" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Σενάριο τρόμου για να φιμωθεί ο λαόςΈνα ανατριχιαστικό σενάριο για το πώς μεθοδεύει η κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί το ενδεχόμενο εκτεταμένων επεισοδίων σήμερα το απόγευμα και το βράδυ, κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό...

η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει εντολή – από ποιους άραγε;
να αφήσει τα όποια επεισόδια να εξελιχθούν και να δημιουργηθεί η εντύπωση μιας αναρχοκρατούμενης Αθήνας ώστε οι εργαζόμενοι να πανικοβληθούν και οι αυριανές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να μην συγκεντρώσουν πολύ κόσμο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο τρομακτικό σενάριο, μια ενδεχομένως καυτή νύχτα στο κέντρο της Αθήνας θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να... εκμεταλλευτεί τη βία που θα ξεσπάσει στις διαπραγματεύσεις της με την τρόικα έναντι της κοινής γνώμης


Η οποία – κοινή γνώμη – προ του διλήμματος «αποδεχόμαστε τα μέτρα ή καιγόμαστε» θα προτιμήσει την σιωπηρή αποδοχή των νέων εξοντωτικών για τον λαό συμφωνιών. 


Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι ποιοι δίνουν τέτοιες εντολές και κατά πόσον η κυβέρνηση και προσωπικά ο Παπαδήμος είναι διατεθειμένος να παίξει ένα τέτοιο επικίνδυνο παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις