" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ " ΕΨΑΛΕ " : Εχασαν και την Εκκλησία !


Ξαφνικό, καίριο και εξαιρετικής πολιτικής σπουδαιότητας το πέρασμα και της ανώτατης ηγεσίας της Εκκλησίας στο μέτωπο αντίστασης κατά των ξένων επικυρίαρχων της πατρίδας μας και των ντόπιων δυνάμεων που συμπαρατάσσονται με αυτούς, όπως σηματοδοτείται στην επιστολή που απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προς τον πρωθυπουργό. 

Νέα διάσταση του ελληνικού προβλήματος στην Ευρώπη, μετά τη θύελλα που προκλήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, όταν Βρετανός ευρωβουλευτής χαρακτήρισε τη γερμανική απαίτηση διορισμού στη χώρα μας κοινοτικού επιτρόπου για τον προϋπολογισμό ως ισοδύναμη με τον διορισμό «γκαουλάιτερ», κατά το πρότυπο των κατοχικών διοικητών που τοποθετούσαν οι ναζί στις χώρες που καταλάμβαναν οι ορδές του Χίτλερ.

Λάβρος κατά της τρόικας και της πολιτικής που αυτή επιβάλλει στη χώρα μας ο Ιερώνυμος.

«Η πρωτόγνωρη καρτερία των Ελλήνων εξαντλείται, η οργή παραμερίζει τον φόβο και ο κίνδυνος κοινωνικής ανάφλεξης δεν μπορεί να αγνοείται πια ούτε από εκείνους που διατάσσουν ούτε από εκείνους που εκτελούν τις φονικές συνταγές τους» 

τονίζει χωρίς περιστροφές ο Αρχιεπίσκοπος.

Προειδοποιεί τους Γερμανούς και την ΕΕ «που διατάσσουν». Προειδοποιεί όμως και το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ που συγκυβερνούν και επομένως είναι αυτοί που μέσω της κυβέρνησης Παπαδήμου «εκτελούν τις φονικές συνταγές» της ΕΕ και του ΔΝΤ.

«Ζητούνται τις ώρες αυτές ακόμη σκληρότερα, ακόμη πιο επώδυνα, ακόμη πιο άδικα μέτρα, στην ίδια αδιέξοδη και αποτυχημένη γραμμή του πρόσφατου παρελθόντος μας. Ζητούνται ακόμη μεγαλύτερες δόσεις ενός φαρμάκου που αποδεικνύεται θανατηφόρο», 
υπογραμμίζει στην επιστολή του ο Ιερώνυμος, ο οποίος μόνο ως προκατειλημμένος κατά του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κατηγορηθεί ή ως βιαστικός επικριτής του μνημονίου και των συνεπειών του.

Ακάθεκτος ο Ιερώνυμος: 

«Ζητούνται δεσμεύσεις… που υποθηκεύουν, ταυτόχρονα, την εθνική μας κυριαρχία… Υποθηκεύουν την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Εθνική μας αξιοπρέπεια… Είναι μάλιστα, τουλάχιστον ύποπτη η εμμονή των ξένων σε αποτυχημένες συνταγές. Και είναι προκλητικές οι αξιώσεις τους σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Και αυτό είναι ίσως το πιο ανησυχητικό» 
τονίζει μεταξύ πολλών άλλων στην επιστολή του. Καλεί δε σε αγώνα
«ενώνοντας τις αστείρευτες δυνάμεις του έθνους μας, αποκρούοντας ταυτόχρονα τους έξωθεν εκβιασμούς και απορρίπτοντας τις θανατηφόρες συνταγές τους», όπως γράφει.

Πλήγμα για το μνημόνιο και τους πολιτικούς υποστηρικτές του το πέρασμα στο στρατόπεδο των αντιπάλων του μιας τόσο συντηρητικής και συνάμα ισχυρής κοινωνικής δύναμης όπως είναι η Εκκλησία, με επιρροή σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και τα στρώματα. Σηματοδοτεί την πλήρη κοινωνική απομόνωση των «μνημονιακών» δυνάμεων στη χώρα μας – πόσω μάλλον που θεωρείται βέβαιο ότι και οι ένοπλες δυνάμεις αντιτίθενται σφοδρότατα στην πολιτική που ασκείται κατ’ εντολήν των Γερμανών, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Αντιγερμανισμός αναπτύσσεται ραγδαία όμως όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί το Βερολίνο στην Ευρωζώνη. Σοκ έπαθαν οι Γερμανοί στην Ευρωβουλή, όταν είδαν τον Βρετανό ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φαρέιτζ να χαρακτηρίζει «γκαουλάιτερ» τον επίτροπο που πρότεινε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών να σταλεί στην Αθήνα για να αναλάβει την οικονομική διακυβέρνηση της χώρας μας. «Τίποτα περισσότερο από αποικία δεν είναι η Ελλάδα σήμερα!» πρόσθεσε ο Φαρέιτζ.

Εκλεισε το μικρόφωνο (!) στον Βρετανό ευρωβουλευτή ο Γερμανός πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Τον απείλησε ότι θα φωνάξει τους κλητήρες να τον πετάξουν δια της βίας έξω από την αίθουσα, ενώ ο εκπρόσωπος του Σουλτς απείλησε με πρόστιμο αφαίρεσης της αμοιβής του Βρετανού ευρωβουλευτή για δέκα συνεδριάσεις!

«Διασπείρει μίσος στο Ευρωκοινοβούλιο, μίσος μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών!» 
ισχυρίστηκε ο επίσης Γερμανός ευρωβουλευτής Ράινχαρτ Μπίτικοφερ που ανήκει στους Πράσινους.

Απύθμενη υποκρισία. 

Το έγγραφο του Βερολίνου που επιβάλλει κατοχή στην Ελλάδα και υπονομεύει τη δημοκρατία, όπως είπε ο ίδιος ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, προφανώς… 

«ενισχύει τους αδελφικούς δεσμούς των ευρωπαϊκών λαών»! 

Οποιος πει όμως τον αποικιακό κυβερνήτη της ΕΕ «γκαουλάιτερ», αυτός «διασπείρει το μίσος»!





ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις