" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Νέα μείωση μισθών και συντάξεων προβλέπει ο προϋπολογισμός

Νέα μείωση μισθών και συντάξεων προβλέπει ο προϋπολογισμόςΝέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές και επιδόματα προβλέπει το κείμενο του νέου προϋπολογισμού, παρά τις χθεσινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, που διαβεβαίωνε ότι δεν τίθεται ζήτημα νέων μέτρων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», το υπουργείο Οικονομικών θα επιχειρήσει να μειώσει τις πρωτογενείς δαπάνες κατά 5,52 δισ. ευρώ το 2012, έναντι του τρέχοντος έτους.
Από το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο σχεδιάζεται η περικοπή 1,8 δισ. ευρώ.
Επίσης, εξετάζεται εξοικονόμηση 3 δισ. ευρώ, μέσω του περιορισμού των επιχορηγήσεων προς τα Ταμεία και τον ΟΑΕΔ, κάτι που προμηνύει μεγάλες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. Το οικονομικό επιτελείο εκτιμά ότι η μείωση των συντάξεων θα αποφέρει 740 εκατ. ευρώ εντός του 2012.
Στο προσχέδιο του προϋπολογισμού αναφερόταν ότι το δημόσιο χρέος θα ανέλθει στο 172,7% του ΑΕΠ ή στα 372 δισ. ευρώ από 356,5 δισ. ευρώ (161,8% του ΑΕΠ) το τρέχον έτος, ενώ οι τόκοι εξυπηρέτησης θα διαμορφωθούν στα 17,9 δισ. ευρώ, έναντι 16,3 δισ. φέτος.
Ωστόσο, τα δεδομένα αυτά θα πρέπει να επανεκτιμηθούν, λόγω των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, με το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων θα υπάρξει εξοικονόμηση 4,5 δισ. ευρώ για την πληρωμή τόκων και το χρέος θα διαμορφωθεί σε χαμηλότερα επίπεδα.

ΠΗΓΗ:newscode.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Νέα μείωση μισθών και συντάξεων προβλέπει ο προϋπολογισμός"

Ο κόσμος θα διώξει τον ΓΑΠ απο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Κάθετη πτώση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, αλλά και την πόρτα εξόδου στον Γιώργο Παπανδρέου από την ηγεσία του κόμματος, δείχνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB για την εφημερίδα Real News. Αναλυτικά, το 58,3% των....ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ζητεί την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την προεδρία του κόμματος, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο να εμφανίζονται ως επικρατέστεροι για να τον διαδεχθούν.

Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ σημειώνει εντυπωσιακή πτώση, καθώς έχει συρρικνωθεί κατά 6,7 ποσοστιαίες μονάδες μόλις σε δύο μήνες. Βρίσκεται στο 11,9%, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου θα το ψήφιζε το 18,6% των πολιτών. Υποχώρηση κατέγραψε και το ποσοστό της ΝΔ, η οποία συγκεντρώνει 21,8%, πτώση κατά 1,9% σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση. Παράλληλα, αλλαγή σκηνικού φαίνεται στην άποψη των πολιτών για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, αφού το 68% θεωρεί ότι μόνο με κυβέρνηση συνασπισμού μπορούν να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα της χώρας.
 
Διαβάστε Περισσότερα "Ο κόσμος θα διώξει τον ΓΑΠ απο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ"

Στο 72,9% η αποδοχή του Λουκά Παπαδήμου

Σύμφωνα με δημοσκόπηση οι Έλληνες αισθάνονται πιο ασφαλείς

Οι Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση για τον σχηματισμό νέου κυβερνητικού σχήματος από την Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, αισθάνονται ασφαλείς στην πλειοψηφίας τους.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research, στη πλειοψηφία του οι πολίτες επιδοκιμάζουν την τοποθέτηση Λουκά Παπαδήμου ως επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας. Το 72,9% θεωρεί ότι ήταν «σωστή και μάλλον σωστή απόφαση», ενώ το 20% θεωρεί ότι ήταν «λάθος και μάλλον λάθος απόφαση».


Η επιδοκιμασία για τον σχηματισμό μίας τέτοιας κυβέρνησης φαίνεται και από το γεγονός ότι το 63,4% των πολιτών θεωρεί πως η συγκρότηση κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας ήταν η πιο σωστή κίνηση από το να οδηγηθεί η χώρα άμεσα σε εκλογές, κάτι που υποστηρίζει το 34,4% των πολιτών.



http://www.newsbeast.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Στο 72,9% η αποδοχή του Λουκά Παπαδήμου"

Τι «παίζουν» οι εφημερίδες της Κυριακής

Τα πρωτοσέλιδα του αυριανού Τύπου

Στο επίκεντρο των πρωτοσέλιδων των κυριακάτικων εφημερίδων βρίσκεται το νέο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Λουκά Παπαδήμο. Ο τρόπος που φτάσαμε σε αυτή την εξέλιξη με τις αποφάσεις και τις κινήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά απασχολεί τα δημοσιεύματα των εφημερίδων.

















Διαβάστε Περισσότερα "Τι «παίζουν» οι εφημερίδες της Κυριακής"

Τα δίδυμα που... «σκοτώνουν» στη νέα κυβέρνηση

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στιγμές «υπόσχεται» η αναγκαστική συγκατοίκηση ορισμένων πολιτικών στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Τα δίδυμα που... «σκοτώνουν» στη νέα κυβέρνηση Η συμμετοχή στο σχήμα στελεχών από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, που παλαιότερα είχαν διασταυρώσει τα «ξίφη» τους εντός και εκτός Κοινοβουλίου μαρτυρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το εγχείρημα της κυβέρνησης συνεργασίας, και αν όντως συνιστά «νέα σελίδα στον πολιτικό πολιτισμό», όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης-Άδωνις Γεωργιάδης
Πρώτο στη λίστα έρχεται το δίδυμο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπου ο δεύτερος ανέλαβε υφυπουργός με αρμοδιότητα τη Ναυτιλία. Οι δύο πολιτικοί στο παρελθόν είχαν ανταλλάξει πυρά και ανακοινώσεις για θέματα Δημοσίας Τάξης–χαρακτηριστικό το παράδειγμα, όταν κουκουλοφόροι είχαν για άλλη μια φορά σπάσει τη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου του κ. Γεωργιάδη στα Εξάρχεια-, κάτι που ώθησε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ να στείλει «συγχαρητήρια επιστολή» στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη. 
Κώστας Σκανδαλίδης – Αστέριος Ροντούλης
Μια άλλη «πολλά υποσχόμενη συγκατοίκηση» είναι αυτή στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον Κώστα Σκανδαλίδη να πρέπει να έχει αγαστή συνεργασία με τον πληθωρικό στις εκφράσεις, Αστέριο Ροντούλη του ΛΑΟΣ, ο οποίος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα γεωργικά, καθώς η Λάρισα είναι η περιφέρεια στην οποία εκλέγεται. 
Ευάγγελος Βενιζέλος – Ιωάννης Μουρμούρας
Ένα άλλο δίδυμο που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί είναι αυτό του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Ιωάννη Μουρμούρα, σε ρόλο υφυπουργού, ο οποίος γνωρίζει άψογα τα οικονομικά.
Δημήτρης Αβραμόπουλος-Γιάννης Ραγκούσης-Γεώργιος Γεωργίου
Ενδιαφέρον έχει και η τριπλή συνύπαρξη του υπουργείου Άμυνας, με το Δημήτρη Αβραμόπουλο υπουργό, το Γιάννη Ραγκούση αναπληρωτή υπουργό και τον Γεώργιο Γεωργίου του ΛΑΟΣ σε ρόλο υφυπουργού. 
Άννα Διαμαντοπούλου-Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος
Ένα άλλο δίδυμο, που ωστόσο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, κατά τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι αυτό στο υπουργείο Παιδείας, όπου η Άννα Διαμαντοπούλου παρέμεινε, με αναπληρωτή υπουργό τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Καίτοι οι δύο πλευρές κατάφεραν στο παρελθόν να συνεννοηθούν με επιτυχία, στη σχέση τους μπαίνει και ο παράγοντας «πανεπιστημιακή κοινότητα», με την οποία η κ. Διαμαντοπούλου δεν διαθέτει και τις καλύτερες των σχέσεων, σε αντίθεση με τον κ. Αρβανιτόπουλο, που είναι και πανεπιστημιακός.
Μάκης Βορίδης-Γιάννης Μαγκριώτης
Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία του Μάκη Βορίδη, στο υπουργείο Υποδομών, με τον Γιάννη Μαγκριώτη ως υφυπουργό, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι θέσεις του κ. Βορίδη στο διάλογο με τους ιδιοκτήτες ταξί, για την απελευθέρωση του επαγγέλματος, καθώς και τους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων.
Σταύρος Δήμας-Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Να σημειωθεί βέβαια ότι η πιο ήρεμη «συγκατοίκηση» αναμένεται ότι θα είναι αυτή του υπουργείου Εξωτερικών, με τον Σταύρο Δήμα να εξάρει κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής την εμπειρία της αναπληρώτριας υπουργού, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και να αναφέρεται στην θητεία τους στις Βρυξέλλες.

http://www.newsbomb.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Τα δίδυμα που... «σκοτώνουν» στη νέα κυβέρνηση"

Δυστυχώς ήταν όνειρο και… πέρασε!

Σχεδόν μία εβδομάδα ακυβερνησίας! Ομολογείστε όλοι! Δεν ήταν πραγματικά υπέροχα;;; Δεν νιώσατε όλοι μία ανακούφιση για λίγες ημέρες που δεν σας ήρθε ένα νέο χαράτσι στο σπίτι;
Δεν νιώσατε για λίγο την ψευδαίσθηση, έστω ότι για λίγες ημέρες ηρεμήσαμε;;; Δείτε στο Βέλγιο τι ωραία που την περνάνε χωρίς κυβέρνηση…, αλλά όχι, εκεί, να μας κατσικωθούν στον σβέρκο πάλι!!!
Γιατί δηλαδή δεν λειτουργούσε το κράτος τόσες ημέρες δίχως κυβέρνηση;;; Απλά δεν ακούγαμε από τις ειδήσεις νέα μέτρα και μέχρι εκεί όλα καλά! Δυστυχώς όμως ήταν όνειρο και… πέρασε! Τώρα θα μας ξετινάξουν πάλι στα μέτρα, στα χαράτσια και στις έκτακτες εισφορές…

 http://www.prionokordela.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Δυστυχώς ήταν όνειρο και… πέρασε!"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Όλη η αλήθεια και τα έγγραφα-ντοκουμέντα για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας!

Ένα από τα “στοιχήματα” της νέας κυβέρνησης είναι η επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης για να “βγούμε από την κρίση”…
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι από τις 7 Ιουνίου του 2010, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είχε υπογράψει την “προκαταρκτική” συμφωνία για τον EFSF.

Στα άρθρα 15 και 16, κρύβονται τα “μυστικά” μίας σκοτεινής σύμβασης:

Στο άρθρο 15, αναφέρεται ότι κάθε συμβαλλόμενο μέρος, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, με υπογραφή Παπακωνσταντίνου, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

Πρόκειται για πιστή “αντιγραφή” της αντίστοιχης παραγράφου από την πρώτη δανειακή σύμβαση, με την οποία στην ουσία αίρεται η ασυλία της χώρας ή περιουσιακών στοιχείων από νομικές διαδικασίες κλπ… Εμμέσως, πλην σαφώς, και με το EFSF, όπως συνέβη και με την πρώτη δανειακή σύμβαση, αίρεται μέρος της εθνικής κυριαρχίας των χωρών που συνυπογράφουν τη συμφωνία για το EFSF!

Στην ίδια σύμβαση για το περιβόητο EFSF, στο άρθρο 16, επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη σύμβαση διέπεται από το αγγλικό δίκαιο! Σε κάθε περίπτωση αντιδικίας δανειολήπτη και δανειοδότη, και με βάση το αγγλικό δίκαιο, αυτός που έχει το “πάνω χέρι” είναι ο δανειοδότης και όχι ο δανειολήπτης. Η σύμβαση δηλαδή, “γέρνει” προς την πλευρά του δανειοδότη (δανειστές) και με “τη βούλα”.

Η πρώτη δανειακή σύμβαση, δεν έχει περάσει ποτέ από την ελληνική βουλή… Τη συγκεκριμένη όμως σύμβαση του EFSF την έχει υπογράψει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από τις 7 Ιουνίου του 2010!

Η νέα σύμβαση για το νέο πακέτο, όπως σημειώνει η Ε.Ε., θα γίνει με βάση το EFSF, η οποία όμως όπως αναφέραμε, έχει ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!

Η Ελλάδα έχει λοιπόν υπογράψει δύο συμβάσεις στην ουσία, με την οποίες αίρεται η εθνική μας κυριαρχία, με την υπογραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου…


http://www.prionokordela.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Όλη η αλήθεια και τα έγγραφα-ντοκουμέντα για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας!"

Ψιτ Αγαπούλα ... Πούλα...







http://online-pressblog.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Ψιτ Αγαπούλα ... Πούλα..."

Δεκάχρονο κοριτσάκι έγινε μητέρα!

Ένα δεκάχρονο κοριτσάκι στο Μεξικό, έφερε στον κόσμο ένα αγόρι, με καισαρική. Η ζωή της νεαρής μητέρας που έφτασε μόνη της στην κλινική κινδύνεψε σοβαρά.

Το μωρό γεννήθηκε μετά από κύηση 31 εβδομάδων και βρίσκεται στην εντατική καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξή του.


Το κοριτσάκι που κατάγεται από το Τοτιμεχουακάν επέστρεψε στο σπίτι της και μεταβαίνει κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να θηλάσει το μωρό της.


Ο πατέρας είναι άγνωστος και αναζητείται από τις αρχές, ενώ υπάρχει υποψία ότι ίσως το παιδί έπεσε θύμα βιασμού.


http://www.tlife.gr/ 
Διαβάστε Περισσότερα "Δεκάχρονο κοριτσάκι έγινε μητέρα!"

Σαρκοζί: Ο Παπανδρέου είναι μαλ..κας, ένας πραγματικός μαλ..κας

Σαρκοζί: Ο Παπανδρέου είναι μαλ..κας, ένας πραγματικός μαλ..κας

Ένα απίστευτο υβρεολόγιο κατά του πρώην πρωθυπουργού από τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του αποκαλύπτει η γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα «Le Canard enchaine».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο Νικολά Σαρκοζί είπε στους υπουργούς του μετά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες: «Ο Παπανδρέου είναι μαλ... (con), ένας πραγματικός μαλ... (connard). Μας τίναξε στον αέρα το G20. Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Ηταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας». Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, θα είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία έλληνα πρωθυπουργό...
Ο γάλλος πρόεδρος, όπως αναφέρουν σήμερα τα ΝΕΑ, χρησιμοποιεί συχνά ύβρεις με τους συνεργάτες του, αλλά και όταν μιλά σε πολίτες. Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό του 2008 σε μια γεωργική έκθεση όπου, ενώ χαιρετούσε το κοινό, ένας πολίτης αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του και ο Σαρκοζί του είπε κατάμουτρα: «Φύγε από εδώ παλιομαλ...» (Casse-toi pauvre con).
 
iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Σαρκοζί: Ο Παπανδρέου είναι μαλ..κας, ένας πραγματικός μαλ..κας"

VIDEO: Σοκαριστικές εικόνες από την κατάρρευση ξενοδοχείου στο Βαν κατέγραψε κάμερα

Είναι η ώρα που ο εγκέλαδος χτυπάει για άλλη μια φορά την περιοχή Βαν της Τουρκίας. Μετά τον καταστροφικό σεισμό της 23ης Οκτωβρίου, το Βαν χτύπησαν την Τετάρτη 5,6 Ρίχτερ, που οδήγησαν στην κατάρρευση 25 κτιρίων που είχαν ήδη υποστεί ζημιές -μόνο δύο από τα οποία ήταν άδεια. Την στιγμή της κατάρρευσης κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος που βρισκόταν σε κολόνα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.



http://www.prionokordela.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "VIDEO: Σοκαριστικές εικόνες από την κατάρρευση ξενοδοχείου στο Βαν κατέγραψε κάμερα"

Αποκλεισμένα τα Χάνια του Πηλίου

Στον ύπνο έπιασε η χιονόπτωση την ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.Τρεις βαθμούς υπό το μηδέν δείχνει αυτή την ώρα το θερμόμετρο στην κορυφή του Πηλίου όπου κατά την διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση ήταν διαρκής, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το χιόνι να ξεπερνά του 15 πόντους.

Η έλλειψη μηχανημάτων, αλλά κυρίως ο ...

αιφνιδιασμός της ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, επέφεραν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των Χανίων.

Πηγή:e-volos.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Αποκλεισμένα τα Χάνια του Πηλίου"

Γύριζαν τσόντα σε πάρκινγκ στην Ηλεία [ΒΙΝΤΕΟ]

Έπαθαν πλάκα οι οδηγοί ,μεταφορικής εταιρίας στην Ηλεία,βλέποντας μπροστά τους την δίμετρη καλλονή σχεδόν γυμνή.Ο Σειρηνάκης έχει πάρει φόρα και δε υπολογίζει τίποτα.Δείτε στο βίντεο τι έγινε.[ΒΙΝΤΕΟ]...



http://planet-greece.blogspot.com/






Διαβάστε Περισσότερα "Γύριζαν τσόντα σε πάρκινγκ στην Ηλεία [ΒΙΝΤΕΟ]"

Πήρε τον βούρδουλα με το "καλημέρα σας" ο Παπαδήμος

Ζήτησε σημειώματα με τις προτεραιότητες όλων των υπουργών ο Παπαδήμος


Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, Ο Λουκάς Παπαδήμος έκοψε με το "καλημέρα" τον βήχαν όλων όσοι πιστεύουν ότι επειδή υπουργοποιήθηκαν θα έχουν και χρόνο για οτιδήποτε άλλο εκτός απ' το να δουλεύουν και να... ανασαίνουν. Ζήτησε απ' όλους...τους μετέχοντες του υπουργικού συμβουλίου σημειώματα με τις προτεραιότητές τους, στα υπουργεία που έχουν τοποθετηθεί. Κόκκαλο έμειναν όλοι. Βλέπετε, ελάχιστοι γνωρίζουν πώς είναι να εργάζεται κάποιος στον δημόσιο τομέα. Και κατά πολύ περισσότερο, ελάχιστοι γνωρίζουν πώς είναι να υπάρχει πάνω από το κεφάλι τους πραγματικός προϊστάμενος, που ξέρει καλά τι πρέπει να κάνουν οι υπάλληλοί του για να πετύχει τους στόχους του.

Και δυστυχώς ή ευτυχώς, οι στόχοι που έχει και που έχουν θέσει στον νέο Πρωθυπουργό, είναι πολλοί, κρίσιμοι και απαιτείται πλήρης επιτυχία.


Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας της χώρας στη Δύση και χρηματοδότησής της, επαναλαμβάνοντας πάντως, ότι τα τελευταία δυο χρόνια έγινε σημαντικό έργο.


Ο κ. Παπαδήμος γνωστοποίησε ότι θα συγκροτηθεί κυβερνητική επιτροπή. 


http://planet-greece.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Πήρε τον βούρδουλα με το "καλημέρα σας" ο Παπαδήμος"

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Άη-Βασίλης θα φέρει τα σχολικά βιβλία στους μαθητές;

Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε συγνώμη για την έλλειψη σχολικών βιβλίων, χωρίς να αναλάβει η ίδια ευθύνες τις οποίες επέρριψε στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Ο γ. γραμματέας του υπουργείου Παιδείας σε δηλώσεις του τόνιζε ότι τα βασικά βιβλία θα έχουν σταλεί σε όλα τα σχολεία μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη και κατόπιν βδομάδα με τη βδομάδα τα υπόλοιπα.
Βρισκόμαστε ήδη στις αρχές του Νοέμβρη και αρκετοί τίτλοι βιβλίων δεν έχουν φτάσει στα σχολεία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν έχουν μοιραστεί βιβλία στους μαθητές της Γ! Λυκείου που αφορούν μαθήματα τα οποία εξετάζονται πανελλαδικά ( Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά της θεωρητικής κατεύθυνσης).
Το υπουργείο προτείνει ως λύσεις την ανάρτηση βιβλίων στο διαδίκτυο, διανομή DVD και φωτοτυπιών που είναι παιδαγωγικά και πρακτικά ανεφάρμοστες.
Ήδη σε κάποια σχολεία τα φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω του μεγάλου αριθμού φωτοαντιγράφων που αναγκάζονται να αναπαράγουν οι εκπαιδευτικοί, τα οποία στη συγκεκριμένη περίοδο της οικονομικής κρίσης δεν είναι εύκολο να επιδιορθωθούν ή να αντικατασταθούν.
Το βιβλίο δεν μπορεί να αντικατασταθεί...
από DVD, CD ή φωτοτυπίες. Αποτελεί αναπόσπαστο και «ζωντανό» κομμάτι της σχολικής του ζωής του μαθητή, ο οποίος δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Το βιβλίο είναι το όπλο του μαθητή γιατί του δίνει τις λέξεις για να εκφράσει συναισθήματα, σκέψεις, προβληματισμούς. Οι φωτοτυπίες πετιούνται, μπερδεύονται, χάνονται.

Βέβαια υπάρχει και η άποψη ότι αυτό είναι «τέχνασμα» της πολυμήχανης κυρίας Διαμαντοπούλου για να αποδείξει ότι εντέλει δεν είναι και τόσο απαραίτητα τα σχολικά βιβλία (αφού η εκπαιδευτική διαδικασία λειτουργεί «κανονικά» και χωρίς αυτά), ίσως ούτε και οι εκπαιδευτικοί, και σε τελική ανάλυση ούτε τα ίδια τα σχολεία!!!
Σε σχετική οδηγία το υπουργείο Παιδείας τόνιζε ότι «το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, που σηματοδοτεί την έναρξη του Νέου Λυκείου, την εφαρμογή νέων προγραμμάτων σπουδών, τα 960 ολοήμερα σχολεία και σειρά άλλων πρωτοβουλιών, επισκιάζεται από το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη μη έγκαιρη αποστολή όλων των βιβλίων στα σχολεία.» Μήπως όλες οι παραπάνω εξαγγελίες/πρωτοβουλίες είναι το παραπέτασμα/πρόφαση για να κρυφτεί ο «καπνός» από τη θύελλα των μέτρων που έχουν ισοπεδώσει τη δημόσια εκπαίδευση ( συγχωνεύσεις-κλείσιμο σχολείων, κατάργηση ενισχυτικής και πρόσθετης διδασκαλίας, κλείσιμο βιβλιοθηκών, συρρίκνωση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπ/σης, αγωγής υγείας κ.λ.π);
Από την άλλη ας είμαστε αισιόδοξοι, πλησιάζουν Χριστούγεννα!!!
Φέτος οι μαθητές θα ζητήσουν από τον Άη-Βασίλη τα σχολικά τους βιβλία!!
 
(από την ΕΛΜΕ Χανίων)
Διαβάστε Περισσότερα "Ο Άη-Βασίλης θα φέρει τα σχολικά βιβλία στους μαθητές;"

Τουίταρε 144 φορές σε 6 ώρες και μετά αυτοκτόνησε!

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζώη της μια 18χρονη μαθήτρια στο Τέξας, η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενή της, δημοσιεύοντας στο Twitter όλη την πορεία της μέχρι την αυτοκτονία!


«Πήγα στο μπάνιο και...


κλείδωσα την πόρτα» έγραψε στο Twitter της η Ashley Billasano. «Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια».


Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα είχε "φύγει"... 


Στα 144 tweets που έκανε μέσα σε 6 ώρες, η μαθήτρια ισχυρίστηκε ότι ένα μέλος της οικογένειάς της την είχε κακοποιήσει και έγραψε ότι δεν βρήκε δικαίωση πουθενά. 


Μια φίλη της κοπέλας είπε σε τοπική εφημερίδα ότι η αυτοκτονία ήταν η τελευταία της προσπάθεια να ακουστεί: «Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Το είχε σχεδιάσει για κάποιο λόγο. Το αποφάσισε ότι αυτό ήταν που έπρεπε να κάνει για να συγκεντρώσει την προσοχή, αφού δεν μπορούσε να δικαιωθεί».


Το ίδιο υποστήριξε η μητέρα της Billasano, που δήλωσε ότι η άρνηση από τις αστυνομικές αρχές να τη βοηθήσουν ήταν κάτι που η κόρη της δεν μπόρεσε να αντέξει.


«Ο αστυνομικός της είπε ότι δυσκολευόταν να την πιστέψει» είπε η μητέρα στην εφημερίδα. 


«Η γυναίκα που χειρίστηκε την υπόθεση ήταν "πρωτάρα" - είχε μόλις αποφοιτήσει από το κολλέγιο. Δεν ήξερε τίποτα και έλεγε συνεχώς ότι έπρεπε να συμβουλευτεί τον προϊστάμενό της».


Ο λογαριασμός Twitter της 18χρονης που είχε 500 followers αποσύρθηκε την Τετάρτη. 


Σύμφωνα με την huffingtonpost κανείς από αυτούς δεν κάλεσε την αστυνομία, ή επικοινώνησε με το κορίτσι για να την βοηθήσει.


http://24gr.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Τουίταρε 144 φορές σε 6 ώρες και μετά αυτοκτόνησε!"

Εύα Καϊλή: «Η γυναίκα που έσωσε τον... παγκόσμιο καπιταλισμό»

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!


H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των διεθνών media με την στάση που τήρησε τις περασμένες εβδομάδες όταν όλα τα βλέμματα του κόσμου ήταν στραμμένα στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής αστάθειας.


Μάλιστα το Business Insider της έκανε μια αποθεωτική συνέντευξη κάτω από τον τίτλο...


 «Η πιο δημοφιλής Ελληνίδα βουλευτής στον κόσμο».


Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε πριν από δύο μέρες και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ


Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 4 Νοεμβρίου η ιστοσελίδα του Business Insider είχε δημοσιεύσει την είδηση της αλλαγής της στάσης της Εύας Καϊλή που αποφάσισε την τελευταία στιγμή να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση Παπανδρέου με τον τίτλο «Αυτή η γυναίκα μόλις βοήθησε να διασωθεί το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα!»

http://24gr.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα "Εύα Καϊλή: «Η γυναίκα που έσωσε τον... παγκόσμιο καπιταλισμό»"

"Κλείδωσε" και ορκίζεται η νέα κυβέρνηση - Αβραμόπουλος και Δήμας υπουργοί Αμυνας και Εξωτερικών - 4 στελέχη του ΛΑΟΣ γίνονται υφυπουργοί

- ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ - Στις 16.00 η ορκωμοσία
- Δεν δέχθηκε αντιπροεδρία η ΝΔ - Παραμένουν αντιπρόεδροι Θ.Πάγκαλος και Ευ.Βενιζέλος
- Μένουν: Κουτρουμάνης, Χρυσοχοϊδης, Παπακωνσταντίνου, Σκανδαλίδης, Ρέππας
- Αναπληρωτής υπ.Αμυνας ο Γ.Ραγκούσης - Αναπληρώτρια υπ.Εξωτερικών Μ.Ξενογιαννακοπούλου
- Παραιτήθηκε από βουλευτής ο κ.Αβραμόπουλος - Στην θέση του η κα Ελενα Κουντουρά
- Τρία υπουργεία για το ΛΑΟΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνδιαχείριση στα μεγάλα υπουργεία δέχεται η ΝΔ όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Αυτό ισχύει για τα Υπουργεία Αμυνας και Εξωτερικών όπου επικεφαλής μπαίνουν δυο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, οι κύριοι Αβραμόπουλος και Δήμας αλλά αναπληρωτές υπουργοί τοποθετούνται ο κ. Ραγκούσης και η κα Ξενογιαννακοπούλου.

Ο κ. Αβραμόπουλος με επιστολή του στον κ. Πετσάλνικο υπέβαλλε την παραίτησή του και την θέση του καταλαμβάνει η Ελενα Κουντουρά. Επίσης επικοινώνησε με τον Γιώργο Παπανδρέου και συνομίλησε μαζί του για λίγα λεπτά.
Ο κ.Αβραμόπουλος παραιτήθηκε γιατί δεν θέλουν στη ΝΔ να είναι κοινοβουλευτικός μέλος της κυβέρνησης αφού έτσι θα θεωρηθεί συγκυβέρνηση και αυτόματα αναγορεύεται ως αξιωματική αντιπολίτευση το ΚΚΕ.

Το σχήμα όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία μόνο μικρό και ευέλικτο δεν είναι και δείχνει ότι πολλοί έμειναν και άλλοι τόσοι μπήκαν στην κυβέρνηση προκειμένου να κρατηθούν ισορροπίες και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Η ΝΔ αύξησε την συμμετοχή των στελεχών της στο νεο σχήμα, ενώ θέλοντας να δείξει την υπέρβαση βάζει στην κυβέρνηση και τους 2 αντιπροέδρους. Στο Μαξίμου πήγε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο Γ.Παπανδρέου και παραμένει εκεί. Ολοι έχουν ειδοποιηθεί να είναι στις 16.00 στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μένει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά υφυπουργός τοποθετείται ο κ. Αστέριος Ροντούλης από το ΛΑΟΣ.
Το υπ. Μεταφορών αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης από το ΛΑΟΣ.
Στην περίπτωση του υπουργείου Υγείας, ζητήθηκε στον Α. Λοβέρδο να μείνει αλλά να αλλάξουν οι υφιστάμενοί του. Εκεί, ο κ. Λοβέρδος απάντησε στον πρωθυπουργό πως δεν θα το επιθυμούσε καθώς η επιτυχία του υπουργείου οφείλεται στην δουλειά όλων τους. Τελικά υφυπουργός Υγείας τοποθετήθηκε ο κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος από τη ΝΔ και έμειναν επίσης οι υφυπουργοί Τιμοσίδης και Μπόλαρης.

Στα υπουργεία τους παραμένουν ο κ. Χρυσοχοϊδης(Ανάπτυξης) και η κα Διαμαντοπούλου(Παιδείας).
Επίσης υφυπουργός Ναυτιλίας στο ίδιο υπουργείο τοποθετείται και ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης.
Αναπληρωτής υπουργος Παιδείας ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Α.Σαμαρά.

Υπο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο τοποθετήθηκαν:
Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ο κ. Γιάννης Ραγκούσης.
Υφυπουργός Άμυνας ο κ. Γεώργιος Γεωργίου από το ΛΑΟΣ.

Ο κ. Σταύρος Δήμας αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών με αναπληρώτρια την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Εκτός κυβέρνησης μένει ο Σταύρος Λαμπρινίδης.

Στη θέση του μετά από απαίτηση και πολλών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο καθώς πρέπει να υπάρξει συνέχεια στο οικονομικό έργο, θα παραμείνει ο κ. Βενιζέλος.
Υφυπουργός Οικονομίας αναλαμβάνει ο σύμβουλος του κ. Σαμαρά Ι. Μουρμούρας, ενώ παραμένει στο υπουργείο Οικονομικών και ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Το υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Γιαννίτσης. Η Φώφη Γεννηματά μετακινείται από το υπουργείο Παιδείας ως υφυπ. Εσωτερικών.
 
Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες:

Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος

Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Πάγκαλος

Υπουργός Επικρατείας: Γιώργος Σταυρόπουλος (δικαστικός)

Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Βενιζέλος
Υφυπουργός Οικονομίας : Ι.Μουρμούρας (ΝΔ)
Υφυπουργός Οικονομικών : Φίλιππος Σαχινίδης

Υπουργείο Υποδομών: Μάκης Βορίδης (ΛΑΟΣ)
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Δ. Ρέππας
Υφυπουργοί : Ρόβλιας - Τζωρτζάκης

Υπουργείο Εσωτερικών : Τάσος Γιαννίτσης
Αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών: Φώφη Γεννηματά

Υπουργείο Παιδείας: Άννα Διαμαντοπούλου
Αναπληρωτής υπ.Παιδείας: Κων/νος Αρβανιτόπουλος (ΝΔ)

Υπουργός Άμυνας: Δημήτρης Αβραμόπουλος (ΝΔ)
Αναπληρωτής υπ. Αμυνας: Γιάννης Ραγκούσης
Υφυπουργός Αμυνας: Γεώργιος Γεωργίου (ΛΑΟΣ)

Yπουργείο Περιβάλλοντος : Γ.Παπακωνσταντίνου
Αναπληρωτής υπουργός: Νίκος Σηφουνακης

Υπουργείο Εξωτερικών : Σταύρος Δήμας (ΝΔ)
Αναπληρώτρια υπ.Εξωτερικών: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Υπουργείο Απασχόλησης: Γιώργος Κουτρουμάνης

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Χρ. Παπουτσής
Υφυπουργός Μανώλης Όθωνας

Yπουργός Υγείας: Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος (ΝΔ)

Υπουργός Ανάπτυξης: Μιχ. Χρυσοχοϊδης
Υφυπουργός Ναυτιλίας: Αδωνις Γεωργιάδης (ΛΑΟΣ)

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης : Κώστας Σκανδαλίδης
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Αστέριος Ροντούλης (ΛΑΟΣ)
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Γιάννης Δριβελέγκας

Υπουργείο Πολιτισμού: Παύλο Γερουλάνος
Υφυπουργός: Πέτρος Αλεβιζάτος (ΝΔ)
Υφυπουργός (τουρισμού) Γιώργος Νικητιάδης

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Μιλτ. Παπαϊωάνου
Υφυπουργός Δικαιοσύνης : Γιώργος Πεταλωτής

Μέχρι να αρχίσουν τα τηλέφωνα, αυτό που εντυπωσίασε τους πάντες είναι το γεγονός ότι όσο γίνονταν οι διαβουλεύσεις Παπαδήμου με τα κόμματα για το νέο υπουργικό συμβούλιο δεν έγινε ούτε μια διαρροή!

Και αυτό όχι μόνο από την πλευρά Παπαδήμου αλλά και από τα τρία κόμματα τα οποία έδειξαν να αλλάζουν τακτική.
Δηλαδή ούτε σπασμένα τηλέφωνα, ούτε διαρροές, ούτε ονόματα. Κι αυτό γιατί όλοι μας ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες το φιάσκο των διαρροών, το οποίο οδήγησε στον απόλυτο διασυρμό κόμματα και πρόσωπα.
Διαβάστε Περισσότερα ""Κλείδωσε" και ορκίζεται η νέα κυβέρνηση - Αβραμόπουλος και Δήμας υπουργοί Αμυνας και Εξωτερικών - 4 στελέχη του ΛΑΟΣ γίνονται υφυπουργοί"

Οι 10 πόλεις - αμαρτίες

Οι πόλεις που παρουσιάζονται παρακάτω μπορεί να θεωρηθούν ότι ανήκουν πλήρως στον άντρα. Και αυτό γιατί εκεί ο αντρισμός δικαιώνεται πλήρως. Αν ψάχνει κανείς μέρη για τουρισμό ή ακόμα και γιαμετανάστευση, αυτές είναι οι πόλεις που θα κάνουν τη διαφορά, αντρικώς....




μιλώντας!
Πρόκειται για το απόλυτο πάρτι των αντρικών χρωμοσωμάτων. Μπορούν να ονομαστούν και πόλεις-αμαρτίες. Εκεί μπορείς να ξεχάσεις τις «αγιοσύνες» και να γίνεις «αμαρτωλός» καθώς πρόκειται για τα καλύτερα μέρη που έχει να σου προσφέρει η υφήλιος. Τρέμε Vegas!

Να σημειωθεί ότι το Las Vegas δεν είναι στη λίστα γιατί απλά δεν χρειάζεται συστάσεις: τζόγος, περιπέτεια, γυναίκες, ποτό. Ότι δηλαδή θα μπορούσε ένας άντρας να ζητήσει από τη ζωή.


New Orleans, Louisiana - ΗΠΑ

Τι θα βρεις: εξαιρετικές πικάντικες σπεσιαλιτέ, τη μουσική blues στα καλύτερά της και την πιο χαλαρή νομοθεσία στο αλκοόλ που μπορείς να συναντήσεις (τα μπαρ είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο).


Η Νέα Ορλεάνη είναι το Λας Βέγκας όσων ξέρουν από καλοπέραση και επιζητούν ξέφρενη διασκέδαση. Το «εθιμικό δίκαιο» μάλιστα της πόλης προστάζει το «δείξε μου το στήθος σου να σου δείξω τα καλούδια μου» ακόμα και στον δρόμο! Αν ο επισκέπτης ψάχνει και για πιο «σκοτεινές» τελετές, πρόκειται για τη μητρόπολη του βουντού.

Pattaya - Ταϊλάνδη

Οι αξιωματούχοι της χώρας παρομοιάζουν την Pattaya ως την «Disneyland του Σεξ»! Το μότο της πόλης είναι «αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, να το νιώσεις, να το φας, να το δοκιμάσεις, να το καταχραστείς, η Pattaya δεν κοιμάται ποτέ και είναι ο προορισμός για σένα». Τι άλλο να προσθέσεις όταν το λένε επίσημα κυβερνητικά στόματα;


Τρία εκατομμύρια τουρίστες συνωστίζονται εδώ κάθε χρόνο για να ζήσουν τη σεξουαλική ασυδοσία στα 275 ξενοδοχεία της πόλης και τα 35.000 δωμάτια (με τιμές από 10 έως 80 δολάρια το βράδυ!).

Gold Coast - Αυστραλία

Αν είσαι σέρφερ, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος. Αν δεν είσαι, θα σε αποζημιώσει το άφθονο αλκοόλ και ο αχαλίνωτος έρωτας σε ένα μοναδικό «όργιο» ηθών!


Τι άλλο θα βρεις στο Gold Coast; Τα καλύτερα topless πλυντήρια αυτοκινήτων του κόσμου! Νοικιάζεις λοιπόν απαραίτητα αυτοκίνητο και ζεις τη μοναδική εμπειρία με τις καλλίγραμμες αυστραλέζες bimbos να γυαλίζουν το αμάξι γυμνόστηθες. Και το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ…

Amsterdam - Ολλανδία

Τυχαίο ότι ονομάζουμε την περιοχή αυτή του κόσμου ως «Κάτω Χώρες»; Πιο «κάτω» δεν πάει!


Το σούπερ διάσημο Red Light District και τα περιώνυμα coffee shops της ολλανδικής πρωτεύουσας προσφέρουν απλόχερα τις «σκοτεινές» διακοπές που ονειρεύεσαι. Στα μέσα του Νοεμβρίου μάλιστα φιλοξενείται και το ετήσιο γεγονός της πόλης: το Cannabis Cup. Όσο για το πρωινό hangover, υπάρχει το Seksmuseum…

Goa - Ινδία

Μια επίσκεψη στη γωνιά αυτή του πλανήτη θα δώσει νέο νόημα στην παρακμή και το decadence. Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα! Τα άλλοτε περίφημα πάρτι έχουν μεν περιοριστεί, ωστόσο η πόλη δεν έχει χάσει τον χαρακτήρα της. Κι αν τα αεροπορικά είναι κομματάκι πανακρίβα, τα 5-8 δολάρια για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου θα σώσουν το budget σου και θα σου επιτρέψουν να το χρησιμοποιήσεις για καλύτερα πράγματα.

Βερολίνο - Γερμανία

Μιλάμε για τεράστιο κόμβο τουρισμού για έρωτα που κάνει την πόλη περήφανη! Το Βερολίνο το 'χει καμάρι για τα πάμπολλα sex dungeons του, καθώς επίσης και για τα club του που δεν πολυενοχλούνται αν πιάσεις δουλειά στην πίστα, χωρίς να υπονοείται ο χορός!


Η πόλη φιλοξενεί επίσης την πιο επική συλλογή πορνογραφίας στον κόσμο, για «ερευνητικούς σκοπούς» πάντα. Η πορνεία εδώ είναι νόμιμη…

Rio de Janiero - Βραζιλία

Τι πρέπει να ξέρεις για την πόλη: ότι είναι το σπίτι μερικών από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη! Μπορεί να συναντήσεις μερικές από αυτές να παρελαύνουν γυμνές σε μερικές από τις όμορφες παραλίες του πλανήτη κι αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός!


Στα must της πόλης είναι βέβαια, και το περίφημο βραζιλιάνικο καρναβάλι.

Moscow - Ρωσία

Οι Ρώσοι δεν πολύπάρταραν για 70 περίπου χρόνια. Μετά οι Scorpions έγραψαν το «Winds of Change», το Τείχος του Βερολίνου έπεσε και ο κόσμος στη Ρωσία προσπαθεί να επανορθώσει για τον χαμένο χρόνο!


Χρειάζεται προσοχή όμως, καθώς η Μόσχα είναι από τις πιο επικίνδυνες πρωτεύουσες του πλανήτη. Η βραδινή διασκέδαση προσφέρει κάθε είδους εμπειρία που μπορείς να φανταστείς, ενώ αν καταφέρεις να περάσεις ως πλούσιος τουρίστας, αυτό είναι αρκετό για τις περισσότερες Ρωσίδες.

Honolulu - Χαβάη

Μαγευτικό σκηνικό, συγκλονιστικές παραλίες και η μεγαλύτερη αφθονία υπαίθριων δραστηριοτήτων του κόσμου κάνουν τη Χονολουλού ένα από τα καλύτερα μέρη να είσαι άντρας!


Τώρα βέβαια η «μεγαλύτερη αφθονία υπαίθριων δραστηριοτήτων του κόσμου» μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως...

Monaco - Γαλλία

Η λίστα δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει μόνο καταγώγια. Χρειάζεται και λίγο στιλ! Αν λοιπόν θέλεις να ζήσεις μεγαλεία και να πλασαριστείς σαν αληθινός τζογαδόρος, επισκέψου τότε το μεγαλοπρεπές πριγκιπάτο και δε θα χάσεις.


Ετοιμάσου όμως να ξεζουμίζεις το μπλοκ επιταγών σου! Η βασιλική ζωή και τα λούσα θέλουν το κάτι παραπάνω... οικονομικώς.
delamagen.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Οι 10 πόλεις - αμαρτίες"

Στο προσκήνιο το κόμμα των «Τούρκων» στη Θράκη….

Το Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης (DEB), απόλυτα ελεγχόμενο από το τουρκικό προξενείο επαναδραστηριοποιείται, εκμεταλλευόμενο την τραγική θέση στην οποία οδήγησε τη χώρα η πολιτική ανεπάρκεια…
Το κόμμα είχε πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στις 11 Ιουλίου στην Κομοτηνή, όπου εξελέγη και η κεντρική του επιτροπή, με την καθοδήγηση του Αρίφ Χουσεΐν, πρώην προέδρου της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» (GTGB). Πρόεδρος εξελέγη....
ομόφωνα ο Μουσταφά Αλί Τσαβούς, εκλεκτός του τουρκικού προξενείου.
Τις τελευταίες όμως ημέρες ο Τσαβούς έχει ξεκινήσει μια πραγματική εκστρατεία προσεταιρισμού της μουσουλμανικής μειονότητας, αφειδώς χρηματοδοτούμενος από το προξενείο. Άνθρωποί του γυρίζουν όλη τη Θράκη και μοιράζουν ακόμα και δωρεάν ταξίδια στη… «μητέρα» Τουρκία! Το DEB όμως έχει ξεκινήσει πραγματική προεκλογική εκστρατεία, με τον Τσαβούς να περιοδεύει στα μειονοτικά χωρία και ειδικά στα Πομακοχώρια, προσπαθώντας να πείσει τους Πομάκους ότι είναι «Τούρκοι».

Η επικίνδυνη αυτή δραστηριότητα, πρέπει να υπογραμμιστεί, προχωρά χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των ελληνικών αρχών, οι οποίες παρακολουθούν με απάθεια την εξάπλωση της τουρκικής προπαγάνδας. Και μέσα σε αυτό το κλίμα, καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε εάν τα δημοφιλή αρνητικά και… «μεταπολιτευτικά» στερεότυπα για υπηρεσίες όπως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) μας ευνόησαν ή μας ζημίωσαν…

Μήπως η αποτίναξη του ζυγού της μεταπολίτευσης, δηλαδή όσων επέβαλαν αυτό οι οποίοι κεφαλαιοποίησαν τους όποιους αγώνες τους, εντός ή εκτός εισαγωγικών, να μας οδηγήσει σε μια νέα, σύγχρονη πιο υγιή και τουλάχιστον όχι αυτοκαταστροφική νοοτροπία;

Από:  defence-point.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Στο προσκήνιο το κόμμα των «Τούρκων» στη Θράκη…."

Οι καραμπόλες στέλνουν την Ορκωμοσία της Κυβέρνησης στις 4 το απόγευμα

Προβλήματα στην κατάρτηση της Νέας κυβέρνησης από αρνήσεις και καραμπόλες.
. Η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι η Ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

Μη βάζετε όμως το χέρι σας στη φωτιά
Διαβάστε Περισσότερα "Οι καραμπόλες στέλνουν την Ορκωμοσία της Κυβέρνησης στις 4 το απόγευμα"

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο ΛΟΥΚΑΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ




http://kafeneio-gr.blogspot.com/












Διαβάστε Περισσότερα "Ο ΛΟΥΚΑΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ"

Άνοιξε ο δρόμος για το Υδροηλεκτρικό στα Άγραφα



ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ ΑΧΕΛΩΟΥ
Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή και λειτουργία του υδρο-ηλεκτρικού στα Άγραφα Ευρυτανίας και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ Πρασιάς και Κέδρων, σε παραπόταμο του Αχελώου.
Αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία δεν υπήρξαν οπότε και εγκρίθηκαν και οι περιβαλλοντικοί όροι από την επιτροπή περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς.

http://www.lamiastar.gr/
Διαβάστε Περισσότερα "Άνοιξε ο δρόμος για το Υδροηλεκτρικό στα Άγραφα"

Κύμα ψύχους το Σαββατοκύριακο



ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
Βουτιά της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα προαναγγέλλει η ΕΜΥ, για το Σαββατοκύριακο.
Ο υδράργυρος θα αρχίσει την πτωτική του πορεία το Σάββατο, από τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη όπου αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο 7 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας της στερεάς, της Ευβοίας και της Πελοποννήσου κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας και σποραδικές καταιγίδες στην νοτιοανατολική νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα στη Μακεδονία θα είναι αυξημένες.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 στο Αιγαίο 9 και πιθανώς τη Δευτέρα έως 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα της Δευτέρας. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

enet.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Κύμα ψύχους το Σαββατοκύριακο"

Δημοφιλείς αναρτήσεις