" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Υψηλού επιπέδου οι αγώνες Αλπικού ΣΚΙ στο Βελούχι



Στις 12-13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι στις κατηγορίες Παίδες 1 - Κορασίδες 1 (1998-1999) στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου, με τη συμμετοχή 20 συλλόγων και 110 μικρών αθλητών. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρπενησίου, με την βοήθεια του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου, οργάνωσε ένα Πρωτάθλημα που θα ζήλευαν πολλοί. Ο καιρός ηλιόλουστος, η ποιότητα χιονιού άψογη και το πρόγραμμα διεξήχθη χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Προπονητές, αθλητές και γονείς έφυγαν ευχαριστημένοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Ε.Ο.Σ Καρπενησίου συμμετείχε με οκτώ αθλητές και μία αθλήτρια: Αντωνίου Παναγιώτης, Κατής Ιωάννης, Μπάρκας Γιώργος, Γιόγιος Γιώργος, Γαλανός Ιωάννης, Ρεσίτης Στέλιος, Καραγκούνης Νίκος, Κολοκώτσιος Σπύρος, Ανδρεάκη Φωτεινή. Οι αθλητές συνοδεύτηκαν από την προπονήτρια τους Γουβιανάκη Άννυ.
Το Σάββατο 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης SL. Στην κατηγορία των αγοριών 1ος πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Αλεξάντροβ Αλέξανδρος από το σύλλογο της Νάουσας, 2ος παν/κης ο Ιπλικτσόγλου Νικόλαος από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και 3ος παν/κης ο Μάντσιος Βασίλης από το σύλλογο της Νάουσας.
Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του αθλητή μας Αντωνίου Παναγιώτη ο οποίος κατέκτησε την 4η παν/νια θέση. Επίσης από τους αθλητές του συλλόγου μας ο Κατής Ιωάννης κατέκτησε την 25η θέση, ο Καραγκούνης Νίκος την 32η θέση, ο Ρεσίτης Στέλιος την 35η θέση και ο Γαλανός Γιάννης την 37η θέση.
Στην κατηγορία των κοριτσιών 1η παν/κης αναδείχθηκε η Τζιούφα Κατερίνα από τον σύλλογο των Γρεβενών, 2η παν/κης η Ευαγγελοπούλου Μαρία από τον σύλλογο του Βόλου και 3η παν/κης η Τζαλίλη Μαρία από το σύλλογο της Νάουσας. Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της αθλήτριάς μας Ανδρεάκη Φωτεινής που κατέκτησε την 13η θέση.
Την Κυριακή 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης GS. Στην κατηγορία των αγοριών 1ος παν/κης αναδείχθηκε ο Καπνάς Δημήτρης από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, 2ος παν/κης ο Ιπλικτσόγλου Νίκος από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και 3ος παν/κης ο Μάντσιος Βασίλης από το σύλλογο της Νάουσας.
Στην 5η παν/νια θέση τερμάτισε ο αθλητής μας Αντωνίου Παναγιώτης. Επίσης στην 30η θέση κατετάγει ο Κατής Γιάννης, στην 43η ο Γιόγιος Γιώργος, στην 44η ο Μπάρκας Γιώργος, στην 52η ο Γαλανός Γιάννης, στην 53η ο Κολοκώτσιος Σπύρος, στην 55η ο Ρεσίτης Στέλιος και στην 56η ο Καραγκούνης Νίκος.
Στην κατηγορία των κοριτσιών 1η παν/κης αναδείχθηκε η Μάντσιου Αναστασία από το σύλλογο της Νάουσας, 2η παν/κης η Ντίλγουορθ Λουσίντα από το σύλλογο της Αράχωβας και 3η παν/κης η Μαρμαρέλλη Φανή από το σύλλογο των Σερρών. Τέλος στην 25η θέση κατετάγει η αθλήτρια μας Ανδρεάκη Φωτεινή.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που στάθηκαν αξιοπρεπώς, σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Συγχαρητήρια ακόμη θα πρέπει να δώσουμε σε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα: Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας, τα μέλη του Δ.Σ. ΕΟΣ Καρπενησίου, τους κριτές, την διοίκηση και τους εργαζόμενους του χιονοδρομικού κέντρου, το Ε.Κ.Α.Β. και τους γονείς των παιδιών.
Ακόμη πρέπει να προσθέσουμε την πολύ σημαντική οικονομική βοήθεια των χορηγών που συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση των αγώνων: , Επιχειρήσεις Παπαϊωάννου Κώστα, Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου, Hotel Εlvetia, Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαριάννας Λάππα, & Ευρυτανικός Τύπος. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου Ko Καραγιάννη Παν. για τα πολύ ωραία δώρα που δόθηκαν στους νικητές των αγώνων.
Οι Π.Α.Χ καταβάσεων συνεχίζονται στις 19 & 20 Μαρτίου για την κατηγορία Π2-Κ2 (1996-1997) στο Χιονοδρομικό κέντρο Βίτσι της Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις