" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ιερέας πέταξε στο δρόμο χήρα με πέντε ορφανά!

Ιερέας πέταξε στο δρόμο χήρα με πέντε ορφανά!Αντιδρά η κοινωνία της Κάτω Αχαϊας στην απάνθρωπη απόφαση της τοπικής εκκλησίας να προχωρήσει σε έξωση πολυμελούς οικογένειας προκειμένου να φιλοξενηθεί στο κτίριο η «Τράπεζα τροφίμων»!.
Σύμφωνα με το dete.gr το σπίτι είχε παραχωρήσει στη μητέρα πέντε παιδιών και καθαρίστρια στο επάγγελμα, ένας γιατρός από την περιοχή, γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση .
Όμως ο συγκεκριμένος επιστήμονας δώρισε στη συνέχεια το κτίριο στην Εκκλησία…
Η γυναίκα θεώρησε πως θα μπορούσε να συνεχίσει να μένει στο σπίτι, όμως σύμφωνα με τις καταγγελίες των περιοίκων, ο ιερέας της περιοχής είχε διαφορετική άποψη.
Όπως υποστηρίζουν, επικοινώνησε μαζί της, και της εξήγησε πως θα έπρεπε να φύγει από το σπίτι μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών, αφού το κτίριο θα κάλυπτε τις ανάγκες στέγασης της Τράπεζας Τροφίμων.
Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος δηλώνει πως το κληροδότημα περιγράφει σαφώς πως στο συγκεκριμένο κτίριο θα στεγαστεί η συγκεκριμένη φιλανθρωπική δραστηριότητα της εκκλησίας.
Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν την συγκεκριμένη γυναίκα δηλώνουν πως θα έπρεπε η τοπική εκκλησία να είχε μεριμνήσει για την αποκατάστασή της. «Είναι φτωχή, έχει πέντε παιδιά, και τώρα φιλοξενείται στο σπίτι της κουνιάδας της. Ένα μεροκάματο βγάζει και αυτό όχι πάντα. Μεγάλωσε μόνη τα παιδιά της και αυτό θα έπρεπε να το σκεφθούν σοβαρά πριν την πετάξουν έξω» δήλωσε στην εφημερίδα «Κόσμος» μία γειτόνισσά της.
Το περιστατικό ήδη απασχολεί τις τοπικές αρχές ενώ ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας θα ενημερώσει και τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, ώστε να βρεθεί μία λύση για τη χήρα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις