" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το συσκευασμένο τυρί ήταν… χασίς!


Χαμογελούσε κάτω από τα μουστάκια του ο 58χρονος έμπορος ναρκωτικών όταν είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας να φτάνουν... στο αγρόκτημά του στον Ξηροπόταμο, καθώς πίστευε ότι είχε βρει την κατάλληλη κρυψώνα για το «εμπόρευμά» του. Όμως, το χαμόγελο… πάγωσε στο πρόσωπό του, όταν είδε ότι μαζί τους είχαν έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «δανεικό» από την αντίστοιχη υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης!

Όταν η έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δεν απέδωσε καρπούς, ανέλαβε ο τετράποδος βοηθός τους να ανακαλύψει αυτά που ήταν σίγουροι ότι υπήρχαν κρυμμένα στο αγρόκτημα. Και πράγματι, λίγη ώρα αργότερα ο σκύλος κουνούσε χαρούμενα την ουρά του, μυρίζοντας δύο πλαστικά και πέντε μεταλλικά δοχεία με… τυρί που βρίσκονταν στον στάβλο!

Μόλις τα άνοιξαν και σήκωσαν τις πρώτες στρώσεις τυριού, διαπίστωσαν ότι από κάτω κρύβονταν συσκευασίες με ναρκωτικά! Συνολικά, ο πονηρός αγρότης έκρυβε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους έξη κιλών και 422 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

*** Ο φάκελος που έφτασε ταχυδρομικώς στο γραμματοκιβώτιο ενός ανυποψίαστου πολίτη στην Τρίτη Μυτιλήνη, δεν απευθυνόταν στον ίδιο ούτε σε κάποιον γείτονά του. Οι αποστολείς είχαν δηλώσει την διεύθυνσή του μόνο και μόνο για να τον παραλάβουν από εκεί χωρίς να εντοπιστούν από την Αστυνομία, καθώς μέσα υπήρχε μία νάιλον συσκευασία με 4 γραμμάρια ινδικής κάνναβης! Όμως, για κακή τους τύχη ο ένοικος του σπιτιού βρήκε τον φάκελο πριν από αυτούς και τον παρέδωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών, που προσπαθεί τώρα να εντοπίσει τον αποστολέα και τον πραγματικό παραλήπτη.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις