" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Koίτα εξαθλιωμένε πολίτη, πόσα κονομάνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής σε καιρό κρίσης!





Πάρτι αποδοχών για τους ανώτατους άρχοντες και συντάξεων για τους «ευνοημένους» τους, εργαζόμενους της Βουλής, γίνεται σε καιρούς λιτότητας.

Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο ελέω Μνημονίου, οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο τη μείωση κατά 12% των εξόδων παράστασης όταν οι συνολικές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων κόπηκαν οριζόντια 20% (πλέον των Δώρων και επιδόματος αδείας που κόπηκαν σε όλους ανεξαιρέτως).
Κοντά σε βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ευνοημένοι» είναι και οι πέριξ αυτών υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι εκτός του ότι διατήρησαν 16 μισθούς εισπράττουν παχυλά εφάπαξ -κατά μέσον όρο 250.000 ευρώ -και υψηλές συντάξεις. Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί και η κατοχύρωση δύο συντάξεων για τους βουλευτές.
Σε εποχές οικονομικής κρίσης, με τους εργαζόμενους να βιώνουν καθημερινά την άμεση (κόψιμο μισθών, καταργήσεις Δώρων και επιδόματος αδείας) ή έμμεση (αυξήσεις φόρων, αλλαγή εργασιακών σχέσεων για τον ιδιωτικό τομέα) μείωση των εισοδημάτων τους, δεν έχουμε μόνο φαινόμενα απαίτησης αναδρομικών από περίπου 800 βουλευτές του παρελθόντος (ανάλογα αυτών που έλαβαν οι δικαστικοί), αλλά ανεπίσημα στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών καταδεικνύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα προνόμια που συνεχίζουν να απολαμβάνουν οι 300 του Κοινοβουλίου και οι πέριξ αυτών:
Οι περικοπές
1 Καταρχήν το Μνημόνιο έφερε την περικοπή κατά 12% των εξόδων παράστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του προέδρου της Βουλής, των υπουργών και των υφυπουργών. Δηλαδή, μια μηνιαία περικοπή της τάξης των περίπου 1.000 ευρώ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και 190 ευρώ κατά μέσον όρο για τους υπόλοιπους.
2 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισπράττει περίπου 360.000 ευρώ. Σύμφωνα με το άρθρο 1 του νόμου 565/18.3.1977 του παρέχεται μηνιαία χορηγία ίση με το τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης (7.000 ευρώ) ήτοι 28.000 ευρώ, τα οποία περιορίζονται σε περίπου 22.000 ευρώ μετά την παρακράτηση φόρου εισοδήματος 20%. Συμπληρωματικά καταβάλλονται μηνιαία ως έξοδα παράστασης ίσα με το 1/3 της χορηγίας -και μάλιστα χωρίς κρατήσεις ήτοι 9.300 ευρώ, τα οποία μετά τη μείωση του 12% περιορίστηκαν σε περίπου 8.200 ευρώ. Μηνιαίως εισπράττει περίπου 30.000 ευρώ ή κοντά 360.000 ευρώ ετησίως.
3 Ο πρωθυπουργός παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ, προσαυξημένη κατά 40% ως έξοδα παράστασης ήτοι 2.800 ευρώ ή περίπου 2.460 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Συνολικά λαμβάνει περίπου 9.460 ευρώ το μήνα ή περίπου 113.500 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
4 Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που έχουν και τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ μηνιαίως, με προσαύξηση 30% για τον αντιπρόεδρο και 20% για τους βουλευτές ως έξοδα παράστασης ήτοι 2.100 ευρώ και 1.400 ευρώ αντίστοιχα. Μετά την περικοπή 12% τα ποσά αυτά μειώνονται σε 1.900 ευρώ και 1.230 ευρώ αντίστοιχα. Συνεπώς ένας υπουργός ή υφυπουργός-βουλευτής λαμβάνει μηνιαίως 8.230 ευρώ ή περίπου 98.760 ευρώ (προ φόρου) ετησίως. Ο αντιπρόεδρος λαμβάνει 8.900 ευρώ μηνιαίως ή περίπου 106.800 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
Το υπουργικό
5 Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που δεν έχουν τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ και το 50% των εξόδων παράστασης των υπουργών -βουλευτών ήτοι 700 ευρώ, τα οποία περιορίστηκαν σε 610 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Συνεπώς μηνιαίως λαμβάνουν 7.610 ευρώ ή περίπου 91.320 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
6 Οι βουλευτές εκτός της βουλευτικής αποζημίωσης 7.000 ευρώ (κάθε χρόνο από το 2009, ο πρόεδρος της Βουλής εισηγείται τη μείωση της αποζημίωσης στην ολομέλεια, η οποία την εγκρίνει) εισπράττουν και έξοδα παράστασης 1.400 ευρώ ή περίπου 1.230 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Μηνιαίως λαμβάνουν (προ φόρου) 8.230 ευρώ ή 98.760 ευρώ ετησίως.
7 Αξίζει να καταγραφεί ότι οι βουλευτές έχουν λαμβάνειν και από τις συμμετοχές τους στις Επιτροπές -δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Επιτροπή Οικονομικών που συνεδριάζει τις περισσότερες φορές τον τελευταίο χρόνο, ώστε να αναπληρώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαμένα από τις περικοπές του Μνημονίου. Επιπροσθέτως λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, επίδομα κίνησης αναλόγως του τόπου εκλογής, αυτοκίνητα, και μεταξύ άλλων η Βουλή τούς πληρώνει και τους λογαριασμούς τηλεφώνου.
Δύο συντάξεις
8 Καταστρατηγείται πρωτίστως από τους βουλευτές ο βασικός κανόνας του ενός κύριου φορέα σύνταξης για όλους τους ασφαλισμένους. Οι βουλευτές λαμβάνουν δύο κύριες συντάξεις και χωρίς κανέναν περιορισμό ως προς το ύψος της σύνταξης που λαμβάνουν από άλλο ασφαλιστικό ή συνταξιοδοτικό φορέα κύριας ασφάλισης. Από το 1993 και μετά το σύνολο των ασφαλισμένων λαμβάνει μόνο μια κύρια σύνταξη, ενώ το προνόμιο των δύο κύριων συντάξεων διατηρήθηκε μόνο για ασφαλισμένους προ του 1993. Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμη και ο διπλασιασμός του χρόνου της βουλευτικής θητείας από 4 σε 8 έτη από το 2008 δεν αφορούσε τους παλιούς, αλλά τους νέους βουλευτές.
9 Σε όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας που έχουν αποχωρήσει παρέχεται ισόβια μηνιαία αποζημίωση λόγω εξόδων παράστασης ίση με το 50% της μηνιαίας χορηγίας του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας ήτοι 11.000 ευρώ (μετά τον παρακρατούμενο φόρο 20%) ή ετησίως 132.000 ευρώ.
Οι υπάλληλοι
10 Προκλητικό είναι το συνταξιοδοτικό καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής, καθώς και η πληθώρα επιδομάτων, προσαυξήσεων, αποζημιώσεων και εφάπαξ παροχών. Ενδεικτικές είναι οι συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί κατά καιρούς για το προσωπικό της Βουλής. Οπως η προσαύξηση κατά 25% του βασικού μισθού, η περαιτέρω προσαύξηση κατά 15% με την αποχώρησή τους λόγω συνταξιοδότησης και η λήψη πλήρους σύνταξης ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
11 Οι υπάλληλοι της Βουλής εξαιρούνται από τα όρια ηλικίας για τον υπολογισμό της κύριας σύνταξης, καθώς αυτή υπολογίζεται με 28,5 έτη στο 100% των προσαυξημένων κατά το μήνα εξόδου αποδοχών τους, όταν για όλους τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους υπάρχει όριο ηλικίας για τη λήψη σύνταξης, η οποία υπολογίζεται με 35 έτη υπηρεσίας στο 80% των αποδοχών τους. Και μάλιστα όταν πληρώνουν αμφότεροι τις ίδιες κρατήσεις 6,67% για κύρια σύνταξη.
Ο υπολογισμός της σύνταξης βάσει του ίδιου καθεστώτος, που ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους και το οποίο νομοθετήθηκε πέρυσι λόγω Μνημονίου, αφορά μόνο όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από το 2010 και μετά, σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 3865. Αλλά ακόμα και αυτοί που θα βγουν στη σύνταξη με το 80% των αποδοχών τους, όπως και οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, τυγχάνουν της προσαύξησης 25% των αποδοχών τους. Συνεπώς, οι παλαιοί υπάλληλοι της Βουλής βγαίνουν στη σύνταξη με το ευνοϊκό καθεστώς που ίσχυε μέχρι το 2009.
12 Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου, γενικός διευθυντής της Βουλής με 28,5 έτη υπηρεσίας παίρνει κύρια σύνταξη 5.169 ευρώ όταν του προέδρου του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου με 28,5 έτη είναι 4.785 ευρώ και με 35 έτη 5.906 ευρώ. Την ίδια στιγμή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ (πτέραρχος) με 28,5 έτη υπηρεσίας παίρνει σύνταξη 2.937 ευρώ και με 35 έτη 3.619 ευρώ. Ο γενικός διευθυντής υπουργείου δε, παίρνει σύνταξη 2.306 ευρώ με 28,5 έτη υπηρεσίας και 2.782 ευρώ με 35 έτη υπηρεσίας.
Εφάπαξ 58 μισθοί
13 Οι υπάλληλοι της Βουλής κατά την αποχώρησή τους από την εργασία λαμβάνουν εφάπαξ από το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων Βουλής (ΤΑΥΒ) πέραν του ποσού που λαμβάνουν από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ). Το εφάπαξ του ΤΑΥΒ ισούται με 2 μισθούς ανά έτος ασφάλισης, δηλαδή με 28,5 έτη λαμβάνουν 58 μισθούς ή κατά μέσον όρο 200.000 ευρώ. Οσο δε για το εφάπαξ από το ΤΠΔΥ υπολογίζεται σε περίπου 50.000 ευρώ. Συνολικά, με τη αποχώρησή τους λαμβάνουν κοντά 250.000 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΤΑΥΒ, εκτός από την εισφορά 5% των υπαλλήλων, επιχορηγείται από τον προϋπολογισμό της Βουλής με τουλάχιστον 10%, 4% επί προμηθειών και εργασιών Βουλής, ενοίκια καφενείων και άλλων χώρων Βουλής, καθώς και από ποσά εκποίησης άχρηστου υλικού, χάρτου κ.λπ. της Βουλής και της Βιβλιοθήκης της.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=273223
Διαβάστε Περισσότερα "Koίτα εξαθλιωμένε πολίτη, πόσα κονομάνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής σε καιρό κρίσης!"

Τι συζητήθηκε τελικά στην άτυπη συνάντηση στο Λουξεμβούργο για την Ελλάδα


Παρά το γεγονός του σοκ που προκάλεσε στους ευρωπαϊκούς και τους διεθνείς οικονομικούς κύκλους , το δημοσίευμα- προβοκάτσια του Spiegel-On Line, η άτυπη συνάντηση υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, στο πλαίσιο του Berlin Club, χθες το βράδυ , Παρασκευή, έγινε και η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα εξελίχθηκε. Παρόν και ο Έλληνας υπουργός οικονομικών κ. Γ. Παπακωσταντίνου.
Το Newscode.gr, φέρνει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα , το περιεχόμενο των συζητήσεων αλλά και τις αποφάσεις που ελήφθησαν σχετικά με την Ελλάδα. Επίσης τα σημεία έντονης κριτικής που ασκήθηκαν προς την Ελληνική κυβέρνηση και τον κ. Παπακωσταντίνου, ως αρμόδιο υπουργό. Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή ότι πηγή των πληροφοριών μας δεν είναι φυσικά το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, που ειδικεύεται στον ερμητισμό και την αποπληροφόρηση.
Το βράδυ της Παρασκευής στο Λουξεμβούργο οι πιο ισχυροί από τους υπουργούς της Ευρώπης( εκπρόσωποι χωρών με ομόλογα αξιολόγησης ΑΑΑ), αποφάσισαν για την Ελλάδα τα εξής:
- Την επιμήκυνση κατά 3 χρόνια του δανείου των 110 δις ευρώ, αυτά που συμπεριλαμβάνει η δανειακή σύμβαση του Μνημονίου και μείωση του επιτοκίου. Ο λόγος που τέθηκε στο τραπέζι το θέμα και απασχολεί ιδιαίτερα είναι ότι αναγνωρίζεται ότι το ύψος των επιτοκίων δανεισμού στη βάση του Μνημονίου έχει ξεφύγει από τον έλεγχο.
- Ενίσχυση του ποσού των 110δις ευρώ, στη βάση του Μνημονίου από τον προσωρινό μηχανισμό , με επιπλέον 50 δις ευρώ, θα φθάσουν συνολικά δηλαδή τα 160 δις ευρώ, που θα δοθούν , το 2012, στη διάθεση της Ελλάδος. Σημειώνεται εδώ ότι το πακέτο των 50δις ευρώ, αποκρατικοποιήσεων , που έχει τεθεί ως απαίτηση στην Ελλάδα είναι ως αντιστάθμισμα των 50 δις ευρώ επιπλέον , που θα δοθούν στα αρχικό κεφάλαιο δανεισμού του Μνημονίου. ;Oπως παλαιότερα είχαν απαιτηθεί για συμφωνήσουν οι ευρωπαίοι 50δις ευρώ, από ενδεχόμενο haircut.
- Ζητήθηκε με πολύ επιθετικό και επιτιμητικό τρόπο από τον παρόντα υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωσταντίνου αναφορά , σχετικά με τις αιτίες που δεν προωθούνται ή καθυστερούν τα επονομαζόμενα διαρθρωτικά- μεταρρυθμιστικά μέτρα για την Ελληνική οικονομία. Αυτά δηλαδή που δεν συσχετίζονται με τα περιοριστικά, τη μείωση του κόστους εργασίας και την διαδικασία εσωτερικού αποπληθωρισμού. Η συζήτηση στο επίπεδο αυτό, υπήρξε πολύ έντονη, έχοντας ως βάση αναφορά του ΔΝΤ, με πολύ απογοητευτικά συμπεράσματα για την πορεία των δομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας. Ζητήθηκαν μάλιστα πολύ αυστηρά εξηγήσεις από τον Παπακωσταντίνου , για την αστοχία και την αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης να προωθήσει τις πρωτοβουλίες και τις διαδικασίες αυτές. Ο Έλληνας υπουργός δεσμεύθηκε μάλιστα να συντάξει συγκεκριμένη αναφορά; σχετικά που να εξηγεί το ζήτημα
.
- Τέλος συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με το Μεσοπρόθεσμο Στρατηγικό πλάνο (2012-2015), που θα παρουσιασθεί στις 16 Μαίου.
- Στο ευρωπαϊκό πλέον πλαίσιο και όχι σε σχέση με την Ελλάδα, διασφαλίσθηκε η συνέχεια της πολιτικής και των εγγυήσεων από την ΕΚΤ, υπό την προεδρία του .κ. Ντράγκι, μετά την επερχόμενη αποχώρηση του κ. Τρισέ.
Στη συζήτηση φυσικά δεν υπήρξε ζήτημα εξόδου της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ, αφού το Ελληνικό ζήτημα συζητήθηκε ειδικά στη βάση της αδυναμίας της Αθήνας να προωθήσεις διαρθρωτικές- δομικές αλλαγές , στη λειτουργία της οικονομίας της όπως προκύπτει από το πολύ βεβαρυμένο report του ΔΝΤ.

Πηγή: newscode.gr
Διαβάστε Περισσότερα "Τι συζητήθηκε τελικά στην άτυπη συνάντηση στο Λουξεμβούργο για την Ελλάδα"

Ψάχνουν τον γιατρό και τους άλλους δύο δράστες


 
Μπορεί ο 36χρονος που πάτησε την σκανδάλη του καλάσνικοφ και ο 28χρονος συνεργός του να βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, ωστόσο oι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στην αναζήτηση του γιατρού που περιέθαλψε τον τραυματία αμέσως μετά την δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αλλά και στον εντοπισμό των δυο άλλων δραστών που επέβαιναν στο κλεμμένο VOLVO…

Όπως προέκυψε από  την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών. Στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν, επίσης, δύο ημεδαποί, ηλικίας τριάντα ενός ετών και οι δύο, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, διότι έλαβαν μέρος στη ληστεία του περιπτέρου ως βοηθητικά μέλη (τσιλιαδόροι).

Μετά τη δολοφονική επίθεση, ο ένας από αυτούς παρέλαβε τους δύο δράστες από κοντινό  σημείο της περιοχής, βοηθώντας στη διαφυγή τους.

Στην ίδια εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας τριάντα ενός ετών και οι δύο, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, διότι προμήθευαν την οργάνωση με κλεμμένα αυτοκίνητα. Επίσης, από τους προσαχθέντες, συνελήφθησαν πέντε ακόμα άτομα, ημεδαποί και αλλοδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών

Ποιος είναι ο δολοφόνος


Όταν το απόγευμα της 1ης Μαρτίου, ο 36χρονος ομογενής από τη Ρωσία, τράβηξε χειρόφρενο στο κλεμμένο Volvo, άνοιξε το παράθυρο και πάτησε τη σκανδάλη για να σπείρει το θάνατο στου Ρέντη, μπήκε αμέσως στην κορυφή της κόκκινης λίστας των αστυνομικών.

Ο σκληρός άνδρας με το ξυρισμένο κεφάλι και τα σκληρά χαρακτηριστικά και τις 65 ημέρες που  ήταν καταζητούμενος σαν να μη συμβαίνει  τίποτα, συνήθιζε να κυκλοφορεί με την  πανάκριβη BMW στα μπαράκια του Μενιδίου, ενώ παράλληλα αναζητούσε πλαστογράφο για να εκδώσει τα έγγραφα που θα τον βοηθούσαν να «πετάξει» στο εξωτερικό.
 
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο «Γιάννης» (αυτό είναι το ελληνοποιημένο όνομα του)  γεννήθηκε στην παγωμένη Ρωσία και έφθασε στη χώρα μας  πριν από τουλάχιστον μία δεκαετία. Ποτέ δεν δούλεψε γιατί συνήθιζε να βγάζει λεφτά από ημιπαράνομες και βρώμικες δουλειές της νύχτας.
 
Ο δεύτερος που σύμφωνα  με την Αστυνομία φέρεται να συμμετείχε στην άγρια δολοφονία των δύο  αστυνομικών είναι ένας 28χρονος που έμενε με την οικογένεια του στο Πέραμα. Και αυτός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη μακρινή Ρωσία, όμως υπόκυψε στις πιέσεις των αστυνομικών και τους έδωσε τον 36χρονο ομοεθνή του ως τον άνθρωπο που σήκωσε το καλάζνικοφ και «πήρε» τη ζωή των νεαρών αστυνομικών στου Ρέντη.

"Permissos Press - Νεοχώρι Blog"

Διαβάστε Περισσότερα "Ψάχνουν τον γιατρό και τους άλλους δύο δράστες"

14* οδοιπορικό αντοχής από την Ελληνική λέσχη ''Moto Guzzi''

'Ερχονται στο Καρπενήσι 250 μηχανές στα πλαίσια του 14ου οδοιπορικού αντοχής που διοργανώνει η Ελληνική λέσχη ''Moto Guzzi''.

Οι ''μηχανόβιοι'' ήρθαν την Παρασκευή 6 Μαϊου στο Καρπενήσι και διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο ''Μοντάνα'' και σήμερα θα αναχωρήσουν για τα Γιάννενα.
Το οδοιπορικό θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή των μηχανών στην Αθήνα την Κυριακή 8 Μαϊου.
Διαβάστε Περισσότερα "14* οδοιπορικό αντοχής από την Ελληνική λέσχη ''Moto Guzzi''"

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Στον εισαγγελέα οι μακελάρηδες της «ΔΙΑΣ»


Στον εισαγγελέα βρίσκονται οι συλληφθέντες για το μακελειό στου Ρέντη, με νεκρούς δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλους δύο τραυματίες, πριν από δύο μήνες.
Οι δύο βασικοί ύποπτοι για τη διπλή δολοφονία των αστυνομικών είναι ομογενείς από τη Ρωσία, ηλικίας 36 και 28 ετών αντίστοιχα. Ο 28χρονος ομολόγησε ότι ήταν παρών, αλλά δεν είχε συμμετοχή τόσο στη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι, όσο και στην αιματηρή συμπλοκή, ενώ ταυτοποιήθηκε το DNA που βρέθηκε σε αποτύπωμα σ' ένα καλάσνικοφ και σ' ένα γάντι που βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.
Όσον αφορά στον 36χρονο, ο οποίος κρατά σκληρή στάση, παραδέχεται ότι συμμετείχε στη ληστεία του περιπτέρου, αρνείται όμως την παρουσία του στο μακελειό. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα πρόκειται για τον άνθρωπο που τράβηξε τη σκανδάλη και εκτέλεσε τους δύο αστυνομικούς, καθώς ο σωματότυπός του ταιριάζει με όσα κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες.
Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας συνεχίζεται για τη σύλληψη άλλων δυο, ο ένας εκ των οποίων είναι τραυματισμένος και του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ο οποίος και αναζητείται. ενώ άλλα δύο αναζητούνται. Ωστόσο εικάζεται ότικαι οι δύο  έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δυο άτομα Αλβανικής καταγωγής, που έκλεβαν αυτοκίνητα με τα οποία προμήθευαν τη «φονική» συμμορία,ε ώ φαίνεται ότι ετοίμαζαν νέα μεγάλη ληστεία.
Επίσης έχουν συλληφθεί δυο Έλληνες 31 ετών, που είχαν το ρόλο τσιλιαδόρου στη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι, που προηγήθηκε της ενέδρας και στη συνέχεια είχαν φυγαδεύσει τους δολοφόνους των αστυνομικών μετά τη συμπλοκή.
Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 35 προσαγωγές στο Πέραμα, το Μενίδι, το Παλαιό Φάληρο, το Θησείο και την Καλλιθέα, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν η  Ασφάλεια Αττικής, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

 

Newsbomb Logo
Διαβάστε Περισσότερα "Στον εισαγγελέα οι μακελάρηδες της «ΔΙΑΣ»"

Κατεχόμενα: Γκρεμίζουν χριστιανικά παρεκκλήσια


Σε νέα πρόκληση προχώρησε το κατοχικό καθεστώς στην Κύπρο, καθώς όχι μόνο δεν φροντίζει και δεν επιτρέπει τη συντήρηση των χριστιανικών ναών...
αλλά προχωρεί και σε κατεδαφίσεις, προβάλλοντας μάλιστα αστείους ισχυρισμούς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων, το παρεκκλήσι της Αγίας Θέκλης, το οποίο βρισκόταν στις ακτές του κατεχόμενου χωριού Βοκολίδα, στη χερσόνησο της Καρπασίας, κατεδαφίστηκε το απόγευμα της Τρίτης με μπουλντόζα.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», το παρεκκλήσι κατεδαφίστηκε, επειδή θεωρήθηκε δήθεν επικίνδυνος ένας από τους τοίχους του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το παρεκκλήσι βρισκόταν δίπλα από το ανεγειρόμενο ξενοδοχείο «Η Κιβωτός του Νώε», το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο μήνα. Παράλληλα, την ίδια ώρα, προκαλεί αίσθηση δημοσίευμα της επίσης τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίπρις», το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την εκκλησία και το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος στο κατεχόμενο χωριό Μύρτου της επαρχίας Κερύνειας, τα οποία, όπως τονίζεται, εάν δεν επιδιορθωθούν, θα καταρρεύσουν σύντομα.


http://www.politis-gr.com
Διαβάστε Περισσότερα "Κατεχόμενα: Γκρεμίζουν χριστιανικά παρεκκλήσια"

Η Αλ Κάιντα επιβεβαίωσε το θάνατο Λάντεν - Απειλεί τις ΗΠΑ: «Το αίμα του θα γίνει τα δάκρυά σας»



- Με δήλωση στο διαδίκτυο, η οργάνωση επιβεβαίωσε την εκτέλεση του ηγέτη της
- Ορκίζεται εκδίκηση: «το αίμα του δε θα πάει χαμένο» λέει
- Η επιβεβαίωση έρχεται μια μέρα μετά τις θεωρίες συνωμοσίας πως ο Νο2 της οργάνωσης «έδωσε» τον Λάντεν στους Αμερικανούς
- Πληροφορίες ότι η Αλ Κάιντα ετοίμαζε επιθέσεις στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

Μπορεί η άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που θα αποδεικνύουν αδιάσειστα την εκτέλεση του μπιν Λάντεν να έχουν προκαλέσει σκεπτικισμό και κάθε είδους σχόλια στην παγκόσμια κοινή γνώμη, όμως η επιβεβαίωση που χρειάζονταν έρχεται από τον ίδιο τον... εχθρό. Την αλ Κάιντα.

Η οργάνωση του Οσάμα μπιν Λάντεν, με μια δήλωση της στο διαδίκτυο επιβεβαίωσε ότι ο ηγέτης της έπεσε νεκρός κατά την επιδρομή των Αμερικανών κομάντο στο κρησφύγετο του Αμποταμπάντ, μετέδωσαν πρώτα το Reuters και το Associated Press. Υπόσχεται εκδίκηση με τη φράση «το αίμα του δε θα πάει χαμένο» και προειδοποιεί με επιθέσεις τόσο τις ΗΠΑ όσο και τους συμμάχους τους, μεταξύ αυτών και το Πακιστάν.

«Η αλ Κάιντα εξέδωσε την 6η Μαΐου 2011 μία ανακοίνωση σε ισλαμιστικούς ιστοτόπους με την οποία επιβεβαιώνει τον θάνατο του ηγέτη της Οσάμα Μπιν Λάντεν», ανέφερε το SITE, το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοτόπων.

«Ο μαχητής σεΐχης (...) Άμπου Αμπντάλα Οσάμα Μπιν Μοχάμεντ Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε (...) από τις σφαίρες της προδοσίας και της αποστασίας», επισημαίνει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της. «Η χαρά θα γίνει λύπη. Το αίμα του θα γίνει ένα με τα δάκρυά τους», προειδοποιεί τους Αμερικάνους. Σύμφωνα με το Associated Press, η επιστολή έχει ημερομηνία 3 Μαΐου.

Η αλ Κάιντα δεσμεύθηκε να μην αποκλίνει από το δρόμο του ένοπλου αγώνα και πρόσθεσε ότι το αίμα του μπιν Λάντεν «είναι πολύ πολύτιμο για εμάς και για κάθε μουσουλμάνο για να χύνεται μάταια».

«Θα παραμείνει (το αίμα του μπιν Λάντεν), με την άδεια του Αλλάχ, μία κατάρα θα κατατρέχει τους Αμερικανούς και τους πράκτορές τους και θα τους κυνηγά μέσα και έξω από τις χώρες τους», αναφέρει στο μήνυμά της η αλ Κάιντα, σύμφωνα με τη μετάφραση του SITE.

«Η ευτυχία τους θα μετατραπεί σε λύπη και το αίμα τους θα αναμειχθεί με τα δάκρυά τους. Καλούμε όλους τους μουσουλμάνους του Πακιστάν, όπου σκοτώθηκε ο σεΐχης Οσάμα, να εξεγερθούν και να εξαγνίσουν τη ντροπή που έχει επιφέρει στη χώρα μία συμμορία προδοτών και κλεφτών (...) και γενικά να εξαγνίσουν τη χώρα τους από τη βρώμα των Αμερικανών που έσπειραν τη διαφθορά», επισημαίνει η ανακοίνωση της οργάνωσης.

Η αλ Κάιντα ανακοίνωσε ότι σύντομα θα μεταδώσει ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο ηχογράφησε ο Μπιν Λάντεν μία εβδομάδα πριν το θάνατό του. Σημειώνεται πως από τις πρώτες μέρες μετά την επιχείρηση, οι ΗΠΑ είχαν δηλώσει πως περίμεναν ηχογραφημένο μήνυμα του Οσάμα.

Και πάλι, όμως, υπάρχει ο σκεπτικισμός. Γιατί η δήλωση επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζουν οι ΗΠΑ έρχεται μια μόλις μέρα μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νο2 της αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον μπιν Λάντεν στην ηγεσία της οργάνωσης, να είναι εκείνος που συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για να βρουν που βρισκόταν ο Λάντεν!

Πακιστανός αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών δήλωσε ότι ο Μπιν Λάντεν και ο υπαρχηγός του, αλ Ζαουάχρι, είχαν μία φιλονικία πριν έξι χρόνια για το μοίρασμα χρημάτων χωρίς όμως να δώσει άλλες λεπτομέρειες.


newsit
 

Διαβάστε Περισσότερα "Η Αλ Κάιντα επιβεβαίωσε το θάνατο Λάντεν - Απειλεί τις ΗΠΑ: «Το αίμα του θα γίνει τα δάκρυά σας»"

Κλειστές λόγω συντήρησης οι σήραγγες στην Αθηνών-Λαμίας

Κλειστές θα παραμείνουν οι σήραγγες στην εθνική οδό Αθήνας Θεσσαλονίκης για τρεις ημέρες, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στην συντήρησης και αποκατάστασης εξοπλισμού των σηράγγων. Ειδικότερα...



Από τις 10/5/2011 έως και τις 12/5/2011 θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός όλου του κλάδου προς Αθήνα, ενώ η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά. (Εκτροπή από δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων, χ.θ. 176+000 έως ανισόπεδο κόμβο Λόγγου, ευρύτερη περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου, χ.θ.161+000).

Από τις 17/5/2011 έως και τις 19/5/2011 θα ακολουθήσει πλήρης αποκλεισμός όλου του κλάδου προς Λαμία, ενώ η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά. (Εκτροπή από ανισόπεδο κόμβο Λόγγου, ευρύτερη περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου, χ.θ.161+000 έως δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων, χ.θ. 176+000).

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ενώ παράλληλα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τοποθετηθούν επί του αυτοκινητοδρόμου σχετικές προσωρινές σημάνσεις, με στόχο την πλήρη ενημέρωση των οδηγών. (Πληροφοριακές πινακίδες προορισμών, ρυθμιστικές πινακίδες ορίων ταχύτητας, ανακλαστικοί κώνοι, προειδοποιητικές πινακίδες) κ.α


.
Διαβάστε Περισσότερα "Κλειστές λόγω συντήρησης οι σήραγγες στην Αθηνών-Λαμίας"

Μας έβγαλε απο το ευρώ το Spiegel


Η γερμανική ιστοσελίδα Speigel σε δημοσίευμα της λέει πως η Ελλάδα σκέφτεται να φύγει απο το ευρώ και να υιοθέτηση ένα νέο εθνικό νόμισμα.. Κερδοσκοπικά παιχνίδια παίζονται στην πλάτη της Ελλάδας.. Τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας και οι ...


συνεχείς διαμαρτυρίες των πολιτών οδηγούν τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής ιστοσελίδας, να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα. Η γερμανική και η ελληνική κυβέρνηση διαψεύδουν κατηγορηματικά το δημοσίευμα.. Στις Βρυξέλλες το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό.. Η Γάλλοι λένε πως το σενάριο της εξόδου της χώρα μας απο το ευρώ είναι πολύ "φανταστικό"..

TreloKouneli
Διαβάστε Περισσότερα "Μας έβγαλε απο το ευρώ το Spiegel"

Ωραία «Εκκλησία» έχουμε! Διαπραγματεύτηκε με την κυβέρνηση λεφτά!


Ωραία «Εκκλησία» έχουμε! Διαπραγματεύτηκε με την κυβέρνηση λεφτά!Η συγκρότηση κοινής επιτροπής κυβέρνησης και Ιεράς Συνόδου για να συζητηθούν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία, αποφασίστηκε στην κοινή συνάντηση, που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου και υπουργοί της κυβέρνησης, με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου.
Στην Επιτροπή θα προεδρεύει η υπουργός Παιδείας και από κυβερνητικής πλευράς θα μετέχουν υπουργοί ή εκπρόσωποι από τα υπουργεία Υποδομών, Υγείας, Οικονομικών και Πολιτισμού. Με τον τρόπο αυτό εκτιμήθηκε ότι ο διάλογος ανάμεσα στην Πολιτεία και την Εκκλησία αποκτά και θεσμική υπόσταση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ανέλυσε στον Αρχιεπίσκοπο και τους ιεράρχες τη φιλοσοφία του Νέου Λυκείου, που προωθεί η κυβέρνηση, όπου προβλέπεται συγκεκριμένος τρόπος διδασκαλίας των Θρησκευτικών, καθώς η Εκκλησία έχει εκφράσει ενστάσεις, ζητώντας περισσότερο και ευρύτερο χρόνο διδασκαλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία της Εκκλησίας ζήτησε από την κυβέρνηση την αποδέσμευση των κεφαλαίων της που διατηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο περί μεταμοσχεύσεων, για την «εικαζόμενη συναίνεση» και την κάρτα του Πολίτη.
Επίσης ζήτησε από την κυβέρνηση να υπάρχει ελαστικότερη εφαρμογή της ρύθμισης 1 προς 5 σχετικά με τις προσλήψεις και μεταθέσεις ιερέων.
Με άλλα λόγια, οι παπάδες συζήτησαν με την κυβέρνηση για τις καταθέσεις, τις προσλήψεις και τις μεταθέσεις τους, ενώ έθεσαν και κάποια «θεσμικά» ζητήματα για την «τιμή» της… διαπραγμάτευσης! Εκκλησία: το αιώνιο δεκανίκι της εξουσίας!

tsantiri

Διαβάστε Περισσότερα "Ωραία «Εκκλησία» έχουμε! Διαπραγματεύτηκε με την κυβέρνηση λεφτά!"

Εδώ ο κόσμος καίγεται και...


Διαβάζω και βλέπω τις τελευταίες μέρες τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τρελαίνομαι. Βγήκαν οι Ηρακληδείς στους δρόμους και ζητούν να μην πέσει η ομάδα τους στην Β’ Εθνική.
 Δεν ξέρω αν έχουν δίκαιο ή άδικο ή ποιος φταίει, αλλά και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εκείνο που με καίει και με αγανακτεί, είναι ότι για μια ομάδα ποδοσφαίρου χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και διεκδικούν με πάθος και με τσαμπουκά αυτό που πιστεύουν αυτοί ότι είναι άδικο. Δηλαδή όλοι αυτοί δείχνουν τόση αγωνιστικότητα για ένα θέμα, που πιστεύω ότι δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για την επιβίωσή τους. Όλη αυτή την εισαγωγή την έκανα για να συγκρίνω δύο πράγματα, πρώτον την ευκολία με την οποία οι 10.000 ή 50.000 ή 100.000 Ηρακληδείς βγαίνουν στους δρόμους και διεκδικούν αυτά που πιστεύουν ότι πρέπει να διεκδικήσουν και από την άλλη 10.000.000 Έλληνες, όπου θίγονται δικαιώματα, αξίες, οικογένειες, η ζωή τους η ίδια και καθόμαστε στους καναπέδες και παρακολουθούμε την εξαθλίωσή μας ατάραχοι. Αναρωτιέμαι τι μας πότισαν, δεν εξηγείται αλλιώς, ληγμένα χάπια μας έδωσαν και τα κατάπιαμε με την χούφτα. Τι περιμένουμε, τι πιστεύουμε ότι θα γίνει, μήπως αυτά που μας λέει ο ΓΑΠ, ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο και ότι θα βγούμε από την κρίση πρώτα αρχές του ’11 μετά τέλος του ’11, μετά αρχές του ’12, μετά θα πάει στο ’13 και τέλος θα μας πάει όλους στο διάβολο?. Την ιστορία με τους οικονομικούς δολοφόνους την ξέρετε ? Είμαι βέβαιος 1000% , ότι αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα μας. Δεν μπορεί να λες ότι η ένταξή μιας χώρας στο ΔΝΤ θα είναι καταστροφή (30/6/΄09) και μετά να κάνεις τα πάντα και μάλιστα υπόγεια για να την εντάξεις στην καταστροφή. Αυτά δεν συμβαδίζουν. Για να συμβαδίσουν θα πρέπει, αυτός που τα λέει και τα κάνει, να είναι ή τρελός ή εντεταλμένος. Πιστεύει πλέον κανείς ότι μας έσωσαν από την χρεωκοπία, γι αυτό μας έβαλαν στο ΔΝΤ? Το φάσμα της χρεωκοπίας το κατασκεύασαν εντέχνως για να χρεοκοπήσει ο λαός και να κερδίσουν οι τοκογλύφοι κερδοσκόποι. Τα πιστεύω τους είναι παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομία, παγκόσμια θρησκεία και πεινασμένος λαός, άρα ελεγχόμενος.
Λοιπόν οι Ηρακληδείς βγήκαν στο δρόμο, γιατί κάποιος ή κάποιοι τους παρακίνησαν. Τα 10.000.000 Έλληνες δεν έχουμε κανέναν να μας ξεσηκώσει, ειλικρινά ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα κόμματα σφυρίζουν κλέφτικα με σκοπό να μαντρώσουν περισσότερα πρόβατα στο μαντρί τους. Δεν έχουν καταλάβει όλα τα κόμματα ότι πέρασε ή περνάει η εποχή του μαντρώματος. Θέλουμε πλέον έναν άνθρωπο που να νοιάζεται για την Ελλάδα και τον λαό της. Πιστεύω ότι όλοι τους είναι μέρος του συστήματος της ύπνωσης για ίδιον συμφέρον. Πάρτε για παράδειγμα τους 850 πρώην βουλευτές που ζητάνε αναδρομικά και μάλιστα για τις κάκιστες υπηρεσίες που μας προσέφεραν τόσα χρόνια. Μήπως έχετε καμιά αμφιβολία, ότι και οι σημερινοί βουλευτές δεν θα ζητήσουν αναδρομικά μόλις βγούνε στην σύνταξη. Τι διαφορετικό έχουν οι σημερινοί με τους χθεσινούς?
Μία ελπίδα υπήρχε με την ΣΠΙΘΑ, αλλά απ’ ότι βλέπω πάει να σβήσει κι’ αυτή.
Γι’ αυτό σκεφτείτε το καλά, δεν είναι δυνατόν να ξεσηκωνόμαστε για τον όποιο Ηρακλή και να μην ξεσηκωνόμαστε για την ίδια μας την ζωή, για την Ελλάδα μας, για τα παιδιά μας, για τα ιδανικά μας και για τις αιματοβαμμένες κατακτήσεις μας.
Σκεφτείτε και κάτι αρκετά οξύμωρο. Στους χιλιάδες Ηρακληδείς που ξεσηκώνονται, σίγουρα κάποιοι θα είναι άνεργοι και αυτοί οι άνεργοι ξεσηκώνονται για τον Ηρακλή και όχι για την επιβίωσή τους. Δεν είναι τρέλα….?















Διαβάστε Περισσότερα "Εδώ ο κόσμος καίγεται και..."

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ...?


Συμφωνα με τις έγκυρες πλέον λπηροφορίες μας 4 άτομα συνελλήφθησαν στις 16.30 ώρα σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν ταυτόχρονα στον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα.
Πρόκειται για τους τέσσερις δολοφόνους των αστυνομικών της ομάδος ΔΙ.ΑΣ.
Ανδρες Ασφαλείας Αττικής,της Αντιτρομοκρατικής και των Ε.Κ.Α.Μ σε δύο συντονισμένες επιχειρήσεις κατάφεραν να συλλάβουν τους 4 αλλοδαπούς,δύο Αλβανούς και δύο ομογενείς απο την πρώην Σοβιετική Ενωση.
Αυτή την ώρα οι 4 συλληφθέντες βρίσκονται στην ΓΑΔΑ στο ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και
εξετάζονται ως δράστες για το δολοφονικό παροξυσμό που βύθισε στο πένθος την αστυνομία και προκάλεσε την έντονη συγκίνηση την κοινωνία.
Η δικαίωση των δύο δολοφονημένων συναδέλφων μας πήρε τέλος.
Διαβάστε Περισσότερα "ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ...?"

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ...Αργά χθες το βράδυ οι δύο Αλβανοί που κατηγορούνται για την αιματηρή ληστεία στο super market Μαρινόπουλος οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.. Οι Αλβανοί πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο. Και οι δύο δηλώνουν αθώοι, όμως η Αστυνομία τονίζει ότι έχει "δέσει" την υπόθεση, αφού:

* Και οι δύο αναγνωρίσθηκαν από οκτώ αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας

* Τους αναγνώρισε και ο....
περιπτεράς - θύμα ληστείας την προηγούμενη μέρα

* Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες της Τροχαίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και από 4 κάμερες καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή. Μάλιστα έχουν βιντεοσκοπηθεί τόσο κατά τον ερχομό τους στο super market όσο και κατά την έξοδο και ενώ κάποιοι φαίνονται να τους κυνηγούν.

* Βρέθηκε το μηχανάκι με το οποίο είχαν διαφύγει - απομένει να βρεθούν και αποτυπώματα πάνω στο δίκυκλο

* Ο ένας εκ των δύο φορούσε το ίδιο φούτερ (με αυτό που φορούσε και ο νεαρός ληστής) ενώ το δεύτερο μπλουζάκι βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

* Στην ίδια πολυκατοικία (προ ημερών) η αστυνομία είχε βρει ένα καλάζνικοφ κρυμμένο κάτω από τη βάση του ασανσέρ στο ισόγειο. Ο κάτοχος του όπλου μπορούσε να το βγάλει χρησιμοποιώντας μία τρύπα που είχε δημιουργηθεί σε άλλο σημείο του κτιρίου. Εξετάζεται αν το όπλο ανήκε στους δύο νεαρούς.

dete.gr



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτοί είναι οι Αλβανοί δράστες της δολοφονίας του πυροσβέστη...

Posted in: εγκληματικοτητα-βια ΠΗΓΗ
Διαβάστε Περισσότερα "ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ..."

Ο λαός ξύπνησε, όπου φύγει φύγει ..... Αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό στην κηδεία του Λάκη Σάντα (pics)


Ένταση επικράτησε στην κηδεία του Λάκη Σάντα, καθώς αποδοκιμάστηκαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης από το πλήθος των παρευρισκομένων. Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν να ολοκληρωθεί η τελετή. Αυτήν την ώρα ψάλεται η νεκρώσιμος ακολουθία στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, ενώ η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη.
Στην κηδεία του Λάκη Σάντα, επικράτησε ένταση μικρής κλίμακας, στο προαύλιο χώρο του παρεκκλησιού, καθώς οι παρευρισκόμενοι φώναξαν στους πολιτικούς πως όλοι οι πολιτικοί είναι υποκριτές και η παρουσία τους στην κηδεία είναι ακόμη μια απόδειξη αυτού του γεγονότος.

Νωρίτερα χιλιάδες άνθρωποι, έσπευσαν να προσκυνήσουν τη σορό ενός μεγάλου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του Λάκη Σάντα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, δίπλα στην Μητρόπολη, το πρωί της Πέμπτης (05/05).

Απλοί άνθρωποι, κάθε ηλικίας και κοινωνικής ομάδας, άντρες και γυναίκες, απότισαν φόρο τιμής και είπαν το "τελευταίο αντίο", στον άνθρωπο που κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη.Με έντονη συγκίνηση να τη διακατέχει, η κόρη του Γεωργία, δήλωσε ότι "θα μας λείψει γιατί συμβολίζει αυτό που λείπει από την κοινωνία σήμερα, την ανιδιοτέλεια."
Από νωρίς, στο παρεκκλήσι βρίσκονταν οι κόρες του Γεωργία και Αλεξάνδρα, καθώς και τα εγγόνια του Δημήτρης, Κορνήλιος και Δέσποινα.
Η σημαία στην Ακρόπολη κυματίζει μεσίστια ως ένδειξη πένθους για το χαμό του Λάκη Σάντα.
Στο βιβλίο των συλλυπητηρίων απλοί άνθρωποι έγραψαν "Μακάρι να υπάρξουν και σ΄αυτή την εποχή αγωνιστές σαν κι εσένα", "σ΄αυτό το φέρετρο ακολουθεί η Ελλάδα", και "άλλος ένας ήρωας έφυγε σήμερα, που χρειαζόμαστε ήρωες".
Ο Λάκης Σάντας έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια, ένα μόλις μήνα πριν συμπληρωθούν 70 χρόνια από τις 30 Μαΐου του 1941 που ο ίδιος 19 ετών τότε μαζί με το Μανώλη Γλέζο κατέβασαν από το βράχο της Ακρόπολης την ναζιστική σημαία με τη σβάστικα, που κυμάτιζε ως σύμβολο της γερμανικής κατοχής της Ελλάδας.

Cosmo.gr

Διαβάστε Περισσότερα "Ο λαός ξύπνησε, όπου φύγει φύγει ..... Αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό στην κηδεία του Λάκη Σάντα (pics)"

25 τροικανοί κάνουν τώρα ''επιδρομή'' στα υπουργεία


Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 25 είναι τα άτομα-στρατιωτάκια οι οποίοι συγκροτούν το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας που αναλαμβάνει τη ''βρώμικη δουλειά'' να προετοιμάζει κάθε φορά το έδαφος για τον έλεγχο από τα ''μεγάλα κεφάλια''.
 

Η ''εμπροσθοφυλακή'' της τρόικας στην πραγματικότητα απαρτίζεται από τεχνοκράτες-καταδρομείς που οι επιχειρήσεις τους είναι ο εφιάλτης των υπουργών της κυβέρνησης.
 
Αντί για όπλα κραδαίνουν laptops και με τη βάσανο των ''excel'' αποσπούν τις πληροφορίες που θέλουν από κάθε υπουργείο που είναι ο τομέας ευθύνης τους και στο οποίο εξειδικεύονται.Δηλαδή κάθε φορά κάθονται απέναντι από τον αρμόδιο υπουργό στο γραφείο του, πατάνε το κουμπί του start στο laptop τους και ανοίγουν σαδιστικά τα excel με τα οποία κάνουν τους ελέγχους.
 
Ο συνήθης διάλογος είναι ο εξής :
- Μου είχατε πει και είχα σημειώσει πως πως το μήνα Μάιο θα πιάνατε αυτούς τους στόχους.Για να δούμε τα αποτελέσματα.
- Ξέρετε, απαντάει κάθε φορά και άλλος υπουργός, είχαμε μία απόκλιση μικρή που οφείλεται..
- Δεν χρειάζεται να μου πείτε, τον διακόπτει ευγενικά και απότομα ο τροικανός που ταυτόχρονα στέλνει με email τα αποτελέσματα του ελέγχου στο αρμόδιο γραφείο των Βρυξελλών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt τη ζωή και τη δράση της ομάδας των 25 στην Αθήνα καλύπτει πέπλο μυστηρίου απαραίτητο για την ασφάλεια τους και έτσι κανείς δεν ξέρει όχι που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή αλλά και τον τόπο διαμονής τους.
 
Από τους ελέγχους τους που είναι σε εξέλιξη αλλά και από τις συνενοήσεις τους με τους επικεφαλής τους το NewsIt είναι σε θέση να γνωρίζει πως τελικά θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο τέλος της επίσκεψης-επιθεώρησης της τρόικας στην Αθήνα παρά τις αντιδράσεις της τελευταίας πικρής εμπειρίας.
Ο λόγος είναι πως, μετά από συνενόηση με το υπουργείο Οικονομικών, θα δοθεί η συνέντευξη για να μην δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις ότι η οικονομία μας δεν πάει καλά και πως κάτι θέλουν να κρύψουν.

NEWSIT

Διαβάστε Περισσότερα "25 τροικανοί κάνουν τώρα ''επιδρομή'' στα υπουργεία"

Εικόνες φρίκης από την επίθεση στο κρησφύγετο του Οσάμα


Οι φωτογραφίες είναι αποκλειστικές από το REUTERS

- Τις έδωσε στην δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters 
- Την ίδια ώρα ο Ομπάμα έλεγε πως δεν θα δώσει φωτογραφίες του Μπιν Λάντεν
- Τραβήχτηκαν μία ώρα μετά την επιχείρηση! 
- Προσοχή οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές

Την ώρα που ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωνε ότι δεν θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες του νεκρού ηγέτη και ιδρυτή της Αλ Κάιντα, το πρακτορείο Reuters έδωσε στη δημοσιότητα φρικιαστικές αποκλειστικές φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα από την έπαυλη μόλις μία ώρα μετά την επιχείρηση.

ΦΩΤΟ REUTERS ΦΩΤΟ REUTERS
 
Στα τέσσερα πιο συγκλονιστικά ντοκουμέντα εμφανίζονται τρεις άγνωστοι άνδρες νεκροί στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος, ενώ στις υπόλοιπες απεικονίζονται διάφορα σημεία της έπαυλης κρησφύγετο του Λάντεν και το κατεστραμμένο ελικόπτερο που κατέπεσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS


Οι άγνωστοι άνδρες δεν φαίνεται να κρατούσαν όπλα, παρότι εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης απαντώντας σε ερωτήσεις για την αντίσταση που δέχτηκαν οι άνδρες των αμερικανικών δυνάμεων δήλωσε: “Αναμέναμε έντονη αντίσταση και συναντήσαμε έντονη αντίδραση. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι ένοπλοι στο κτίριο”.


REUTERS EXCLUSIVE
REUTERS EXCLUSIVE


REUTERS EXCLUSIVEREUTERS EXCLUSIVE
 
 
Οι φωτογραφίες της φρίκης τραβήχτηκαν από αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείς του Πακιστάν λίγο μετά την επιχείρηση των Αμερικανών στην έπαυλη στο Αμποταμπάντ. Οι φωτογραφίες των νεκρών τραβήχτηκαν στις 2 Μαΐου το πρωί και οι υπόλοιπες από τις 5:21 μέχρι τις 6:43.

REUTERS
REUTERS


REUTERS
REUTERS




REUTERSREUTERS
 
Η αυθεντικότητα τους αποδεικνύεται, σύμφωνα με το REUTERS, από τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στις φωτογραφίες με το διαλυμένο ελικόπτερο και είναι στο ίδιο σημείο με τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχαν δώσει στη δημοσιότητα οι Αμερικανοί, αλλά και από τα metadata και τον αριθμό των pixels. Οι άντρες που απεικονίζονται δεν έχουν αναγνωριστεί.

NEWSIT

Διαβάστε Περισσότερα "Εικόνες φρίκης από την επίθεση στο κρησφύγετο του Οσάμα"

"Τeam 6": Aυτοί εκτέλεσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν (βίντεο)


 

Στην "Team 6" των SEALs αποδίδουν οι Αμερικανοί την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Είναι μια επίλεκτη ομάδα εντός των SEALs, πρακτικά σε 24ωρη ετοιμότητα στην βάση τους στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Eίναι η πλέον "πολιτικοποιημένη" στρατιωτική ομάδα των ΗΠΑ και τους αναθέτονται εξοντώσεις ατόμων με "ειδικό ενδιαφέρον" ή προστασίες πολιτικών ηγετών με ειδικό ενδιαφέρον.
Αντίστοιχοι τoυ ρωσικού "Αlpha Team", στελέχη τους μιλάνε διάφορες γλώσσες και τοπικές διλέκτους ια να μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά σε δάφορα μέρη του κόσμου. Η εκπαίδευσή τους είναι και σωματική, αλλά και ψυχική.
Χρησιμοποιούν την αιχμή της πολεμικής τεχνολογίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα ελικόπτερα MH-60 που χρησιμοποιούν είναι διαμορφωμένα σε ειδική stealth έκδοση.
Δείτε τους στο  βίντεο.


DefenceNet.gr
Διαβάστε Περισσότερα ""Τeam 6": Aυτοί εκτέλεσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν (βίντεο)"

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ...ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ κου ΣΤΑΥΡΑΚΑ


ΤΕΛΙΚΑ  7504  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Η 7516?????????? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΝΕ TOTE ΤΑ Μ.Μ.Ε ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 250 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ??????? ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΑ 470 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΙΧΡΗ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΜ - ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ? - ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΜΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ 372 ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!Η ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ?????? ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ??? ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ??? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ??? ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΕΙΣΤΕ  Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ-ΚΑΤΙ ΠΟΥ  ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ-(ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ).ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑΣ  ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ Η ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΕΠΙ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ????!!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ-ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΘΕΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΔΕΙΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΑΣ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ???????? Η ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΑ !!!!! ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ  ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ 1000  ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ  ΜΗΝΙΑΙΩΣ-ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 250 ΛΗΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ??? ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΘΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ??? ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ  ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.Η  ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ  ΣΤΑ Μ.Μ.Ε  ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞ/ΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ! ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ Α/Τ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ??????? ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Δ/ΝΤΗ-ΛΕΤΕ Ο ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ Α/Τ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ??????? Κε. ΤΑΞΙΑΡΧΕ, ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΚΕ-  (ΟΤΙ  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΟΙ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η Ζ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1997-1998 ) ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ??????? ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ-ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ν' ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ????????? ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΖΗΤΑ  ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ  ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ  κου ΡΩΜΑΙΟΥ(Λ....Σ - Φ.......Σ) ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ κου Σ......Υ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ- Κ.Λ.Π.Κ.Λ.Π ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΑΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣΧΕΤΕ ΒΡΕΧΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ  ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ  ΠΗΡΑΤΕ ????? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ Δ/ΝΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ-ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ  ΖΗΤΑ ΜΕ 110 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ (ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ) ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ Η ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ??????? ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 32 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΕΤΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ  ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΤΟ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΑΒΑΤΕΣ????????ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΖΗΤΑΔΕΣ  ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΑΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ  ΠΡΩΗΝ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ??????? ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ??? ΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ ??????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ-Η ΕΠΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ-ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΧΕΤΕ. Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΟΔΟΥ ΡΙΖΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΤΑΔΕΣ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.- ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ ΠΟΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΕΙ !!!!!???? ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 20 ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ -Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ - ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ !!! .-

Η Συνέντευξη ντροπή : http://www.e-compupress.gr/magazines/preview/asfaleia/2/#/12/zoomed

ΠΗΓΗ :

Διαβάστε Περισσότερα "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ...ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ κου ΣΤΑΥΡΑΚΑ"

Δημοφιλείς αναρτήσεις