" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ζωή και κότα στο Παρίσι με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ για την Τίνα Μπιρμπίλη!!


Έτσι βολέψανε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ τους "δικούς τους"!!

Ζωή χαρισάμενη ζει η πολύ καλή φίλη του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου!


Από πέρυσι τον Αύγουστο, όπου και πήρε το δικό της υπουργικό θώκο ο έτερος φίλος Γιωργάκη, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου έπρεπε να βρει τρόπο να χρυσώσει το χάπι της Μπιρμπίλη και έτσι μετά από μία… «πετυχημένη» θητεία στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, η Πατρίδα την αποζημίωσε, στέλνοντάς την ως Πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι.


Εκεί απολαμβάνει αφορολόγητες απολαβές ύψους 300.000 € από εσάς κοροϊδάκια Έλληνες που δεν ξέρατε να πάτε στο ίδιο γυμναστήριο με τον Γιωργάκη και να τι παθαίνετε τώρα! 


Και όχι βέβαια μόνο αυτά, αλλά...


απολαμβάνει μία υπερπολυτελή κατοικία στα Ιλίσια Πεδία 500 τ.μ., σοφέρ και προσωπικό μάγειρα για τις λεπτές… οικολογικές προτιμήσεις της Μπιρμπίλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κακές οι γλώσσες έλεγαν πέρυσι ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διαφωνήσει για την τοποθέτηση της Μπιρμπίλη κα προτιμούσε αυτή του Ρουμελιώτη, αλλά δεν βαριέσαι… «δικά» μας παιδιά! 


Πρόσφατα είδαμε στην «διαύγεια» ένα καινούργιο «μπιλιετάκι» που ταξιδεύει για τα Ιλίσια, το οποίο ανέφερε ό,τι εγκρίνεται «η έκδοση χρηματικού εντάλματος στο όνομα της Τράπεζας της Ελλάδος με β΄ υπόλογο την ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, με βαθμό Πρέσβεως και στο Ταμείο Υπολόγου Συμψηφισμών για την πληρωμή εξόδων πρώτης εγκατάστασης λόγω έναρξης της τοποθέτησης της στη ΜΕΑ-ΟΟΣΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ που θα πληρωθεί με το ποσό των ΕΥΡΩ 5.619,87».


Καταλάβατε τώρα τι έχει γίνει έτσι; 


Μέχρι και τον ατμομάγειρα και τις πιλάτες εσείς θα τα πληρώσετε, καλοί μου Έλληνες, που η κυβέρνηση, αφού τα έχει κάνει όλα καλά και σοφά και εσείς έχετε μετατρέψει το σκατό σας σε παξιμάδι, μοιράζει τα δικά σας πεντοχίλιαρα αφειδώς! 


Πάλι καλά που τους φέρνετε και δάκρυα στα μάτια για τις θυσίες σας! 


Μην ξεχαστούμε, καλοκαιράκι έρχεται στείλτε και κανένα φράγκο εκεί στα μαύρα ξένα…














makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις