" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η οικογενειοκρατία δεν αφορά πλέον την Γλυφάδα...

Τι κρύβει ο υπόγειος πόλεμος που έχει ξεκινήσει ο Μιλτ. Βαρβιτσιώτης καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία του

Από τον Νίκο Αναγνώστου

Οσα δεν φτάνει η αλεπού στη δική μας περίπτωση σκύβει να τα πιάσει… ή έτσι τουλάχιστον νομίζει. Ολοι θυμόμαστε την αναμέτρηση Κόκκορη- Βαρβιτσιώτη για το Δήμο της Γλυφάδας, η οποία εξελίχθηκε σε θρίλερ το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου, για το γόνο της οικογένειας Βαρβιτσιώτη μετά την επικράτηση του Κώστα Κόκκορη, για 52 ψήφους. Παρά τις προσπάθειες τους να επηρεάσουν καταστάσεις και να πείσουν πρόσωπα, η απάντηση που έλαβαν ήταν ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ – Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.
Από τότε έχουν περάσει τέσσερις μήνες περίπου και τόσο ο ίδιος ο κ. Βαρβιτσιώτης όσο και η οικογένεια του αρνούνται να δεχτούν ότι η ιστορία των Γολιάθ – Δαβίδ επαναλαμβάνεται και στις ημέρες μας. Έτσι ξεκίνησαν αγώνα με όλα τα μέσα που διαθέτουν για να αλλάξουν τα δεδομένα. Από το Εκλογοδικείο στη συνέχεια στο Πρωτοδικείο Πειραιά μήπως και τα καταφέρουν…αλλά η απόρριψη της ένστασης Βαρβιτσιώτη δεν δικαίωσε τις προσπάθειές τους και επιβεβαίωσε τις υποψίες τους ότι η εκλογή στο δημόσιο βήμα δεν είναι πλέον κληρονομικό δικαίωμα καθώς ο Κώστας Κόκκορης είναι Δήμαρχος Γλυφάδας με 31 ψήφους διαφορά!
Και πάλι αρνείται να το δεχτεί. «Παίζει το τελευταίο του χαρτί» χρησιμοποιώντας την ασυλία που διασφαλίζει το βουλευτικό αξίωμα, κατηγορώντας δημόσια, πρόσωπα από το δημοτικό βίο της Γλυφάδας, με αναγνωρισμένη πορεία στα κοινά, για άγρια διαπλοκή και συμφωνίες συνδιοίκησης που θα βλάψουν την πόλη και τη ζωή των κατοίκων της σε μια προσπάθεια να...
 δικαιολογήσει την ήττα του και τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει στους οπαδούς του. Όταν ο ίδιος προεκλογικά έκανε πράξη τη ρήση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» ενώ στον πολιτικό του βίο δεν καταγράφεται καμία κίνηση προς όφελος της πόλης της Γλυφάδας και της επίλυσης των προβλημάτων της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις