτία της έντονης λογομαχίας μεταξύ των δυο συζύγων, καθώς ο δράστης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να εξηγήσει το λόγο που τον έκανε να φτάσει στο έγκλημα.

Ο 43χρονος παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε, λίγη ώρα αφ’ ότου είχε μεταφέρει την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, κατά τη διάρκεια του καυγά ο 43χρονος πολιτικός μηχανικός άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε με αυτό πολλές φορές τη σύζυγό του στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της. 


Μόλις εκείνη σωριάστηκε στο δάπεδο, συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο. 


Ήταν όμως, ήδη αργά…


Τα δύο παιδιά του ζευγαριού παραλήφθηκαν από συγγενείς μόλις έγινε γνωστή η τραγωδία και θα φιλοξενηθούν στο σπίτι τους, ενώ ο συζυγοκτόνος κρατείται ώσπου να συνέλθει και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. 


Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.




.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις