" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ...

Κάτι ήξερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που δεν επέτρεπε στον κ. Βούγια να μιλά για θέματα τρομοκρατίας. Απίστευτα είναι τα όσα είπε σε τηλεφωνική ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Όθωνας στην εκπομπή της ΝΕΤ 105,8. Ο υφυπουργός εκτός από άσχετος είναι και επικύνδινος αφού ταύτισε ούτε λίγο ούτε πολύ τους τελευταίο...υς κατηγορούμενους με τα ονόματα των Κουφοντίνα και του Ξηρού. Ο Όθωνας έδωσε όμως την παράλογη ερμηνεία του για το νεαρό της ηλικίας και των τελευταίων κατηγορουμένων, λέγοντας πως ίσως αυτό να οφείλεται στα συγκοινωνούντα δοχεία με τους ποινικούς κρατουμένους. Διαβάστε τον αποκαλυπτικό διάλογο του κυρίου υφυπουργού:
Δημοσιογράφος: Για να καταλάβω, σε αντιστοιχία με τη 17 Νοέμβρη και τη σύλληψη της 17 Νοέμβρη, αυτούς που συνελήφθησαν εχθές περίπου με ποιους θα μπορούσαμε να τους παρομοιάσουμε;
Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Εννοείτε αντίστοιχα την ιεραρχία της μίας οργάνωσης με την άλλη; Χωρίς να είμαι ο αρμοδιότερος, η αίσθηση που έχω είναι ότι είναι αντίστοιχα με τα ονόματα που μπορεί να θυμηθεί ο μέσος Έλληνας, από την ΄΄17 Νοέμβρη΄΄. Όποια ονόματα θυμηθεί πρώτα.
Δημοσιογράφος: δηλαδή Ξηρός, Κουφοντίνας…
Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Αυτά θυμάστε και εσείς; Νομίζω δεν είστε αρκετά πρωτότυπος.
Δημοσιογράφος: Έχετε εσείς κάποια εξήγηση για αυτό [για τα νεαρά άτομα];
Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Προφανώς υπάρχει μία εύκολη εξήγηση που μπορεί να δώσει ο καθένας, αλλά αυτά δεν είναι θέματα που μπορεί να προσεγγίζονται και μάλιστα δημόσια με εικασίες και λογικές ή βάσιμες υποθέσεις. Η φερόμενη κατά τα τελευταία χρόνια, πάντα κατά τις αρμόδιες αρχές, διασύνδεση στον ένα ή στον άλλο βαθμό της λεγόμενης «τρομοκρατίας» με το ποινικό έγκλημα, ίσως θα μπορούσε να αποτελεί μία τέτοια ερμηνεία.

Θέλετε να ακούσετε και τιο χειρότερο. Ο κύριος Όθωνας ανήρτησε τις δηλώσεις του και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Αναρτήθηκε από crimesnews στις 3/16/2011 06:46:00 μμ
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις