" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

6.000 ευρώ για ένα… «σοσιαλιστικό» γεύμα έδωσε η Λούκα Κατσέλη!

Γιατί να μη ξοδέψει 6.000 ευρώ για ένα γεύμα; Μήπως από την τσέπη της τα πλήρωσε; Μήπως έχουν πληρώσει ποτέ με δικά τους χρήματα οτιδήποτε; Εμείς οι μ@λ@κες τα πληρώνουμε μια ζωή για να ζούνε αυτοί σαν βασιλιάδες!!


Ένα λιτό και σοσιαλιστικό γεύμα έλαβε χώρα την 1η Φεβρουαρίου, στο «LEDRA MARIOTT» όπου η πρώην Υπουργός γευμάτισε μαζί με ακόμα 8 μέλη του Σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.


Το τραπέζι που βλέπετε στη φωτογραφία, περιελάμβανε...


υψηλής ποιότητας εδέσματα, που συνήθως προσφέρονται στους Σαουδάραβες που επισκέπτονται το ξενοδοχείο, καθώς περιελάμβανε τα υψηλής μαγειρικής παγκοσμίως βραβευμένα πιάτα του σεφ.


Όπως διαβάζουμε στο parapolitika.gr, συνήθως τα κυρίως πιάτα αποτελούνται από μαύρο χαβιάρι, ζωντανό αστακό, καραβίδες, γαρίδες που συνοδεύονται απο .. ευγενή ψαρικά και ολόφρεσκες εξωτικές σαλάτες, με το απαραίτητο πανάκριβο κρασί και σαμπάνιες απο την πλουσιότατη κάβα του πανάκριβου εστιατορίου.


Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο χώρο, συνήθως γευματίζουν αρχηγοί κρατών, σείχηδες και τα συναφή. Εσχάτως όμως γευματίζουν και βουλευτές σοσιαλιστικών κομμάτων που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τα λαϊκά δίκαια.


Σύμφωνα με όσα μάλιστα διαρρέται στο τύπο το γεύμα κόστισε το ταπεινό ποσό των …6.000 ευρώ!


Άντε βρε, στην υγεία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις