" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σε έκτακτη ανάγκη ο Πύργος Ηλείας και Αρχαία Ολυμπία

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρησιμοποιούν αεροσκάφη σούπερ πούμα για να απεγκλωβίσουν κατοίκους Οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρησιμοποιούν αεροσκάφη σούπερ πούμα για να απεγκλωβίσουν κατοίκους...
 
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι δήμοι Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
 
Συνεχίζονται, εξάλλου, οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για τον απεγκλωβισμό ατόμων από πλημμυρισμένες περιοχές. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των πυροσβεστών στην περιοχή Λάνθι, όπου με τη βοήθεια ελικοπτέρου «σούπερ πούμα», προσπαθούν να βοηθήσουν κατοίκους, που έχουν αποκλεισθεί, λόγω κατολισθήσεων.
 
Νωρίτερα, μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Λιθάρι κοντά στον Πύργο της Ηλείας, που πλήττεται από έντονη και συνεχή βροχόπτωση. Η άτυχη ηλικιωμένη προσπάθησε να απεγκλωβιστεί από τα ορμητικά νερά, όταν βρήκε τραγικό θάνατο. 
 
Στο μεταξύ, επιχείρηση εκκένωσης του νοσοκομείου, για λόγους ασφαλείας, είναι σε εξέλιξη στον Πύργο. 
Λόγω των ζημιών στο πλημμυρισμένο υπόγειο, εκτιμήθηκε πως υπήρχε κίνδυνος για νοσηλευόμενους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και αποφασίσθηκε η απομάκρυνσή τους. 
Οι 85 νοσηλευόμενοι ασθενείς θα διακομιστούν ανάλογα με την βαρύτητα των περιστατικών σε νοσοκομεία της Πάτρας, της Αμαλιάδας, των Κρεστένων, καθώς και σε κέντρα υγείας.
 
Η καταιγίδα διαρκείας που ξέσπασε τα μεσάνυχτα έχει προκαλέσει εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη του Πύργου και στα περίχωρα. Tο νερό της βροχής ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα εβδομήντα εκατοστά, σε διαμερίσματα μέσα στην πόλη. 
 
 
 
 http://planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις