" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Βρώμικες μπίζνες στο Νέο Ψυχικό



Υποτίθεται ότι ο Καλλικράτης έγινε για να ενισχυθεί η διαφάνεια στους δήμους (αυτό ήταν το μόνο επιχείρημα “υπέρ”), όπου όντως υπήρχε πρόβλημα κακοδιαχείρισης και ανεξέλεγκτων καταστάσεων. Ένα τέτοιο κρούσμα φαίνεται ότι είναι και η υπόθεση “φιλέτου” στο Νέο Ψυχικό όπου πρώην πολιτικός φέρεται να ζητούσε μεγάλα ποσά για να το “προωθήσει” σε ιδιώτες παρ’ όλο που το εν λόγω οικόπεδο ηταν δεσμευμένο από τον δήμο! Αυτά βεβαίως γινόντουσαν ερήμην του πρώην δημάρχου, αφού το κύκλωμα δρούσε από τα χαμηλά.
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες υπάρχουν στοιχεία – φωτιά που αποδεικνύουν τον ρόλο του πρώην πολιτικού και είναι θέμα χρόνου η εξάρθρωση της υπόθεσης.
Αυτά τα φαινόμενα μπορούν να διαλευκανθούν απλά εάν υπάρξει η πολιτική βούληση. Αρκεί ένας έλεγχος στις “χαμένες” υποθέσεις της αυτοδιοίκησης από τις οποίες ιδιώτες βρέθηκαν με οικόπεδα φιλέτα εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.
Να θυμίσουμε εδώ και το πως “γλίτωσε” τα φιλέτα της ΧΡΩΠΕΙ ο Μιχαλολιάκος που τις πρώτες ημέρες του ως δήμαρχος Πειραιά κατάφερε και πέτυχε επέκταση της αναστολής έκδοσης οικοδομικής άδειας για τον χώρο, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν τη λήξη της προηγούμενης!

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις