" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΜΕ ΟΡΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ !!!


Αριστούχοι στα μαθήματα Κάμα Σούτρα φαίνεται πως είναι οι φοιτητές του ΤΕΙ μεγάλης επαρχιακής πόλης, οι οποίοι ακολουθώντας κατά γράμμα το εγχειρίδιο του έρωτα επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια καταγράφοντας μάλιστα τις επιδόσεις τους σε ερασιτεχνικά βίντεο!  

Η τελευταία τους «ταινία πορνό» γυρίστηκε λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και ήδη έχει κάνει το γύρο της πόλης από κινητό σε κινητό προκαλώντας σοκ και αναταραχή τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στην τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όσα συμβαίνουν στην πόλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ροζ βίντεο πρωταγωνιστούν τέσσερα νεαρά άτομα, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, τα οποία συγκεντρώθηκαν σ’ ένα φοιτητικό διαμέρισμα για να γιορτάσουν με το δικό τους, ξεχωριστό τρόπο τον ερχομό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς και να φύγουν με μια γλυκιά ανάμνηση για τα σπίτια τους προκειμένου να περάσουν την περίοδο των διακοπών.

Η λήψη έχει γίνει με την κάμερα κινητού τηλεφώνου, ενώ οι σκηνές που έχουν καταγραφεί είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και σε ορισμένα σημεία προκαλούν ακόμη και το κοινό αίσθημα. Και τα τέσσερα άτομα συνευρίσκονται ερωτικά πάνω σ’ ένα κρεβάτι, ενώ η κοπέλα φροντίζει να μην αφήσει κανέναν ανικανοποίητο. Η ροζ «ταινία» τελειώνει δείχνοντας τους πρωταγωνιστές να σχηματίζουν ένα κουβάρι και να ξετυλίγουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματα πάθους και ηδονής που έζησαν κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Επειτα φεύγουν δίνοντας την υπόσχεση ότι μόλις γυρίσουν από τα χωριά τους θα επαναλάβουν ξανά το όργιο, στο οποίο σκέφτονται να καλέσουν ακόμη μία συμφοιτήτριά τους.

Οπως ανέφεραν στην «Espresso» κάτοικοι της περιοχής, 
αλλά και συμφοιτητές των νεαρών, δεν είναι η πρώτη φορά που ροζ ερασιτεχνικό βίντεο με πρωταγωνιστές φοιτητές του εν λόγω ΤΕΙ βγαίνει στο φως της δημοσιότητας.

Η αρχή έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν ένα ροζ βίντεο πάλι μέσω κινητών τηλεφώνων κυκλοφόρησε σε όλη την πόλη προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό. Τότε δύο αγόρια και ένα κορίτσι, αφού είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια, ενώ φρόντιζαν να χαμογελούν με νόημα και στην κάμερα που τους απαθανάτιζε. Λίγους μήνες αργότερα, ένα ακόμη βίντεο στο οποίο συμμετείχαν πέντε άτομα ξέφυγε από τα στενά όρια της επαρχιακής πόλης και έκανε το γύρο όλου του νομού.

Πληροφορίες, πάντως, λένε ότι οι πρωταγωνιστές του νέου βίντεο δεν γνωρίζουν ακόμη ότι η «παραγωγή» τους έγινε διάσημη και θα τη ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες πρωταγωνιστές πορνό ταινιών.






ΠΗΓΗ: http://egersis2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις