" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΤΩΡΑ: Ανθρωποκυνηγητό στα Πατήσια

http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/matkatadioski-425x287.jpgΤον τρόμο σκόρπισαν στα Πατήσια κακοποιοί… οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων, ετοιμάζονταν να κάνουν ληστεία.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αυτόπτεις μάρτυρες, οι οποίοι είδαν τρεις άνδρες να περιφέρονται κρατώντας οπλοπολυβόλα –σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν καλάσνικοφ- φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Τυχαία, περνούσε από εκεί περιπολία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μόλις αυτή έγινε αντιληπτή από τους κακοποιούς, άνοιξαν πυρ εναντίων των αστυνομικών με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στην περιοχή.
Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, ενώ όπως έγινε γνωστό οι δράστες παράτησαν εκεί το αυτοκίνητό τους και για να διαφύγουν, σταμάτησαν και έκλεψαν ένα φορτηγό που περνούσε από την περιοχή.
Η περιοχή των Πατησίων είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένοι από αστυνομικές δυνάμεις –ανάμεσά τους και η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία-, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν το γεγονός οι δράστες να είναι οι ίδιοι, με αυτούς που προκάλεσαν το θάνατο 2 αστυνομιών στην περιοχή του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις