" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

"Ας πούμε την αλήθεια στο λαό: Έρχονται νέα μέτρα τον Ιούνιο"


Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για νέα μέτρα που έχει ήδη συμφωνηθεί να έρθουν τον ερχόμενο Ιούνιο, εκτός από αυτά που έθεσε στο τραπέζι η τρόικα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για το PSI.

O ίδιος είπε χαρακτηριστικά: 
"Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα, τον Ιούνιο αναμένονται νέα. Να πούμε την αλήθεια στο λαό, έρχονται τα ειδικά μισθολόγια", τόνισε.

Ο κ. Μπεγλίτης ανακοίνωσε επίσης ότι την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα, ενώ άφησε αιχμές για τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο με αφορμή τη ρύθμιση για τα φαρμακεία.

Ειδικότερα, ο βουλευτής τόνισε ότι υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση για την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη συμμετοχή τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ).
"Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ασχοληθεί πέραν των θεμάτων της Συνόδου 26ης Οκτωβρίου και με άλλα ζητήματα", τόνισε.

"Έχουμε την ιστορική ευκαιρία για να λύσουμε κρίσιμα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα εδώ και 30 – 40 χρόνια", σημείωσε.

Τόνισε ότι οι εκλογές θα αναδείκνυαν τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις. "Σήμερα στις σημερινές συνθήκες σε αυτή την συγκυρία καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; έχουμε την πολυτέλεια;", διερωτήθηκε.

Χαρακτήρισε ως δευτερεύον θέμα την καταψήφιση του νόμου για την απελευθέρωση του ωραρίου φαρμακεία, αφήνοντας αιχμές για την τακτική του υπουργείου Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς όπως είπε "πρέπει να σεβόμαστε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες δεν μπορούν να έρχονται τροπολογίες της τελευταίας στιγμής στη Βουλή".

Δήλωσε δε, ότι η έξοδος από την ευρωζώνη είναι τραγικό και εφιαλτικό με δραματικές συνέπειες για τα επόμενα χρόνια. 

"Δεν θα υπήρχε χώρα, πρόκειται για καταστροφική εμπειρία", τόνισε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο δε, για μεγάλα αδιέξοδα της γερμανικής στρατηγικής που οδηγεί στη διάλυση του κοινωνικού ιστού.



 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις