" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Έλεος πια!

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Κου Παπαδάκη στον Antenna ήταν καλεσμένη η Κα Λιάνα Κανέλλη. Επίσης ήταν καλεσμένος ένας...
Ελληνας που είχε έρθει από το Τόκυο και η συζήτηση ήταν γύρω από τα γεγονότα στην Ιαπωνία. Ξαφνικά η Κα Κανέλλη άρχισε ένα παραλήρημα γύρω από τα μαλλιά του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας (άσχετο) μόλις αναφέρθηκε ο Ελληναςσε κάτι που όλοι ξέρουμε, δηλαδή στη σωστή νοοτροπία των Ιαπώνων και στο πόσο σωστά δουλεύει στο σύστημα εκεί.Προφανώς ήθελε τα γελοιοποιήσει αυτό το σύστημα μέσω της αναφοράς της "στην περμανάντ του αυτοκράτορα" λέγοντας πόσο είχαν ασχοληθεί τα ΜΜΕ με αυτό. Επέμενε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε η αμηχανία του Ελληνα εκ Ιαπωνίας ήταν έκδηλη.
Και ρωτώ, αυτό είναι το ήθος του ΚΚΕ και συγκεκριμένα της κας Κανέλλη; Εχει τρελαθεί τελείως; Να προσπαθεί να γελοιοποιήσει μια χώρα που το στοιχείο του ήθους, του σεβασμού είναι βαθιά ριζωμένο στους κατοίκους της και που αυτή τη στιγμή είναι τόσο βαριά πληγωμένη. Και γιατί ; Θα χρησιμοποιήσω μια σοφή παροιμία. " Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Εχει καταντήσει καρικατούρα με αυτά που λέει κάθε φορά που εμφανίζεται στη τηλεόραση. Αλλά υπάρχουν κάποια όρια. Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη και δεν ήταν μέρος του συναφιού των ΜΜΕ θα την ανέχονταν; Μπορεί να λέει ότι θέλει, για όποιον θέλει και να απολαμβάνει και το σεβασμό των υπολοίπων. Επιτέλους πια λίγο σεβασμό σε μια χώρα που δοκιμάζεται δε νομίζω ότι θα ήταν ενάντια στις "Κομουνιστικά Γαλουχημένες Αρχές σας".

Τέλος κα Κανέλλη βγάλτε αυτό το ΕΚΑΛΗ κάτω από τα παράθυρα που εμφανίζεστε, κάθε φορά που είστε συνδεδεμένη από το σπίτι σας. Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις