" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ: Αφγανοί έσφαξαν Ελληνα γιατί τους ενόχλησε ο …σκύλος του!


Μεγάλες οι ευθύνες των δικαστών,που αντί να τους απελάσουν ή να τους στείλουν σε κέντρο κράτησης αλλοδαπών καθώς και οι τρεις Αφγανοί ήταν ανήλικοι,τους έδωσαν προθεσμία για να επαναπατριστούν από μόνοι τους...

Τρεις νεαροί υπήκοοι Αφγανιστάν τσακώθηκαν και σκότωσαν έναν …30χρονο Έλληνα το Σάββατο στη Πάτρα επειδή τους ενόχλησε ο σκύλος του.


Μάλιστα, οι τρεις Αφγανοί ....

είναι ανήλικοι (17 ετών) και μόνο ο ένας έχει συλληφθεί, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο, ένας εκ των οποίων σκότωσε τον 30χρονο Αθανάσιο Λαζανά.

Το θύμα βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από την οικία του στις Ιτιές Πατρών, βαριά τραυματισμένος, και έφερε τουλάχιστον έξι χτυπήματα με μαχαίρι στο θώρακα και τα πλευρά. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τρεις αλλοδαποί διερχόμενοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια τους ακολούθησε σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού.


Τότε ο 30χρονος και οι τρεις Αφγανοί τσακώθηκαν ξανά και ένας εκ των αλλοδαπών χτύπησε τουλάχιστον έξι φορές με μαχαίρι τον 30χρονο. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.


Ο ένας από τους συλληφθέντες παραδέχτηκε την εμπλοκή του χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει επακριβώς τα κίνητρα της δολοφονίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν με το θύμα για τον σκύλο που είχε μαζί του ο 30χρονος.


Οι δύο 17χρονοι είχαν συλληφθεί τον τελευταίο μήνα από τις αστυνομικές αρχές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τους είχε χορηγηθεί προθεσμία για την αναχώρησή τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://permisospress.blogspot.com/
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις