" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Υπερχείλισε ο Σπερχειός, έκλεισαν δρόμοι, κλειστά σχολεία λόγω χιονοπτώσεων και διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος


Υπερχείλισε πριν από λίγη ώρα, περίπου στις 7 το πρωί, ο Σπερχειός Ποταμός.Η κυκλοφορία έχει διακοπεί προς Κομποτάδες από τον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου και στον δρόμο Λαμία Φραντζή. Δύο αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον δρόμο, μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου.Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει το lamiastar.gr , στο πρώτο ο οδηγός πρόλαβε και απομακρύνθηκε, ενώ στο δεύτερο, που επέβαινε ένα ζευγάρι, εκλήθη η 7η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους. 
 
Αυτή την ώρα η επιχείριση διάσωσης έχει ολοκληρωθεί και είναι όλοι καλά στην υγεία τους. 
Έντονη χιονόπτωση επικρατεί από την Μακρακώμη προς Καρπενήσι, μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία. Όπως επίσης και στην ΠΕΟ Λαμίας - Δομοκού και Λαμίας-Άμφισσας στην περιοχή του Μπράλλου. Έντονη χιονόπτωση στην εθνική οδό, στο ύψος της Αγίας Τριάδας. 
 
Στον Μώλο, στο Καινούριο και στο Ρεγγίνι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης. Μαζί με τις καταιγίδες πνέουν και ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα η πυροσβεστική υπηρεσία να δέχεται αρκετές κλήσεις για κοπή κλαδιών και δέντρων ακόμη και στο κέντρο των πόλεων, αλλά και για να απομακρύνει αντικέιμενα όπως κάδους και πινακίδες από τους δρόμους. 
 
Στην Ευρυτανία, λόγω του χιονιού τα δημοτικά σχολεία και τα νηπειαγωγεία θα μείνουν κλειστά, τα γυμνάσια και λύκεια στην πόλη του Καρπενησίου θα ανοίξουν στις 9 το πρωί. 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα Τρίτη με βροχές και καταιγίδες. 
 
Την Τετάρτη προβλέπονται χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της Στερεάς. 
Παρόμοιο θα διατηρηθεί το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή ,ενώ το Σάββατο ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει μικρή εκτόνωση που με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.
 
 
 
http://permisospress.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις