" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Στο κόκκινο η Φθιώτιδα - Μάχη τη νύχτα με τις δυνάμεις της φύσης




Χιονίζει αυτή την ώρα προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι, ακόμη και στα βόρεια προάστια της Λαμίας - Με αλυσίδες στη Ράχη Τυμφρηστού...


Συνεχίζουν μέχρι και αυτή την ώρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που από νωρίς χθες βράδυ, σαρώνουν τη Φθιώτιδα και όλη τη Στερεά.


Ο Σπερχειός πλημμύρισε, χείμαρροι φούσκωσαν, σκεπές πέταξαν και έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα, δέντρα και κολόνες της ΔΕΗ έσπασαν, βράχοι έπεσαν μέσα στο δρόμο, πολλές περιοχές βυθίστηκαν στο σκοτάδι, υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων πλημμύρισαν, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε δρόμους που υπερχείλισε ο Σπερχειός και παραπόταμοι.


Νωρίς το πρωί η 7η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ένα ζευγάρι και αργότερα ακόμη ένα άτομο, που εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους στο δρόμο απο Σ.Σ. Λιανοκλαδίου - Κομποτάδες.

Η κυκλοφορία στο δρόμο έχει διακοπεί αφού τα νερά του Σπερχειού βγήκαν πάνω από τη γέφυρα στο Κωσταλέξι. Για πολλές ώρες παρέμεινε κλειστός και ο δρόμος προς Ηράκλεια, Δαμάστα από xείμαρρο, στο ύψος της Χαρτοποιΐας Δαμάστας.

Ο δυνατός αέρας ξήλωσε ακόμη και στέγες, που έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα, προκαλώντας τους σοβαρές ζημιές (
Διαβάστε την σχετική είδηση)

Όλη τη νύχτα συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες, ενώ αστυνομικοί, πυροσβέστες και 7η ΕΜΑΚ, έτρεχαν και δεν έφταναν για να προλάβουν τα προβλήματα από τα πρωτόγνωρα για το νομό έντονα καιρικά φαινόμενα.


Αυτή την ώρα χιονίζει και μέσα στη Λαμία, όπου έχει αρχίσει να το στρώνει στη βόρεια πλευρά της πόλης...






  
 
 
 
 
 
lamiareport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις