" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

...για τον Πάγκαλο

Κύριε Πάγκαλε, σας ακούω συχνά-πυκνά να λέτε ότι έχει στραφεί εναντίον σας ο Συνασπισμός αλλά έχετε...
υπόψη σας ότι και εγώ που ψήφιζα ΠΑΣΟΚ και που για μένα το ΠΑΣΟΚ που γνώριζα ΠΕΘΑΝΕ όταν ο Πρωθυπουργός μετά του "μέγα" οικονομολόγου-υπουργού οικονομικών, κυρίου Παπακωνσταντίνου, επέλεξαν αυτό που επέλεξαν μετά από εντολές των ξένων αλλά και των εγχώριων τραπεζικών συμφερόντων, δεν πρόκειται όχι μόνο να το ξαναψηφίσω αλλά δεν πρόκειται να ξηφίσω κανένα υφιστάμενο κόμμα της ελληνικής Βουλής.
Λευκό θα είναι η απάντηση μου αλλά και φιλικά προσκείμενος που ήμουν τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ σας πληροφορώ κύριε Πάγκαλε ότι σας έχω σιχαθεί διότι η γουρουνοειδής κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει -αποτέλεσμα της παγιωμένης αντίληψης που αποτετανώθηκε στον εγκέφαλο σας εδώ και δεκαετίες που ασχολείστε με την πολιτική - έτσι όπως αυτή σε πρακτικό επίπεδο είχε ως αποτέλεσμα την πτώχευση της Ελλάδας ,σημαίνει ότι οι πολίτες και ο λαός στην πλειοψηφία του έχει δίκιο ανεξάρτητα αν ανηκει σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή ομάδα ή αν προέρχεται ακόμα και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Ξέρετε,κύριε Πάγκαλε, οι ψηφοφόροι δεν είναι στρατιωτάκια που πάντα ψηφίζουν χωρίς να σκεφτούν.
Άλλαξε αυτό.
Τώρα ο λαός, οι πολίτες σκέφτονται πρώτα και μετά ψηφίζουν.
Εσείς είστε στη "κοσμάρα" σας και εξ'αιτίας της γουρουνοποίησης αυτής για την οποία προείπα ότι σας διακρίνει ,θα ντρεπόμουν αν με αφορούσε να κυκλοφορώ και να κάνω εμπρηστικές δηλώσεις του δικού σας τύπου.
Στην χειρότερη θα βούλωνα το στόμα μου ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είχα παραιτηθεί έτσι ώστε να έχω ισχυρή λαϊκή βάση συμπάθειας και όχι μια κατεστραμένη άποψη μιας προσωπικότητας όπως η δική σας που μετά από δεκαετίες κοινοβουλευτικού βίου να καταλήξει σε γιαουρτώματα ,βρισιές και διάφορα άλλα τέτοια περιστατικά με τα οποία αν και δεν ψηφίζω Συνασπισμό,Κκε,ΝΔ,Λαός και πλέον ΠΑΣΟΚ, είμαι παντελώς σύμφωνος με τις πράξεις λαϊκής οργής των πολιτών απέναντι στο σύνολο πλέον των πολιτικών και της πολιτικής.
Αλλιώς κύριε Πάγκαλε θα ψήφιζα άκυρο στις εκλογές.
Επομένως αυτές οι κατ΄εμένα δικαιολογημένες εκφράσεις και πράξεις των πολιτών δεν οφείλονται σε γραφικές κινήσεις μεμονομένων ή συνασπισμένων προσώπων σε κόμματα,οργανώσεις και φορείς αλλά οφείλονται πρωτίστως στην γενικευμένη ανικανότητα των πολιτικών που αδυνατείτε να καταλάβετε το χάλι το οποίο έχετε παραδώσει τη χώρα ειδικά στα νέα παιδιά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Δεν είναι θέμα των 35 ετών αλλά θέμα μιας πολιτικής και κοινωνικής κουλτούρας των τελευταίων 150 ετών,τουλάχιστον.
Όσο η ελληνική πολιτική θα έχει ως εργαλεία το ρουσφέτι ,τον συγγενή,τον φίλο ,τον μπατζανάκη και τον γνωστό και όσο τα αποτελέσματα της πολιτικής θα ικανοποιούν τέτοιες καταστάσεις ,τόσο θα σας φτύνει και περισσότερο ο λαός ,τόσο θα σας γιαουρτώνει και τόσο θα σας βρίζει και θα σας μουντζώνει.
Άλλαξε η εποχή κυρ Πάγκαλε !
Ήρθε το τέλος αυτής της περιόδου που τόσο εσείς οι πολιτικοί όσοι και η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών είχατε επαναπαφτεί και δεχθεί ότι η Ελλάδα και η ελληνική κοινωνία θα προχωρεί με αυτόν τον τρόπο.
Δεν μπορεί όμως κύριε Πάγκαλε και θα πρέπει γι αυτό να αλλάξετε όλοι ή να αποσυρθείτε σιωπηλός σε ένδειξη πένθους για τα δεινά που εσείς οι πολιτικοί φέρατε στη χώρα μας.
Εσείς που τα κάνατε ΣΚΑΤΑ όπως το είπε και ο κύριος Στρος Καν και που δεν λογοκρίθηκε από κανένα κανάλι.
Αυτή είναι η μεγάλη ντοπή που θα σας κυνηγάει κύριε Πάγκαλε και όχι τόσο τα γιαούρτια ,τα νερά ,οι μούντζες και όλα τα συναφή προϊόντα έκφρασης ενός αγανακτισμένου λαού.
Δεν έχει ουδεμία σχέση αν τα άτομα που σας προπυλακίζουν ανήκουν στον συνασπισμό ή αλλού.
Σας ξαναλέω, εγώ που μεγάλωσα με δημοκρατικές αρχές σε ένα σπίτι που στο δωμάτιο μου - ως έφηβος - είχα από τη μία την αφίσα της SAMANTHA FOX και από την άλλη την αφίσα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είμαι αηδιασμένος,αγανακτισμένος για την άθλια διακυβέρνηση των τελευταίων 15 ετών ιδιάιτερα ,που είχαν ως αποτέλεσμα την τρισάθλια εικόνα της χώρας μου, της Ελλάδας που έχει γίνει ο σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης αλλά και που σίγουρα αξίζει μια άλλη τύχη από αυτή που την βοηθήσατε να έχει σήμερα.
Και εγώ αν ήμου εκεί γιαούρτια θα σας πετούσα και να εύχεστε να μην έρθω πουθενά διότι αν σηκωθώ από τον καναπέ μου τότε θα σας δείτε τι σημαίνει λαϊκή οργή και δεν μιλάω για εσάς μόνο αλλά και για τους 300 της Βουλής.
Αυτό κάνει η κυβέρνηση των πρακτόρων.Step by step κινήσεις για να μην αρχίσει το γαϊτανάκι της λαϊκής οργή και δεν θα μπορείτε όχι να τρώτε σε ταβέρνες αλλά ούτε να κυκλοφορείτε στο σπίτι σας . Όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό.
Οι επιλογές της κυβέρνησης στην οποία ενώ είστε αντιπρόεδρος ,δείχνετε σαν να είστε ο τελευταίος αμόρφωτος εργάτης ιεραρχικά ,γεγονός που δεν σας κολακεύει καθόλου ενώ παράλληλα δείχνει ότι ο πρώτος σε τάξη δηλαδή ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει κανένα πρόβλημα για να μην σας αντικαταστήσει όπως θα έπρεπε και όπως θα έκανε ακόμα και ο πρωθυπουργός ή ο αρχηγός μιας ξεχασμένης φυλής του Αμαζονίου ή της ζούγλας στην Αφρική.
'Οσο προσκυνάτε πράκτορες και πρακτορίσκους και όσο δεν θα κυβερνάτε εσείς την χώρα αλλά θα μεσολαβείτε για να την διοικούν οι ξένοι ,τόσο περισσότερο θα είστε συνένοχοι όλοι σας και μάλιστα όχι απλά συνένοχοι αλλά προδότες που αν ήταν άλλη εποχή θα σας είχαν περάσει από δική και θα σας είχαν εκτελέσει στα 6 βήματα.
Το έθνος,η Πατρίδα,η Ιστορία της Ελλάδας και των Ελλήνων δεν θα υποκύψουν ΠΟΤΕ σε εκβιασμούς και δεν θα αλλάξουν εις το όνομα της Παγκοσμιοποίησης είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει .
Ο εχθρός είναι πάντα στο εσωτερικό της Ελλάδας ,βοηθά τις ορέξεις των ξένων εχθρών της και ο λαός βλέπει ,ακούει ,σημειώνει και θα ξεσηκωθεί .
Κερατέα,Κρίση ,Πτώχευση και άλλες καταστάσεις αν και διαφορετικές μεταξύ τους ,έχουν ενα κοινό σημείο.
ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις