" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Γιουχάρισαν άγρια και τον Παπαντωνίου



Γιουχάρισαν άγρια και τον Παπαντωνίου
Ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας επί εποχής Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου, ήταν το επόμενο «θύμα» του μπαράζ αποδοκιμασιών κατά πολιτικών προσώπων, αυτή τη φορά σε χώρο θεάτρου, μία μόλις μέρα μετά από το γιαούρτωμα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο protagon.gr, μόλις έγινε αντιληπτός κατά την είσοδό του στο Θέατρο Αθηνών, ο κ. Παπαντωνίου αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκομένους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει παροδική ένταση.
Συγκεκριμένα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Βράδυ Πέμπτης, με το ρολόι να πλησιάζει τις εννιά και μισή. Δεύτερο κουδούνι, λίγο πριν αρχίσει η παράσταση (Σλουθ με Κιμούλη-Μαρκουλάκη). Ενώ σχεδόν όλοι είναι καθισμένοι (ανάμεσα τους και ο Λάκης Λαζόπουλος), μπαίνει στην αίθουσα ο άλλοτε πανίσχυρος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου. Πριν προλάβει να κάτσει στη θέση του στην τρίτη σειρά, ακούγεται δυνατά από τα πίσω καθίσματα η πρώτη προειδοποιητική βολή: «Έξω»!
Ο πρώην «Τσάρος» της οικονομίας επί Σημίτη γυρίζει διστακτικά. Τότε τα ακούει κανονικά, από τη γαλαρία του Θεάτρου Αθηνών: «Έξω»! «Ντροπή», «φύγε», «έξω, ρε» και άλλες παρόμοιες οι φωνές. Με το γνωστό του παγωμένο χαμόγελο, ο πρώην υπουργός και Εθνικής Άμυνας αποφασίζει να μην απαντήσει και κάθεται στη θέση του, προσποιούμενος πως δεν έχει συμβεί τίποτα.
3-4 θεατές από τα πίσω καθίσματα συνεχίζουν να τον βρίζουν, οπότε ενοχλημένη μία ηλικιωμένη κυρία τους ζητά να σταματήσουν, για να λάβει την απάντηση: «εσύ με σύνταξη από το ΠΑΣΟΚ είσαι;». Παρεμβαίνει υπεύθυνος του θεάτρου και το επεισόδιο λήγει. Χαμηλώνουν τα φώτα και η παράσταση ξεκινά».

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις